Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!δεν εχω προλαβει να σας διαβασω...εμεις ειμαστε μια χαρα η μπεμπα εφτασε 3700 μεσα σε λιγες μερες!πινει αντλημενο γαλα απο δοτρια και δικο μου κ θηλαζουμε αποκλειστικα.θα μπω αργοτερα να σας διαβασω με την ησυχια μου.φιλια πολλα σε ολες~

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσια.

Ο υπέρηχος που κάναμε στον εγκέφαλο ηταν απλή επανάληψη λόγω προωροτητας εμφάνισε ήπια επίταση τριγώνων και είχαν γράψει στο μαιευτηριο επανάληψη σε ενα μήνα.

Ε με όσα συνέβησαν πάνω στο μήνα του πήγε λίγο πίσω αλλα επειδή του κάναμε ιδιωτική ασφάλεια το ήθελαν οπωσδήποτε για να προχωρήσει το συμβόλαιο.

Ο γιατρος ειχε πει οτι δεν χρειάζεται..

Το τι τράβηξα γαμωτο για μια μερα ακριβώς που γεννήθηκε πριν δεν μπορώ ακομα να το πιστέψω.. Ενα 24ωρο ΜΕΝΝ, να μην επιτύχει ο θηλασμός και το παιδί του κάνανε χίλιες εξετάσεις..

Αν ειχε γεννηθεί 36 ακριβώς ολα θα ηταν καλύτερα και αυτο με θυμώνει πολυ..

Το καλο ειναι οτι το παιδάκι μου ειναι μια χαρα γερό και δυνατό και τρωει έστω και με λάθος τροπο το γαλα της μαμάς..

pvyXp3.png

Καλημερα!!

Τι κανετε μανουλες και μωρακια!

Τελικα ο υπερηχος που θα κανουμε εμεις ειναι αλλος απο της Αντωνιας, εχει να κανει με τον ηχο που φτανειστον εγκεφαλο κατι τετοιο... ειναι πλεον στις εξετασεις που γινονται ετσι κι αλλιως χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα!

Αντωνια οντως ειναι το γαμωτο που λες για 1 μερα αλλα μην το σκεφτεσαι τωρα... οπως ειπες επισης το παιδακι σου μεγαλωνει με τον καλυτερο δυνατο τροπο με το γαλατακι σου και μπραβο σου γι'αυτο...

Μπραβο και στις μανουλες που δεν καταφεραν να θηλασουν και το προσπαθησαν! Να μη νιωθει καμια ασχημα σημασια εχει να κανουμε οτι μπορουμε και με αγαπη για τα παιδια μας! Αλλωστε ο ανθρωπος μεγαλωνει καλυτερα με αγαπη στην αγκαλια!!!

Ξυπναει δεν μπορω να γραψω αλλο φιλακια!!!!

gBF2p2.png

καλημερα!ειμαι πολυ χαρουμενη!η μπεμπουλα συνεχιζει κ βαζει βαρος συνεχεια νομιζω γρηγορα θα φτασουμε τα 4 κιλα,εγω εχω αυξησει τις αντλησεις κ τους θηλασμους κ πλεον μπορω να πω οτι συντομα θα ειμαι σε θεση να την καλυπτω μονο εγω:)

τριτζεστα εγω θηλαζω οποτε θελει απο 10λεπτα ως και μια ωρα μενει στο στηθος καθε φορα,συνηθως δινω στηθος κ γευμα αλλα αν δυσανασχετει κανω πολλλες εναλλαγες ωστε ν αυξηθει κ η παραγωγη μου

απο υπερηχους εχουμε κανει νεφρων κ καρδιας κ ηταν φυσιολογικα ολα...απο αφρολουτρα εχω της κικο μια χαρα ειναι.

κοριτσια τα μωρακια σας εχουν νινιδα?νομιζω οτι εχει η δικια μου θα την περασω με ελαιολαδο καποια στιγμη.

φιλια πολλα σε ολες~

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα σε όλες! Εμεις περνάμε για δευτερη φορα ένα αλμα ανάπτυξης... πανω που ειχε φτιαξει ο υπνος της κ τωρα θελει συνεχεια γαλατακι κ κοιμάμαι λιγο παλι...

νινιδα εχουμε κ εμεις λιγο αλα αποχωρεί μονη της.

E2Plp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια όμορφα τι κάνετε;;;

Μεγαλώνουν τα μπεμπουλάκια μας μωρέ..

Εμείς περάσαμε το άλμα, με μπόλικες ανησυχίες για το γάλα της μαμάς, αλλά όλα οκ τελικά. Τώρα είναι πιο ήρεμος απο ποτε!

