Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Το απολαμβάνει ο Γρηγοράκης απ' ότι φαινεται. Καλά τελειος.

Εμενα ρε κοριτσια γιατι δε κανει ταρζανιές;;; Παρα ειναι ησυχος μου φαινεται. Τη Κυριακή ειχαμε παει στη νονα του που εχει ενα παιδακι τεσσερεις μηνες μεγαλυτερο. Πόσες σφαλιαριτσες φαγαμε τι να σας πω. Και ο Παναγιωτης μολις τις ''έτρωγε'' τον χαιδευε . Πρεπει να τον κανω λιγο αντρα μου φαινεται!!!!

Sun Sun σιδερενιο το κοριτσακι σου. Τελειωσε αυτη η περιπετεια!!!

Μαρινα μου ειμαστε ολοι μια χαρα. Σταματησα και τηε μπουμπους το βρδυνο ξυπνημα και χορταινω υπνο. Την ταϊζω στις εντεκαμιση το βραδυ και μετα τη ταιζει ο μπαμπας στις 630 το πρωί.

Αθηναιες αν κανονισετε συναντηση μη με ξεχασετε γιατι μπορεί να μη το δω το μηνυμα της συναντησης.

ουφ ηρθα κι εγω σημερα τα φτυσα!

ο μικρος ξυπνησε στης 8:30 και οπως καταλαβαινετε κατα της 12:30 αρχισε μια ατελειωτη γκρινια ειπα να τον κοιμησω αλλα μας ακουσε ολο το τετραγωνο με τιποτα δεν ηθελε ενω τα ματια του εκλειναν!

εκανα και ρεβυθια και τα καναμε μαζι αγκαλια τι να κανω η γυναικα!

κοριτσια μια χαρα εισαστε στα γραφιακια σας χαχαχα!

τεσπα γκρινιαζω αλλα αυριο πρεπει να παω για εξετασεις αιματος και για καμπυλη ζαχαρου και ο μικρος θα μεινει με τον μπαμπα του κι εγω θα παω στη δουλεια και το σκεφτομαι παρα πολυ δεν θελω να τον αφηνω τον σκατουλη εμαθα να ειμαι καθε μερα μαζι του!

στονε καλα τη μαμα και τη πεθερα τι τις θες μαζι;α εγω οταν βγαινουμε γυναικοπαρεα ειαστε μονο οι φιλες να μπορουμε να πουμε και την βλακεια μας ανετα!!!

ριτα δεν μου φαινετε περιεργο το σκηνικο το ζω καθημερινος χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Stone ασε την πεθερα εκτός...........................

Δε λέει μωρε, αφου αυτη μας ξεσήκωσε...

Πες καλέ οδηγιες μπας και τη βγαλουμε καθαρή τόσες μέρες.

Αν δε βγαίνετε καμια βολτίτσα, έχω και μια άλλη πρόταση για να ξεφευγεις λίγο:www.parentscafe.gr

Α και για τη συνάντηση θα μου πείτε και μενα?????

Εννοείται κοριτσάρα μου, να γινετε και εσεις καλά και μολις είμαστε όλες και όλοι ετοιμοπόλεμοι...βουρ φύγαμε!!

Εσύ μπορείς και να ερθεις απο το σπίτι αν θες..Είμαστε πιο κοντά....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

στονε καλα τη μαμα και τη πεθερα τι τις θες μαζι;α εγω οταν βγαινουμε γυναικοπαρεα ειαστε μονο οι φιλες να μπορουμε να πουμε και την βλακεια μας ανετα!!!

Μια χαρα τις λέμε και τις βλακείες μας και τα κους-κους που κυκλοφορούν....

Η σχεση μου με τη μαμα μου και την πεθερα μου είναι αριστες..

Εκατσε τώρα να βγουμε τετοιο παρεακι, με αδερφες, μαμαδες και κουμπάρες..

Περνάμε πολύ ωραία πάντως γιατι είναι και εκείνες γενικα πολύ χαλαρες και ανετες...

Σταματησα και τηε μπουμπους το βρδυνο ξυπνημα και χορταινω υπνο. Την ταϊζω στις εντεκαμιση το βραδυ και μετα τη ταιζει ο μπαμπας στις 630 το πρωί.

Αυτα ειναι παιδια!!! Φτου στη μικρη μην τη ματιασω!!!:D

Οχι ο δικος μου ο τυραννος που για να κοιμηθει 7ωρο εφτασε να γινει 7 μηνων!!! Ευχομαι η ζωη να με αποζημιωσει στο 2ο!!!:D

t7fQp3.png

Εμενα ρε κοριτσια γιατι δε κανει ταρζανιές;;; Παρα ειναι ησυχος μου φαινεται. Τη Κυριακή ειχαμε παει στη νονα του που εχει ενα παιδακι τεσσερεις μηνες μεγαλυτερο. Πόσες σφαλιαριτσες φαγαμε τι να σας πω. Και ο Παναγιωτης μολις τις ''έτρωγε'' τον χαιδευε . Πρεπει να τον κανω λιγο αντρα μου φαινεται!!!!

Ε όχι ρε Πικουλινακι να στενοχωριέσαι γιατί είναι ήσυχος ο Παναγιωτάκης!!!!

Αν είναι να εχεις στενοχώριες στείλτον να στον εκπαιδευσουν οι δικοι μας ταρζάν...χαχαχα

Στη φάση που είστε λαχείο είναι ή συμπεριφορα του...αστααααα

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι πατησα και τα βλεπω ολα τοοοοοοοοοσο μικρα. Λύστε μου αλλη μια απορια: γιατι βλεπω τις δημοσιευσεις αναποδα χρονικά;

Πήγαινε Βοηθηματα - Επεξεργασία Επιλογών- Επιλογες Προβολής-Γραμμικα-Παλιοτερα πρώτα

Απο το στομα μου το πηρες..

Φερτον πικουλινακι μου εδω για λιγες ωρες δε σου λεω μερες και θα τον παρεις πισω αγνωριστο...χαχαχα

Κοριτσια σας τονιζω αυτο ειναι πολυ λαιτ..χαχαχα

Αφου τον αφησα πηγα μεσα πηρα την μηχανη στηθηκα να τον τραβηξω ουτε καν αγχωθηκα χαχαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εννοείται κοριτσάρα μου, να γινετε και εσεις καλά και μολις είμαστε όλες και όλοι ετοιμοπόλεμοι...βουρ φύγαμε!!

Εσύ μπορείς και να ερθεις απο το σπίτι αν θες..Είμαστε πιο κοντά....

Και εσύ αν κάνεις καμμια βολτίτσα στα Γιαννιτσα αντε και σε μενα για καφε .

Διπλα είμαι.

Κοριτσακια σας χαιρεταω παω σπιτακι μου

Μαργαρίτα αψογο το βρίσκω το παιδάκι σου !!!!!

Εξάλλου το ειδα εγω ακαταστατο ηταν το ντουλ'απι σου τ'ιποτα δεν μπορουσε να βρει και ειπε να .....συμαζεψει λίγο.

:tongue:ουπς!!με τσακωσες ειμαι λιγο τσαππατσουλα χαχαχα

Καλέ Ρίτα αυτός σου ξεμονταρισε και το έπιπλο...ε τον καταστροφέα βρε....

Καλε ναι εβγαλε και τα δοντακια τα μεταλλικα που στερεωνετε επανω το ραφι αφου πρωτα του ηρθε καπελο..τι μας περασες ειμαστε μαστορες εμεις :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια σας τονιζω αυτο ειναι πολυ λαιτ..χαχαχα

Αφου τον αφησα πηγα μεσα πηρα την μηχανη στηθηκα να τον τραβηξω ουτε καν αγχωθηκα χαχαχαχα

Εννοειται Ριτακι! Αυτα ειναι τα καθημερινα! Εγω τις προαλλες τον βρηκα να εχει ανοιξει τον φουρνο, να εχει ανεβει πανω στην πορτα, να εχει ανοιξει το συρταρι της κουζινας και να πεταει εξω τα μαχαιροπηρουνα! Πως δεν καρφωθηκε καταρχην με κανενα μαχαιρι και κατα δευτερον πως δε μου κατεβασε ολη την πορτα του φουρνου κατω, να πρεπει μετα ανγορασω καινουριο φουρνο, ενας Θεος το ξερει!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...