Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ζωη, δεν κρατιεται λεμε!!!!!!!!!!!!!!

Καθε μερα την φοραει 2-3 φορες αυτη την καινουργια αλλα και 2-3 αλλες παλιοτερες!!!!!!!!!

Εμεις τις αποκριατικες τις εχουμε στην κανονικη μας καρνταρομπα!!!!!!!!!

Μεσα Φεβρουαριου θα ξερουμε............

Ονειρευομαι την στιγμη που θα το αποκαλυψουμε στην κορη μου...πιο μετα φυσικα, οχι απο αρχη γιατι θα το πει σε ολο τον κοσμο!!!:tongue::tongue::tongue:

Πες της ότι απαγορεύεται στο σχολείο και θα πάρει αποβολή αν τη φορέσει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Οπότε σε δυο βδομαδούλες περίπου θα μας πεις τα ευχάριστα! Πόσο σου το εύχομαι, βρε Ηλιοβασίλεμα! Και πόσο θα χαρεί η μικρούλα σας!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωη, δεν κρατιεται λεμε!!!!!!!!!!!!!!

Καθε μερα την φοραει 2-3 φορες αυτη την καινουργια αλλα και 2-3 αλλες παλιοτερες!!!!!!!!!

Εμεις τις αποκριατικες τις εχουμε στην κανονικη μας καρνταρομπα!!!!!!!!!

Μεσα Φεβρουαριου θα ξερουμε............

Ονειρευομαι την στιγμη που θα το αποκαλυψουμε στην κορη μου...πιο μετα φυσικα, οχι απο αρχη γιατι θα το πει σε ολο τον κοσμο!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα κανετε και φορατε τις στολες σας!! να τις ευχαριστηθει τωρα που ειναι μικρη και ενθουσιαζεται!!!! αχ αντε καλα αποτελεσματα και ας τα μαθει λιγο αργορτερα η Αγγελικουλα, θα ξετρελαθει!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Οι παιδίατροι διαφωνούν! Στην κλινική τη μέτρησαν 50. Η παιδίατρός μας, δέκα μέρες μετά, τη μέτρησε 49. Άρα ή μπήκε από το πολύ πλύσιμο ή στην κλινική κάτι δεν έγινε καλά :tongue:

Κι η δική μας πάντως σκούρα χρώματα φαίνεται να έχει - και μαλλιά και δέρμα. Το μάτι όμως όπως το βλέπω θα βγει λογικά ανοιχτόχρωμο!

Για να στο είπαν δύο διαφορετικοί γιατροί, μάλλον για αγόρι σε βλέπω! Και μια χαρά γερό θα είναι, γιατί όχι; Όλα τέλεια θα πάνε! Βρήκατε και νονό, ε; Άψογα!

κι εμενα μεχρι 2 μηνων ειχε σκουρο μπλε αλλα ουτε καν ελπιζαμε σε ανοιχτο ματι, ημασταν σιγουροι οτι θα αλλαξει αφου ολοι εχουμε καστανα!!! εσυ ομως εχεις ανοιχτα ματια ετσι?? θα ειναι γοητευτικοτατο το κοριτσακι σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

κι εμενα μεχρι 2 μηνων ειχε σκουρο μπλε αλλα ουτε καν ελπιζαμε σε ανοιχτο ματι, ημασταν σιγουροι οτι θα αλλαξει αφου ολοι εχουμε καστανα!!! εσυ ομως εχεις ανοιχτα ματια ετσι?? θα ειναι γοητευτικοτατο το κοριτσακι σας!!!

