-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Ελπίζω να τα βρω κάπου γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε καταλάβει γιατί πάνε όλες οι βλαστοκυστες 6 ημερών κ απ’ότι φαίνεται κάνεις δε μπορεί να το απαντήσει. Ενδεχομένως λόγω κακών ωαρίων αλλά κανείς δε το λέει ξεκάθαρα. Όσες ειδικότητες κ έχω ρωτήσει κ μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ
Καλησπέρα ! Πως έγινε επίσημα η διάγνωση για ΠΩΑ όμως ; Εννοώ πέρα από πολύ χαμηλή ΑΜΗ, τι άλλα συμπτώματα είχες ; Είχες καταφέρει να βρεις καλό ωάριο στις προσπάθειες σου ;
Καλημέρα!
Δεν είχα κάνει καν ΑΜΗ, από τις ορμονικές εξετάσεις την είχαν βρει. Είχα κάνει σε 2-3 κύκλους συνεχόμενα και ήταν πάνω από 20. Επίσης είχα πολλές ανωμαλίες στη περίοδο πλέον. ΑΜΗ έκανα στα 41 όταν ξεκίνησα προσπάθεια και ξαναέκανα πριν 2-3 μήνες για να δούμε σε τι φάση είναι, για να προβλέψουν κάπως την εμμηνόπαυση..εγώ έκανα 2 φυσικούς και έναν τροποποιημένο φυσικό πριν πάω με δωρεά. Στον ένα κύκλο είχα δύο καλά ωάρια, αλλά δεν γονιμοποιηθηκε κανένα, στους άλλους δύο ήταν ανώριμα . Πετύχαμε ένα κενό ουσιαστικά που ήταν κάπως καλές οι ορμονικές και το προσπαθήσαμε. Μετά άρχισαν πάλι να είναι ότι να ναι οι εξετάσεις.. εγώ είχα και πολύ χαμηλά στατιστικά επιτυχίας με δικά μου, λόγω ηλικίας σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, οπότε τα ζύγισα τα πράγματα και πήγα με δωρεά.. όμως ήταν δεδομένο ότι ήταν και η ηλικία μου θέμα, όχι μόνο η ΠΩΑ..
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 8.914 απαντήσεις
- 1.001.742 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 481.291 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 133.194 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.179.278 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.389 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.914 απαντήσεις
- 1.001.742 εμφανίσεις
-
Τερατοσπερμια 1 2
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 22 απαντήσεις
- 713 εμφανίσεις
-
- 1.694 απαντήσεις
- 70.470 εμφανίσεις
-
- 28.311 απαντήσεις
- 3.543.153 εμφανίσεις
-
- 44 απαντήσεις
- 7.772 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 290 εμφανίσεις
-
- 55 απαντήσεις
- 65.687 εμφανίσεις
-
- 18 απαντήσεις
- 912 εμφανίσεις
-
- 29 απαντήσεις
- 1.044 εμφανίσεις
-
- 49 απαντήσεις
- 13.095 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα