Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμάς!!!! Εμείς είμαστε μια χαρά και ειδικά από εχθές που ήρθε η παιδίατρος στο σπίτι και μας είδε..πετάμε!!!!! Από την Πέμπτη που γεννηθήκαμε πήραμε 4 ολόκληρους πόντους και από τη Δευτέρα μέσα σε τρείς μέρες πήραμε 120 γραμμάρια!!!! Έχω τρελαθεί με τον θηλασμό ευτυχώς που δεν πήραμε αποστειρωτές..μπουκάλια..θήλαστρο γιατί δεν μας χρειάζονται...ααααχ αυτό το ένστικτο της μάνας κορίτσια τι είναι τελικά?? Με το θηλασμό Δόξα το Θεό δεν έχουμε πρόβλημα πίνουμε και κοιμόμαστε για τρείς ώρες. Εσείς κορίτσια που θηλάζεται αποκλειστικά πόση ώρα κοιμούνται τα αγγελούδια σας??

Ααααα σας είπα?????? Είμαι ερωτευμένηηηηηηηηηηηη και τρελαμένηηηηηηηηη!!!!!!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έβρι να σου ζήσει γερό και καλότυχο σε όλη τη ζωή του το μωράκι σου!!!!

Τριστέζα κορίτσι μου έτσι σκέφτομαι και εγώ άλλωστε υπάρχει περίπτωση το δεύτερο να το προσπαθήσουμε με φυσιολογικό....έχει ο Θεός γερά να είναι τα βλαστάρια μας!!!

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Έβρι μου να σου ζήσει το αγγελούδι σου!

Πάντα γερό, δυνατό, τυχερό και ευτυχισμένο να είναι! Να σας γεμίζει χαρά!

Κατερινάκι πως τα πάτε μετά την περιπέτεια που είχατε;; Εύχομαι οικογενειακώς να είστε όλοι πολύ καλά και πολύ χαρούμενοι.

Νικολάκι κι εμείς θηλάζουμε από την πρώτη στιγμή. Αλλά τον αποστειρωτή τον έχω χρησιμοποιήσει πολύ, όπως και το θήλαστρο. Είχα πάρει της Αμέντα και μου βγήκε πολύ καλό. Σε 6 λεπτά μου δίνει 100 ml από το ένα στήθος. Τα χρησιμοποιησα, όταν ο μικρός μου πλήγωσε τις θηλές και έπρεπε αναγκαστικά να διακόψω για 2 μέρες (εναλλάξ με θηλασμό), αλλά αποστειρώνω και πιπίλες, κελύφη, ψευδοθηλές όταν χρειάστηκα κλπ. Επίσης όταν κοιμάται ο μικρός πολύ, αναγκαστικά αντλώ, γιατί δεν αντέχεται το πρήξιμο και το βάζω στον καταψύκτη. Τη μέρα κοιμόμαστε τρίωρα μετά το θηλασμό (ευτυχώς οι πληγές μου ψιλοεπουλώθηκαν και ξαναθηλάζουμε) και το βράδυ από τετράωρα έως και εξάωρα (αυτό μια φορά συνέβη).

Γενικά είναι πολύ καλούλης και αγαπούλης.

Εσένα σε χρησιμοποιεί για πιπίλα; Εμένα όταν πονά το στομάχι του με ταράζει στο πιπίλισμα, τόσο που κάθε μέρα μάταια προσπαθώ να του μάθω να χρησιμοποιεί την πιπίλα και κάθε φορά τη φτύνει, γιατί του αρέσει πιο πολύ της μαμάς!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Εβρι να σου ζήσει το μωρακι σου!

Εμεινε καμία ή γεννησαμε ολες?

Ναι εντελ μου θελει προσοχη να μην ερθει σε επαφη με τα παραπανω που ειπα... παντως δεν ανησυχώ καθολου δεν ειναι κατι καινουριο αυτό για μένα γιατί το ιδιο εχει κ ο ανιψιός μου ο οποιος ειναι ολόκληρος αντρας πια.

Η μικρη μου με ταλαιπωρει λιγο με τον υπνο τα βραδια δεν κοιμάται εύκολα κ ειναι ξυπνια πολλές ωρες.. ενω το μεσημέρι μολις την θηλασω κοιμάται αμέσως και με τις ωρες! Προσπαθω να την ξυπναω μηπως αλλαξει κ κοιμαται το βραδυ αλλα δν ξυπναει με τπτ, μόνο οταν θελει να φαει! ενω τη νυχτα μολις την ακουμπήσω στη κουνια της ξυπναει!

E2Plp3.png

Καλησπέρα κοριτσια!!

Εμείς είμαστε καλα, αντλώ ολα πια τα γευματα εκτός απο το βραδυνα γιατί δεν τον χορταίνει, φανταστείτε χθες έφαγε 180μλ δικό μου και γκρίνιαζε μετα έφαγε και 90σκονη και παλι γκρίνιαζε. Ενώ το πρωι τρωει 120-130 και κοιμαται.

Ο γιατρος μας το εξήγησε οτι εξηγείται οτι στη μήτρα εχει σκοτάδι κ το βλέπουν πιο οικείο..

Ελαττωθηκαν κ οι κολικοι κ κοιμόμαστε πεντε ώρες σερί το βραδυ.

Ρε κοριτσια πως σας ζηλεύω που θήλαζεται αποκλειστικά..

Επισης πιπίλα τρώμε απο 20 ημερών περίπου κ δεν έπαθε ποτε σύγχυση. Τρωει κ πιπίλα κ στήθος κ μπιμπερο με ιδια άνεση. Βέβαια δεν είχαμε ποτε θέμα με φαι, τρώμε πάνω απο το κανονικό..:tongue:

pvyXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Οκτωβριανές μανούλες!

Να μας ζήσουν και πάλι τα μανάρια μας, να είναι γερά, καλότυχα και ευτυχισμένα!

Παραδίδουμε σκυτάλη λοιπόν... Με το καλό στις μανούλες Νοεμβρίου να κρατήσουν τα θαυματάκια τους!

Αυτός ο Οκτώβρης (και Σεπτέμβρης) θα μας μείνει αξέχαστος...

Φιλιά σε όλες και σε όλα τα πατουσάκια!

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλημέρα!!!

Καλό μήνα..Εντελάκι αξέχαστοι οι δύο μήνες αυτοί...

Αισθάνομαι ότι ξαναγεννήθηκα κορίτσια δεν πίστευα ποτέ πόσο όμορφα συναισθήματα μπορέι να βγούν στην επιφάνεια..και δεν μπορώ να τα κρύψω...!!!!

Μου αρέσει πολύ που έγινα μαμα..μου αρέσει πολύ που έκανα παιδί με τον άντρα μου...γενικά μου αρέσουν όλαααααα!!!!!

Καλημέραααααααααααααααααα!!! Καλο μήνααααααααααα!!!!!!

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Να μας ζησουν τα μωρα μας! Τα νεα τα δικα μας οχι τοσο ευχαριστα, αφου εχθες μολις γυρισαμε απο την Μενν στην οποια νοσηλευτηκαμε 5 μερες.. και αφου ημασταν ηδη 2 μερες σπίτι. Το ποσο ταλαιπωρημενη νιωθω δε λεγεται.. ο μικρος με υψηλο ικτερο εκανε φωτοθεραπεια κ εγω να ειμαι διπλα του ανα 2 ωρες μερα νυχτα να θηλαζω κ να πηγαινοερχομαι στο μαιευτηριο . Ελπιζω να ειναι περαστικα κ αγυριστα... τωρα στο σπιτι αναγκαστικα δινω συμπληρωμα, αλλη ταλαιπωρια αυτη, και θηλαζουμε σε καθε γευμα... ανησυχω πολυ μην του ανεβει παλι.. κ ειμαστε σε αναμμένα καρβουνα. Και ολα αυτα γιατι στο μαιευτηριο οταν γεννησα καποια δεν εκανε σωστα τη δουλεια της. Σας φιλω και ευχομαι ολα τα μωρακια να ειναι γερα!

Ριάκι πολύ στενοχωρήθηκα με το ποστ σου!

Εύχομαι να σας πανε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθειτε άλλο! Σοκαριστικό όλο αυτό και να οφείλεται σε λάθος. Περαστικά σας, γρήγορα και ανώδυνα.

Πως πάτε κοριτσάκια;;

Εχει παρατηρησει καμία κολικούς από πολύ νωρίς, από τη 2η εβδομάδα π.χ.;;

Εμείς ταλαιπωρούμαστε αρκετά μετά το πρώτο δεκαήμερο της ζωής μας και υποφέρουμε. Κι όλα αυτά ενώ θηλάζει ο μικρός. Κάποιες φορές απογοητεύομαι πολύ, ηρεμεί μόνο όταν θηλάζει, χωρίς απαραίτητα να τρώει, θέλει να είναι εκεί να πιπιλάει. Και πιο πολύ απογοητεύομαι που δεν μπορώ να τον βοηθήσω.

Όταν δεν έχει πονάκια είναι πολύ καλός, γλυκούλης και ήσυχος....

Φιλιά σε όλες και στα μικρά σας θαυματάκια.

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Ρια μου τι έγινε λάθος; Εμείς ευτυχώς ίκτερο δεν κάναμε αλλα σε καταλαβαίνω να θηλαζεις κ να δίνεις και συμπλήρωμα σε καθε γεύμα.

Εντέλακι εμείς είχαμε κολικούς δυνατούς, δυστυχώς δεν κάναμε τιποτα. Ο γιατρος μας ειπε στο στήθος της μαμάς και υπομονή..

Εμείς μεγαλώσαμε πολυ φτάσαμε 4330 και τώρα πια ξυπνάμε μια φορά το βραδυ και κοιμόμαστε παλι μεχρι να αντλήσει η μαμά γαλα.

Η αλήθεια ειναι όσο μεγαλώνει τόσο μας τρελαίνει. Σήμερα ξεκαρδιζοταν στο γελιο, και ολο κοιτάει τα κρεμαστά κ ολο λέμε πόσο έξυπνος ειναι. Ναι ξέρουμε ολα τα μωρα το κανουν αλλα είμαστε λίγο χαζογονεις :P

Όλη μερα του μιλάμε και μας μιλάει και αυτός συνέχεια με αυτά τα αιαι που κάνει.

Γενικα έχουμε ολοκληρωτικά τρελαθεί!!!

pvyXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! Τι κανουν τα μωρακια?

Ρια τα δυσκολα περασαν.. σας εύχομαι απο δω κ περα να μπορέσετε να χαρειτε το μωρακι σας χωρις δυσκολιες!

Εντελ. Κ εμεις κανουμε λιγους κολικους αν και θηλαζουμε κ μας είπε ο παιδιατρος να κοψω τα γαλακτοκομικα, κανει βεβαια λιγο καιρο να καθαρισει ο οργανισμος, αλλα το βλεπω πως ειναι καλύτερα! Ρωτα κ εσυ τον παιδιατρο σου ισως σ πει κ σενα το ιδιο(μπορεί να σου δείξει τρόπους να ανακουφιζεις το μωρο απο τους πονους)... γενικα πρεπει να αποφευγουμε τροφές που προκαλουν αερια οπως οσπρια μπροκολο κ κουνουπιδι.

Για να ανακουφισετε το μωρο απο τους πονους μπορειτε να το σηκωσετε ψηλα κ να ακουμπάει η κοιλια στον ώμο. Η να το ξαπλωσετε στα ποδια με την κοιλιτσα τ να ακουμπαει κατω κ να κουνατε ελαφρά τα ποδια σας κ να χαιδετεται την πλατουλα. Επίσης ο λευκός ηχος βοηθάει να ηρεμήσει το μωρο, εμεις κατεβασαμε εφαρμογη στο κινητο με λευκο ηχο γτ δν μπορεις να εχεις τις ηλεκτρικές συσκευες να δουλεύουν συνεχια και μας εχει σωσει... και για τις πολύ δυσκολες μερες μια βολτα με το αμαξι ειναι οτι πρέπει να ηρεμήσει!

Εμεις προχθές σαραντισαμε! Κ βγηκαμε για καφεδακι πρωτη φορα! Σε μερος που να μην εχει κοσμο βεβαια γτ φοβομαστε ακομα! Κ μεις εχουμε ξετρελαθει με την μικρη μας πριγκίπισσα! Θα την κακομαθουμε αλλα δεν πειραζει το αξίζει!

E2Plp3.png

Ουαο..εκτες πηγαμε στο κεντρο μητροτιτας για τις μετρησεις του μηνα. Ναι εχει ηδη ενα μηνα που εχω το μικρο μου στην αγγαλια μου. Εγινε 58εκ και 5100κιλα!!! Η φοβια του αντρα μου αρχισε να γινετε πραγματικοτητα.. Αποκτησαμε ενα μικρο γιγαντακι (χαριτωλογοντας παντα). Η παιδιατρος ειπε οτι ειναι μεγαλο μωρο! :) σχετικα με τον ικτερο, δεν υπαρχει ανησυχια. Να τους δινετε πολλα υγρα και να το βαζετε στο φως του ηλιου οσες παραπανω ωρες γινεται.

sHgrp3.png

grpvp3.png

καλημερα!ειμαι κ εγω μαμα οκτωβριου γεννησα το τριτο μου παιδακι στις 11/10...σας διαβαζω σχεδον απ την αρχη αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω...ελπιζω να με δεχτειτε στη παρεα σας!να χαιρεστε τα παιδακια σας καλη ανατροφη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα μανουλες!!!

Τι κανετε!!! Εμεις την Δευτερα σαραντισαμε!!!! Η επικοινωνια ειναι εντελως διαφορετικη τωρα.... ανταποκρινεται στα λογια μας με αγκου και γελακια απολαμβανει τη μουσικη και τα παιχνιδακια του με πιο πολυ προσοχη, σηκωνει το κεφακι και κοιταει δεξια αριστερα για παραπανω ωρα και μετα παφ πεφτει με φορα στον ωμο!!! παμε και βολτες!!!

