Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Καλη εβδομαδα να εχουμε ολες!!!! Τι μου κανετε κοιλιτσες? Εμεις αυριο εχουμε ραντεβου με την μπεμπα και ανυπομονω!!!!!

Ελλεν μου ξεκουραση τωρα κοριτσακι μου και ολα θα ειναθ σουπερ!! Περιμενω νεακια!!

Dinige Καλως ορισες στην παρεα!!! ΜΕ το καλο το μωρακι σου!!!

Καλη επιτυχια στις αυχενικες της εβδομαδας!! Αληθεια ποιες περιμενουμε να μας πουν νεακια??

Φιλακια σε ολες!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

MOM_TO_BE_09.jpg

.....Ερχόμαστε τον Οκτώβριο.....

elenaki18..............2/10/14.....Ρέα

charma................6/10/14......Μητέρα Κρήτης

Stavroula28......... 6/10/14......Ιασώ Λάρισας

Φιλένια............... 8/10/14.......Γενικό νοσοκομείο Χανίων

angel1990............8/10/14

antoniatr............ 10/10/14......Ρέα

Κασσιόπη............. 11/10/14

Ανθουσα Γιωτα......13/10/14

andria_80............15/10/14

pharmacy............17/10/14

vkk284............... 18/10/14

ellen 2010........... 18/10/14

dinige 23..............18/10/14

Νικολ1986........... 20/10/14.....Έλενα

efib.................... 22/10/14

ria.......................24/10/14.....Μητέρα

edel84................ 26/10/14

evri.....................29/10/14.....Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Ευχαριστώ Nikol ! να σας πω και ότι ΠΗΤ έχω στις

18 /10 και περιμένω το τέταρτο παιδάκι μου (μάλλον κοριτσάκι)!!!

Καλώς μας ήρθες κοριτσάκι... Με το καλό το παιδάκι σου και να σου ζήσουν όλα τα μικράκια σου! Πάντα ευτυχισμένα να είναι!

Καλημερα κοριτσακια μου!!! Καλη εβδομαδα να εχουμε ολες!!!! Τι μου κανετε κοιλιτσες? Εμεις αυριο εχουμε ραντεβου με την μπεμπα και ανυπομονω!!!!!

Ελλεν μου ξεκουραση τωρα κοριτσακι μου και ολα θα ειναθ σουπερ!! Περιμενω νεακια!!

Dinige Καλως ορισες στην παρεα!!! ΜΕ το καλο το μωρακι σου!!!

Καλη επιτυχια στις αυχενικες της εβδομαδας!! Αληθεια ποιες περιμενουμε να μας πουν νεακια??

Φιλακια σε ολες!!!

Χαρμούλι καλημέρα. Σου απαντώ εδώ. Μεγ. Τετάρτη έχουμε αυχενική εμείς και έχουμε μια μικρή αγωνία. Πίστευα πως θα ήμουν χαλαρή, αλλά όπως το είπα. Πίστευα. Έχω λίγο άγχος, αλλά είμαι αισιόδοξη.

Εσύ πως μας είσαι;

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν;

Φιλιά σε όλες, να έχετε μια όμορφη και ξεκούραστη εβδομάδα!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε! Αύριο έχουμε αυχενική κ έχω αγχωθει λιγάκι να πω την αλήθεια! Να σας ρωτήσω,όσες κάνατε αυχενική κάνατε μαζί και papa?

Dinige με το καλό!να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Ναι μαζί το κάνουν.

Το papa είναι οι εξετάσεις μέσω του αίματος καλά δεν τα λέω;

Εγώ κορίτσια έχω φρικτό πονοκέφαλο από το Σάββατο, ενώ αντιστεκόμουν να πάρω φάρμακα πήρα ένα ντεπόν αλλά δεν μου πέρασε..

pvyXp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Εβρι καλα αποτελεσματα!! Περιμενουμε τα νεακια σου!! Ολα θα ειναι σουπερ!!

Εμεις τελικα ραντεβου αυριο!! Μας το αλλαξε ο ντοκ λογο εκτακτου τοκετου!!!!

Ανυπομονω να δω την μικρη μου!!!!

Εντελακι μου ολα θα ειναι τελεια!!! Να μην μου αγχωνεσαι!! Περιμενω τα νεα εε?? Μακια σου!!

Αντωνια μου καλυτερα μου εισαι? Καλυτερα να μου κοιμασαι λιγακι πιο πολυ παρα τα ντεπονακια!! Ποτε θα κλεισετε απο την δουλεια να ξεκουραστεις?

Σας φιλω ολες!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Kαλημέρες!

Charma κοιμήθηκα αρκετά αλλά ξύπναγα με χειρότερο πονοκέφαλο. Ακόμα και σήμερα δεν έχει περάσει.. :(

Κλείσαμε και εμείς ραντεβού την άλλη Τετάρτη να δούμε το παιδί μας.:D

pvyXp3.png

Kαλημέρες!

Charma κοιμήθηκα αρκετά αλλά ξύπναγα με χειρότερο πονοκέφαλο. Ακόμα και σήμερα δεν έχει περάσει.. :(

Κλείσαμε και εμείς ραντεβού την άλλη Τετάρτη να δούμε το παιδί μας.:D

Λες να ειναι και λογω καιρου ο πονοκεφαλος!! Θα περασει κοριτσακι μου!! Υπομονη!!!!

Τελειααα!!! Ενα 24ωρο εμεινε και θα δουμε την μικρη μας!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

MOM_TO_BE_09.jpg

.....Ερχόμαστε τον Οκτώβριο.....

elenaki18..............2/10/14.....Ρέα

charma................6/10/14......Μητέρα Κρήτης

Stavroula28......... 6/10/14......Ιασώ Λάρισας

Φιλένια............... 8/10/14.......Γενικό νοσοκομείο Χανίων

angel1990............8/10/14

antoniatr............ 10/10/14......Ρέα

Κασσιόπη............. 11/10/14

Ανθουσα Γιωτα......13/10/14

andria_80............15/10/14

pharmacy............17/10/14

vkk284............... 18/10/14

ellen 2010........... 18/10/14

dinige 23..............18/10/14

Νικολ1986........... 20/10/14.....Έλενα

efib.................... 22/10/14

ria.......................24/10/14.....Μητέρα

evri.....................24/10/14.....Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

edel84................ 26/10/14

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Καλημερα! Σας ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα στην αυχενικη. Οσο περναει ο καιρος τα μωρακια μας δυναμωνουν. Και για τα ψωνια να δειτε και σε σιτε του ιντερνετ. Εγω το peg perrego το πηρα απο ιταλια στην μιση τιμη (1300 εδω μου λεγανε 650 το ιδιο πηρα απο ιντερνετ)

2VBhp3.png

i6hPp3.png

ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το`χω βρει σʼεσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια

Καλημέρα και από εμένα! Evri καλή επιτυχία για την αυχενική σήμερα! Antoniatr σε καταλαβαίνω με τον πονοκέφαλο... Είχα κι εγώ αρκετούς στην αρχή και πολύ δυνατούς θα έλεγα. Τώρα είναι καλύτερα. Υπομονή θέλει, ξεκούραση και στα πολύ σκούρα ένα ντεπον δεν βλάπτει.

Καλημερα! Σας ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα στην αυχενικη. Οσο περναει ο καιρος τα μωρακια μας δυναμωνουν. Και για τα ψωνια να δειτε και σε σιτε του ιντερνετ. Εγω το peg perrego το πηρα απο ιταλια στην μιση τιμη (1300 εδω μου λεγανε 650 το ιδιο πηρα απο ιντερνετ)

Καλημερα Αντρια!!! ευχαριστημενη απο το peg? σκεφτομαι το book pop up.. θελω βεβαια να παω να το ξαναδω...

Εγω το inglesina avio το τριπλό που κοιτάω το βρήκα 729 και εξωτερικό 680 χωρίς μεταφορικά και δεν ξέρω αν συμφέρει..

Αντωνια μου το αβιο το εχει ο αδελφοσ μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος! κοιτα και το τριλοτζι!! εγω ειμαι αναμεσα σε τριλοτζι και πεγκ περεγκο!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...