Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ngn καλησπερες!!! τι κανετε?? αρακα ε??? τελεια!!! μοναχουλα με τα παιδακια σου, καλη δυναμη κιολας! θα εχετε κρυο εκει οποτε χουχουλιαστε μεσα στη ζεστουλα!!!

Μποτσακομαναααααααα μαρηηηηη τι κανετε? τι καλα που κοιμηθηκατε τοσο! και πανω απ'ολα που ειναι καλα το αντρακι μας! Να σε ρωτησω κατι επειδη σημερα πηρα το ρεα για κατι πληροφοριες, πληρωσες κανονικα το ποσον ή σουη μειωθηκε απο το επιδομα???

Ιωαννακι ναι γερο να 'ναι δε το συζηταμε, αλιμονο!!! Απλα για τα υπολοιπα κανουμε χαβαλε εννοειται, δε νομιζω να του κανει κακο!!! ;)

Κοριτσάκι μου δεν έχουμε πολύ κρύο σήμερα ευτυχώς αλλά και πάλι δεν επιχειρώ να βγάλω τα παιδιά έξω. Σχολάς τώρα εεεεεεε????????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου εσένα ξέχασα!!!!!!!!!!! 8ωρο εεεεεε???????? Αυτό είναι. Σας αφήνει και ξεκουράζεστε!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια...

Και εμείς έχουμε ξυπνήσει από το πρωί αλλά όλο κάτι κάνω και δεν έχω προλάβει να γράψω!

Μαυ τα κορίτσια σου τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο??? Την μικρή δεν την κοιμίζεις μαζί σας?

NGN αλήθεια πόσο ζυγίζει η μικρή σου που σε ταλαιπωρεί στο φαγητό???

Αγορομάμμυ... τέλειος ο γιος... να ευχηθώ και ένα τρίτο κόρη???? :wink:

Ηλιοβασίλεμα φαντάζομαι πόσο θα αγωνιάς να το πεις στην κόρη σου... όταν μάθεις ότι είσαι έγκυος... αναρωτιέμαι πως θα συγκρατηθείς... :-) :-) :-)

Εμείς έχουμε και οι δύο πράσινα μάτια... αλλά της μικρής δεν καταλαβαίνουμε τι είναι.. γκρι μου φαίνονται....

Τα πεθερικά μου έχουν και οι δύο καταπράσινα μάτια και ακριβώς τα ίδια πήρε και ο άνδρας μου... Έμενα είναι πρασινο-μελί... αλλά οι γονείς μου έχουν καστανά!!! Άντε να δούμε θα πρασινίσουν της ζουζούκας μου????

Αααα... δεν σας είπα σήμερα ήταν το πρώτο βράδυ που δεν έκανε κακά της... αν και σφιγκόταν σε κάθε θηλασμό αρκετά!!! Αλλά από το πρωί έχει κάνει 4 φορές για να έρθει στα ίσα της!!!!!!!!!! Και τώρα πάλι σφίγγεται!!!

Εχθές εντωμεταξύ πέθανα στα γέλια... την άλλαζε ο άνδρας μου και έκλαιγε... και της λέει εγώ κλαίω που βρωμάς???? Η αλήθεια είναι ότι βρωμάει αρκετά!!! χαχαχαχα

kPAZp2.png

Κοριτσια μου συγνωμη που αυτες τις μερες δεν μπαινω παρα μονο για μια καλημερα (και κατι παραπανω ενιοτε) αλλα ασχολουμαι με καποιες υποθεσεις και λιιιγο με την δουλεια μου που καποια συιγμη θα ηθελα να εχω την παραγωγη προ εγκυμοσυνης, κατο το μωρο, κατι τι σπιτι...και ετσι χανομαι...!!!

Φαγαμε ρεβυθακια και νανακια τωρα...

Κοριτσια μου αν δεν εχετε διαβασει στην ενοτητα γονεις "κουφα μπαμπαδων/συζυγων ριξτε μια ματια, θα πεθανετε απο το γελιο!!!!!!!!

Επισης μπειτε την ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου και δεστε φωτο απο σπιτια με μωρα, μπααααααααχαλο τα εχουν κανει με τις ζημιες.....................αλλα δεν ξερω κατα ποσο εδω θα πεθανετε απο το γελιο, εγω κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μολις ειδα τα δωματια καθως εχω και ενα μωρακι που καπως σαν να τους μοιαζει...:tongue::tongue:. Θα το δουμε στη πραξη...!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ε τι να σου ελεγα μαρηηηηηηηηηηηη, εξαφανιστηκες και σε ζηταει η νικολουλη??? :tongue:

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? κοιμηθηκατε ε??? μια χαρα!!!

NGN, ZΩΗΤΣΑ τι κανετε??? νεο συμπεθεριο??? αραγε οι συμπεθερες δλδ εγω και η ΖΩΗ τι θα ειμαστε??? :tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου συγνωμη που αυτες τις μερες δεν μπαινω παρα μονο για μια καλημερα (και κατι παραπανω ενιοτε) αλλα ασχολουμαι με καποιες υποθεσεις και λιιιγο με την δουλεια μου που καποια συιγμη θα ηθελα να εχω την παραγωγη προ εγκυμοσυνης, κατο το μωρο, κατι τι σπιτι...και ετσι χανομαι...!!!

Κοριτσια μου αν δεν εχετε διαβασει στην ενοτητα γονεις "κουφα μπαμπαδων/συζυγων ριξτε μια ματια, θα πεθανετε απο το γελιο!!!!!!!!

Επισης μπειτε την ενοτητα σπιτι μου σπιτακι μου και δεστε φωτο απο σπιτια με μωρα, μπααααααααχαλο τα εχουν κανει με τις ζημιες.....................αλλα δεν ξερω κατα ποσο εδω θα πεθανετε απο το γελιο, εγω κοντεψα να παθω εγκεφαλικο μολις ειδα τα δωματια καθως εχω και ενα μωρακι που καπως σαν να τους μοιαζει...:tongue::tongue:. Θα το δουμε στη πραξη...!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ε τι να σου ελεγα μαρηηηηηηηηηηηη, εξαφανιστηκες και σε ζηταει η νικολουλη??? :tongue:

NGN, ZΩΗΤΣΑ τι κανετε??? νεο συμπεθεριο??? αραγε οι συμπεθερες δλδ εγω και η ΖΩΗ τι θα ειμαστε??? :tongue::tongue::tongue:

ΚΟΑΛΑΚΙ και εγώ αυτό διάβαζα ακριβώς τώρα με τους μπαμπάδες!!!!!!!! Ειδικά αυτό με τις 'χοντρές' με έστειλε. 10 λεπτά γέλαγα!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια...

Και εμείς έχουμε ξυπνήσει από το πρωί αλλά όλο κάτι κάνω και δεν έχω προλάβει να γράψω!

Μαυ τα κορίτσια σου τα έχεις στο ίδιο δωμάτιο??? Την μικρή δεν την κοιμίζεις μαζί σας?

NGN αλήθεια πόσο ζυγίζει η μικρή σου που σε ταλαιπωρεί στο φαγητό???

Αγορομάμμυ... τέλειος ο γιος... να ευχηθώ και ένα τρίτο κόρη???? :wink:

Ηλιοβασίλεμα φαντάζομαι πόσο θα αγωνιάς να το πεις στην κόρη σου... όταν μάθεις ότι είσαι έγκυος... αναρωτιέμαι πως θα συγκρατηθείς... :-) :-) :-)

Εμείς έχουμε και οι δύο πράσινα μάτια... αλλά της μικρής δεν καταλαβαίνουμε τι είναι.. γκρι μου φαίνονται....

Τα πεθερικά μου έχουν και οι δύο καταπράσινα μάτια και ακριβώς τα ίδια πήρε και ο άνδρας μου... Έμενα είναι πρασινο-μελί... αλλά οι γονείς μου έχουν καστανά!!! Άντε να δούμε θα πρασινίσουν της ζουζούκας μου????

Αααα... δεν σας είπα σήμερα ήταν το πρώτο βράδυ που δεν έκανε κακά της... αν και σφιγκόταν σε κάθε θηλασμό αρκετά!!! Αλλά από το πρωί έχει κάνει 4 φορές για να έρθει στα ίσα της!!!!!!!!!! Και τώρα πάλι σφίγγεται!!!

Εχθές εντωμεταξύ πέθανα στα γέλια... την άλλαζε ο άνδρας μου και έκλαιγε... και της λέει εγώ κλαίω που βρωμάς???? Η αλήθεια είναι ότι βρωμάει αρκετά!!! χαχαχαχα

Χριστινάκι μου γύρω στα 4900 είναι η μικρή μου. Μινιατουρίτσα!!!!!! Από την κοιλιά δίαιτα έκανε!!!!!!!

Πωπω κλαίω από τα γέλια με τις γκάφες των μπαμπάδων! Μου έφτιαξε η διάθεση!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn καλησπερες!!! τι κανετε?? αρακα ε??? τελεια!!! μοναχουλα με τα παιδακια σου, καλη δυναμη κιολας! θα εχετε κρυο εκει οποτε χουχουλιαστε μεσα στη ζεστουλα!!!

Μποτσακομαναααααααα μαρηηηηη τι κανετε? τι καλα που κοιμηθηκατε τοσο! και πανω απ'ολα που ειναι καλα το αντρακι μας! Να σε ρωτησω κατι επειδη σημερα πηρα το ρεα για κατι πληροφοριες, πληρωσες κανονικα το ποσον ή σουη μειωθηκε απο το επιδομα???

Ιωαννακι ναι γερο να 'ναι δε το συζηταμε, αλιμονο!!! Απλα για τα υπολοιπα κανουμε χαβαλε εννοειται, δε νομιζω να του κανει κακο!!! ;)

Αγορομαμυ μου μεσα στην τιμη του Ρεα ηταν ο ΕΟΠΥ.Πλεον επειδη δεν παιρνουμε επιδομα τα χρηματα που θα παιρναμε αφαιρουνται απο την τιμη.

γυρω στα 1200 ειναι με καισαρικη αλλα εκανα τις εξετασεις του μωρου για τα ενζυμα και στοιχισαν περιπου 200 φευγα και πληρωσαμε συνολο 1500κατι.

1sh1p2.png

Κοριτσάκι μου δεν έχουμε πολύ κρύο σήμερα ευτυχώς αλλά και πάλι δεν επιχειρώ να βγάλω τα παιδιά έξω. Σχολάς τώρα εεεεεεε????????

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου εσένα ξέχασα!!!!!!!!!!! 8ωρο εεεεεε???????? Αυτό είναι. Σας αφήνει και ξεκουράζεστε!!!!!!!!

Ελα Ngn μου!!!!!Ναι το χτυπησαμε το οχταωρακι εχθες,ειχαμε φαι και καλα.

Μονη με τα παιδακια σου σημερα ε?Τελεια!!!!!

Κι εδω εχει ηλιο αλλα κανει παγωνια!

1sh1p2.png

ελα μαρηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!Ναι κψαμε τουφες σημερα 8 ωρες.χαχααχαχαχαχχχαχαχαχχαχαχααααααα!!!!!!!!

Ωραια τα ρεβυθακια!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια κι ο μικρος ο δικος μου εχει μπλε ματια!!!!!!!!1

Και να μου το λεγανε δεν θα το πιστευα ποτε οτι θα εκανα παιδι με μπλε ματια καθ οτι εμεις ολοι καστανοι και μαυροι εκτος απο την γιαγια μου!

Ο αντρας μου εχει καστανοπρασινα και το σοι απο κει πρασινιζει!:tongue:

Μα μπλεεεεεεεεεεεεε????????????Μου αρεσουν ομως!!!!!!

Και ειναι και ξανθουλης!!!!!!1χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκουλικα τα περισσοτερα μωρακια εχουν μπλε ματακια στην ηλικια των δικων σας, αλλα το τελικο χρωμα των ματιων οριστικοποιειτε κοντα στον χρονο, ειδικα στις ανοιχτοχρωμες φυλες. Της φμ μεχρι 4 μηνων ηταν μπλε και τωρα ειναι γκριζα και ετσι θα μεινουν, (ο πεθερος μου ειχε γκριζα).

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτισια η μικρη δεν μου πινει το μητρικο σημερα.......θελει το ξενο!!!

ξεβυζιαζομαι για να το πινει ο νεροχυτης!

την πιλατευα τοση ωρα για να πιει το δικο μου......ειχε μελανιασει απ το κλαμα!

ε δεν αντεξα της εδωσα το ξενο και ηπιε......

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Η ΜΑΥΡΗ???????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Για χρωμα ματιων μιλατε???????λοιπον της Δεσποινας ειναι καταμαυραααααααα!!!σα του πτερα της!!!!

λετε να ανοιξουνε?????αχχαχαχαχαχαχαχααχχα!!!να κανουμ τη διαφορα?????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Πατουσιτσα ειναι κριμα να πετας το μητρικο!!!!!! Αποθηκευσε το στην καταψυξη!!!!!! Να υπαρχει στοκ...

Κοριτσια...ειναι που θα προσεχα....Μου εχυσε ο αντρας μου ελληνικο καφε στο χαλι και εσκυψα να τριβω με βουρτσα......γκρρρρρρρρρρρρρρ!!!!

Καλησπερα κοριτσακια!! τι κανετε??? εμεις καλα!! ο μικρος κοιμηθηκε απο νωρις επειδη δεν καλοκοιμηθηκε το μεσημερι οποτε κι εγω θα ακολουθησω σε λιγακι! να την πεσω απο νωρις γιατι δεν προλαβα να κοιμηθω μεσημερι! παω να κανω κανενα μπανακι κλπ.. Οποτε θα σας "δω" το πρωι!!φιλακια και καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...