Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

CAFE ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!!!! Δεν έχω γεννήσει ακόμαααα!!!!!! Την την προηγούμενη βδομάδα είχε γυρίσει στα καλά καθούμενα το κεφάλι του επάνω αλλά ευτυχώς την Τρίτη που ξαναπήγα για υπέρηχο είχε γυρίσει κάτω!!!! Ο γιατρός δεν θέλει να με βάλει με τεχνητούς πόνους, θέλει να πάω με δικούς μου, οπότε περιμένουμεεεεεε!!! Ο Θ. έρχονται απο Αμερική-Ευρώπη και θα είναι Ελλάδα τέλους του μήνα!!!!!

Εμείς διακοπούλες Λευκάδα και Σύβοτα!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τζίνι κορίτσαρος εντός!!!!

εφορία 572 ευτυχώς!!!! ειναι που τους παρακρατούν το φόρο και δεν μας έρχετε μετά ο ντουβρουτζας!

την άλλη παρασκευή φεύγουμε για Κεφαλονιά τριήμερο και μετά στα καπάκια Ικαρία....

κοριτσάκι έχεις?:oops:

572 κ ευτυχώς?

είσαι από ικαρία?

εμείς οι άλλες τεμπέλες δεν έχουμε κάμει ακόμα δήλωση?

εγώ θα είμαι η 1η σφαλιάρα???

ναταλία τί καλά που σε πήρα κ τφ κ έμαθα τα νέα σου τότε.

τώρα? γέννησες???,

βαρβάρα που είσαι?

τα νέο: έχασε όλα τα τφ που είχα αποθηκευμένα στο κινητό ο νικ κ θέλω να τον σφάξω στο γόνατο με τον τουτατή.

θα δώ όσα πίμια έχω ακόμα... αλλιώς κάντε τον κόπο να τα ξαναστείλετε.

είχαμε κοσμοτέ κ γυρίσαμ σε vdf πριν κανένα μήνα. είχα τον κατάλογο μου όλο αυτό το διάστημα.

κάτι έκανε με την επαναφορά ρυθμίσεων χτες κ τα έχασε όλα.

μπας κ μπορεί να βοηθήσει καμία? ένα καψερό lg p500 έχω.

γυρίσαμε από εύβοια που περάσαμε πάρα πολύ καλά όμως!

ο νικ φέυγει την τρίτη. η σύλια σταματάει το σκολειό αύριο. τί καλά!

της είπαμε ξανά την αλήθεια. να δώ πώς θα το πάρουν τα μωρά.

για να δούμε, τί θα δούμε!

να τα πάω χωριό λέτε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Ο άντρας μου γύρισε και είμαστε μέσα στην ευτυχία αλλά και το τρέξιμο! Εύχομαι να είστε όλες καλά! Η Πάρος γέννησε άραγε;

Ψάχνω να κλείσω για διακοπές στα Σύβοτα μάλλον αλλά φοβάμαι μήπως κάνει κρύο εκεί πάνω από 27 Αυγούστου και μετά που μας ενδιαφέρει να πάμε...

Γεια σας κορίτσια! Ο άντρας μου γύρισε και είμαστε μέσα στην ευτυχία αλλά και το τρέξιμο! Εύχομαι να είστε όλες καλά! Η Πάρος γέννησε άραγε;

Ψάχνω να κλείσω για διακοπές στα Σύβοτα μάλλον αλλά φοβάμαι μήπως κάνει κρύο εκεί πάνω από 27 Αυγούστου και μετά που μας ενδιαφέρει να πάμε...

Α, η φορολογική δήλωση! Πονεμένη ιστορία! Έκανα ρύθμιση για τις οφειλές του προηγούμενου έτους και του χρόνου βλέπουμε για αυτές που θα έρθουν τώρα! Τουλάχιστον τώρα τα παρακρατούν άμεσα από το μισθό και του χρόνου δε θα μας έρθει νέο μπουγιουρντί!

Καλησπέρα σας

Συγνωμη για τη σφηνα για οσες μανουλες εκαναν τα χαρτια τους μεσω εσπα για παιδικους και εμειναν εκτος απο την αδικαιολογητη μειωση των θεσεων ετοιμαζουμε διαμαρτυρια πανελλαδικη

Για οσες θελετε να συμμετασχετε ελατε απο εδω

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=8198

Καλημέρα κορίτσια!!! Γέννησα 27/7 έναν κούκλο 3.420 και 50cm!!!!O σύζυγος ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή και περιμένουμε να έρθει 17/08 για να φύγουμεεεεε! Βρε κορίτσια, μέσα στην φορολογική δήλωση δεν ήταν και η αλληλεγγύη?

Γιατί εμάς ήρθε 2000 του Θ. και 1000 εμένα απο κάτι ενοίκια σύνολο 3000!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Γέννησα 27/7 έναν κούκλο 3.420 και 50cm!!!!O σύζυγος ήρθε την προηγούμενη Παρασκευή και περιμένουμε να έρθει 17/08 για να φύγουμεεεεε! Βρε κορίτσια, μέσα στην φορολογική δήλωση δεν ήταν και η αλληλεγγύη?

Γιατί εμάς ήρθε 2000 του Θ. και 1000 εμένα απο κάτι ενοίκια σύνολο 3000!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!:D

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ναταλία κοριτσάκι μου να σας ζήσει ο μπεμπέτος!

Γερός κ καλότυχος να είνα ο μικρούλης!

Επίσημα τρίτεκνοι τώρα???? Πήγατε διακοπές τελικά θηρία?

Τα μικρά τί λένε για το μωρό? ο μικρός σας δηλ. ο μεσαίος τώρα πιά, πώς την είδε την αλλαγή?

Βρε παιδιά νόμιζα πως το έιχατε κλείσει το καφέ κ δεν μπήκα!

Πασχαλίτσα δεν ξέρω για σύβωτα, αλλά κόνιτσα κ πιό πάνω που πήγα εγώ είχε κρύο κ βροχή. Κ όταν είχε ήλιο καιγόσουν απλά!

Πες αν κλείσεις τελικά κ πού, διότι το έχω βάλει στο μάτι το μέρος για του χρόνου!

Πώς του φάνηκε το σπίτι του σύζυγου?

Η μικρή όλα καλά?

Γιόγκα πως είσαι καλέ???

Εμάς αφού έδωσα τα νούμερα τηλεφωνικά στην λογίστρια, την εκανε ηλεκτρονικά (ευτυχώς δεν μπήκε το πρόστιμο της εκπρόθεσμης) από οτι μου είπε το ποσό (σχεδόν όσο του Θ. ναταλία) είναι για την αλληλεγγύη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Να χαίρεστε και εσεις τα παιδάκια σας!!!! Yogini και εσύ με το καλό!!!! Τζίνι είμαστε Λευκάδα, ήρθαμε στις 19 και ανεβαίνουμε Σύβοτα στις 24!!! Ο καιρός είναι τέλειος! Και πέρσι που ήμασταν μέχρι 28/08 ήταν τέλειος!! Επίσημα τριτεκνοι, έκανα και τα χαρτιά για το επίδομα!!!! Προς το παρόν δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια!!!!

Ο μικρός το έχει πάρει ανέλπιστα καλά!!!! Άμα κλαίει φωνάζει "λέει το μωρό μαμά δωσεις γάλα" και πάει από πάνω του και του λέει "σώπα σώπα μωράκι" αφού του έκανε πλάκα η μαμά μου ότι θα το παρει σπίτι της και της λέει "ποτέ! Μαμάς μου είναι μωράκι!!!" Η μεγάλη κλασικα ζηλεύει τον μεσαίο απίστευτα!! Το τι τραβάει ο καημένος δεν λέγεται! Ευτυχώς φέτος θα πάει νήπιο και δεν θα είναι μαζί στο σχολείο να βρει την ησυχία του!!! Τζίνι έσυ με το σχολείο τι έκανες; που θα τα στείλεις φέτος;;

Καλημέρα!!!! Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Να χαίρεστε και εσεις τα παιδάκια σας!!!! Yogini και εσύ με το καλό!!!! Τζίνι είμαστε Λευκάδα, ήρθαμε στις 19 και ανεβαίνουμε Σύβοτα στις 24!!! Ο καιρός είναι τέλειος! Και πέρσι που ήμασταν μέχρι 28/08 ήταν τέλειος!! Επίσημα τριτεκνοι, έκανα και τα χαρτιά για το επίδομα!!!! Προς το παρόν δεν υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια!!!!

Ο μικρός το έχει πάρει ανέλπιστα καλά!!!! Άμα κλαίει φωνάζει "λέει το μωρό μαμά δωσεις γάλα" και πάει από πάνω του και του λέει "σώπα σώπα μωράκι" αφού του έκανε πλάκα η μαμά μου ότι θα το παρει σπίτι της και της λέει "ποτέ! Μαμάς μου είναι μωράκι!!!" Η μεγάλη κλασικα ζηλεύει τον μεσαίο απίστευτα!! Το τι τραβάει ο καημένος δεν λέγεται! Ευτυχώς φέτος θα πάει νήπιο και δεν θα είναι μαζί στο σχολείο να βρει την ησυχία του!!! Τζίνι έσυ με το σχολείο τι έκανες; που θα τα στείλεις φέτος;;

Να σου πώ την αλήθεια εγώ δεν θα το έκανα. να πάρω διακοπές το μωρό μωρό δηλ. Θα φοβόμουν αρκετά. Έχεις κ τη μαμά σου μαζί?

Η Σύλια στον ίδιο σταθμό κ τα δίδυμα σπίτι. Ακόμα κάνω σκέψεις μήπως κ τα πάω παιδικό, αλλά μετά το περσινό κάζο με τον άλεξ είμαι εξαιρετικά επιφυλλακτική.

Σίγουρα δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια το επίδομα?

Καταργήθηκαν?

Ο τεό έπεσε σε καλό κάπτεν? Του έδειξε πέντε πράγματα, ή έπεσε με στραβάδι? Θέλει/ νιώθει έτοιμος να πιάσει?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...