Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

      Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

      Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

      • Μου αρέσει 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

kalamaraki πολυ ωραίο το θεματακι που ανοιξες!

Κοριτσια σας διαβασω καθε μερα και εχω κανει αρχειο με τις συνταγες που δινεται. Εκανα ηδη μερικες απο αυτες.

Θελω να αγορασω γαστρα εχετε να μου προτεινετε κατι και απο που να την παρω καθως ειμαι τελειως ασχετη με το θεμα.

Ευχαριστω πολύ!

ακου τωρα να δεις:

εχω στο σπιτι και πηλινη γαστρα και μια τεραστια της WMF και οι δυο δωρο.Ξεκινησα να τις χρησιμοποιω πριν εναν χρονο που τις ανοιξα!

Μαγειρευω και στις δυο και ειμαι ευχαριστημενη κι απο τις δυο.Απλα η πηλινη επειδη ειναι σε εκρου χρωμα με σχεδακια βαφει απο τα φαγητα και οσο και να την τριψω δεν φευγει το χρωμα.Μην φανταστεις βεβαια κατι ασχημο αλλα οφειλω να το πω!

Εχω και καποια ακομη σκευη που κλεινουν ερμητικα και εχω συμπερανει οτι παιζουν και αυτα πολυ ανετα ρολο γαστρας..

μια οβαλ κατσαρολα με πυρεξ καπακι απο ΙΚΕΑ(μεχρι τωρα την χρησιμοποιω για το οβαλ ματι οταν θελω ποσοτητα μαγειρευτων)...κι εχω παλι απο δωρα γαμου ενα WMF σκευος σαν στρογγυλο βαρυ ταψι με πυρεξ καπακι...εχω την εντυπωση οτι κι αυτο χρησιμοποιειται σαν γαστρα...

Νομιζω οτι η λογικη της γαστρας ειναι γενικα να κρατηθουν μεσα οι υδρατμοι και να σιγοβρασει στο ζουμι του ενω ψηνεται το φαγακι!Γι αυτο και δεν θελει πολλα υγρα!

Μπορεις να προμηθευτεις απο παντου και δεν ειναι αναγκη να δωσεις πολλα χρηματα..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οπως βλέπετε κορίτσια, το ΣΚ μαγειρεύω μαζεμένα για όλη τη βδομάδα!

Ετοιμες και οι γαριδες σαγανάκι με ρύζι μπασμάτι για αύριο:

dsc0425v.jpg

Και η κουζίνα καθαρή πλέον, οπότε κάθομαι...

Α, για πείτε καμμιά συνταγή για ζύμη.

Θέλω να τηγανίσω πιτάκια με απομεινάρια φαγητού.

Εφτιαξα μία σήμερα που βρήκα στο ιντερνετ, αλλά ήταν σκέτη αποτυχία.:?

Τσάμπα ο κόπος μου και τα υλικα...


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα μαγειροκόριτσα!

σήμερα έβγαλα μοσχαρίσιο κιμά και έκανα γιουβαρλακια για τη μικρή

για μας έπλασα μπιφτέκια για αύριο.δε ξέρω αν θα τα κάνω ψητά με ρύζι με καρυ ή φούρνο με πατάτες.θα δω αύριο!

έκανα και τα κριτσίνια!δεν τα πέτυχα!μου θρυμματίζονται!να φταίει που τα έκανα με ελαιόλαδο!νόστιμα μεν δε θυμίζουν κριτσίνια δε!

θα κάνω και τη μερέντα κάποια στιγμή!

ήθελα να κάνω και τα κούκις αλλά αργήσαμε με τη μικρή,πήγαμε δίπλα για καφε οπότε έβαλα μόνο την κουρκουτόπιτα στο φούρνο!πάλι!χαχαα!2η φορά αυτές τις μέρες!χαχααχ

το μοσχάρι είναι κοκκινιστό με τη διαφορά ότι προσθέτεις κρέμα γάλακτος;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

Δίαιτα τέλος. Ή μάλλον θα τη συνεχίσω από βδομάδα, κάνω ένα διαλειμματάκι.

Χθες έφτιαξα μια μανιταρόπιτα, αλλά επειδή δεν είχα αυγά, δε φούσκωσε η ζύμη και δεν έφτασε να βάλω φύλο και πάνω και κάτω. ΄Ετσι η μανιταρόπιτα έμεινε "ανοιχτή" Πάντως απο γεύση ήταν τέλεια!

012.JPG

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δίαιτα τέλος. Ή μάλλον θα τη συνεχίσω από βδομάδα, κάνω ένα διαλειμματάκι.

Χθες έφτιαξα μια μανιταρόπιτα, αλλά επειδή δεν είχα αυγά, δε φούσκωσε η ζύμη και δεν έφτασε να βάλω φύλο και πάνω και κάτω. ΄Ετσι η μανιταρόπιτα έμεινε "ανοιχτή" Πάντως απο γεύση ήταν τέλεια!

012.JPG

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

εσύ απ'ότι θυμάμαι δε χρειάζεσαι δίαιτα!;)

πολύ καλή η μανιταρόπιτα!

τη ζύμη πώς την έκανες;χρειάζεται φούσκωμα;


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites

εσύ απ'ότι θυμάμαι δε χρειάζεσαι δίαιτα!;)

πολύ καλή η μανιταρόπιτα!

τη ζύμη πώς την έκανες;χρειάζεται φούσκωμα;

Θέλω να χάσω άλλα 5 κιλά. :rolleyes:

Ζύμη ήθελα να κάνω κουρού, αλλά χωρίς το αυγό δε φούσκωσε. Κανονικά βάζεις μισό βιτάμ λιωμένο, (ή 3/4 της κούπας ελαιόλαδο), 1 αυγό, 1 κεσεδάκι γιαούρτι και αλεύρι όσο πάρει. Την αφήνεις τουλάχιστον μισή ώρα σκεπασμένη να "ξεκουραστεί". Αλλά μπορείς να βάλεις και ζύμη για τάρτα. Κάτσε... κάπου έχω και συνταγή.

Link to comment
Share on other sites

Ζύμη για τάρτες

125 γρ γάλα χλιαρό

1 φακελάκι μαγιά

80 γρ μαργαρίνη λιωμένη

300 γρ αλεύρι

αλάτι

Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα, μετά ρίχνουμε τη μαργαρίνη κι ύστερα το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει η ζύμη. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακομα, μέχρι να μην κολάει στο χέρι μας η ζύμη.

Έχω κι αυτήν: http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2009/01/blog-post_25.html

Link to comment
Share on other sites

Ζύμη για τάρτες

125 γρ γάλα χλιαρό

1 φακελάκι μαγιά

80 γρ μαργαρίνη λιωμένη

300 γρ αλεύρι

αλάτι

Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα, μετά ρίχνουμε τη μαργαρίνη κι ύστερα το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει η ζύμη. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακομα, μέχρι να μην κολάει στο χέρι μας η ζύμη.

Έχω κι αυτήν: http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2009/01/blog-post_25.html

στα υπόψιν η μανιταρόπιτα!:P


EvgLp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα, αν και δε κοιμηθήκαμε οπότε...

Αγαπητό κουρκουμπίνι τελικά, προς το παρόν, δε θα μαγειρέψω τίποτε για μεσημεριανό, έτσι δεν έκανα το φαγάκι σου, ακόμη.

Θα το ζητήσω όπως μου είπες το κρεατάκι σε ευχαριστώ πολύ!

Θα φάμε μπακαλιάρο με πατάτες από τη πεθερά μου, καθότι άυπνοι. Το παιδί κοιμήθηκε 7 το πρωί κι εμείς σερνόμαστε.

ντιμι μου περαστικα σας. να σου πω το καλυτερο κανατε που φαγατε ετοιμο φαγακι.

βρε δεν χαθηκαν οι μερες για το χοιρινο;).

εμεις παντως τελικα αυριο θα φαμε σιγουρα φακες. τις μαγειρευω.

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια καλημερα,

Βλεπω φτιαξατε παλι αριστουργηματα :P.. Με επιασε κι εμενα μαγειρικος οιστρος το ΣΚ (οσο βεβαια με αφησαν τα ζουζουνια μου)... Επηρρεαστηκα λοιπον και ειπα να επιχειρησω να κανω μια μπουγατσα, εκανα λοιπον αυτη που ειχε προτεινει το καλαμαρακι www.sintagespareas.gr/sintages/i-pio-nostimi-mpougatsa.html Ωραια ηταν και η κρεμα του οσο επρεπε γλυκια..

Επισης το Σαββατο του μενου ειχε ψητα μπουτακια κοτοπουλου στο φουρνο με πατατες, εμεινε και λιγο και θα το φαμε σημερα με κατι εξτρα...

Τελος χτες το βραδυ μιας και μου ειχαν μεινει κατι υπολοιπα απο υλικα, εκανα δοκιμαστικα τη μιση δοση απο αυτη τη συνταγη www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1627&Itemid=49 Βεβαια βαζοντας τη μιση δοση μου βγηκε λιγο λεπτη η ζυμη, απο γευση θα σας πω το μεσημερι που θα το φαω (το πηρα στη δουλεια για κολατσιο) :D

Φωτο δυστυχως δεν εχω :oops:

Τωρα σειρα θα εχουν τα κριτσινια οπωσδηποτε και κανενα γλυκο σοκολατενιο για το συζυγο :)


2Uuep2.pngI8Ayp2.png
Link to comment
Share on other sites

Είχα μισό κιλό ψωμί και λυπήθηκα να το πετάξω.

Οπότε έφτιαξα το πασύγνωστο τηγανόψωμο με γάλα και αυγά:

Πω πωωωω έχω να φάω πολλαααααα χρόνια! Πεντανόστιμα φαίνονται!!

Θα πω την μανούλα μου να μου φτιάξει...γιατί εγώ κ το τηγάνι ειμαστε μαλωμένες εξαπανέκαθεν χαχαχα :tongue::evil:

Πόσο γουρουνίτσα νιώθω που δουλεύω ασταμάτητα από χθες ώστε δεν είχα κουράγιο να σηκώσω τσουκάλι και μόλις παραγγείλαμε μερίδες σουβλάκια ενώ διαβάζω το θέμα σας....? :tongue::tongue:

Δεν πειράζει υπάρχουν κ αυτές οι μέρες, κ εγώ χτες επειδή ειχαμε πάρτι το απόγευμα δεν μαγείρεψα....έλειπε κ ο χαζμπαντ...πήραμε μια μερίδα σουβλάκια κ την τσακίσαμε με την μικρή χε χε χε

Πήρα τα υλικά, ανάλογα πότε θα ευκαιρήσω (απόψε ή αύριο πρωί) θα τα κάνω, φαίνοται τέλεια! Μπράβο σου!:D

Ο,τι πρέπει για παπάρα στη μελιτζανοσαλάτα :oops:

Πήρα και σουσάμι αλλά μάλλον δε θα βάλω αφού δε σου άρεσε.

Μου αρέσει πολύ αυτό το μαύρο (παπαρουνόσπορος? :confused: λες να του πήγαινε? Ξεχασα να δω αν έχει το σουπερμαρκετ μας...

Επανέρχομαι με φώτο!

Το σημερινό μας μενού είχε το μοσχαράκι νουά που έμεινε από το παιδί, το είχα ξεπαγώσει όλο μαζί.

kalamaraki η συνταγή που έδωσες ήταν για νουά? Ελιά είναι το νουά?:confused:

Δεν είχα χρόνο να το ψάξω, έτσι έκανα όπως κάνω το απλό μοσχαράκι.

Η συνταγή είναι πανεύκολη και την έχω βγάλει...από το μυαλό μου.:tongue:

Δυστηχώς δεν είχα λευκό κρασί να το σβήσω, κι έβαλα κόκκινο, έτσι από εμφάνιση ήταν μάπα.

Βουαλά:

ΥΓ Βρε παιδιά γιατί δε μικραίνει άλλο η φώτο? Κάνω κάτι λάθος?

Για το "Μοσχαράκι στα γρήγορα" κάνεις τα εξής:

Τσιγαρίζεις κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες, με καρότα κομμένα το ίδιο, και το μοσχαράκι σε φέτες.

Μόλις πάρουν χρώμα σβήνεις με κρασί (λευκό όχι κόκκινο που έβαλα εγώ και βγήκε χάλια).

Αφού εξατμιστεί το κρασάκι ρίχνεις ζεστό νερό να το καλύψει,

ρίχνεις και πατάτες σε ροδέλες.

Προς το τέλος αλατοπιπερώνεις και έτοιμο!

Το κάνω και χωρίς πατάτες, όμως βάζω μια για να δέσει η σάλτσα ;)

Πεντανόστιμο φαινεται κ μια χαρά !! Εγώ δεν κολλάω στις συνταγές με το κομμάτι του μοσχαριού αρκει να ξέρω πως βράζει ή ψήνεται . Δεν έχω αποτύχει μέχρι στιγμής :D

Kαλέ εκεί ήταν από όταν γράφτηκα, (πρόσφατα εσύ μου το έμαθες;) ).

Απλά μάλλον θα είχες επιλέξει την νέα έκδοση εσύ.

Στην παλιά τί κάνω λάθος και όσο μικρό size κι αν βάλω δε μικραίνει άλλο?

Ναι βρε το έβαλα για τις κοπέλες που γράφτηκαν πρόσφατα κ δεν έβρισκαν το ρισάιζ, εγώ είμαι γραμμένη από το 2008 , από εκεί κ το kalamaraki_2008 κ δεν το αλλάζω με τίποτα το φωτομπακετ.

Τέλεια η μερεντούλα η, ας πούμε, light!

Βγήκε έτσι:

και η συνταγή από εδώ:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/light-merenta.html

Αχχχχχχχχχχ έχω τρια χρόνια που την βλέπω την συνταγή.....κ δεν τη φτιάχνω για να μη καταστραφώ ολοκληρωτικά!!

Μου αρέσει που φαινεται το φουντούκι πάντως ;)

Θα κάνω και την μελιτζανοσαλάτα και τα κριτσίνια. Θέλω να τα πάω στης μαμάς μου πηγαίνοντας για δουλειά. Μακάρι να της αρέσουν.

Kalamaraki & ravT αν δε της αρέσουν εσείς θα φταίτε, αν της αρέσουν θα πάρω τα εύσημα :tongue:;) αχαχχαχα

ναι ναι....να της πεις ένα παλιοκαλαμάρι φταίει για όλα χαχαχαχα

μπα, εχουν πολυ τηγανισμα τα κουρκουμπινια. προς το παρον αμα παρουμε παιρνουμε ετοιμα.

αλλα οταν γραφτηκα στο φορουμ (στο παρεντς) ειχαμε παρει κουρκουμπινια και τα τρωγαμε. ετσι βγηκε το ονομα μου. και ηταν δυσευρετα γιατι μεναμε αθηνα τοτε:D:D.

χε χε χε :tongue::D

kalamaraki πολυ ωραίο το θεματακι που ανοιξες!

Κοριτσια σας διαβασω καθε μερα και εχω κανει αρχειο με τις συνταγες που δινεται. Εκανα ηδη μερικες απο αυτες.

Θελω να αγορασω γαστρα εχετε να μου προτεινετε κατι και απο που να την παρω καθως ειμαι τελειως ασχετη με το θεμα.

Ευχαριστω πολύ!

Καλώς ήρθες Χαρά!!