Χθες στολίσαμε το δέντρο και έτσι όπως τον έιχαμε αγκαλιά ήθελε να πιάσει τα στολίδια, φανταστείτε του χρόνου τι θα κάνει!

Μεγαλώνει και είναι κουκλάκι. Αλλά προσκολλημένος στη μαμά και στο μαμ του!

Νινίδα δεν έχουμε, αλλά που και που βγάζουμε σπυράκια, στα οποία βάζω γάλα. Το ήξερα κι εγώ, ποια μας το είχε πει;; Το Νικολάκι νομίζω και όντως φεύγουν.

Κορίτσια έχετε δοκιμάσει από το γάλα σας;; Εγώ αναγκαστικά γιατί ξεπάγωσα να φάει κανα 2 φορές και δοκίμασα και ... φρέσκο και ... αποψυγμένο.. χεχε για να δω αν το δεύτερο πίνεται. Είναι πολύ γλυκό κι αρκετά μπλιαχ (σιχαίνομαι το γάλα από μωρό), αλλά ο μπέμπης το λατρεύει. Και μια χαρά διατηρείται κατάψυξη!

Κατα τα άλλα έχουμε στρουμπουλέψει πολύ και κάνουμε χαρούμενους τους γύρω μας..

Τα φιλιά μου σε όλες!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

καλημερα κ α[πο μενα!

εντελακι εγω εχω δοκιμασει απ το γαλα μου ναι ειναι οπως το λες πολυ γλυκο-γι αυτο και τους αρεσει χαχαχα

αντζελ εμεις περασαμ το πρωτο μας αλμα τη προηγουμενη βδομαδα κ τωρα παμε για τοι δευτερο...τι μας περιμενι παλι για να δουμε...στο προηγουμενο θηλαζε ανα μια ωρα...εσεις πωως πατε?

στις γιορτες τι θα κανετε?εμεις θα φυγουμε μαλλον ναυπλιο οικογεινειακως η κρητη...το ψαχνουμε.φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα περα ως περα!!!

Τι μου κανετε ομορφομανουλες και ομορφομπεμπακια;

Χαθηκα λιγουλακι αλλα ειχα λιγακι τρεξιμο και δεν προλαβαινα να σας γραψω!! Εννοειται ομως οτι σας διαβαζα καθημερινα!!

Λοιπον να ξεκινησω απο τα πιο φρεσκα...

Νινιδα δεν εχουμε οτι εμεις!!

Πολυ μικρα σπινθουρακια εχουμε στα μαγουλακια χαμηλα.. βαζουμε ενυδατικουλα και πιστευω θα μας περασει πολυ γρηγορα!! Αληθεια το γαλατακι βοηθαει?

Τον θηλασμο τον εχουμε απλα για χομπι!! Απογευματινη δραστηριοτητα!!! χαχαχχα Οσο γαλατακι εχει της το δινω!! Εννοειται οτι στο καπακια τρωμε το γαλατακι μας ολο απο το μπιμπερο!!! Καταβροχθιζουμε 120-150 μλ ανα 3,5 ωρες!!

Το βραδυ της δινω τελευταιο γευμα γυρω στις 12 παρα οποτε τα καταφερνουμε και κοιμομαστε ενα 5ωρακι!!

Ριακι μου το φριζολακ της δινω ναι!! Ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

Κατα τα αλλα ειμαστε πολυ καλα!!

Πηγαμε την προηγουμενη εβδομαδα στον παιδιατρο!!

5680γρ και 58 εκ!! Μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε λοιπον!!

Καναμε και τα εμβολιακια μας και σαν καλα και δυνατα κοριτσια κλαψαμε πολυ λιγο!

Υποσχομαι οτι δεν θα κανω πολλες συνεχομενες απουσιες!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!!

Πολλες πολλες μπεμπεδενιες αγκαλιες!!

P.S: Κασσιοπακι σου ευχομαι ολοψυχα ο σακος του Αη Βασιλη φετος να σου φερει το καλυτερο δωρακι!!! Περιμενουμε το Κασιοπακι του 2015!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!

Εδώ κ εμείς οι ξενύχτηδες.. Πήγαμε τη Παρασκευή στο γιατρο μας κάναμε κ εμείς τα εμβόλιακια κ καταρρίψαμε το μύθο του οι άντρες ειναι σκληροί κ δεν κλαίνε, εμείς πονέσαμε κ κλάψαμε κιόλας γοερά.

Είμαστε 62εκ και 5350γρ. Μεγάλοι άντρες πια!!

Συνεχίζουμε να κοιμόμαστε μετα τις δυο το βραδυ, προχθές κοιμηθήκαμε στις 4!!

Επισης δίνει καμμιά υποαλλεργικο γαλα; Εχω την αίσθηση οτι δεν χορταίνει και γι αυτο κλαιει κ δεν κοιμαται. Χθες έφαγε ενα γεύμα των 150 κ μετα αλλο ενα των 120!!

Τον βλεπω να γινεται μοσχαράκι!!

pvyXp3.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα κοριτσια!!! εφτασε η αγαπημενη μου εποχη, κ απο τι φαινεται θα ειναι η αγαπημενη εποχη κ τις μικρης μου! Της αρεσουν πολυ τα φωτακια! και δεν χρειαζεται να παμε μακρια να τα δει αφου τα χριστουγεννα ξαναγινομαι παιδι και γεμιζω την αυλη με φωτακια! υπερπαραγωγη!

E2Plp3.png

καλημερα!τι κανετε?εμεις καλα η μικρ εφτασε τα 4 κιλα και θηλαζει ακαταπαυστα!ειναι πολυ ησυχη ομως κ κοιμαται 5 ωρες το βραδυ καμια φορα και εξι!!τη τεταρτγ φευγουμε για λονδινο με τα παιδια τους το ειχα ταξει να μπουμε παλι σε αεροπλανο,ειναι κ ευκαιρια να ξεσκασουμε λιγακι πριν τις γιορτες και φυσικα να ψωνισουμε στα μεδερκαρ κ οχι μονο χαχχαα:D φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα και απο εμας μανουλες!!!

Τι κανετε? Μπηκατε λιγακιι σε προγραμμα? Εμεις ειμαστε καλα δεν εχουμε μπει ακομα σε προγραμμα αλλα κατι παμε να κανουμε!!

Αυριο εχουμε ραντεβου σε ωρλ για υπερηχο στα αυτακια, μπηκε και αυτη η εξεταση στις εξετασεις πρωτοκολου απότι καταλαβα και εξεταζει πως φτανει ο ηχος στον εγκεφαλο αν καταλαβα καλα! Εσεις την κανατε?

Δεν ξερω τι να τον κανω ολη μερα! Καθετε λιγο στο ρηλαξ μετα αγκαλια μετα λιγο υπνος μετα λιγο στην κουνια να βλεπει το περιστρεφομενο μετα καναπε να κουβεντιαζουμε μετα λιιιγο ρηλαξ και δωστου απ'την αρχη... ενδιαμεσα θηλασμοι και αλλαγη πανας... και καθε μερα εξω το απογευμα καροτσαδα ή βολτα στα μαγαζια ή γιαγια... δεν μπορω να κανω τιποτα στην κυριολεξια!!

Εσας πως απασχολουνται?? Τι αλλο να κανω που δεν εχω σκεφτει?? Εχω εξαντληθει σωματικα!!! Ψυχικα πεταω που ασχολουμε μαζι του συνεχεια αλλα καποια πραγματα οπως το μαγειρεμα και οι δουλειες πχ χρειαζονται την σωματικη και οχι την ψυχικη μου παρουσια!!!!:D:D:D

Περιμενω τα νεα σας και καμια ιδεα!!!!:tongue::tongue::tongue:

gBF2p2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!

Σήμερα γίναμε τριών μηνων !! Ακομα προγραμμα δεν φτιάξαμε !!

Αχ Κατερίνα μου φαντάσου σε ολα αυτά που λες να έχεις κ άντληση, πλυσιμο θηλαστρου, μπιμπερο και αποστειρωσεις.. Νομίζω οτι κάποια στιγμή θα καταρρεύσω. Βεβαια έφτασα το στόχο μου να φαει 3 μηνες μητρικό, τωρα έβαλα στόχο τους 6.

Ευτυχώς εχω αρκετή βοηθεια απο τον άντρα μου όσον αφορα το μωρο.

Θελουμε βλέπετε συνέχεια αγκαλιά, το βραδυ τον κοιμιζουμε αγκαλιά με το που πάω να τον βάλω στο λικνο ξυπναει :P

Αλλάξαμε κ γαλα πήραμε το φριζολακ γιατί με το υποαλλεργικο είχαμε δυσκοιλιότητα κάναμε και κλυσμα, απορώ ακομα πως του το κανα. Ελπίζω με το νέο γαλα να εχουμε κανονικά κενώσεις,

Τα δικα σας νέα; Άντε να μαζεύτουμε παλι να τα λέμε.

pvyXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...