Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Αντωνια θα τα καταφερετε ηδη δεν ειναι λιγο αυτο που εχετε καταφερει!! Κανεις κατι για τους κολικους? Εχω τρελλαθει, οτι και να κανω δεν βοηθαει!!

Με τη γοπ ασε εμας δεν κανει μονο γουλιες φευγει ποσοτητα απο στομα και μυτη πολυ ποσοτητα!! Αναγκαστικα τον διακοπτω συχνα και τον βαζω να ρευτει, εκνευριζεται βεβαια αλλα δεν γινεται αλλιως! Μετα το γευμα τον εχω ορθιο κανενα 20λεπτο, και οταν κοιμαται δεν τον εχω τελειως ξαπλα.. Η παιδιατρος λεει οτι ειμαι τυχερη που θηλαζει αλλιως θα ηταν πολυ πιο δυσκολη η αντιμετωπιση.. τωρα κανουμε μικρα και συχνα γευματα..

Οταν θηλαζει ομως ποναει απο την παλλιδρομηση και κλαιει.. :( Επισης δεν τον βαζω στο στηθος παρα μονο για να φαει, οταν θελει να ηρεμησει πλεον του δινω πιπιλα γιατι με το που μπει στο στηθος για να πιπιλισει ενω εχει γεματο στομαχι βγαζει μεχρι το πατωμα!! Και επισης τωρα τελευταια εκει που κοιμαται ξυπναει και κανει κατι ηχους σα να σφιγγεται, το κανει καμποση ωρα και μετα κλαιει! Ξερετε τι ειναι? Σημερα το κανει σχεδον ολη μερα και δεν μπορει να χαλαρωσει...

gBF2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινακι και εγω με τον πρωτο μου ειχαμε σοβαρο θεμα με τους κολικους. Εδινα κιντερτε, μαραθο και τελικα μου εδωσε η παιδιατρος σταγονες ινφακολικ και μας βοηθησαν πολυ. Θεελει πολυ υπομονη και αντοχη.. τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε? Ξενυχτατε? Εμεις προσπαθουμε με τον θηλασμο γιατι δεν χορταινει με στηθος και πινει, μετα απο μια ωρα στο στηθος, 100 με 150 μλ... η παιδιατρος μου ειπε πως δυσκολα τοσο μεγαλο βρεφος θα μπορεσω να τον εχω μονο με στηθος.. προσπαθω παντως και ελπιζω.

2VBhp3.png

i6hPp3.png

ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το`χω βρει σʼεσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια

Κατερινακι και εγω με τον πρωτο μου ειχαμε σοβαρο θεμα με τους κολικους. Εδινα κιντερτε, μαραθο και τελικα μου εδωσε η παιδιατρος σταγονες ινφακολικ και μας βοηθησαν πολυ. Θεελει πολυ υπομονη και αντοχη.. τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε? Ξενυχτατε? Εμεις προσπαθουμε με τον θηλασμο γιατι δεν χορταινει με στηθος και πινει, μετα απο μια ωρα στο στηθος, 100 με 150 μλ... η παιδιατρος μου ειπε πως δυσκολα τοσο μεγαλο βρεφος θα μπορεσω να τον εχω μονο με στηθος.. προσπαθω παντως και ελπιζω.

Εμάς με το υποαλλεργικο κ με στήθος έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Εμένα ο δικός μου που έφτασε τώρα τον δικό σου σε βαρος τρωει στήθος κ 60μλ η αντλημένο 120μλ.

Γιατί τουλάχιστον δεν αντλείς δικό σου απο το να τρωει ξένο; Αν έχεις γαλα φυσικά.

Εγω με ελάχιστο γαλα έφτασα να βγαζω 60-70 μλ στο καθε στήθος ;) αλλα θέλει πολυ υπομονή και ξάγρυπνια.:rolleyes:

pvyXp3.png

Αντρια αυτο θα κανω απο αυριο θα δοκομασω χαμομηλι κ αν δεν βοηθισει τελος της εβδομαδας μας ειπε η παιδιατρος για σταγονες μαλλον αυτες που λες!

Σημερα πηγαμε για να δει κ αυτους τους ηχους που σας ειχα πει οτι κανει κ μολις τον ακουμπισε στην κοιλια τους εκανε αρα ειναι πονακια κολικοι...

Κατα τ'αλλα μας βρηκε σουπερ ειμαστε 4750!! Πηρε 1050!! Μας εκανε κ πολλα κομπλιμεντα... η αληθεια ειναι (θα το διαπιστωσετε κ εσεις συντομα) οτι οσο παει ομορφαινουν πολυ!!

Οσο για το γαλα εγω εχω διαπιστωσει απο τον περιγυρο κ το δικο μου μωρο που θηλαζει αποκλειστικα οτι ειναι στο παιδι πιο πολυ κ οχι στο βαρος του! Μερικα χορταινουν πιο ευκολα κ αντιστροφως! Στην δευτερη περιπτωση ειναι ολη μερα στο στηθος στην αρχη κ αυτο ειναι σιγουρα πιο δυσκολο..

Κουραγιο μανες!!!! :)

gBF2p2.png

23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:24… μια συνηθισμένη ημερομηνία και ώρα για όλο τον κόσμο…χαχα..δεν νομίζω..χρονική στιγμή που μια γυναίκα πάνω σε ένα κρεβάτι χειρουργείου στο μαιευτήριο <<ΕΛΕΝΑ>> ξαναγεννιέται!!!

Ας αρχίσω να σας διηγούμαι κορίτσια μου γλυκά την υπέροχη ιστορία μου….

Ημ/νια: 22 Οκτωβρίου 2014 Ωρα 04:30….Ξυπνάω από το βαθύ ύπνο μου με κάποια ελάχιστα πονάκια…αρχίζω και χαίρομαι γιατί λέω μέσα μου…αυτό είναι ξεκινάμε…τίποτα όμως….

Τα πονάκια διατηρήθηκαν όλη την διάρκεια της ημέρας με την μορφή ʽʼπονάκια περιόδουʼʼ συνοδευόμενα με ελάχιστο αιματάκι….πονούσα ελάχιστα και χαιρόμουν.. !!!!! τίποτα όμως….

Ημ/νια: 22 Οκτωβρίου 2014 Ώρα: 23:30…..ʼʼΠέφτειʼʼ η τραχηλική βλέννη….το σπίτι μας γεμίζει χαμόγελα..ελπίδα και γέλια γιατί συνειδητοποιώ ότι πλησιάζει η ώρα και εφόσον υπάρχουν και αυτά τα ʽψιλοπονάκιαʼʼ..εεε τι άλλο να περιμένω..εεε?? χαχα…επικοινωνώ με τον γιατρό μου δίνει οδηγίες…

Ημ/νια: 23 Οκτωβρίου Ώρα: 03:00… Με παίρνει τηλέφωνο ο γιατρός να με ρωτήσει πως είμαι..εγώ κοιμόμουν…του λέω μια χαρά είμαι..με ρωτάει..ακούς το μωρό? Εγώ μέσα στον ύπνο μου του λέω ΝΑΙ!!!!

Κλείνω το τηλέφωνο και συνειδητοποιώ ότι το ΝΑΙ που είπα στο γιατρό ʽέτσι το είπα και αρχίζω να ερεθίζω το μπέμπη για να τον ακούσω…..

Ο μπέμπης όμως ακίνητος…..τρώω κρουασάν..τίποτα…τρώω ζάχαρη….τίποτα…ξεκινάει το μαρτύριο…φεύγουμε άρον άρον από το σπίτι για να πάμε στο τοπικό νοσοκομείο έτσι ώστε να ακούσουμε το παιδί….

Ευτυχώς κατά τη διαδρομή χάρη στο μαγικό κουδουνάκι μας ο μπέμπης σάλεψε!!!!!! Σταματάει ο αντρούλης μου το αυτοκίνητο για να επιβεβαιωθώ ……και ααααχ τέλος το μαρτύριο…

Συνεχίζουμε το δρόμο μας με προορισμό το μαιευτήριο διότι είχαμε ραντεβού με το γιατρό το πρωί για τεχνητούς….

Φτάνουμε στο μαιευτήριο….με κοιτάνε από κάτω…ο μπέμπης ψηλά..πολύ ψηλά.. ο τράχηλος κλειστός..πολύ κλειστός…διαστολή μηδέν…

Ο γιατρός αρχίζει να μου λέει ότι θα πρέπει να κάνουμε καισαρική γιατί δεν θα καταφέρουμε κάτι με τους τεχνητούς….εγώ όχι να φωνάζω..να προσπαθήσουμε…μου απάντάει εντάξει… μου λέει θα τα πούμε κάτω στα χειρουργεία..του λέω οκ!!!!

Φτάνω στις αίθουσες των χειρουργείων…να με κοιτάνε συνέχεια από κάτω..με κανένα θετικό αποτέλεσμα…με συνδέουν με καρδιοτοκογράφο… συνειδητοποιώ ότι ο μπέμπης έχει στρεσαριστεί τόσο πολύ που είχε κουλουριαστεί ακριβώς κάτω από το δεξί μου στήθος…

Αρχίζει το ένστικτο να μιλάει και να κουδουνίζει κάτι μέσα μου και να φωνάζει <<Νικολίτσα μην επιμένεις για τεχνητούς συντόμευε την καισαρική…>>. Μιλάω πάλι με το γιατρό και συμφωνούμε να συνεχίσουμε με καισαρική….

Ημ/νια: 23 Οκτωβρίου 2014 Ώρα: 10:23.. ακούω το γιατρό ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟ…ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΟ!!!!

Ώρα: 10:24 ʽʼΟυλα ουά ουάʼʼ αυτό ήταν…ήρθε στο φως το φωτάκι μου..το διαμάντι μου…

Κορίτσια μου γλυκά συγνώμη για το μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα έτσι λίγο να σας δώσω μια μεγαλύτερη γεύση από τη γέννηση του διαμαντιού μου…Δηλώνω αθεράπευτα ερωτευμένη και αφοσιωμένη… Γέννησα ένα αστεράκι που τρώει μόνο από τη μαμά του και κοιμάται σαν πουλάκι…Θηλάζουμε αποκλειστικά….η πιο δύσκολη ημέρα μας ήταν η δεύτευρη.. το διαμάντι μου να τον έχω περί 6-8 ώρες στο στήθος..να παίρνει πρωτόγαλα αλλά επειδή γεννηθήκαμε μεγάλο μωρό και πειναλέο να μην χορταίνει…μέσα στο μεαυτήριο αυτές τις 4 μέρες πήραμε ΜΟΝΟ 10 γραμμάρια ξένο γάλα…είχα πεισμώσει πολύ( παρέμεινα άυπνη περίπου 2 24ωρα) και δεν τα παράτησα…και ο Θεός με αντέμειψε…κατέβηκε αρκετό γαλατάκι και το διαμάντι μου πλεόν πίνει για μισή ώρα περίπου και κοιμάται για 3 με 3,5 ώρες…..στην αρχή ανησύχησα αλλά η παιδίατρος λέει να κάνω το σταυρό κου γιατί χορταίνει και κοιμάται….

Συγνώμη που σας κούρασα αλλά η χαρά μου είναι τόσο μεγάλη που θέλω να φωνάξω να με ακούσει όλος ο κόσμος….

Θα επανέλθω με νεότερα..σας φιλώ!!!!

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ζησουν τα καινουργια μωρακια σας! Ειναι πολυ συγκινητικο να διαβαζουμε ολες αυτες τις εμπειριες. Σας ευχαριστουμε! Εγω με τον θηλασμο την παλευω. Φαινεται να εχω αρκετο γαλα, αλλα ο κυριος κουραζετε γρηγορα κ δεν τρωει αρκετα μεχρι να χορτασει. Στην ωρα πανω ξυπναει κ παλι απ την αρχη. Εκει που κουραζομαι πολυ κ ο πονος του στηθους προκαλει δυσανασχετηση, του δινουμε ξενο (νοβαλακ) 90γρ, καποτε 60γρ. Τοτε κοιματε 3 ωρες. Παιδια ο παιδιατρος καθε βδομαδα που μας βλεπει επιμενει πως το ξενο ειναι περιττο κ οτι ο μικρος βαζει περισσοτερο βαρος. Δλδ γυρω στα 330 - 380 γρ την βδομαδα ( συνολικα). Μου επισημανε επισης οτι το παιδακι γεννηθηκε μεγαλο. Απ οτι διαβαζω εδω εχει παιδακι που γεννηθηκε πανω απο 4κλ. Μου προκαλει ενοχες... :( εσας ποσο βαρος βαζει περιπου? Γεννηθηκε 38βδ κ 4μερες στα 3600, 51εκ. Τωρα στις 26 μερες εφτασε στα 4500, 56εκ.

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλησπέρα μανούλες! Τι κανουν τα μωρακια?

Αχ ειναι ερωτας τα μικρουλια μας! Την εχω ολη μερα αγκαλια κ παλι δεν την χορτενω!

Στης 23 που κλεισαμε ενα μηνα την πειραμε στο παιδιατρο κ τη ζυγισαμε 3360! Εχει παρει ενα κιλο απο την μερα που γεννήθηκε!

Μας εχει ερθει κ ενα γραμμα απο το παιδων οπου παίρνουν ολα τα δειγματα εξετασεων των μωρών μας απο ολα τα μαιευτηρια κ μάλλον η μικρη μου εχει ανεπάρκεια ενζυμου g6pd. Οταν παει 6 μηνων θα πρεπει να κανει μια εξετασει να προσδιοριστει ο βαθμος... απλα μεχρι τοτε πρεπει να προσεχουμε...

E2Plp3.png

Καλημερα μανουλες!!

Τι κανετε!!! Νικολ να σου ζησει το διαμαντακι σου καλο σαραντισμο να εχεις!!

Γιωτα εμεις πηραμε 1 κιλο σε λιγο λιγοτερο απο μηνα σαν κ εσας! Γεννησθηκε 3700γρ 55εκ. και οταν τον ζυγησε ηταν 4750γρ και 59εκ. Νομιζω περιπου το ιδιο ειναι η αναπτυξη τους! Τα μωρα που θηλαζουν εχουν αλλο πινακα αναπτυξης βεβαια!

Και εμεις με το θηλασμο τα ιδια καθε 1 ωρα τρωει... το στηθος ποναει φρικτα!! Καμια φορα βγαζω με το θηλαστρο και του δινω γυρω στα 80μλ τοτε πειναει μετα απο 2 ωρες ομως κ αυτο δεν ειναι λυση γιατι ειναι σαν να ταιζω 2 παιδια θελει πολυ χρονο να αντλω, να τον ταιζω, να πλυνω, αποστειρωνω και δωστου! Ουτε εγω προλαβαινω να τον αλλαζω σε καθε γευμα! Υπομονη κανω κ ελπιζω να μην κρατησει πολυ...

Angel αυτο ειναι για την ναυθαλινη σωστα? Αυτο σημαινει να μην ερθει σε επαφη με ναυθαλινη? (που την απεχθανομαι!!) Εμας ακομα να μας στειλουν τα αποτελεσματα!

Υπολοιπες μανουλες τι κανετε!! Ηθελα να απευθυνθω σε καποιες συγκεκριμενα αλλα ακουω κατι σαν μουγκριτα απο την κουνια που σημαινει σε 2-5 λεπτα ξυπναμε κλαιμε τρωμε!!

Σας φιλω!!!!!

gBF2p2.png

Χαθηκαμε.... ολες τρεχουμε να προλαβουμε... Νικολ να σου ζησει το μωρακι σου, δεν καταλαβα ομως τι επιπλοκη ειχες και εκανες καισαρικγ, ευτυχως ολα καλα. Για κολικους οσες δινεται συμπληρωμα δοκιμαστε το μπουκαλι της κικο με το στραβο λαιμο βοηθαει πολυ. Εμεις τρωμε πολυ πολυ και στον γιατρο θα παμε οταν 40ντησουμε αλλα εχει μεγαλωσει πολυ. Ο μεγαλος μου ειναι επικινδυνος να τον τραυματισει και δεν τους αφηνω στιγμη μονους τους....

2VBhp3.png

i6hPp3.png

ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το`χω βρει σʼεσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια

Διαφημίσεις

Χαθηκαμε.... ολες τρεχουμε να προλαβουμε... Νικολ να σου ζησει το μωρακι σου, δεν καταλαβα ομως τι επιπλοκη ειχες και εκανες καισαρικγ, ευτυχως ολα καλα. Για κολικους οσες δινεται συμπληρωμα δοκιμαστε το μπουκαλι της κικο με το στραβο λαιμο βοηθαει πολυ. Εμεις τρωμε πολυ πολυ και στον γιατρο θα παμε οταν 40ντησουμε αλλα εχει μεγαλωσει πολυ. Ο μεγαλος μου ειναι επικινδυνος να τον τραυματισει και δεν τους αφηνω στιγμη μονους τους....

Άντρια σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Ο μπέμπης ήταν πολύ ψηλά δεν είχε εμπεδωθεί, ο τράχηλος κλειστός και διαστολή μηδέν και φαντάσου ήμουν 40 και 2. Όταν με άνοιξε ο γιατρός είδε ότι ο μπέμπης είχε κάνει κακα μέσα στο σάκο που αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και έκλαιγα συνέχεια γιατί δεν ήθελα να κάνω καισαρική αλλά αν καθυστερούσα μπορέι να υπήρχαν άσχημες συνέπειες. Δόξα Τον Θεό όλα πήγαν καλά και έχω το διαμαντάκι μου στην αγκαλά μου...

