Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

Μανούλες Οκτωβρίου 2014

charma

Recommended Posts

charma και pharmancy σουπερ τα νέα σας, προχωράει δυναμικά η ομάδα!!!!

Και σήμερα έμαθα ωραία νέα, η φιλενάδα μου βρήκε μια κοπέλα που κάνει γιόγκα και σε εγκύους και αρχικά δέχεται να κάνει κάποια δωρεάν μαθήματα για τις έγκυες της ομάδας μας και αργότερα όποια θέλει θα δώσει μια μικρή συνδρομή το μήνα και πολύ χάρηκα γιατί θέλω πολύ να ξεκινήσω αλλά οικονομικός δεν βγαίνω για τόσα που ζητάνε το μήνα. Ζήτω ο εθελοντισμός!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

....Ερχόμαστε τον Οκτώβριο.....

DimRous...............2/10/14......Γαία

elenaki18..............2/10/14

charma................6/10/14......Μητέρα Κρήτης

Stavroula28......... 6/10/14......Ιασώ Λάρισας

Κασσιόπη............. 6/10/14

Φιλένια............... 8/10/14.......Γενικό νοσοκομείο Χανίων

antoniatr............ 10/10/14......Ρέα

pharmacy............17/10/14

vkk284............... 18/10/14

ellen 2010........... 18/10/14

andria_80............ 15/10/14

Νικολ1986........... 20/10/14.....Έλενα

efib.................... 22/10/14

edel84................ 26/10/14

ria........................2/11/14.....Μητέρα

angel1990

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε πως εισαστε?εγω μάλλον στο Ιασώ της Λάρισας θα γεννήσω σήμερα πήγα κ για τις αιματολογικές κ ο αιματοκρίτης ήταν μικρός 34,5 τη Δευτέρα θα τις πάω στο γυναικολόγο μου εσείς βρε κορίτσια έχετε παραπάνω;γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ μικρος

Καλημερα κι απο εμας...πω πω ολες μεγαλωσατε....ετσι μπραβο..φουλ του μωρου τον οκτωβρη..

Τα νεα μας απο τον γιατρο χθες..ευτυχως το νινι ειναι στην θεση του μ 180 παλμους χερακια ποδαρακια..το αιματωμα ομως κι αυτο εκει..οποτε ο κινδυνος δεν εφυγε αλλα οσο προχωραμε ελπιζουμε θετικα...το μετραμε κ ελπιζουμε ν μειωνεται...εχω καυι καφε κ ο γιατρος λεει οτι ειναι απο αυτο..σε 1 μηνα μου ειπε αυχενικη....

Πητ μου εδωσε 17 οκτωβριου κ γενναμε θεου θελοντος διαβαλκανικο θεσσαλονικης...εκει που γεννησα κ τον αρχοντα μου

Φαρμαση μουυυυ!!!!! Μπραβο κοριτσακι μου!!! Περιμενα νεακια σου πως και πως!!!!! Ολα θα πανε καλα και θα φυγει το αιματωμα!!! ολα θα πανε σουπερ!!!

Charma μου μην ανησυχεις για τη λιστα εμεις να ειμαστε καλα!Pharmacy τι αιματωμα ειναι αυτο?Ευχομαι ολα να πανε τελεια!!!!17 οκτωβριου εχει γενεθλεια κι ο αντρουλης μου....τελεια μερα!!!!!!:)

Ελενακι σου προσθεσα την πητ!!! :D:D:D

Μπράβο charma! Τέλεια! :D Τρελένομαι να ακούω όμορφα νέα!!!

Και εγώ ανυπομονώ πολύ για την αυχενική!!! 3 Απριλίου

Ναι Κασσιοπη μου!!! Τρελαθηκαα!!!! Με το καλο οι αυχενικες μας!!!!:D:D:D

charma και pharmancy σουπερ τα νέα σας, προχωράει δυναμικά η ομάδα!!!!

Και σήμερα έμαθα ωραία νέα, η φιλενάδα μου βρήκε μια κοπέλα που κάνει γιόγκα και σε εγκύους και αρχικά δέχεται να κάνει κάποια δωρεάν μαθήματα για τις έγκυες της ομάδας μας και αργότερα όποια θέλει θα δώσει μια μικρή συνδρομή το μήνα και πολύ χάρηκα γιατί θέλω πολύ να ξεκινήσω αλλά οικονομικός δεν βγαίνω για τόσα που ζητάνε το μήνα. Ζήτω ο εθελοντισμός!!

Μπραβο Ντιμ!!! και εγω θελω να βρω γυμναστικη για εγκυουλες!!! Μπραβο στην φιλη σου!! Ζητω!!!!!!!:D:D:D:D

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε πως εισαστε?εγω μάλλον στο Ιασώ της Λάρισας θα γεννήσω σήμερα πήγα κ για τις αιματολογικές κ ο αιματοκρίτης ήταν μικρός 34,5 τη Δευτέρα θα τις πάω στο γυναικολόγο μου εσείς βρε κορίτσια έχετε παραπάνω;γιατί εμένα μου φάνηκε πολύ μικρος

Εγώ κοριτσάκι είχα 34 και παίρνω και σίδηρο πολύ πριν μείνω έγκυος, όμως.. εγώ είμαι ετερόζυγη β-μεσογειακής αναιμίας (έχω το ''στίγμα'') οπότε και δεν είμαι μέτρο σύγκρισης. Πάντως άπο ότι μου είπε ο γιατρός μου, ο αιματοκριτης πέφτει πάντα στην εγκυμοσύνη στις περισσότερες γυναίκες και μάλιστα μου είπε πως όσο περνάνε οι μήνες πέφτει περισσότερο. Λογικά θα σου δώσει χαπάκια σίδηρο όπως παίρνω και εγώ, μην αγχώνεσαι θα το ρυθμίσεις.

:)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Σταυρουλα μου λογικο ειναι να πεσει ο αιματοκριτης! Εμενα επεσε στο 37 και μου εδωσε σιδηρο ο ντοκ!! Μην ανησυχεις!!! Ειναι φυσιολογικο!!! Περιμενουμε τα νεα απο τον γιατρουλη σου!!:D

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Κοριτσια καλησπερα ....να σας πω κ εγω τον πονο μου!Εκανα τις αιματολογικες μου εξετασεις κ πηρα τα αποτελεσματα με σιδηρο 34,3 μου τα εχωσε κανονικοτατα η γιατρος....δεν θελω να βλεπω το κρεας μονο κοτοπουλο το οποιο λεει δεν προσφερει τιποτα...μου ξεκινησε σιδηρο!!!Ειμαι να σκασω...λιγο κρατιεμαι να μην κλαψω.δεν μπορω το κρεας βρε κοριτσια!

Καλημερα! Χαιρομαι που διαβαζω καλα νεα.... υπομονη να περασει και ο τριτος μηνας και μετα θα ειμαστε ολες πιο αισιοδοξες. Και εγω εκλεισα αυχενικη 4 απριλιου και με ταλαιπωρουν πολυ οι ζαλαδες. Μπορει να ειναι και απο την προγεστερονη. Εφη αφου δεν σου αρεσει το κρεας να βρεις αλλα φαγητα που εχουν σιδηρο να σου δωσει ενναλακτικες η γιατρος σου και να μην σε αγχωνει.

2VBhp3.png

i6hPp3.png

ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το`χω βρει σʼεσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Θα φανώ η γραφική του χωριού στο τέλος αλλά στη πρώτη εγκυμοσύνη παρόλο που έπαιρνα σίδηρο από τη πρώτη μέρα κατέληξα να βγω από το νοσοκομείο (καισαρική βέβαια) με αιματοκρίτη 26. Μετά εφάρμοσα διατροφή για να ανέβουν όλα αυτά και παρόλο τα τρία χρόνια θηλασμού όλα ήταν σούπερ, για την ακρίβεια ποτέ δεν είχα φτάσει σε τόσο καλά επίπεδα σιδήρου, φερριτίνης, αιματοκρίτη. έτσι και τώρα αποφάσισα να μη πάρω τίποτα και να βασιστώ στη διατροφή (βέβαια έκοψα το συκώτι το βαρύ πυροβολικό) αλλά έγινα ποιο προσεκτική σε συνδυασμούς (κρέας ποτέ με τυρί, στις φακές λίγο ρυζάκι κ.τ.λ) προς το παρών όλα είναι ακόμα στα τούρμπο, μόνο η φερριτίνη έπεσε από 52 σε 49. Η μαία μου είπε πως τώρα που θα βρεθούμε θα μου δώσει και άλλους συνδυασμούς που βοηθάνε την κατάσταση. Θα δείξει πως θα πάει.

Έφη μήπως εκτός από το συμπλήρωμα να απευθυνθείς σε κάποιο διατροφολόγο να σε βοηθήσει;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες! Και εγώ μια απ τα ίδια τώρα έχω 38,5 αιματοκρίτη αλλά στην προηγούμενη εγκ. ξεκίνησα απο 37,5 και έφτασα 28! Τώρα προσπαθώ να προσέχω τη διατροφή μου περισσότερο και αυτό το έχω ξεκινήσει απ τον Σεπτέμβρη του 2013 που αποφασίσαμε να κάνουμε 2ο παιδακι. Γενικά σ' αυτην την εγκ. είμαι πολύ πιο προσεκτική απ την πρώτη.

Για α test εχουμε κλείσει για 27/03!:D

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Θα φανώ η γραφική του χωριού στο τέλος αλλά στη πρώτη εγκυμοσύνη παρόλο που έπαιρνα σίδηρο από τη πρώτη μέρα κατέληξα να βγω από το νοσοκομείο (καισαρική βέβαια) με αιματοκρίτη 26. Μετά εφάρμοσα διατροφή για να ανέβουν όλα αυτά και παρόλο τα τρία χρόνια θηλασμού όλα ήταν σούπερ, για την ακρίβεια ποτέ δεν είχα φτάσει σε τόσο καλά επίπεδα σιδήρου, φερριτίνης, αιματοκρίτη. έτσι και τώρα αποφάσισα να μη πάρω τίποτα και να βασιστώ στη διατροφή (βέβαια έκοψα το συκώτι το βαρύ πυροβολικό) αλλά έγινα ποιο προσεκτική σε συνδυασμούς (κρέας ποτέ με τυρί, στις φακές λίγο ρυζάκι κ.τ.λ) προς το παρών όλα είναι ακόμα στα τούρμπο, μόνο η φερριτίνη έπεσε από 52 σε 49. Η μαία μου είπε πως τώρα που θα βρεθούμε θα μου δώσει και άλλους συνδυασμούς που βοηθάνε την κατάσταση. Θα δείξει πως θα πάει.

Έφη μήπως εκτός από το συμπλήρωμα να απευθυνθείς σε κάποιο διατροφολόγο να σε βοηθήσει;;;

DimRous στην φακούλα βάζουμε ξυδάκι που έχει βιταμίνη c για να απορροφήσουμε το σίδηρο, εγώ βάζω και πιπεριες που έχουν επίσης βιταμίνη c, το ρυζάκι το βάζουμε για πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας.;)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!Ειδα οτι μιλατε για αιματοκριτη εγω εχω 41.4 οποτε ειμαι μια χαρα και υποθετω οτι γι'αυτο δε μου εχει δωσει σιδηρο.Πιστευω ομως οτι δεν πρεπει να αγχωνομαστε,δεν ειναι καλο ουτε για τα μωρα μας ουτε για μας.Αλλωστε ο αιματοκριτης ειναι λογικο να πεφτει.Εγω για παραδειγμα ειχα ελαφρως ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια το οποιο ειναι επισης αναμενομενο!Ο γιατρος μου δε με αγχωσε καθολου και κανεις δεν πρεπει να το κανει εχουμε τοσα στο μυαλο μας.Ειναι μια ιδιαιτερη περιοδος και καλο ειναι να την απολαυσουμε!:)

Αλκηστουλα 265Yp3.png

Ευχαριστω παρά πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σήμερα πήρα κ τον γιατρό μου τηλ κ μου είπε οτι θα μου δώσει σίδηρο μόλις συμπληρώσω κ τον 3 μήνα δηλ μετά από 2 εβδομάδες.προς το παρών ν τρώω τροφές υψηλές σε σίδηρο όπως μοσχάρι,σπανάκι,μπρόκολο,αμύγδαλα κ.αΚατα τ αλλά υπνηλία πολύ κ το απόγευμα ανακάτωςουρές κ όχι ιδιαιαιτερη όρεξη για φαγητό ειδικά από το απογ κ μετα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...