Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Και καλά κάνεις κορίτσι μου! Κι εγώ σήμερα το πρωί τους είπα καλημέρα και χαιδευα τη κοιλιά μου!!! Να κάνεις όπως νιώθεις εσύ όμορφα!!! Αναρωτιέμαι φυσικά πόσα είναι αλλά ελπίζω να χουν μείνει και τα δύο και να μην μιλάω στον πληθυντικό σαν τη χαζή 😂

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ κορίτσια από Βόλο ειμαι

Αχχ και ο Βόλος τέλειως...Είχαμε έρθει τον Γενάρη με τον άντρα μου και ξεσαλώσαμε! Έχει ένα τρομερο baraki που φεύγαμε στο κλείσιμο, ανησυχα νιάτα :lol::lol::lol::lol: Και επίσης καταπληκτικό μουσείο....

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Οκτωβριανες μανουλες τι μου κανετε;;;

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα!! Σημερα πηγαμε βολτα και χαζεψαμε κουνιες και καροτσια!!!

Τέλεια charma μου. Και εμένα μου αρέσει να χαζεύω και ας είναι νωρίς.

Εμείς καρότσι θα έχουμε από τα ξαδελφάκια μας, τώρα για κούνια ακόμα δεν ξέρω.. Έχω δεί κάποιες πολύ ωραίες στο mc δεν το γράφω ολόκληρο μήπως θεωρηθεί διαφήμιση, πιστεύω καταλάβατε έτσι? :-D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αχχ και ο Βόλος τέλειως...Είχαμε έρθει τον Γενάρη με τον άντρα μου και ξεσαλώσαμε! Έχει ένα τρομερο baraki που φεύγαμε στο κλείσιμο, ανησυχα νιάτα :lol::lol::lol::lol: Και επίσης καταπληκτικό μουσείο....

Bar Posh....:cool::cool::cool:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Τέλεια charma μου. Και εμένα μου αρέσει να χαζεύω και ας είναι νωρίς.

Εμείς καρότσι θα έχουμε από τα ξαδελφάκια μας, τώρα για κούνια ακόμα δεν ξέρω.. Έχω δεί κάποιες πολύ ωραίες στο mc δεν το γράφω ολόκληρο μήπως θεωρηθεί διαφήμιση, πιστεύω καταλάβατε έτσι? :-D

εχει πολυ καλεσ ποιοτητεσ το mc!! εκανα μια βολτα πριν απο καιρο που αγορασα ενα παντελονι εγκυμοσυνης αλλα δεν ειδα σχολαστικα τις κουνιες!! Θα παω συντομα παλι για επισκεψη!! Μου αρεσει να χαζευω για να παιρνω ιδεες για την διακοσμηση του παιδικου!!!! :D:D:D:D:D

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Κ καλοκαίρι ειναι ωραία εποχή να έρθετε γιατί έχει θάλασσα εσυ από που εισαι κασσιοπη μου;

Από Χαλκιδική!

Πάντως ήμασταν τυχεροί γιατί μας έκανε πολύ ωραίες μέρες! Είχε ήλιο και ανεβασμένη θερμοκρασία! Αφού στην παραλία, στα καφέ και στα τσιπουράδικα ο κόσμος καθότανε και έξω. :shock:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!! Συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας και ευχομαι καλη συνέχεια σε όλες!! πήγαμε κι εμεις στον γιατρό μας κ ειδαμε το μικρό ανθρωπάκι!!!! Είναι λέει 2,7cm !!!! ολοκληρο παιδι δηλαδη!! :) Σε 15 μέρες θα κάνουμε κι εμεις αυχενική... η ΠΗΤ μου 2/11 όπως είχα αρχικα υπολογίσει αλλα λόγω καισαρικης αν πάνε όλα καλα μέχρι τότε θα γεννήσω γυρω στις 24/10. Πήραμε κι εμεις τα πρώτα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης απο H&M ...εχει πολυ οικονομικά! Σας φιλώ στα μαγουλακια κ τις κοιλίτσες σας!!!

Κορίτσια καλημέρα!!! Συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας και ευχομαι καλη συνέχεια σε όλες!! πήγαμε κι εμεις στον γιατρό μας κ ειδαμε το μικρό ανθρωπάκι!!!! Είναι λέει 2,7cm !!!! ολοκληρο παιδι δηλαδη!! :) Σε 15 μέρες θα κάνουμε κι εμεις αυχενική... η ΠΗΤ μου 2/11 όπως είχα αρχικα υπολογίσει αλλα λόγω καισαρικης αν πάνε όλα καλα μέχρι τότε θα γεννήσω γυρω στις 24/10. Πήραμε κι εμεις τα πρώτα ρουχαλάκια εγκυμοσύνης απο H&M ...εχει πολυ οικονομικά! Σας φιλώ στα μαγουλακια κ τις κοιλίτσες σας!!!

Μπραβο Ρια!! Με το καλο η αυχενικη σας!!! Να σου αλλαξω την Πητ στον πινακα?

Δεν εχει στην Κρητη H&M!! Τα βλεπω στο νετ τα θελω και εγωω!!!!:D:D:D:D:D

nnHnp2.png

HAoFp3.png

MOM_TO_BE_09.jpg

..Ερχόμαστε τον Οκτώβριο.....

elenaki18..............2/10/14

charma................6/10/14......Μητέρα Κρήτης

Stavroula28......... 6/10/14......Ιασώ Λάρισας

Φιλένια............... 8/10/14.......Γενικό νοσοκομείο Χανίων

angel1990............8/10/14

antoniatr............ 10/10/14......Ρέα

Κασσιόπη............. 11/10/14

Ανθουσα Γιωτα......13/10/14

andria_80............15/10/14

pharmacy............17/10/14

vkk284............... 18/10/14

ellen 2010........... 18/10/14

Νικολ1986........... 20/10/14.....Έλενα

efib.................... 22/10/14

ria.......................24/10/14.....Μητέρα

edel84................ 26/10/14

evri.....................29/10/14.....Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...