Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Καλημέρα όμορφες!!

Ελισαβετ μου ξέχασα να σε καλωσορίσω και να σου ευχηθώ να σου ζήσει το μικράκι σου, γερό, ευτυχισμένο και καλοτυχο να είναι, όπως κι ολα τα παιδάκια σου!

Εμείς αντλούμε που και που, βγάζω 80 ml ανα στήθος σε 6 λεπτά το πρωί, περίπου 40 το απόγευμα στον ίδιο χρόνο. Θηλαστρο εχω της αμεντα, είμαι πολυ ικανοποιημένη. Εμείς το βάρος γέννησης μας το ανακτησαμε σχετικά νωρίς, στις 6 μέρες. Με βοηθάει πολυ κι ένα τσάι της βελεντα για θηλασμό και επίσης ο μικρός μας είναι λαιμαργάκος.

Χθες κοιμηθήκαμε ένα πενταωρο το βράδυ και μετα ένα τρίωρο. Ξανά γεννήθηκα. Σήμερα θα πάμε βόλτα να μας δει ο ήλιος!!!

Στο φβ δε βάζω φωτό ούτε εγω, ούτε με κοιλιτσα έβαλα. Ίσως λόγω ιστορικού...

Κορίτσια αποφεύγετε κάποιες τροφές;; Εγω τα όσπρια μόνο και μπρόκολο-κουνουπίδι.

Σας φιλώ μαμάδες και μπεμπακια, θα ετοιμαστούμε για ατα! Καλό ΣΚ.

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Εγω το κράτησα το 40ημερο αλλα εχω το καλο οτι είμαστε συγκρότημα εχουμε φίλους εδώ και στο μπαλκόνι που έβγαινα ηταν σαν έξοδος για μένα.:tongue:

Καλοσωρίζω και εγω το κοριτσακι το καινούργιο. Ο δικός μου το βαρος το απέκτησε μετα απο 18 μερες..

Επισης για θηλαστρο εχω κάνει διατριβή. Καλο ειναι τις πρώτες 40 μερες να μη χρησιμοποιείτε θηλαστρο εκτός απο το νοσοκομειακο γιατί μειώνει τη παραγωγή. Εγω σήμερα επέστρεψα το νοσοκομειακο και κάνω αντλήσεις με της Αμεντα το lactaline το διπλό. Βέβαια καμμιά σχέση με το νοσοκομειακο, αν δω οτι δε καταφέρω να εχω τα 5 γευματα τη μερα του μικρού θα το ξανανοικιασω.

Δεν θυμάμαι κάτι αλλο..

Στο fb οι μόνες φωτό που έβαλα ειναι τα πατουσακι του κΆι το χεράκι του. Μεχρι να μεγαλώσει αρκετά δεν θα υπάρξουν φωτό. Δηλαδή σε καμμιά :15αρια χρονια :tongue:

Όσοι θέλουν να μας δουν πριβέ κ μηνυμα:)

pvyXp3.png

Νόμιζα πως ειμαι η μονη που δεν βαζει φωτο στο φβ! Ολες οι μαμαδες στο κυκλο μου βαζουν! Εκτος μια κοπελα που εχει 3 μηνων αγορακι αλλα μια γνωστη της έβαλε χωρις να την ρωτησει!

Σχετικα με το θηλαστρο εχω ενα ηλεκτρικο της μεντελα και το χρησιμοποιώ μονο οταν στο επομενο γευμα θα ημαστε εξω επιδη ειμαι ντρεπουλιαρα να θηλασω δημοσια... βγαζω μονο οσο χρειαστω.

E2Plp3.png

Καλημερα κοριτσια! Πολλα πολλα θεματακια. Εμας ο παιδιατρος επιμενει πως το παιδι μου βαζει διπλο βαρος και επιμενει να σταματησω το ενα-δυο γευματα ξενο που του δινω. Με τον θηλασμο ειμαι στα ορια μου. Με το δικο μου γαλα κοιματε 1-2 ωρες το πολυ, πολλες φορες (μεσα στην μερα) 15λεπτα. Ξενο του δινω μετα το μπανιο του και κοιματε 6 ωρες συνεχομενες. Ουτε εγω περιμενα να σαρανταρισω να βγω βολτες. Απο την ιδια/πρωτη βδομαδα πηγα για καφε με τις φιλες μου, με τον ανδρα μου μια αλλη μερα. Αυτο βοηθησε σημαντικα την ψυχολογια μου. Τις πρωτες 3-4 μερες μετα το μαιευτηριο εκλεγα, ενιωθα χαλια, τσακωνομουν με τον ανδρα μου. Ομως οταν σταματησα να νιωθω περιορισμενη τελειωσαν αυτα. Πηρα και το αγαπημενο μου κρασακι και τα βραδια βαζω μισο ποτηρι ;) και ο γιος μου ειχε θεμα με το ματακι του αλλα περασε με τις ιδιες σταγονες που βαζετε εσεις. Βρε κοριτσια δινετε τσαγακι στα μωρακια σας? Ο παιδιατρος ειπε πως δεν ειναι αναγκη να του δωσω. Ομως εκει που θελει το παιδι εξτρα γευμα, γτ να μην του δωσω λιγα μλ τσαι?

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημερα κοριτσια! Πολλα πολλα θεματακια. Εμας ο παιδιατρος επιμενει πως το παιδι μου βαζει διπλο βαρος και επιμενει να σταματησω το ενα-δυο γευματα ξενο που του δινω. Με τον θηλασμο ειμαι στα ορια μου. Με το δικο μου γαλα κοιματε 1-2 ωρες το πολυ, πολλες φορες (μεσα στην μερα) 15λεπτα. Ξενο του δινω μετα το μπανιο του και κοιματε 6 ωρες συνεχομενες. Ουτε εγω περιμενα να σαρανταρισω να βγω βολτες. Απο την ιδια/πρωτη βδομαδα πηγα για καφε με τις φιλες μου, με τον ανδρα μου μια αλλη μερα. Αυτο βοηθησε σημαντικα την ψυχολογια μου. Τις πρωτες 3-4 μερες μετα το μαιευτηριο εκλεγα, ενιωθα χαλια, τσακωνομουν με τον ανδρα μου. Ομως οταν σταματησα να νιωθω περιορισμενη τελειωσαν αυτα. Πηρα και το αγαπημενο μου κρασακι και τα βραδια βαζω μισο ποτηρι ;) και ο γιος μου ειχε θεμα με το ματακι του αλλα περασε με τις ιδιες σταγονες που βαζετε εσεις. Βρε κοριτσια δινετε τσαγακι στα μωρακια σας? Ο παιδιατρος ειπε πως δεν ειναι αναγκη να του δωσω. Ομως εκει που θελει το παιδι εξτρα γευμα, γτ να μην του δωσω λιγα μλ τσαι?

καλημερα!να σου ζησει το μωρακι σου!οχι δε δινουμε τσαι ουτε τιποτε αλλο στα μωρα που θηλαζουν δε το εχουν αναγκη!γιατι δινεις ξενο?αφου παιρνει καλο βαρος μηπως πρεπει να το σταματησεις?σαμποταρεις το θηλασμο κ ειναι κριμα το μωρακι οσυ ειναι πολυ μικρο ακομη το μονο που εχει αναγκη ειναι το γαλα της μαμας του!και βεβαια κοιμαται 6 ωρες με το ξενο,ναρκωνεται,ειναι βαρυ για το στομαχι του...ειναι απολυτα φυσιολογικα να σου ξυπναει ανα 2ωρο...εμενα μεσα στη μερα θηλαζει ανα μια ωρα σχεδον...τη νυχτα του δινω αντλημενο δικο μου 50-60 μλ κ κοιμαται 5ωρες αφου θηλασει...δοκιμασε να του δινεις αντλημενο γαλα μηπως κοιμηθει παραπανω.

εμεις παμε μια χαρα...βεβαια εχουμε θεμα με τα κακα μας κανει μια φορα τη βδομαδα μονο...με το θηλαστρο βγαζω γυρω στα 150μλ τη μερα,εχω κανει και μια μικρη τραπεζα για ωρα αναγκης-αχρειαστη να ναι!

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ελιζαμπεθ ευχαριστω για το μηνυμα σου. Ο θηλασμος και οι αντοχες ειναι καθαρα θεμα της καθε γυναικας. Εγω το ομολογω πως δεν ειμαι γυναικα που μπορει ψυχολογικα να εχει το μωρο κρεμασμενο πανω στο στηθος της. Δλδ υπαρχουν μερες που με βρησκουν στα ορια μου! Την παρασκευη που πηγαμε στον παιδιατρο μιλησαμε και το μωρακι μου πηρε το διπλασιο βαρος αλλα ξεκαθαρισαμε οτι δεν ειναι απο το ενα γευμα ξενο, αλλα και ουτε θεωρητε το μωρο υπερβαρο. Ειναι γενικα λαιμαργο, αρα τρωει και απο το στηθος μου παραπανω. Που και το ξενο να σταματησω, παλι θα παιρνει περισσοτερο βαρος. Σ αυτην την περιπτωση τι πρεπει να κανω? Γι αυτο ρωτησα για το τσαι. Δοκιμασα να αντλησω αλλα χωρις επιτυχια.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Γεια σας όμορφες!