Ναι, εγώ έχω ανοιχτόχρωμα (γαλανά δεν είναι, είναι ένα περίεργο μιξ) και της μικρής έχουν αρχίσει κι ανοίγουν λίγο (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ :tongue:)

p8P6p2.png

Ναι, εγώ έχω ανοιχτόχρωμα (γαλανά δεν είναι, είναι ένα περίεργο μιξ) και της μικρής έχουν αρχίσει κι ανοίγουν λίγο (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ :tongue:)

οχι, καλα θα βλεπεις!! η μανα ολα τα πρατηρει, δεν πεφτει εξω! μελαχροινη με ανοιχτα ματια, σεξουλαααα η κορουλα!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

οχι, καλα θα βλεπεις!! η μανα ολα τα πρατηρει, δεν πεφτει εξω! μελαχροινη με ανοιχτα ματια, σεξουλαααα η κορουλα!!:tongue::tongue::tongue:

Είπαμε, σας δίνουμε νύφη άλλο πράγμα!

Η νύφη βέβαια μόλις τα έκανε, οπότε πάω να την αλλάξω και να την ταΐσω. Θα τα πούμε αργότερα κούκλες!

p8P6p2.png

Είπαμε, σας δίνουμε νύφη άλλο πράγμα!

Η νύφη βέβαια μόλις τα έκανε, οπότε πάω να την αλλάξω και να την ταΐσω. Θα τα πούμε αργότερα κούκλες!

αντε φιλακια καισ τις δυο σας!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσια και απο μεναααα!!!!καλα εισαστε????????εμεις μια χαρουλα κοιμηθηκαμε!!!

χτυπησαμε 10ωρο!!!φρεσκαδουρες!!!!

κοαλακι μουυυυυυ!!!!!!!!τι λιγουλακι χαθηκα μαρη???????????????μου το πες και κομψα........!!!!!εξαφανιστηκα θες να πεις!!!!

η Δεσποινα μου κοιμαται παλι....εγω αρμεγομαι....!κουραστηκα μεε αυτο το πραμα...αφηστεεεεε!!!!!!!!!!!

δεν βγαινω απο αρμεγματα αποστειρωσεις!!!

παπαπααπαπαπααπαπαπααπαααααααααααα!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα κοριτσια και απο μεναααα!!!!καλα εισαστε????????εμεις μια χαρουλα κοιμηθηκαμε!!!

χτυπησαμε 10ωρο!!!φρεσκαδουρες!!!!

κοαλακι μουυυυυυ!!!!!!!!τι λιγουλακι χαθηκα μαρη???????????????μου το πες και κομψα........!!!!!εξαφανιστηκα θες να πεις!!!!

η Δεσποινα μου κοιμαται παλι....εγω αρμεγομαι....!κουραστηκα μεε αυτο το πραμα...αφηστεεεεε!!!!!!!!!!!

δεν βγαινω απο αρμεγματα αποστειρωσεις!!!

παπαπααπαπαπααπαπαπααπαααααααααααα!!!

πατουσιτσα!!! που εισαι μαρηηη! τι κανετε??? τι κανει η ζουζουνα σου?? μπραβο που ξεκουραστηκατε!!! αρμεγμα μικρη αγελαδιτσα?? καλα κανεις! μαρη θυμησε μου, γιατι δε τη βαζεις στο στηθος? δεν επιανε θηλη? ειναι παιδεμα πιο πολυ οι αποστειρωσεις! το mini electric εχεις της medela ή το swing?

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου καλημερα!Μπαινω στα γρηγορα,δεν μπορω να καθισω παραπανω,ηρθαν οι δικοι μου και στρωθηκα στις δουλειες!Απο σημερα και επισημα ξεκιναει η γενικη!:tongue:

Ειμαστε καλα!Η μικρη απο τις 5 και μετα ξυπνησε και την κοιμησα με δυσκολια!

Πηγα και απο τη δουλεια σημερα,αλλα ελειπε η διευθυνουσα!

Τα ιιιιιδια εκει κοριτσια!Η ιδια μουρμουρα των ασθενων,οι ιδιες απαιτησεις!Πφφφφ!

