-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούργια στο φόρουμ, σίγουρα θα ρωτήσω πράγματα που έχουν ήδη τεθεί και δεν το έχω δει, με συγχωρείτε γι'αυτό! Πριν από περίπου 2 χρόνια, μετά από άκαρπες προσπάθειες, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να ψαχτούμε. Εγώ έκανα διεξοδικό έλεγχο (σαλπιγγογραφία, αιματολογικές, υστεροσκόπηση αφαίρεση πολύποδα) και τότε ήταν όλα καλά, εκτός από μία χαμηλή ΑΜΗ. Το θέμα το εντοπίσαμε στο σπέρμα, που διαγνώστηκε αζωοσπερμία. Μετά από μεγάλη περιπέτεια υγείας του συζύγου και έπειτα από μεγάλη ενδοσκόπηση και σκέψη, αποφασίσαμε αρχές του χρόνου να προχωρήσουμε με σπέρμα δότη. Πλέον είμαι 42 ετών. Πήγα σε άλλη γυναικολόγο, διότι η δική μου δεν ασχολούταν με εξωσωματική. Κι εδώ είναι και οι προβληματισμοί μου. Είχα ξανά έναν πολύποδα στο ενδομήτριο, τον οποίο αφαιρέσαμε με τη νέα γυναικολόγο το Γενάρη. Έπειτα, αφού της είπα πως προτιμώ να ξεκινήσω με φυσικό κύκλο, μου πρότεινε να πάρω Serpafar από τη 2η-7η μέρα του κύκλου, για να βοηθήσουμε την ωορρηξία. Το έκανα, πήγα για ωοληψία, στη οποία τελικά πήραν 1 ωάριο, που όμως δεν ήταν καλό, οπότε δεν έγινε κατάψυξη. Επίσης, ενώ όπως σας είπα αφαίρεσα τον πολύποδα μαζί της το Γενάρη, στον υπέρηχο πριν την ωοληψία, εντόπισαν ξανά πολύποδα. Υποθέτω, λοιπόν, πως υπήρχε και δεν τον είχε δει, γιατί πως γίνεται σε εναμιση μήνα να βγήκε καινούργιος και να μεγάλωσε κιόλας. Η αλήθεια είναι πως απογοητεύτηκα που δεν είχα ωάριο για κατάψυξη, αλλά αισθάνομαι πως δεν εμπιστεύομαι και τη γιατρό. Η οποία, ενώ τις κάνω και ερωτήσεις για εξετάσεις και τα φάρμακα δε μου απαντά πολύ ξεκάθαρα. Ως τώρα, πέρα από ε2 και fsh που μου έκανε για την ωοληψία, μου είχε κάνει στην πρώτη συνάντηση μόνο για θυροειδή, κάποιες ορμόνες (όχι ΑΜΗ) κ λοιμώδη. Δε μου έκανε για ζάχαρο κλπ. Επισης, τώρα που δεν προχώρησε η ωοληψία μου είπε να πάρω Serpafar και meriofert 150 για 8 μέρες, για να κάνουμε ήπια διέγερση. Για μαστογραφία ούτε λόγος. Αποφάσισα να αλλάξω γιατρό, αλλά δεν ξέρω που να κινηθώ. Μου είναι ξένα όλα αυτά και σοκαριστικό το πόσα χρήματα θέλουν. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο γιατρό στην Αθήνα που να ασχολείται και με φυσικό τροποποιημένο κύκλο; Συγγνώμη για την πολυλογία μου, δεν έχω ξαναγράψει και γενικά όλο αυτό είναι στενάχωρο.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΑΚΟ!!!(Μaira)
-
Θέματα
-
- 12.110 απαντήσεις
- 1.215.139 εμφανίσεις
-
- 11.337 απαντήσεις
- 2.245.900 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 145.955 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 506.288 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 149.247 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.110 απαντήσεις
- 1.215.139 εμφανίσεις
-
- 2.299 απαντήσεις
- 127.895 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 33
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 482 απαντήσεις
- 110.601 εμφανίσεις
-
- 57 απαντήσεις
- 3.019 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 5.480 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 1.522 εμφανίσεις
-
- 700 απαντήσεις
- 207.389 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.154 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 222 εμφανίσεις
-
Αποβολη
Από mafi, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 289 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα