Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Μανουλες μου γλυκιες!!!

Τι μου κανετε κοριτσακια μου ομορφα!!?

Χαθηκα λιγακι αλλα τρεχω λιγακι με διαφορα.. (ξεκινησε παλι η διαδικασια ευρεσης σπιτιου συν οτι κατεβαζω και πλενω τα χειμερινα) και ετσι δεν προλανβαινω να γραψω... σας διαβαζω ομως καθε μερα την ωρα που ξαπλωνω για υπνο απο το κινητο!!!

Με την αμαζονα μου τα παμε πολυ καλα...

Τρωμε ξενο γαλατακι μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!!! Την προηγουμενη εβδομαδα ειχαμε παει ντοκ και ημασταν 4870 και 57εκ!

Αρχιζουν και δεν μας κανουν καποια φορμακια και πρεπει να παμε να παρουμε καινουρια!! Να ανανεωσουμε την γκαρνταρομπα μας!!

Την Κυριακη που μας περασε σαραντισαμε κιολας!! Ηταν πολυ ομορφη η διαδικασια... Πηγαμε και βολτουλα μετα ηπιαμε καφεδακι!!!

Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρουλα.. Πηραμε και τα εμβολια μας και θα τα κανουμε στις 25/11

Στις 21 θα παμε για υπερηχο ισχιων!

Εσεις τι μου κανετε ομορφιες?? Τα μπεμπακια μας τα ομορφα!!??

Φιλω τα ολα τα πατουσακια γλυκα γλυκα!!!

Δεν σας ξεχναω,,, εδω τριγυρω ειμαιιι!!!

Αγκαλιες πολλες!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξεχασα να σας πω οτι και εμεις εχουμε λιγους κολικους.. Πηραμε τις σταγονες τις Biogaia Protectis baby!! Εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα!!

Αγγελακι μου η στοματιτιδα δεν ειναι κατι.. Ειχαμε και εμεις ελαφρια βεβαια και βαλαμε ντακταριν τζελ... ρωτησε την παιδιατρο!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Ξεχασα να σας πω οτι και εμεις εχουμε λιγους κολικους.. Πηραμε τις σταγονες τις Biogaia Protectis baby!! Εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα!!

Αγγελακι μου η στοματιτιδα δεν ειναι κατι.. Ειχαμε και εμεις ελαφρια βεβαια και βαλαμε ντακταριν τζελ... ρωτησε την παιδιατρο!

Την πείρα σημερα το πρωί και την ειδε ο παιδιατρος. Εχει μύκητες τελικα κ μ εδωσε το ντακταριν να το βαζουμε στο στοματακι της μικρης και στις θηλες μου. Με καθησυχασε κιολας οτι δεν ειναι κάτι σοβαρό κ σε λίγες μερες θα περάσει!

E2Plp3.png

Καλημέρα!!! Σήμερα κοιμηθηκαμε 5 ωρες σερί!!! Μακάρι να συνεχίσει ετσι!!!

Δινε μας ελπιδες!!! θυμισε μου η μικρη θηλαζει τη νυχτα η με φορμουλα κοιμηθηκε τοσες ωρες?Τα εχω παιξει στο θεμα υπνος... ξυπναει καθε 1 - 1,5 ωρα να θηλασει και πραγματικα θα καταρευσω.... περιμενω και εγω καθε νυχτα να συμβει αυτο εστω 3 ωρες να κοιμηθω!!

Σκεφτομαι να βγαλω καμποσες δοσεις με θηλαστρο να φερω τη μανα μου ενα πρωι, να τον ταιζει αυτη και να της πω μην με ξυπνησεις μεχρι να ξυπνησω μονη μου!! Μπας και παρω δυναμη!! Καθε μερα ονειρευομαι αυτο το σεναριο και πρεπει να το παρω αποφαση πριν καταρευσω!!!

Κοριτσια ποσα κιλα χασατε οταν γεννησατε? Εγω 9 μολις γεννησα(βασικα μια βδομαδα μετα ζυγιστικα) αλλα μεχρι τωρα 12.. περιμενα αφου εχασα 9 μολις γεννησα να εχανα πιο πολλα απο 12 μεχρι τωρα... ειχα παρει 19 !!!

Επισης τα μωρα σας εχουν δακρυα οταν κλαινε? Εμενα βγαζει δακρυα εδω και πολυ καιρο και μου κανει εντυπωση...

gBF2p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα κοιμαται μερα παρα μερα απο τις 12 και μισή μεχρι τις εξι κ μισή, χθες ξύπνησε στις 3 κ μισή, μετα στις εφτά και μετα στις 12.

Φαντάζομαι μετα τους δυο μηνες θα εμπεδωθει το προγραμμα ύπνου.

Αυτο για τη μάνα μου το ειπα και εγω αλλα ακόμα δεν εχει ερθει.

Έτυχε αυτο με τη γιαγιά ειναι μόνος ο παππούς κ του κάνει παρέα..

Επισης και ο δικός μου βγάζει δάκρυα, βέβαια εμείς έχουμε κ στένωση δακρυικου πόρου και έχουμε κ τσίμπλες. Βάζουμε τομπρεξ κ κάνουμε μασάζ 3 φορές τη μερα να ανοίξει γιατί αλλιώς θέλει χειρουργείο..

Εγω είχα παρει 20. Έφτασα δηλαδή 72 κ τώρα ειμαι 62 αλλα δεν θελω να χάσω αλλα γιατί ήμουν 52 κ ήμουν κοκαλιάρα. Παλεύω να τα κρατήσω κ τρωω συνέχεια..

pvyXp3.png

Θηλαζουμε αποκλειστικά δεν της εδωσα σκονη καθολου! Κ μενα ηθελε να τρωει κάθε μία ωρα αφού έλεγα αν συνεχίσει έτσι δν θα αντεξω. Αυτη τη βδομαδα στη αρχη εκανε τριορα μετά τετραωρα κ σήμερα το ωραίο πενταωρο! Τα βραδια το έκανε αυτο. Τη μερα τωρα καθε τρεις ωρες!

Δακρυα δεν βγαζει πάντα. .. καμια φορα μπορει να δούμε κανενα!

Κιλακια εγω στη εγκυμοσυνη πειρα 6 κ εχασα τα5 μολις γενησα κ μ εμεινε 1! Τωρα εχω καιρό να ζυγιστω.

E2Plp3.png

Γεια και από μας! evri μου να σου ζήσει το μωρό σου !!!

Εμείς είμαστε λίγο εξαντλημένοι με το θέμα του ύπνου το βράδυ...δεν της αρέσει καθόλου η κούνια της. Μπορεί να έχει ξεραθεί στον ύπνο και με το που την ακουμπήσεις στην κούνια αρχίζει τα σκουζμάρια! Η κατάληξη εδώ και τρία βράδυα ο μπαμπάς μας παίρνει στο μάρσιπο και κοιμόμαστε αγκαλιά...γενικά είναι πολύ της αγκαλιάς και τα χέρια μας κοντεύουν να φύγουν!

Το άλλο που με στενοχωρεί πολύ είναι οι αναγωγές που κάνει. Σχεδόν μία με δύο την ημέρα, αλλά μιλάμε τα κάνει όλα χαλια. Και εμένα με πιάνει πανικός. Ειδικά οταν σκέφτομαι πως σε λίγο καιρό θα είμαι ολομόναχη και πως θα τα βγάζω πέρα. Ρεύεται πολύ δύσκολα και φαίνεται να πονάει κιόλας. Και απο ό,τι διαβαζω αυτό μπορεί να πάρει καιρό και μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις. Τι να πω; Εύχομαι μετά τις 40 μέρες να είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ε κορίτσια;

Επίσης, βγήκατε καμιά βολτίτσα με το μωρό πριν σαραντήσετε; Μπορεί να είναι κι αυτό που με πειράζει τελικά... :/

vUqYp2.png

Καλησπερα μανουλες!

