-
Από την διαχείριση / Admin news
-
13 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Τώρα σκεφτόμουν να σου στείλω! Κοιτα και εγώ δε πάω φουλ χαλαρή κάθε φορά, αλλά μετά από τόσες φορές έχω πάθει ανοσία. Δεν έχω και άλλη επιλογή. Κανοντας ωοληψια κάθε μήνα και καμία φορά 2 φορες, αν κάνω συνεχως μέθη πρέπει να ζητάω άδεια γιατί θα πηγαίνω «ζαμπόν» στη δουλεια μου. Μονο χωρίς μέθη μπορώ να σιγουρευτώ πως δε θα καθυστερήσω και πως θα είμαι λειτουργική την υπόλοιπη μέρα. Αρα τελικά δε πήγε καλά ε; 😔😔
Καλημέραα! Δε συμμετέχω γιατί έχουν προκύψει προβλήματα υγείας με τον μπαμπα του άντρα μου και τρέχουμε όλοι μαζί..! Θα κανω νέα διεγερση στον κύκλο που έρχεται, αλλά σκέφτομαι πως αν δεν πάει ούτε αυτη τη φορά καλά θα πρέπει να σκεφτώ σοβαρά τους φυσικούς τροποποιημένους. Με κρατάει όμως πολύ αυτο το κααθε μηνα πρόσεχε και μην πας δουλειά λόγω της μέθης την ημέρα της ωοληψίας.. δεν γινεται ρε κορίτσια αυτο όταν δουλευεις.. αλλα και να μη δουλευω εγω πάλι δε γινεται γιατί πώς θα τα πληρώνουμε όλα αυτά..? Δε φυτρώνουν σε δέντρα τα χρήματα.. Επίσης, με τις ωοληψίες κάθε μήνα ξεχνάς και το σεξ διαπαντώς νομίζω.. άλλο κι αυτο.. λέμε με τον άντρα μου πως μια χαρα μας έχει μείνει, αν το κόψουμε κι αυτο εντελώς πάει..!
-
EASY LIVING {Ειρήνη}
-
Θέματα
-
- 11.901 απαντήσεις
- 1.194.243 εμφανίσεις
-
- 11.317 απαντήσεις
- 2.235.695 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 144.461 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 504.025 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 147.510 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.901 απαντήσεις
- 1.194.243 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 852 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 26 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 277 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 561 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 108 εμφανίσεις
-
- 1.178 απαντήσεις
- 135.610 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 241 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 1.129 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 99 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα