Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

Κορίτσια μου έφτασε και για εμένα η ώρα μου...από το πρωί αρχίσανε κάτι πονάκια και αύριο το πρωί πάω νοσοκομείο να με δει ο γιατρός..είχαμε πει για τεχνητούς αλλά εύχομαι να μην χρειαστούν..

Σας ευχαριστώ όλες κάθε μια ξεχωριστά για την παρέα όλο αυτό το διάστημα...

Σας φιλώ και θα επανέλθω ως μανούλα πλέον και εγώ...

Με το καλό σε Εφη και Ρία για την Παρασκευή..

Φιλιά και χαμόγελα πολλά σας στέλνω...καλό βράδυ!

Νικολ μουυυυ τελειααααα!!!!Με το καλο κοριτσακι μου να κρατησεις το μπεμπακι σου στην αγκαλιτσα!!!Με ενα πονο ή μαλλον με κανεναν...χιχιχι!!!Η σκεψη μας μαζι σου!!!Περιμενουμε νεακια!!!Μακαρι κ εμενα να με πιασουν πονακια κ να μη χρειαστει προκληση!!!Φιλακιααααααα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες να σας ζήσουν τα θαυματάκια σας...

Η Νικολ γέννησε πριν λίγο τον γιό της !!!

Με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Tristeza και Nikol να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Κατερινακι χαιρομαι που εισαι καλά μετα απο αυτη τη μεγαλη ταλαιπωρία... και τον κινδυνο που τεθηκε η ζωή σου. Να εισαι πάντα καλα και να ειναι η τελευταια περιπετεια σας!

Εμεις μπαινουμε αυριο πρωι πρωι να γεννήσω... μεχρι τις 11 το πρωι θα τον εχω αγκαλίτσα τον μπεμπούλη μου!

Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να εχουν ομορφους ανωδυνους τοκετους και ελπίζω να εχω καλα νέα απο εμας την επόμενη φορά που θα σας γράψω. Φιλιά σε λεχωνιτσες μωρακια και εγκυουλες!

Tristeza και Nikol να σας ζήσουν τα μωράκια σας! Κατερινακι χαιρομαι που εισαι καλά μετα απο αυτη τη μεγαλη ταλαιπωρία... και τον κινδυνο που τεθηκε η ζωή σου. Να εισαι πάντα καλα και να ειναι η τελευταια περιπετεια σας!

Εμεις μπαινουμε αυριο πρωι πρωι να γεννήσω... μεχρι τις 11 το πρωι θα τον εχω αγκαλίτσα τον μπεμπούλη μου!

Ευχομαι σε όλες τις εγκυουλες να εχουν ομορφους ανωδυνους τοκετους και ελπίζω να εχω καλα νέα απο εμας την επόμενη φορά που θα σας γράψω. Φιλιά σε λεχωνιτσες μωρακια και εγκυουλες!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ.ΕΝΤΕΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ.ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΗΤΑΝ!ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ.ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

όποια θέλει μπορεί να γράψει στο ποστ-λεύκωμα του ανιψιού μου!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?p=2387261#post2387261

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!!!!!Τελικα σε καμια ωριτσα περιπου μπαινω για προκληση τοκετου(αντι για το βραδυ που ειχαμε πει)....φανταζομαι πως θα κανω αρκετες ωρες σαν πρωτοτοκη μανουλα...οποτε θα γυρισω σε λιγες μερες με νεακια....κ με την μπεμπουλα μου αγκαλιτσα!!!Σας φιλωωωω....!!!Riaki με το καλο κ εσυ σημερα...!!!

MOM_TO_BE_09.jpg

antoniatr............ 11/09/14,στις 11:05, με κ.τ, 2600γρ......Ρέα

charma...............23/09/14, στις 17:40, με φ.τ, 3780γρ και 52,5 εκ......Μητέρα Κρήτης

angel1990............23/09/14,στις 20:05, με φ.τ, 2400γρ........Μητέρα

katerinan..............25/09/14, με κ.τ, 3700γρ

Katerinal.............1/10/10, στις 12:40, με φ.τ 2900γρ.....Ιασώ

Ανθουσα Γιωτα......3/10/14, στις 12:25, με κ.τ, 3600γρ.....Μακάριο Νοσοκομείο

victoria geo..........3/10/14,στις 13:45 με φ.τ, 3170γρ ......Βιοκλινική

ellen 2010........... 4/10/14, στις 15:25, με φ.τ., 3080.......... Ελενα

Φιλένια............... 8/10/14, στις 14:30, με φ.τ, 3460.......Γενικό νοσοκομείο Χανίων

Sιrena.................9/10/14, στις 13:00, με φ.τ, 3500γρ........Ιασώ Λάρισας

Lialiaki..................12/10/14, με φ.τ , 2700γρ

andria_80............15/10/14, στις 13:50, με φ.τ, 4150γρ και 57 εκ

edel84................ 17/10/14, με κ.τ, 3490 και 55εκ

Tristeza................21/10/14 στις 04:30, με κ.τ, 3000γρ

Νικολ1986........... 23/10/14, 3860gr.....Έλενα

...Ερχόμαστε τον Οκτώβριο.....

elenaki18..............2/10/14.....Ρέα

Stavroula28......... 6/10/14......Ιασώ Λάρισας

blondie-12..........10/10/14.......Ιασώ

pharmacy............17/10/14

flowertouch.........17/10/14

vkk284............... 18/10/14

.Trinity................18/10/14.....Ρέα

efib.................... 22/10/14

ria.......................24/10/14.....Μητέρα

evri.....................24/10/14.....Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

ΡΕΝΑΤΑ25.............25/10/14......Ρέα

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Κοριτσακια μοπυ ομορφα τι μου κανετε??

Τα μπεμπακια μας?? Οι κοιλιτσες??

Τι ωραια που μεγαλωνει η λιστα με τις γεννησεις!!!!

Τριστεζα μου, Νικολακι μου και Φιλενια μου να σας ζησουν τα θαυματακια σας!! Καλη ανατροφη!!!

Ρια και Εφη με το καλο να τα κρατησετε αγκαλιτσα!!!

Εντελακι μου τι κανει ο κολυμβητης μας!!! Φιλησε μου τον!!!

Αντωνια μου λυπαμαι πολυ για την απωλεια της γιαγιας...

Φιλησε μου τον γιοκα σου!! Τον μεγαλυτερο της παρεας!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα!!! Μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!!!

Τρωμε το φαγητο μας και αρχιζουμε και συνεργαζομαστε πολυ καλα!!!

Εχθες κλεισαμε ενα μηνα!!! Ο πιο υπεροχος μηνας της ζωη μας!!

Στις 30 εχουμε παιδιατρο να δουμε ποσο μεγαλωσαμε!!!

Σας φιλω ολες!!!

Σιγα σιγα θα συντονιστουμε που θα παει!!

Αγκαλιες και μπεμπεδονεραιδενια φιλια σε ολα τα μπεμπακια μας!!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Κορίτσια γεννησαααααααα εναν κουκλο! Σήμερα στις 12.45 , 3170γρ με καισαρικη τομη! Πραγματικα ερωτας με τη πρωτη ανάσα! Όλα πηγαν τελεια και απο τη χαρα μου δε νιωθω καν οτι εχω γεννήσει! Με το καλό σε όλα τα κοριτσακια που περιμενουν να γεννήσουν! Σας φιλώ γλυκα!

Διαφημίσεις

Τριστεζάκι, Νικολάκι και Ριάκι να σας ζήσουν τα μπεμπάκια! Πάντα γερά και ευτυχισμένα να είναι τα μικράκια μας!

Πως είστε μανούλες και κοιλίτσες;;

Εμείς μια χαρά, αρχίσαμε να κοιμόμαστε κάποιες ώρες, με το θηλασμό πάμε καλά, αν και τον έχουμε για παρηγοριά, για σίτιση και για όλα γενικώς!

Φιλιά σε όλες.

UfHFp2.png

8KgQp1.png

Κορίτσια μοθ γεννησαμε κι εμείς μια κοριτσαρα με φτ 4100γρ και 53 εκ...ειναι μια θεα...24/10/14 στις 15:30 ..

Υριστεζα νικολ κ ρια μου ν χαιρεστε κι εσεις τα αγγελουδια σας..καλοτυχα κ γερα ν ειναι

Pharmacy, ria, nikol να ζήσουν τα μωρακια σας!! Γεμίσαμε μπεμπάκια. Έμεινα τελευταία τελικά... 29 έχω τελική. Την Πέμπτη το πρωί αν δεν έχω εξέλιξη μπαίνω για πρόκληση... Φοβάμαι πολύ. Ποια έχει εμπειρία από πρόκληση. Θα ήθελα να αποφύγω την καισαρική...

K4b4p2.pngHSk3p2.png

κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εβρι μου με το καλο σου ευχομαι με μια γεννα οπως την επιθυμεις !!!

Αντωνια μου λυπαμαι πολυ για την γιαγια σου... συλληπητηρια...

Κατερινα τρομερο αυτο που συνεβη δοξα το Θεο δεν ειχε κακη καταληξη!

Η αληθεια ειναι οτι και εμενα η υγεια μου δεν ειναι στα καλυτερα της μετα τη γεννα τρεχω για διαφορα θεματακια που συνεχεια εμφανιζονται φυσικα οχι τοσο σοβαρα αλλα αγχωθηκα αν χειροτερψω μην καταληξει ετσι.. τεσπα!

Τα μωρακια σας τι κανουν!!Εμεις ειμαστε ενα πολυ ησυχο και γλυκο μωρακι σημερα κλεισαμε 1 μηνα και η διαφορα στην επικοινωνια ειναι πολυ μεγαλη!! Ψαχνει με το κεφαλακι γυρω γυρω να βρει τη φωνη μου, κοιταει συνεχως γυρω του, γελαει οταν του μιλαω, απο μπρουμητα σηκωνει το κεφαλι ψηλα μονος του και εγω εχω τρελαθει φυσικα!!!

Δυστυχως ομως εχουμε κολικους και εκτος αυτο παρουσιαστικε και γοπ με αποτελεσμα να εχουμε θεματα με το φαγητο και πονους!! Οποια ξερει περι αυτου θα καταλαβαινει...

Ρια ηθελα να στο πω, το μωρακι στην φωτο που ειχες ανεβασει και ειχα σχολιασει ετυχε να ειναι σχεδον ιδιο με το δικο μου!! Την εχω κ εγω αυτη τη φωτο και ολοι λεμε πως ειναι λες και ειναι αυτο!!! Λες να μην ηταν τυχαιο που με ειχε αγγιξει τοσο αυτη η φωτο!!! :)

Αυτα τα νεα μας για την ωρα, φιλακια πολλα !!!!!!!

Και παλι μανουλες να σας ζησουν!!!!!!!

gBF2p2.png

κοριτσια να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εβρι μου με το καλο σου ευχομαι με μια γεννα οπως την επιθυμεις !!!

Αντωνια μου λυπαμαι πολυ για την γιαγια σου... συλληπητηρια...

Κατερινα τρομερο αυτο που συνεβη δοξα το Θεο δεν ειχε κακη καταληξη!

Η αληθεια ειναι οτι και εμενα η υγεια μου δεν ειναι στα καλυτερα της μετα τη γεννα τρεχω για διαφορα θεματακια που συνεχεια εμφανιζονται φυσικα οχι τοσο σοβαρα αλλα αγχωθηκα αν χειροτερψω μην καταληξει ετσι.. τεσπα!

Τα μωρακια σας τι κανουν!!Εμεις ειμαστε ενα πολυ ησυχο και γλυκο μωρακι σημερα κλεισαμε 1 μηνα και η διαφορα στην επικοινωνια ειναι πολυ μεγαλη!! Ψαχνει με το κεφαλακι γυρω γυρω να βρει τη φωνη μου, κοιταει συνεχως γυρω του, γελαει οταν του μιλαω, απο μπρουμητα σηκωνει το κεφαλι ψηλα μονος του και εγω εχω τρελαθει φυσικα!!!

Δυστυχως ομως εχουμε κολικους και εκτος αυτο παρουσιαστικε και γοπ με αποτελεσμα να εχουμε θεματα με το φαγητο και πονους!! Οποια ξερει περι αυτου θα καταλαβαινει...

Ρια ηθελα να στο πω, το μωρακι στην φωτο που ειχες ανεβασει και ειχα σχολιασει ετυχε να ειναι σχεδον ιδιο με το δικο μου!! Την εχω κ εγω αυτη τη φωτο και ολοι λεμε πως ειναι λες και ειναι αυτο!!! Λες να μην ηταν τυχαιο που με ειχε αγγιξει τοσο αυτη η φωτο!!! :)

Αυτα τα νεα μας για την ωρα, φιλακια πολλα !!!!!!!

Και παλι μανουλες να σας ζησουν!!!!!!!

Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω όσο δεν παει και εμεΙς το ίδιο πακετάκι έχουμε.. Κολικοι και εδώ και 3 μερες γοπ, τρωει δεν σταματάει και μετα του βγαίνει ρουκέτα..

Το ευχάριστο μας ειναι οτι περιορίσαμε αρκετά το συμπλήρωμα και φτάνει τα 1-2 γεύματα τη μερα..;) αλλάξαμε και σε υπο αλλεργικό γιατί κάναμε βλέννες στα κακα μας.

Με επιμονή και υπομονή δίκη μου και αγώνα θελω να πιστεύω οτι θα καταφέρω να μην εχει κανενα γεύμα.

Το μέλλον θα δείξει..

pvyXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...