τι κανετε;;;

Αγγελακι κι εμενα κοιμοταν πεντε κι εξι ωρες ο μικρος, αλλα μετα μας χτυπησαν την πορτα οι κολικοι. κλαιει κι οταν θηλαζουμε ανακουφιζεται.

Κατερινάκι κι εμας θηλάζει ο μικρός και το θήλαστρο μας έχει σώσει. Εκτός του ότι όταν κοιμόταν πολύ με βοηθούσε να αποσυμφορήσω το στήθος που ασφυκτυούσε, όταν έπρεπε να παω για κατι εξετασεις θρομβοφιλιας και για γραφειοκρατικες διαδικασίες η γιαγια του έδωσε γάλα μανούλας κι έτσι δεν ξεσυνήθισε. Δεν το είχα σκεφτεί όμως να βγάλω γάλα για να κοιμηθώ! Καλό!

Κι εμείς βγάζουμε δάκρυα όταν πονάμε πολύ, εδώ και καμιά εβδομάδα.

Από κιλά χασαμε τα 5 στην κλινικη και τα αλλα 3 σε μια βδομαδα.. με βοηθησε πολυ ο θηλασμος, γιατι πειναω πολυ γενικά.

Σας αφήνω κλαίει η ζωή μου!

Καλό ΣΚ σε όλες

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες και μωράκια!!!

Τι κάνετε?

Εμείς τα πάμε περίφημα (φτου φτου μην μας ματιάσω..)!!! Τρώμε μόνο γαλατακι από την μανούλα και κοιμόμαστε 3 με 3μιση ώρες...η μαμά πανευτυχής και τρομερά υπερήφανη για το βλαστάρι της!!!! Ευτυχώς δεν έχουνε ξεκινήσει κολικοί και αναγωγές...και εύχομαι να μην ξεκινήσουν (πάλι φτου φτού..)!!

Ένα θέμα είχαμε με τσιμπλίτσες αλλά το καταπολεμήσαμε με χαμομηλάκι.

Κορίτσια εγώ δεν χρησιμοποιώ θήλαστρο, ρώτησα και την παιδίατρο και μου είπε ότι τόσο το καλύτερο..

Αυτά τα νέα μας...σας φιλάμε καληνύχτα!!!

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Πωπω κοριτσια πολυ χαρηκα που κοιμουνται τοσες ωρες με το δικο σας γαλα!!! Πηρα πολλες ελπιδες τωρα!!!! Ανυπομονω να αρχισει και εμενα να κοιμαται ετσι!!

Βεβαια ενα εμποδιο στον υπνο του ειναι οι ενοχλησεις που εχει κ ξυπναει συνεχεια και μουγγριζει...

Τριστεζα δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα επειδη κατι μου θυμιζουν ολα οσα περιγραφεις νομιζω πως εχετε γοπ... δεν θα σου πω λεπτομεριες θα σας το επιβεβαιωσει η παιδιατρος σας! Αν ειναι αυτο χρειαζεται να προσεξεις καποια πραγματα και θ αβοηθιθει πολυ.... εμεις πλεον ειναι μερες χωρις καθολου αναγωγες!

Οσο για τη βολτα.... ναι σε πειραζει και αυτο !!! Μολις βγηκαμε εγινα αλλος ανθρωπος!!! Πηρα δυναμη και ορεξη!!! Θα δεις!! Βεβαια τις φορες που βγηκαμε πριν σαραντισουμε δεν πηγαμε βολτα αλλα σε γιατρους αλλα ακομα και τοτε γυριζα σπιτι αλλος ανθρωπος! Τωρα πλεον (44 ημερων σημερα) βγαινουμε καθε μερα!!

Νικολ σωστα η παιδιατρος σου ειπε οχι στο θηλαστρο χωρις λογο γιατι μπορει να μπερδεψει την παραγωγη αλλα αν πρεπει να εχεις θηλαστρο οπως επρεπε εγω υπαρχουν στιγμες που ειναι σωτηριο οπως περιγραφει και η εντελ... αλλα υπαρχουν και στιγμες που ειναι σαν να θηλαζεις 2 παιδια !!!