Εγώ μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης με την μαγειρική εχω μια γυάλινη γάστρα μια από τα βίκο όπως σου πρότειναν η πρώτη μου ήταν κ τώρα θα αγοράσω μια κεραμική πυρίμαχη κάποια στιγμή γιατί λένε κ όντως ειναι οτι το φαγητό της είναι ποιο γευστικό από τις ανοξείδωτες.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, είχα οίστρο. Ξεκινάω:

Για πρωινό βάφλες με ζάχαρη άχνη:

Μεσημεριανό:

Αρνάκι λαδορίγανη με πατατούλες:

Και αρνάκι φρικασέ με πράσα και αντίδια:

Τέλος μπρόκολο στον ατμό (ότι απέμεινε. Το τσάκισαν πριν προλάβω να το φωτογραφίσω...)

Νομίζω φτάνουν. :-P

Το απόγευμα θα μαγειρέψω για αύριο...

Πω πω....λατρεμένα όλα σου τα καλούδια!!! Γειας τα χεράκια σου!!

Καλησπέρα μαγειροπαρέα!

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας από την κουζίνα μου (αλλάξαμε παιδικό κι είναι στο πατρικό μου δίπλα και διημερεύουμε στης μαμάς μου :tongue:), έφτιαξα ένα φαγητάκι κι εγώ επιτέλους σήμερα...

Η συνταγή είναι από το βιβλιαράκι της χύτρας SEB και λέγεται γκούλας. Μοσχαράκι κοκκινιστό και κρέμα γάλακτος. Ιδού:

Και συνοδευτικό πουρές (κατεψυγμένες προβρασμένες πατάτες) και δίπλα το μοσχαράκι με λαχανικά για τη μπουμπού.

Η πεθερά μου το φτιάχνει κ μας αρέσει πολύ!! Νοστιμότατα φαίνονται~ :D;)

Το χαρακτηριστικό της συνταγής νομίζω είναι ότι έχει αρκετή πάπρικα.

Εντυπώσεις: Ο σύζυξ αδιάφορος, έως ότι δεν του άρεσε (δύσκολος συνδαιτημόνας, τρώει συγκεκριμένα φαγητά με καλύτερο το εξής ένα: τα καμμένα/καρβουνιασμένα :tongue::?). Η μικρή ήθελε να βγάλουμε τη σαλτσούλα...:rolleyes:, είσης δύσκολη στο φαΐ, και δεν πολυτρώει ντομάτα ούτε μαγειρευτή...:(, πήρε από τον μπαμπά. Εμένα πάλι μου άρεσε, αν και το είχα λίγο αλμυρό για τα δεδομένα μου :D .

Ο σύζυξ μου θυμίζει το ανέκδοτο με το χήρο που ξαναπαντρεύτηκε κι η 2η γυναίκα ενώω του ετοίμαζε νόστιμα φαγητά, αυτός όλο έλεγε ότι σαν της συχωρεμένης δεν ήταν. Μόλις η 2η γυναίκα νευριασμένη του σέρβιρε καμμένο φαγητό, αγαλλλίασε η ψυχή του και φώναζε χαρούμενος "αχ, σαν της συχωρεμένης ήταν " :shock::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα :tongue:

Οπως βλέπετε κορίτσια, το ΣΚ μαγειρεύω μαζεμένα για όλη τη βδομάδα!

Ετοιμες και οι γαριδες σαγανάκι με ρύζι μπασμάτι για αύριο:

Και η κουζίνα καθαρή πλέον, οπότε κάθομαι...

Α, για πείτε καμμιά συνταγή για ζύμη.

Θέλω να τηγανίσω πιτάκια με απομεινάρια φαγητού.

Εφτιαξα μία σήμερα που βρήκα στο ιντερνετ, αλλά ήταν σκέτη αποτυχία.:?

Τσάμπα ο κόπος μου και τα υλικα...

Μπράβο κοριτσάρα! Ζυμη για τηγάνισμα δεν έχω φτιάξει ποτέ....

Δίαιτα τέλος. Ή μάλλον θα τη συνεχίσω από βδομάδα, κάνω ένα διαλειμματάκι.