6yYGp2.png

z6qWp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά και μπεμπάκια τι κάνετε; Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Να ευχηθώ κι εγώ στη Νικόλ, τη Ρία και τη pharmacy πάντα γερά και ευτυχισμένα να είναι τα μωράκια σας και να τα δείτε όπως επιθυμούν!

evri kai efib περιμένουμε και τα δικά σας νεάκια για να ολοκληρωθεί αυτή η όμορφη παρέα με τα Οκτωβριανά (και Σεπτεμβριανά) μπεμπάκια...:)

Εμείς αύριο γινόμαστε 10 ημερών και γενικά είμαστε ένα ήσυχο μωράκι που κοιμάται πολύ, ειδικά τη μέρα! Τη νύχτα έχουμε κάποιες μικρές ανησυχίες και ενοχλήσεις, αλλά όπως χαριτωμένα μας είπαν είναι επειδή γεννηθήκαμε νύχτα!:tongue:

Θηλάζουμε αποκλειστικά από την πρώτη στιγμή και αυτό δίνει πολύ κουραγιο και δύναμη στους λίγο αγχωμένους μαμά και μπαμπά...

Νικόλ μου συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία σου και σε νιώθω απόλυτα σε όσα πέρασες, γιατί θυμίζουν πολύ τα δικά μου...Κι εγώ με τη μπέμπα ψηλά και σε λάθος θέση, τράχηλος σκληρός που με το ζόρι φτάσαμε στα 3-4 διαστολή, μέχρι που πιεστήκαμε πολύ και έπεσαν οι παλμοί μας...Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την αίσθηση και εκείνες τις σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου...Ακόμα στενοχωριέμαι που τελικά κατέφυγα σε καισαρική, αλλά αποζημιώνομαι κάθε φορά που κοιτάω το αγγελουδάκι μου να κοιμάται...

Ο Θεός να μας έχει όλες καλά να τα αναθρέψουμε σωστά και με όλη μας την αγάπη! Σας φιλώ όλες πολύ ;)

vUqYp2.png

Κατερινα μου σ'ευχαριστω που απαντησες. Με παρηγορει!! Τωρα ο σεφερλης εχει θεμα για θηλασμο! Για να δουμε τι θα πουν! Η αληθεια ειναι πως καποτε λεω τερμα. Αλλα οταν πεινασει το μωρακι μου, μπαινω στον πειρασμο κ τον βαζω παλι στο στηθος. Παιδια τι φατσουλα ειναι αυτη? Το βλεμμα... Σαν να με μαγνητιζει! Μου' χει κανει μαγια, ΤΕΛΟΣ! Αρχισε να μας καταλαβενει. Συνηθησε την τακτικη της αλλαγης πανας. Εξερευνα με τα χερακια του. Σκετη τρελα! Α Εσεις που εχετε αγορια, τι πανες προτιμισατε? Εμεις δοκιμασαμε ναννυς κ παμπερς. Νικησε η δευτερη. Αλλα οταν βραχει μυριζει σαν πετρελαιο. Γνωμες? Η πρωτη βγαζει απ'εξω τσισα!

sHgrp3.png

grpvp3.png

Καλημερα κι απο μας...

πως ειστε;;

χαθηκαμε οντως, αλλα πολυ γλυκο το τρεξιμο, εε;;;

Αγγελακι από όσο ξερω λιγη προσοχη θελει η ελλειψη ενζυμου, αλλα θα σας κατατοπισει ο γιατρος, τι κανει η μικρουλα σου;;;

Γιωτακι, μεγαλωσε ο μκρος, εε;; Εμεις παμπερς χρησιμοποιουμε και σουντοκρεμ, ουτε μια διαρροη και αποτελεματικοτητα με τα συγκαματα.

Αντρια μου πως ειναι η ζωη με 2 ζουζουνια;;

τρισταζακι και νικολακι τα φιλια μας... πως πατε απο αναρρωση;; εμεις τελεια! 5 νερες μετα κατεβηκαμε πολη για δουλειες.

χαρμακι σε χασαμε.

τωρα τον εχω αγκαλια στο 1 χερι και με το αλλο γραφω. θηλαζουμε κι εμεις, εχουμε πονακια, ειμαστε λαιμαργοι και εχουμε αερα στο στομαχακι και παιρνιυμε πολυ βαρος. η μαμα ειναι οπως πριν, η τομη εθρεψε αμεσως και πολυ χαρουμενη...

στελνουμε σε ολες τα φιλια μας... μου αποκοιμηθηκε ο μικρος μου πριγκηπας

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Καλή σας μέρα κορίτσια! Γέννησα την τρίτη 28η Οκτωβρίου. Μπήκα στην αίθουσα του νον στρες στις 2 παρά 10 και γέννησα 16:15. Σύντομος αλλά πολύ οξύς τοκετός. 3570 κ 54 πόντους. Χθες βγήκαμε κιόλας. Θηλάζουμε συνέχεια και επίσης τρέχω και δε φτάνω... Φιλάκια σε όλες

K4b4p2.pngHSk3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...