Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

      Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

      Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

      • Λουλούδια 1

**{ Στην ΚουΖίνα Ολοταχώς }**


kalamaraki

Recommended Posts

Καιρό τώρα ήθελα να το ανοίξω το θεματάκι αυτό...

είδα πως υπάρχει έλλειψη κ σκέφτηκα εδώ να μοιραζόμαστε τι θα φτιάξουμε για το καθημερινό μας μενού κ συνταγές από φαγητά κ γλυκά που φτιάξαμε κ είχαν επιτυχία κ φυσικά πάντα να συνοδεύονται από μια φωτογραφία να παίρνουμε ιδέες μεταξύ μας

Ασχολούμαι αρκετά τα τελευταία δυο χρόνια κ θέλω συνέχεια να παίρνω ιδέες για να φτιάχνω φαγητά ή γλυκά για πρώτη φορά για να δοκιμάζω τις ικανότητές μου, να διορθώνω τα λάθη μου κ τις παραλείψεις μου :tongue:

Ξεκινώ με το ψωμάκι που έφτιαξα χτες στον αρτοπαρασκευαστή με ρίγανι, θυμάρι κ λίγες ελιές κομμένες κ πριν 15μέρες τα καπ κεικς για την ονομαστική γιορτή της μικρής μου να κεράσει στον παιδικό.

189034_4679333419866_737596718_n.jpg

285614_4597700139085_36928997_n.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α καλα.... εχεις να παρεις κοσμο στο λαιμο σου ΦΟΝΙΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μας εχεις καταστρεψει τοσα χρονια!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον, εγω θελω να φτιαξω πιπιεριες κερατα, γεμιστες με μιγμα φετα και τι αλλο ????*ψαχνω*

για φουρνο...

βαζω αυγο στο μιγμα? πρεπει να περασω τις πιπεριες απο τηγανι?


Parents are the last people on earth who ought to have children

Link to comment
Share on other sites

Ήρθε και η νονά :rolleyes::tongue::rolleyes::tongue::rolleyes:

Την Τετάρτη ήθελα να φτιάξω κοτόπουλο με μανιτάρια, αλλά χωρίς κρέμα γάλακτος.

Μια λύση ήταν κοτόπουλο λεμονάτο στην κατσαρόλα με μανιτάρια αλλά το έχουμε φάει αρκετά και ήθελα μια αλλαγή.

Έκανα λοιπόν αυτή την συνταγή της Νένας Ισμυρνόγλου, που την θεωρώ από τις καλύτερες μαγείρισσες και το συνόδευσα με ρύζι.

Βγήκε εξαιρετικό, να σημειώσω ότι κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται πολύ λάδι και ότι την επόμενη φορά θα βάλω περισσότερη μουστάρδα, περίπου 1,5 φλυτζανάκι του καφέ, ανάμεικτη ντιζόν με πικάντικη.


BOftp3.png PzWNp3.png

 

Link to comment
Share on other sites

α καλα.... εχεις να παρεις κοσμο στο λαιμο σου ΦΟΝΙΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, μας εχεις καταστρεψει τοσα χρονια!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον, εγω θελω να φτιαξω πιπιεριες κερατα, γεμιστες με μιγμα φετα και τι αλλο ????*ψαχνω*

για φουρνο...

βαζω αυγο στο μιγμα? πρεπει να περασω τις πιπεριες απο τηγανι?

Φιστίκω έχω φτιάξει αυτές με επιτυχία χωρίς αυγό ;)

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kerata-gemista-me-tiri-feta.html

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ααααααααααα τελειο θεμα μπραβο καλαμαρακι.....μακαρι να προλαβαινω να σας παρακολουθω και εγω!!!Μαρεσουν κ μενα πολυ οι συνταγες μαγειρευω διαφορα οσο με αφηνει ο πιτσιρικος μου!!:tongue::tongue::D:D

Ασχετα που δνε μπορω να τα τρωω εγω γιατι εχουμε αλλεργια μονο μυριζω η δολια :tongue::tongue:


Euuop3.pngXBLUp3.png

''Αν και ο θηλασμός μπορεί να μη φαίνεται η σωστή επιλογή για κάθε μητέρα, εντούτοις είναι πάντα η σωστή επιλογή για κάθε μωρό!"

Link to comment
Share on other sites

Ααααααααααα τελειο θεμα μπραβο καλαμαρακι.....μακαρι να προλαβαινω να σας παρακολουθω και εγω!!!Μαρεσουν κ μενα πολυ οι συνταγες μαγειρευω διαφορα οσο με αφηνει ο πιτσιρικος μου!!:tongue::tongue::D:D

Ασχετα που δνε μπορω να τα τρωω εγω γιατι εχουμε αλλεργια μονο μυριζω η δολια :tongue::tongue:

θα με τρελάνετε εσείς :)

Τέλειο θέμα!!!

Καλως σας βρήκα!!!

Καλώς ήρθατε στο κουζίνο παρεακι :-) :-) :-)

Link to comment
Share on other sites

Με γεια το θεματάκι!!

Να δω σε πόσα θέματα ακόμα θα μιλάω με τις ίδιες φιλενάδες:D:D

Θα μας καταστρέψεις εσύ...το ξέρω...αλλά χαλάλι σου:P

Αν κι δε τρώω μανιτάρια αυτό που πόσταρες Μαράκι φαίνεται θεικό!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλοστέριωτο το νέο θεματάκι! (Υπόσχομαι, θα το βουλώνω εδώ :-P)

Λατρεύω να βρίσκομαι στην κουζίνα. Η πρώτη μου αγάπη (και παντοτινή) είναι η μαγειρική. Τα τελευταία χρόνια την απατάω με τη ζαχαροπλαστική.

Όπως το καλαμαράκι, έτσι κι εγώ προτιμώ να δοκιμάζω νέες συνταγές παρά να "κάθομαι" σε δοκιμασμένες. Σε κάθε μου τραπέζι, έχω νέα πιάτα τα οποία φυσικά βρίσκω μέσα από ψάξιμο.

Chatzico ευχαριστούμε για τη συνταγή και κυρίως για το λινκ. Μου άνοιξες ακόμα μια πόρτα!


YqE6p2.png

IqItp3.png
 
 
Link to comment
Share on other sites

καλορίζικο!

Σήμερα λοιπόν κατά τις 12:30 ...θυμηθηκα οτι πρέπει κάτι να φάμε..

Ανοιξα το ψυγείο και το ντουλάπι τροφίμων και έφτιαξα λοιπόν μια μακαρονάδα φούρνου, γρήγορη(σε 3/4 ηταν έτοιμη!), εύκολη και τόσο νόστιμη, που δεν έμεινε να σας την φωτογραφίσω...:D


"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ευχαρίστως

Τα καπ κέικ είναι αυτα

http://m.joyofbaking.com/cupcakes/VanillaCupcakes.html σημείωση έκοψα ένα αυγό από τα τρία

Και το ψωμακι είναι η βασική συνταγή με τη σειρά που τα γράφω τα βάζω στον καδο

250μλ νερό χλιαρό

1 κουταλακι γλ αλάτι

500γρ αλεύρι

1μίση κουτ γλ μέλι

1 φακελάκι μαγια

Συν προαιρετικά 80γρ ελιές χωρίς κουκούτσι κομμένες

Μισό κουτ γλ ρίγανη

Λίγο θυμάρι αν σας αρέσει.

Αν θέλεις οι ελιές να στέκονται τις βάζεις αφού τελειώσει το πρώτο ζυμωμα πριν φουσκώσει το ζυμαρι σου. Εμένα ο δικός μου αρτοπατασκευαστης σε μίση ώρα τελειώνει το ζυμωμα κ το ξεκουράζει άλλη μίση ώρα μετά το ξανά φέρνει δύο τρεις βόλτες κ το ψηνει. Αλλά επειδή το βάζω με χρονοδιακόπτη με το νυχτερινό ρεύμα τα βάζω όλα μαζί εξαρχής.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...