Evri να σου ζησει!!!! Καλη ανατροφη!!!:D

Angel διαβασα στο βιβλιαριο για την ελλειψη ενζυμου που λες, νομιζα πως για το καθενα ειναι και ενα αλλο ενζυμο... εχω και εγω αγωνια να βγουν τα αποτελεσματα.... Οσο για τον υπνο το ιδιο και εμεις! Την μερα κανω τρελη φασαρια και δεν ξυπναει με τιποτα ενω τη νυχτα αλλαζω πλευρο και ξυπναει....

Επισης κοριτσια τον περναμε στο κρεβατι μαζι μας και τωρα δεν θελει με τιποτα στην κουνια του....

Γιωτα εγω δοκιμασα παμπερς και μπειμπιλινο αλλα για την ωρα χρησιμοποιω μονο παμπερς.. επειδη δεν χρησιμοποιω καθολου κρεμες κλπ για συγκαμα αλλα μονο αυθονο νερακι σε καθε αλλαγη με τα παμπερς μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανενα θεμα!

Eντελακι υπομονη με τους κολικους και εμενα απο 2 εβδομαδων ξεκινησαν... τωρα που σαραντισε παντως υπαρχει διαφορα!! Κανε υπομονη οσο παει θα ειναι καλυτερα! Και εγω παντως που θηλαζω αποκλειστικα χρησιμοποιω αποστειρωτη γιατι περασα μια περιπετεια και επρεπε να λειπω και εβγαζα με το θηλαστρο, και πιπιλα πηρε αναγκαστικα αλλα μια χαρα δεν επηρεαστικε καθολου!! Και στους κολικους εδωσα πολλες φορες χαμομηλακι και τις μερες που εδινα ειχε πιο πολλες πανες με κακα και ετσι ανακουφιζοταν και το εντερακι!

Αντωνια θα καταφερεις και εσυ να θηλασεις αποκλειστικα γιατι κανεις πολυ προσπαθεια και το θες... αν ηταν αλλη στη θεση με τις λαθος συμβουλες γιατρου και το ξεκινημα που ειχατε το μωρο δεν θα θηλαζε καθολου... Οσο για το χαζογονεις..... ασε μια απο τα ιδια και εμεις !!!!

Ριακι περαστικα σας κοπελα μου!! Ξεχασε τα τα περασμενα και απολαυσε τωρα το μωρο σου!! Οσο για το συμπληρωμα δεν ξερω γιατι το δινουν στον ικτερο αλλα επειδη ξερεις πολυ καλα απο θηλασμο δεν ανησυχω συντομα θα θηλαζεις αποκλειστικα εσυ ξερεις καλυτερα!

elizabeth καλως ηρθες !!! Με 3 παιδια που να βρεις χρονο!! Να σου ζησουν!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε!!! Χαρμακι 2 σεναρια μαντευω που σε χασαμε... ή η μικρη σου χει παρει τα μυαλα και δεν εχεις ματια για τιποτα αλλο ή ταλαιπωρειστε και εσεις και δεν εχεις χρονο.. ή και τα 2 !!!:D

Φιλακια πολλα!!!!!!

gBF2p2.png

Κατερινα αν δεν λαβεις γραμμα σημαίνει πως η εξεταση δεν εδειξε κατι. Ετσι μας ειχαν πει κιολας απο το μαιευτήριο που ρωτησαμε τν παιδιατρο οτι αν δειξει κατι η εξετασει θα μας ερθει γραμμα . Το γραμμα μας ηρθε πριν κλείσουμε μηνα, για να μην σας ηρθε τπτ ακομα μαλον ολα ειναι καλα!

Εν το μεταξύ η δικια μου εχει κανει το στηθος πιπιλα.. προσπαθω να της δωσω κανονικη πιπιλα αλλα δεν την δέχεται με τιποτα!

Εμενα τωρα κατι άλλο με ανησυχεί... μιαμιση βδομαδα τωρα η γλωσσιτσα της ειναι ασπρη κ σκευτομουν στην αρχη οτι ειναι απο το γαλα.. αλλα χθες που ειδα μια τριχουλα στη γλωσσα επιασα μια μπατονετα να την βγάλω για να μην την καταπιεί κ τα ασπρα δεν καθαρισαν... μολις εκανα μια έρευνα στο ιντερνετ κ γραφει για στοματιτιδες... δν ξερω μπορει να τρελενομαι κ χωρις λογο.... δν ξερω πως θα κοιμηθω τωρα που ανησυχώ. Αντε να ερθει το πρωί να παρω τον παιδιατρο.

E2Plp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...