Κοριτσια ανοιγω αλλο θεμα: Πως πατε απο αποψη ψυχολογιας? Εγω νομιζω πως περασα μια μινι επιλοχειο... ξεκινησε οταν γυρισαμε σπιτι απο το μαιευτηριο και κρατησε 15-20 μερες και μετα σταδιακα ελλατωθηκε! Εκλαιγα και εννιωθα περιεργα οτι μπηκα σε μια κατασταση που δεν θα καταφερω να βγαλω εις περας. Τωρα ειμαι καλα και χαιρομαι το μωρο μου περισσοτερο!

Αν καποια το περναει τωρα να σκεφτει οτι ειναι θεμα ημερων να περασει!! Και οτι τα καλυτερα ειναι μπροστα!

Φιλακια!:tongue:

gBF2p2.png

Εμεις πριν σαραντισουμε πηγαιναμε ενα περιπατο με το καροτσακι οποτε μπορούσαμε να πάρουμε λιγο καθαρο αερα κ εγω κ το μωρο... μετα τα σαράντα

παμε κ για καφεδακι μαζι, αλλα παμε ωρες που δεν εχει κοσμο η καφετερια κ καθόμαστε σε σημείο που να ήμαστε μακριά απο κοσμο!

Εγω ευτυχώς απο την αρχη ειχα καλη ψυχολογία, παρολο τα ξενυχτια νιωθω ξεκουραστη, νιώθω οτι μπορω να κανω ακομα περισσότερα πραγματα χωρις να νιωθω κουρασμενη κ να με περνει απο κατω.. ισως να ειναι λογο ηλικιας... εχω κ βοηθεια και υποστήριξη απο τον αντρα μου και ειμαι πολυ καλα!

Εμενα κ του άντρα μου μας ειχε πιασει μια μανία να μην κοιταει κανενας το μωρο στο δρομο ειδικα ατομα που δεν ειναι κ τοσο καλοι άνθρωποι(ημαστε μικρη κοινωνία και γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας) οποτε γινοταν αυτο στη βολτα ξενερωναμε. Το συνηδιτοποιησαμε ομως και δεν γίνεται να το αποφυγουμε κ έχουμε χαλαρώσει τωρα. Βεβαια Αποφασισαμε να μην βαζουμε φωτογραφίες στο φβ την μικρη, προτιμώ να στελνω φωτο οπου θελω εγω κ να μην εχει προσβαση ο καθενας στις φωτογραφιες της. Εσεις τι γνωμη εχετε για τις φωτο στο φβ?

E2Plp3.png

Angel σχετικα με το fb ακριβως το ιδιο κανω κ εγω!!!!

σχετικα με την ψυχολογια μαλλον ειναι πιο πολυ θεμα ορμονων... εγω ειμαι 27 κ εχω παααρα πολυ στηριξη κ βοηθεια αλλα κ παλι το περασα.....

gBF2p2.png

καλημερα κ απο μενα!

τι καλα βλεπω υπαρχουν κ αλλα μωρακια που θηλαζουν κ κοιμουνται 4και 5 ωρες δεν ειναι μονο η δικια μου!εχει δωσει καμια μαμα πιπιλα?

εμεις βγαινουμε εξω απο τη πρωτη μερα δοξα το θεο εχει ακομα καλες μερες για βολτα...δε κρατησα σαραντισμο σε κανενα απ τα παιδια μου κ αυτο σιγουρα βοηθησε στη ψυχολογια μας...απο τη πρωτη μερα βγαιναμε εξω.

να σας ρωτησω κ κατι...ποσο βαρος βαλανε τα μωρακια σας το πρωτο μηνα?εμεις δε βαζουμε βαρος...μολις χθες ανακτησαμε το βαρος γεννησης παροτι θηλαζουμε 10-13 φορες τη μερα κ πινει και αντλημενο δικο μου...ειναι καμια μαμα που κανει αντλησεις?ποιο θηλαστρο εχετε και τι ποσοτητα βγαζετε?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...