Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι το παξιμαδι...δοκιμασε να βαλεις ενα κουταλακι του γλυκου λαδι...και αν δεις οτι χρειαζεται παραπανω συμπληρωνεις :mrgreen:

αχ ασε μινουλα μου.....αποφευγω να μιλησω μαζι τους γιατι αν και ειμαι ηρεμος ανθρωπος...θα με βγαλουν εξω απο τα ρουχα μου και δεν το θελω....αφηνω στο συντροφο μου ολο το χειρισμο...αλλωστε γονεις το ειναι και καλυτερα να το χειριστει εκεινος !

αααα.....ωραια....πρωτον η ωρα η καλη κοριτσακι μου και δευτερον....ανακοινωσε το τηλεφωνικα χαχαχαχαχαχχααχχαχα:tongue::tongue::tongue:

Ευτυχως ο φιλος μου ειναι της ιδιας νοοτροπιας με μενα και δεν θα αφησει να πουν κιχ για τις επιλογες μας :mrgreen: . Εγω παλι δεν θα εχω προβλημα με την δικη μου οικογενεια. Αλλωστε χρηματα δεν υπαρχουν οποτε δεν υπαρχουν και παραλογες απαιτησεις χεχεχε.

Ποτε ειναι ο γαμος μπαπ;

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

@georgiamami: Και, ελεος. :(Δεν βρισκω διαθεσιμα δωματια για Λευκαδα. Μηπως να αγορασω κανενα τροχοσπιτο καλυτερα????????????[/color]:confused:

Ψαχνω και για Πρεβεζα. Και παμε ημερησια με το αυτοκινητο σε Λευκαδα κλπ.:cool:

Γιατι να μην εχουμε καμια γοργονα απο κει να με ............................. βοηθησει?????????????????

Καλημέρα για μπές σε αυτό το ξενοδοχείο είναι γνωστού μου στη Λευκάδα μήπως σας βολεύει: www.hotelsofia.gr

Εγώ δυστυχώς δεν έχω νέα σχετικά με το βάρος μου γιατί ήθελα να το παίξω κηπουρός και αρσηβαρίστας και με έπιασε η μέση μου και δεν πάω καθόλου γυμναστήριο!

Φιλάκια!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημεραααα γοργονες!!!!

Κουλίτσα γνωμη μου κακως δε εχεις ψαρι στη διατροφη σου...εισαι και εγκυουλα!!!!....πως το δικαιολογησε οτι δεν εχει βαλει ψαρι?....και απο την αλλη ειναι δυνατον εγκυος γυναικα να εχεις τοσες λιγες επιλογες εστω και στο βραδινο?....χωρις να θελω να προσβαλω τη διαιτολογο σου και φυσικα χωρις να ειμαι διαιτολογος....αλλα ειμαι πολυ ψαγμενη στο θεμα διατροφη....καποιο λαθος κανει!!!

Πες μου σε παρακαλώ....ποσα φρουτα την ημερα εχει στο προγραμμα?....αν καταλαβα καλα δεν σου εχει βαλει ενικα σαλατες ή μονο στο βραδινο δεν τις εχει????

Και να σου πω και το αλλο???...μπορεις και μονη σου...ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να τρως και τι οχι....προσαρμοσε το προγραμμα της και με τροφες που ειναι απαραιτητες να λαμβανεις εαν δεν σου κανει τις απαραιτητες αλλαγες !!!!

Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου!!!!:mrgreen:

Kαλημέρα και σε σένα mpap

Δεν την ρώτησα εκείνη την στιγμή για το ψάρι γιατί δεν το είχα προσέξει το είδα στο σπίτι αλλά σαλάτες δεν έβαλε όντως πολλές μόνο στο μεσημεριανό με κάποια φαγητά. Φρούτα μου έβαλε 4 και επίσης και 3 φλυτζάνια γάλα για όλη μέρα. το ένα γάλα μπορώ να το αντικαταστήσω με γιαούρτι επίσης γιαούρτι μου συνοδεύει αρκετά φαγητά στο μεσημεριανό. Τώρα δεν ξέρω ίσως το ψάρι να της ξέφυγε ή να μου το βάλει στην επόμενη φορά δεν ξέρω. Βασικά μου έβαλε και φακες και κοτόπουλο, μπριζόλα, φασολάκια, έβαλε 2 είδη μακαρόνια όμως έβαλε ρύζι και τα συνοδεύει ωραία όπως το κοτόπουλο με jacket potato και γιαούρτι το κριθαράκι με στήθος κοτόπουλου.

Για πρωινά όπως είπα έβαλε το quacker με το γαλα και μετά διάφορες εναλλαγές τοστ όπως με τυρί και γαλοπόυλα ή με τυρί και μαρμελλάδα ή 2 αυγά με ψωμί και τέτοια μαρεσαν και είναι ικανοποιητικά.

Απογευματινό έβαλε φρούτο και γιαούρτι με μέλι και καρύδια

Μόνο το βραδινό δεν μου έβαλε καλό αλλά υπολογίζω ότι άμα δικαιούμε σουβλάκια με μισή πιτα και σαλάτα τότε θα μπορώ να φάω κοτόπουλο σχάρας ή ψητό με σαλάτα αφού κρέατα λαιτ είναι και τα 2 ίσως να δικαιούμε και 1 φέτα ψωμί ακόμα. Διότι αμα έχει 4 επιλογές μόνο σημαίνει ότι οι 3 πρέπει να επαναλαμβανονται για να βγαίνει η βδομάδα. Ε δεν θα τρώω και 2 φορές την εβδομάδα σουβλάκια :roll: οπόταν θα τρώω το κοτόπουλο. Βασικά αύριο θα την τηρήσω εντελώς σωστά γιατί σήμερα κάποια φαγητά όπως το μεσημέρι δεν θα φτάσω να τα κάνω οποταν θα φάω κάτι παρόμοιο νομίζω είναι οκ.

Τώρα αν δω ότι με κουράσουν τα βραδινα θα της τηλεφωνήσω να μου πει ακόμα 3-4 επιλογές και θα την ρωτήσω και για το ψαρι. ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Η σόγια όντως μαγειρεμένη με αρκετά μπαχαρικά και λαχανικά δεν ξεχωρίζει καθόλου από το κρέας γευστικά...αλλά και γώ προτείνω βιολογική λόγω των μεταλλαγμένων που κυκλοφορούν!

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε????

εγω δεν εχω νεα για τα κιλα μου...αδιαθετισα κιολας και αποφευγω να ζυγιστω...

σημερα λεω μεχρι το βραδυ να τη βγαλω με κανενα φρουτο και χυμους και κανενα γαλατακι γιατι το βραδυ θα ερθει ενα φιλικο ζευγαρι και θα φτιαξω ... μη με μαλωσετε και μη φωναξετε γιατι θα σας ακουσω... κεμπαπ γιαουρτλου αλλα μονο με μοσχαρισιο κιμα οποτε παραλαγη του κεμπαπ καθως το αυθεντικο εχει και κιμα απο αρνι...

αυταααααααααα...

τσιπουριτσα ολα καλα σε χασαμε...

εγκυουλα θα συμφωνησω με ολα οσα σου ειπε η αρχηγος...προσαρμοσε το στα μετρα σου και βαλε και ψαρακι στη διατροφη σου...ειναι απαραιτητο και για σενα και για το μωρακι σου...απορω πραγματικα που δεν σου εβαλε...

mpap και μινουλα...ο γαμος ειναι δικος σας και μονο δικος σας και δεν χρειαζεται να δωσετε λογαριασμο σε κανεναν...

φιλακια κορτσουδια μου ...που το ειπε η γιωργια χτες και πολυ μου αρεσε χαχαχχαα

το λεμε και στο χωριο μου... οπως και τα παιδακια τα λεμε κουτουλια χαχαχχαχαχα

τι κανεις κουτουλιμ???? χαχαχχαχαχ

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε????

εγω δεν εχω νεα για τα κιλα μου...αδιαθετισα κιολας και αποφευγω να ζυγιστω...

σημερα λεω μεχρι το βραδυ να τη βγαλω με κανενα φρουτο και χυμους και κανενα γαλατακι γιατι το βραδυ θα ερθει ενα φιλικο ζευγαρι και θα φτιαξω ... μη με μαλωσετε και μη φωναξετε γιατι θα σας ακουσω... κεμπαπ γιαουρτλου αλλα μονο με μοσχαρισιο κιμα οποτε παραλαγη του κεμπαπ καθως το αυθεντικο εχει και κιμα απο αρνι...

αυταααααααααα...

τσιπουριτσα ολα καλα σε χασαμε...

εγκυουλα θα συμφωνησω με ολα οσα σου ειπε η αρχηγος...προσαρμοσε το στα μετρα σου και βαλε και ψαρακι στη διατροφη σου...ειναι απαραιτητο και για σενα και για το μωρακι σου...απορω πραγματικα που δεν σου εβαλε...

mpap και μινουλα...ο γαμος ειναι δικος σας και μονο δικος σας και δεν χρειαζεται να δωσετε λογαριασμο σε κανεναν...

φιλακια κορτσουδια μου ...που το ειπε η γιωργια χτες και πολυ μου αρεσε χαχαχχαα

το λεμε και στο χωριο μου... οπως και τα παιδακια τα λεμε κουτουλια χαχαχχαχαχα

τι κανεις κουτουλιμ???? χαχαχχαχαχ

eliza αυτό θα κάνω και νομίζω θα είναι μια χαρά ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

http://www.booking.com/hotel/gr/sofia-nikiana-lefkada.html?sid=f7f0d56f2c9aa8ca916ecc42acff3820

Μπές και κεί να δείς...Ρώτησα και το γνωστό μου μέσω facebook και έχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια!

1) αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 83,8

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 72,5 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 70

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: 98

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 69,4

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 68,1

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 68,6

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 57,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:82

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 60,700

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82

Σημερινο: 73

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 77

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :-) )

41)Z&P&M

Ύψος:1,73

Τωρινό Βάρος: 72,5

Επιθυμητό: 63

42)SOULA33

ηλικια 36

υψος 1,69

αρχικο 72,4

σημερινο 71,4

επιθυμητο 64

43)Πελαγια

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος αρχικο 55

βαρος τωρα 60

επιθυμητο 50

44) twinky

ηλικια 29

υψος 1.65

αρχικο 68

σημερινο 68

επιθυμητο 62

45)eirtap

ηλικία 32

ύψος 1.65

αρχικό βάρος 69

σημερινό βάρος 69

επιθυμητό βάρος 60

46)sabrina

ηλικία 29

ύψος 1.68

αρχικό βάρος 84(προ εγκυμοσυνης)

σημερινό βάρος 76

επιθυμητό βάρος 65

47)Viky75

Ηλικία 34

Ύψος 1,66

Αρχικό βάρος 65

Βάρος στην εγκυμοσύνη 87

Σημερινό βάρος 66.3

Επιθυμητό βάρος 60

4:cool: ΕΛΕΝΗ

Ηλικία 27

Ύψος 1,55

Αρχικό βάρος 73

Σημερινό βάρος 69,500

Επιθυμητό βάρος 56

49)vivikk

υψος 1,6κατι

ηλικια 32

αρχικο βαρος 60(ξανα παλι ....)

κιλα 99(....)

στοχος προς το παρον 75 και βλεπουμε

50) katerina_s

ηλικια 33

υψος1,65

αρχικο 64,5

σημερινο 64,5

Στόχος 58

51)Imagine

Ετών = 31

Ύψος = 1,56 - 1,59

Αρχικό βάρος = 65,4

Στόχος = 50 ?

52)vasiliki40

υψος

αρχικο 65,5

σημερινο 64,4

στοχος 60

53)Ifigeneia_d

Ύψος: 1.70

Κιλά: 62

Επιθυμητό Βάρος: Δεν ξέρω... Ο καθρέφτης θα δείξει

54)Ιωάννα

ύψος 1,72

αρχικό βάρος 95

τωρινό βάρος 93

επιθυμητό βάρος 85

55)koullam (έγκυος)

ετών 30

ύψος 1,69

Αρχικό Βάρος 57,5

Σημερινό Βάρος 65,6

Επιθυμητό Βάρος 75 (το πολύ)

Έχασα ένα κιλό!!! :D

Γεια σας κορίτσια!:P

Γεωργία μου γάλα με κακάο;;;;; η μεγάλη μου το έπινε μόνο έτσι, αλλά ο παιδίατρος μου είπε ότι όταν βάζεις κακάο στο γάλα αποροφάται πολύ λιγότερο ασβέστιο. Οπότε έκανα τ΄αδύνατα δυνατά και της το΄κοψα. Το γάλα μας όπως είναι. Κανόνας πια. Άσε που δεν παίρνει καμμία άλλη πηγή ασβεστίου:(....