Γιωτα μου, εννοείται πως η ψυχολογία σου είναι το πιο σημαντικο θέμα. Το μωρακι σου θελει μια χαρούμενη, υγιή μαμά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είμαι σίγουρη πως θα κάνεις το σωστό για σένα και το παιδάκι σου και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

Εμείς έχουμε παιδίατρο όταν ο μικρός μας γίνει ενός μηνος, σε μια εβδομάδα περίπου. Εχουμε και ραντεβού το πρωί που θέλει να θηλάζει ακατάπαυστα, να δω τι θα κάνω... Ίσως αντλήσω το πρωί να του το δώσω.. δεν ξέρω...

Ελισάβετ μου το βράδυ που του δίνεις αντλημένο δε σε πονάει το στήθος;;; Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από το πρήξιμο. Όταν ξυπνάει αν δεν το αδειάσει υποφέρω μέχρι να ξαναξυπνήσει.. Σε σημείο να κοιμάμαι μόνο ανάσκελα και πάλι όχι άνετα. Μου φάνηκε καλή η ιδεά σου για άντληση ώστε να κοιμάται περισσότερο, αλλά μάλλον θα την εγκαταλείψω.

φιλια σε όλες

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Μανουλες τι κανετε??? Δυσκολες και υπεροχες οι πρωτες μερες... εγω με τους 2 τα εχω παιξει. Δεν ειχε και ο μεγαλος μου σχολειο τις προηγουμενες 2 εβδομαδες και ειμασταν ολοι μαζι σπιτι. Με τον υπν ι ζοριζομαι και εγω πολυ, γιατι εχω και τον μεγαλο και ακομη και αν κοιμαται το μωρο πρεπει να ασχοληθω με τον αλλο μου γιο, που ειναι ολομ παραπονα και ζηλειες.. φοβαμαι παρα πολυ να τους αφησω μονους μαζι γιατι ολο και κατι θα του βαλει στο κεφαλι στο στομα...

Γιωτα πρωτη φορα ακουσα για τοσο μικρο μοωρο να θεωρηθει υπερβαρο, εμενα το μωρο ειναι σιγουρα στα 5500 κιλα, γιατι εχω καιρο να τον ζυγισω λεω περιπου, και ποτε δεν τεθηκε θεμα υπερβαρο, ειναι και αναλογα με το υψος και σε λιγο καιρο που θα κινουνται δεν περνουν τοσο βαρος. Οσο για την ΓΟΠ οσο βγαζει λιγακι γαλα θελει να κρατας το μωρο αγκαλιτσα ,σχετικα ορθιο, αρκετη ωρα μετα το φαγητο και αν επιδεινωθει υπαρχει ειδικο γαλα. Εμεις πλεον τρωμε μονο ξενο και πραγματικα ηρεμησαμε ολοι στο σπιτι, μακαρι να μπορουσα να τον θηλασω αλλα προτιμω να ειμαστε ηρεμοι ολοι παρα το μαρτυριο που περνουσα.

Εγω πηγαινω στην δουλεια απο τις 20 μερες που πηρα μιση ευχη αλλα και την 8η μερα που δωσαμε και το ονομα μπορουσα να βγω αν ηθελα. δεν αντεχεται το μεσα και ειδικα οταν εχεις και δουλειες τι να κανεις? μεχρι τωρα πηγα 2 φορες εφορια ικα κτλ και μια μερα που ηρθαν για ελεγχο στο μαζγαζι τι θα εκανα???? αν και ο καιρος ητανε καλο θα ειχα και το μωρο μαζι μου... φιλακια και υπομονη

2VBhp3.png

i6hPp3.png

ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το`χω βρει σʼεσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια

Γεια σας όμορφες!

Γιωτα μου, εννοείται πως η ψυχολογία σου είναι το πιο σημαντικο θέμα. Το μωρακι σου θελει μια χαρούμενη, υγιή μαμά και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Είμαι σίγουρη πως θα κάνεις το σωστό για σένα και το παιδάκι σου και θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

Εμείς έχουμε παιδίατρο όταν ο μικρός μας γίνει ενός μηνος, σε μια εβδομάδα περίπου. Εχουμε και ραντεβού το πρωί που θέλει να θηλάζει ακατάπαυστα, να δω τι θα κάνω... Ίσως αντλήσω το πρωί να του το δώσω.. δεν ξέρω...

Ελισάβετ μου το βράδυ που του δίνεις αντλημένο δε σε πονάει το στήθος;;; Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από το πρήξιμο. Όταν ξυπνάει αν δεν το αδειάσει υποφέρω μέχρι να ξαναξυπνήσει.. Σε σημείο να κοιμάμαι μόνο ανάσκελα και πάλι όχι άνετα. Μου φάνηκε καλή η ιδεά σου για άντληση ώστε να κοιμάται περισσότερο, αλλά μάλλον θα την εγκαταλείψω.

φιλια σε όλες

σιγουρα η ψυχολογια της μαμας παιζει μεγαλο ρολο πανω απ ολα...

εντελ θα σου πω τι κανω εγω μηπως σε βοηθησει...η δικια μου τρωει τελευταιο γευμα γυρω στις 11.30 με 12 το βραδυ...πριν τη θηλασω αντλω λιγο μετα θηλαζω,της δινω αντλημενο.κανω αλλη μια αντληση κ την ξαναθηλαζω μεχρι να κοιμηθει...ετσι κοιμαται κανα 5ωρο...το στηθος μου δε με ποναει αλλα τοπρωι που ξυπναω ειναι πρησμενο κ αν περασει η ωρα τρεχει γαλα...κανω αντληση με το που ξυπνησω κ μετα θηλαζω...δε βγαζω με θηλαστρο ποσοτητα προτιμω να βγαζω με το χερι ετσι βγαζω περισσοτερο...4-6 το πρωι η προλακτινη ειναι στο ζενιθ της οποτε ειναι και η καλυτερηη ωρα για αντληση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα μανούλες!!!

Εγώ αύριο γίνομαι ενος μηνός και νιώθω υπέροχα!!!

Γεννήθηκα 2700 βγήκα απο το μαιευτήριο 2400 και πλεον κοντεύω τα 4 κιλάκια!!! θηλάζω αποκλειστικά ,είμαι πανέμορφη ,ξυπνάω κάθε 2-3 ώρες,κλαίω( με δακρυάκια)μόνο οταν πεινάω και οταν η πάνα μου είναι οριακά γεμάτη!!!

Πιπίλα χρειάζομαι μόνο κάποιες φορες που είμαι πολυ ανήσυχη και όταν η μαμά αντιλαμβάνεται πως βλέπω το στήθος σαν παιχνίδι...

Έχω και κολικούς που με ταλαιπωρούν και η μαμά μου δίνει ενα βιολογικό σιροπάκι με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού ,ο οποίος μας πρότεινε αν δεν βοηθήσουν οι σταγόνες ,τσαγάκι απο μάραθο...( χωρίς να αντικαταστήσουμε το γεύμα του γάλατος ...)

Σας στέλνω πολλα φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!

Αντριάκι μου χαρά στο κουράγιο σου με 2 παιδιά, λεχώνα και να δουλεύεις! Εγὠ το έχω δηλώσει, χωρίς τη βοήθεια από τη γιαγιά, δε θα θηλάζαμε. Είναι αδύνατο να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα με το θηλασμό και να μην καταρρεύσεις.

Ελισάβετ μου δεν πολυκατάλαβα το σύστημά σου! :(

Αντλείς, ταΐζεις και ξανα-αντλείς;; Πάντως να χαίρεσαι που κοιμάστε 5ωρα. Εμένα το έκανε 2 φορές, αλλά γενικά ξυπνάει ανά τρίωρο ΑΚΡΙΒΩΣ για να φάει. Είναι σοκαριστικό, γιατί ποτέ δεν του το αρνήθηκα το φαγητό, αλλά το βράδυ θελει ανα 3ωρο.

Λιάκι μεγαλώσατε κι εσέις, εε;; Κι εμείς έχουμε κολικούς και παίρνουμε σαβ σιβλεξ σταγόνες. Θηλάζουμε επίσης. Πήγατε για U3; Έχεις κι εσύ μάια;; Σε ρωτάω γιατί, εμάς έρχεται μαία στο σπίτι και κανονικά ο γιατρός θα μας έβλεπε στον μήνα για U3.

Τελικά πήγαμε σήμερα γιατρό οπότε έχουμε νέα. Φτάσαμε τα 4350 γρ (σε 22 μέρες πήρε 1150 γρ ο λαιμαργάκος μου). οι κολικοι είναι επειδή είμαστε λαίμαργοι. Είχαμε κάτι κοκκινιλες και ανησύχησε η μαμά, αλλά είναι από τις ορμόνες μας, μιας και θηλάζουμε. Μου είπε ο γιατρός πως είναι πολύ δυνατός για 24 ημερών μωράκι και η μαμά χάρηκε πολύ!

Φιλάκια σε όλες!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλημέρα κι από μας!

Αντριάκι μου χαρά στο κουράγιο σου με 2 παιδιά, λεχώνα και να δουλεύεις! Εγὠ το έχω δηλώσει, χωρίς τη βοήθεια από τη γιαγιά, δε θα θηλάζαμε. Είναι αδύνατο να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα με το θηλασμό και να μην καταρρεύσεις.

Ελισάβετ μου δεν πολυκατάλαβα το σύστημά σου! :(

Αντλείς, ταΐζεις και ξανα-αντλείς;; Πάντως να χαίρεσαι που κοιμάστε 5ωρα. Εμένα το έκανε 2 φορές, αλλά γενικά ξυπνάει ανά τρίωρο ΑΚΡΙΒΩΣ για να φάει. Είναι σοκαριστικό, γιατί ποτέ δεν του το αρνήθηκα το φαγητό, αλλά το βράδυ θελει ανα 3ωρο.

Λιάκι μεγαλώσατε κι εσέις, εε;; Κι εμείς έχουμε κολικούς και παίρνουμε σαβ σιβλεξ σταγόνες. Θηλάζουμε επίσης. Πήγατε για U3; Έχεις κι εσύ μάια;; Σε ρωτάω γιατί, εμάς έρχεται μαία στο σπίτι και κανονικά ο γιατρός θα μας έβλεπε στον μήνα για U3.

Τελικά πήγαμε σήμερα γιατρό οπότε έχουμε νέα. Φτάσαμε τα 4350 γρ (σε 22 μέρες πήρε 1150 γρ ο λαιμαργάκος μου). οι κολικοι είναι επειδή είμαστε λαίμαργοι. Είχαμε κάτι κοκκινιλες και ανησύχησε η μαμά, αλλά είναι από τις ορμόνες μας, μιας και θηλάζουμε. Μου είπε ο γιατρός πως είναι πολύ δυνατός για 24 ημερών μωράκι και η μαμά χάρηκε πολύ!

Φιλάκια σε όλες!

καλημέρα Edelaki!!!

εμεις μεθαύριο εχουμε το U3 ... για τις σταγονίτσες μιλήσαμε με τον γιατρο τηλεφωνικά και παίρνουμε τις sab siblex... 15 σταγόνες 3 φορές την ημέρα.

Ναι εχουμε κι εμείς μαία... βαρεθήκαμε να την βλέπουμε εδώ που τα λέμε,αλλά ευτυχώς μετά το U3 θα ερθει άλλη μια φορά και μετά τέλος!!! Μόνο σε περίπτωση που την χρειαστώ ,μπορώ να την παρω ανα πάσα στιγμή τηλ...

καλημέρα Edelaki!!!

εμεις μεθαύριο εχουμε το U3 ... για τις σταγονίτσες μιλήσαμε με τον γιατρο τηλεφωνικά και παίρνουμε τις sab siblex... 15 σταγόνες 3 φορές την ημέρα.

Ναι εχουμε κι εμείς μαία... βαρεθήκαμε να την βλέπουμε εδώ που τα λέμε,αλλά ευτυχώς μετά το U3 θα ερθει άλλη μια φορά και μετά τέλος!!! Μόνο σε περίπτωση που την χρειαστώ ,μπορώ να την παρω ανα πάσα στιγμή τηλ...

Ααα εσείς είστε τυχεροί που μιλάτε και στο τηλ με το γιατρό!

Καλή επιτυχία μεθαύριο! Μεγαλώσατε κι εσεις πολύ, κουκλες θα είστε!

κι εμείς αυτές τις σταγόνες παίρνουμε. Εε καλά δε μας βοήθησαν και πολύ. Ότι κλαίμε κλαίμε, θηλάζουμε... απελευθερώνουμε τον αέρα και ησυχάζουμε.

Εκτός από τις πρώτες μέρες που μας μέτρησε βάρος και κάποιες ερωτήσιες και μένα άχρηστη μου φάνηκε η μάια. Ασε που παρεξηγήθηκε που της ειπα να παω σε γιατρό για τους κολικούς, χεχε!

Φιλάκια και στις 2!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Edelaki εσείς παίρνετε βιταμίνη D3 ;

δυστυχως ναι...καθόλου δε μου αρεσει...

γιατι εδω... ήλιος γιοκ!

ολοκληρη ταμπλετα κάθε πρωι. τη βαζω στο μαγουλακι και λιωνει.

εχει και φωσφορο..

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...