Χθες έφτιαξα μια μανιταρόπιτα, αλλά επειδή δεν είχα αυγά, δε φούσκωσε η ζύμη και δεν έφτασε να βάλω φύλο και πάνω και κάτω. ΄Ετσι η μανιταρόπιτα έμεινε "ανοιχτή" Πάντως απο γεύση ήταν τέλεια!

012.JPG

http://nosyparker-mageiremata.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html

Πολύ λαχταριστή ! :D

Εγώ φτιάχνω αυτή http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitaropita.html

και αυτή

http://www.sintagespareas.gr/sintages/manitaropitta-spesial.html με μεγάλη επιτυχία!

Κοριτσια καλημερα,

Βλεπω φτιαξατε παλι αριστουργηματα :P.. Με επιασε κι εμενα μαγειρικος οιστρος το ΣΚ (οσο βεβαια με αφησαν τα ζουζουνια μου)... Επηρρεαστηκα λοιπον και ειπα να επιχειρησω να κανω μια μπουγατσα, εκανα λοιπον αυτη που ειχε προτεινει το καλαμαρακι www.sintagespareas.gr/sintages/i-pio-nostimi-mpougatsa.html Ωραια ηταν και η κρεμα του οσο επρεπε γλυκια..

Επισης το Σαββατο του μενου ειχε ψητα μπουτακια κοτοπουλου στο φουρνο με πατατες, εμεινε και λιγο και θα το φαμε σημερα με κατι εξτρα...

Τελος χτες το βραδυ μιας και μου ειχαν μεινει κατι υπολοιπα απο υλικα, εκανα δοκιμαστικα τη μιση δοση απο αυτη τη συνταγη www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1627&Itemid=49 Βεβαια βαζοντας τη μιση δοση μου βγηκε λιγο λεπτη η ζυμη, απο γευση θα σας πω το μεσημερι που θα το φαω (το πηρα στη δουλεια για κολατσιο) :D

Φωτο δυστυχως δεν εχω :oops:

Τωρα σειρα θα εχουν τα κριτσινια οπωσδηποτε και κανενα γλυκο σοκολατενιο για το συζυγο :)

Χαίρομαι που σας άρεσε η μπουγάτσα!!

Να μας βάλεις φώτο κ να μας πεις κ για το ελαιόψωμο/΄τυρόψωμο!

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια καλημερα,

Βλεπω φτιαξατε παλι αριστουργηματα :P.. Με επιασε κι εμενα μαγειρικος οιστρος το ΣΚ (οσο βεβαια με αφησαν τα ζουζουνια μου)... Επηρρεαστηκα λοιπον και ειπα να επιχειρησω να κανω μια μπουγατσα, εκανα λοιπον αυτη που ειχε προτεινει το καλαμαρακι www.sintagespareas.gr/sintages/i-pio-nostimi-mpougatsa.html Ωραια ηταν και η κρεμα του οσο επρεπε γλυκια..

Επισης το Σαββατο του μενου ειχε ψητα μπουτακια κοτοπουλου στο φουρνο με πατατες, εμεινε και λιγο και θα το φαμε σημερα με κατι εξτρα...

Τελος χτες το βραδυ μιας και μου ειχαν μεινει κατι υπολοιπα απο υλικα, εκανα δοκιμαστικα τη μιση δοση απο αυτη τη συνταγη www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1627&Itemid=49 Βεβαια βαζοντας τη μιση δοση μου βγηκε λιγο λεπτη η ζυμη, απο γευση θα σας πω το μεσημερι που θα το φαω (το πηρα στη δουλεια για κολατσιο) :D

Φωτο δυστυχως δεν εχω :oops:

Τωρα σειρα θα εχουν τα κριτσινια οπωσδηποτε και κανενα γλυκο σοκολατενιο για το συζυγο :)

Εφτιαξα πρόσφατα αυτή τη συνταγή..... :rolleyes::tongue:

Tην συνιστώ δαγκωτά!! Θεική!!!

522966_4630687403746_1045529263_n.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...