Τροχόσπιτο δε μου πολυαρέσει η ιδέα. Κλεισούρα μου φαίνεται. Εμείς έχουμε μια μεγάλη σκηνή και είναι όλα τα λεφτά!!!!!!!:cool::cool::cool::cool: Σου λέω περνάμε ΤΕΛΕΙΑ. Πέρισυ είχαμε προγραμματίσει Πάργα, Πρέβεζα. Λόγω του ευέλικτου της κατάστασης καταλήξαμε 6 μέρες Σύβοτα (μην το χάσεις με τίποτα αφού θα πας προς τα κει) και 5 μέρες Λευκάδα!!!!!! Πωωωωωωωωωωω, τι θυμήθηκα;;;;;;;; μην χάσεις τις πηγές του Αχέρωντα. Περπατάς το ποτάμι ανάποδα, κολυμπάς μέσα στη φύση....ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

Η Λευκάδα δεν είναι για μια μέρα. Δε θα προλάβετε να δείτε τίποτα...

Μινούλα, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.:-D:-D:-D ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, βρε κοριτσάκια!:-D:-D Θέλουμε πολύ να γνωριστούμε!:-D:-D:-D

Ο άντρας μου είναι γραμμένος σ΄ένα φόρουμ με αυτοκίνητα κι έχουμε πάει εκδρομές με τα παιδιά, έχουμε βγει, αύριο να καταλάβετε έχουν οργανώσει beach party! μόνο να μας κάτσει ο καιρός....

ΜΠΑΠ τέλεια η αντιμετώπισή σου! θεωρώ πάγια τακτική στο ζευγάρι ο καθένας να αναλαμβάνει τους γονείς του. Διαφορετικά, όσο καλή πρόθεση και να έχει κανείς, οι διαδικασίες περιπλέκονται ακόμη περισσότερο και άσ΄τα......

Βικάκι ΕΥΓΕ!!!!!!!!

το αλλο το καλο σας το ειπα???? τα νευρα μου δηλαδη...

προφανως η κορη μου κατι ακουσε απο καπου...και οταν νευριαζει μαζι μου που δεν της κανω το χατιρι με αποκαλει χοντρηηηηηη...δεν το ειχε πει ποτε...δεν εχουμε κανει ποτε συζητησεις για να διαχωρισουμε τον αδυνατο απο τον χοντρο...

καποιος με θαβει...και αισθανθηκα τοοοοοσο ασχημα οταν το πρωτοακουσα και καθε φορα που το ακουω το ιδιο ασχημα αισθανομαι...

μου το χει πεταξει 3-4 φορες σε δυο εβδομαδες μεσα και η τελευταια φορα ηταν στην κρητη μπροστα σε ανθρωπους που εβλεπα για πρωτη φορα...

χαλιααααααααααααα σας λεω...

00020461.gif 00020309.gif

sig.asp?img=ad1

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Πήγα στην διατροφολογο χθες. Λοιπον μου ειπε ότι πρέπει να βάλω μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου ακόμα 5 κιλά μόνο. Δηλαδή σε 4 μήνες να βάλω μόνο 5 κιλά. :rolleyes: Ελπίζω να τα καταφέρω. Δηλαδή να φτάσω τα 71.

Η διατροφή που μου έβαλε δεν είναι άσχημη μόνο το βράδυ δεν μου πολυάρεσε και της το πα δεν εχει πολλές επιλογές.

Εχει 1. σουβλάκια με μισή πίτα γιαούρτι και σαλάτα

2. 1,5 φλυτζάνι γάλα με 1,5 φλυτζάνι δημητριακά

3. 2 σλάις με 2 αυγά βραστά ντομάτα αγγούρι και 1 ποτήρι γάλα

4. 2 σλάις καπίρες με 2 φ τυρί σαλάτα και 1 ποτήρι γάλα

δεν είναι πολύ λίγες οι επιλογές ??? Ούτε 1 για καθε μέρα της βδομάδας δεν έχει :rolleyes::mad: Μου είπε να το δω και αν θέλω κάτι να της τηλεφωνίσω

Για μεσημέρι μου έβαλε αρκετές επιλογές και είναι οκ και για το πρωί για να καταλάβετε μου έβαλε άλλες 4 επιλογές που είναι καλές για πρωινό μόνο το βράδυ δεν μου πολυάρεσε. Μπορούσε να μου βάλει και λίγο ψαράκι με σαλάτα ή λίγο στήθος κοτόπουλο με σαλάτα και τέτοια. Ψάρι όμως δεν μου έβαλε ούτε για μεσημεριανό γιατι άραγε???

Το επόμενο ραντεβού που μου έβαλε είναι στις 14/7 σε 3 βδομάδες δηλαδή

Συμφωνώ απόλυτα με την αρχηγό!!!

Συζήτησέ το αν θες με τη διαιτολόγο για τις αλλαγές που είπες, πιο πολλά φρούτα, σαλάτες, πιο πολλές επιλογές για βραδινό και ψάρι εννοείται!!!

Το θέμα είναι να τρως υγειινά χωρίς να καταπιέζεσαι!!!

Έγκυος είσαι καλέεεεεεεεεε:P

Γεια σας κορίτσια!:P

Μινούλα, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.:-D:-D:-D ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, βρε κοριτσάκια!:-D:-D Θέλουμε πολύ να γνωριστούμε!:-D:-D:-D

Ο άντρας μου είναι γραμμένος σ΄ένα φόρουμ με αυτοκίνητα κι έχουμε πάει εκδρομές με τα παιδιά, έχουμε βγει, αύριο να καταλάβετε έχουν οργανώσει beach party! μόνο να μας κάτσει ο καιρός....

Και εγώ δηλώνω συμμετοχή για τη συνάντηση!!!

Βίκυ από Πεύκη :D:D:D

κοριτσάκια μου γειά σας!!!!!

στα γρήγορα:

γεωργία μου θα βρεις στην λευκάδα, αλλά αν δεν βρεις προτείνω την Πάργα που είναι σουπερ!!!!

γκαστρούλα καλά σου λένε, ψάρι !!!!!!!! και γενικά σαλάτες και το βράδυ!

μινούλα εγώ τρώω 2-3 φορές την εβδομάδα ντάκο αλλά με ανθότυρο!!! μιαμ!

ελίζα μου κι εγώ μία από τα ίδια, κουράγιο...... μας!!!!!!!

σε όλες : φιλιά φιλιά φιλιά!!!!!!!

προφανως η κορη μου κατι ακουσε απο καπου...και οταν νευριαζει μαζι μου που δεν της κανω το χατιρι με αποκαλει χοντρηηηηηη...δεν το ειχε πει ποτε...δεν εχουμε κανει ποτε συζητησεις για να διαχωρισουμε τον αδυνατο απο τον χοντρο...

καποιος με θαβει...και αισθανθηκα τοοοοοσο ασχημα οταν το πρωτοακουσα και καθε φορα που το ακουω το ιδιο ασχημα αισθανομαι...

μου το χει πεταξει 3-4 φορες σε δυο εβδομαδες μεσα και η τελευταια φορα ηταν στην κρητη μπροστα σε ανθρωπους που εβλεπα για πρωτη φορα...

00020461.gif 00020309.gif

sig.asp?img=ad1

Βρε μη στενοχωριέσαι έτσι είναι τα παιδιά, ειδικά τα μικρά δεν έχουν καθόλου τακτ τα άτιμα:D

Πόσο χρονών είναι η κορούλα σου;

Μήπως να της έκανες τη συζητησούλα που λες;

μάλλον πρέπει να την κουβεντιάσεις λίγο..... καλά λεει η βικούλα

αλλά να μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ!

θα κάνουμε την προσπάθεια μας αλλά ισχύει πάντα το :

J1Yc6wc_5uw&feature=related

δυνατά!!!!! πολύ δυνατά!!!!!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...