Μου εβαλε και καλοκαιρνη αδεια στις 16 Ιουνιου...Τελειααα....μαλλον θα εχω περιοδο τοτε και δε ξερω ποσο ζεστα θα ειναι τα νερα για την μικρη...:mad::x

Τι να της πω,μαλλον εχει προβλημα με τις καλοκαιρινες αδειες και ειπε να με βαλει εκει.Τελος παντων....

Τα λεμε μετααααααααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου Μαρακι βορινο!! πρωινο πρωινο το κοριτσακι σου ε??? Πλησιαζει ο καιρος να επιστρεψεις και στη δουλεια ε? τι να κανεις, υπομονη και θα γυρνας σπιτι σου στο κοριτσακι σου μετα!!! φιλακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπέραααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε????????

Έχει υπηρεσία ο άντρας μου σήμερα και είμαι μόνη με τα παιδάκια μου!!!!

Σήμερα το μενού έχει αρακά από χθες οπότε δεν είχα μαγειρέματα.

Πωπω ούτε καφέ δεν έχω πιει όλη μέρα!!!!!!!!

ΜΑΥ με πιάνουν τα γέλια όταν σε διαβάζω. Άκου σου κατρακυλάει το μωρό??????:tongue::tongue::tongue::tongue: Αν σε βλέπει κανείς πρέπει να έχετε πολύ γέλιο!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ και με την βούλα λοιπόν εεεεεεε???????? Άντε με το καλό!

ΚΟΑΛΑΚΙ γκρίνια η ΦΜ????? Συμβαίνει και αυτό κάποιες φορές!

ΜΑΡΑΚΙ καλό κουράγιο με τις δουλείες!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ 10 ώρες?????????:shock::shock::shock::shock::shock: Μας κούφανεςςςςς!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ περιμένουμε τα αποτελέσματα σε 2 εβδομάδες. Είμαι πολύ αισιόδοξη!

ΖΟΙ ανοιχτά μάτια έχει η μικρή σου?????? Τέλεια!!!!!!!! Και μένα μάλλον ανοιχτά θα γίνουν!!! Πόσο έχω χαρεί δεν σου λέω!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, ΡΙΤΣΑΚΙ καλησπέρα!

Καλέ ξεχνάω καμιά?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Φιλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες καλησπεραααααααα!!!!!!!!!!

Τι κανετε????Εμεις καλα ειμαστε ξυπνησαμε μετα απο 8 ωρες ταιστηκαμε ξανακοιμηθηκαμε ξαναταιστηκαμε μολις ξυπνησαμε παιξαμε λιγο στην κουνια μας και ξανακοιμηθηκαμε!!!!!!!!!Φτου φτου!!!!!

Αφησαμε και λιγο στο μπιμπερο που σημαινει οτι χορτασαμε!Ευτυχως γιατι νομιζα οτι ειχαμε τον αχορταγο και ειχα ανησυχησει η γυναικα!Ειχατε δικιο τελικα.Απο χθες του δινω 180.!Και το πρωι του ξεκινησα το αλλο γαλα το οποιο μυριζει ελαφρως αλλα το κατεβασε αβλεπι ο φαταουλας μου!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου κι εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει να του δωσω 180 αμα τα ζηταει γιατι ειναι μεγαλο μωρο,αλλα φοβομουν γιατι πρηζιταν η κοιλιτσα και με τα 150 και εβγαζε γουλιες,αλλα τελικα μαλλον εγω φταιω που πειναγε το μαναρακι μου!!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυυυυυυυ μαρηηηηηηηη απλα το εγραψα 2 φορες κι ουτε που το καταλαβα η χαζη!Μια φορα του το εδωασα το 180αρι.χαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

Ριχνεις κι εσυ πολυ πηλαλα μολις πειναει η μικρη ε?Απαπαπαπππαπααπαπαπ!!!!!!!!!Ο μικρος παντως οταν του το βγαζω για να ρευτει πιστευω αν ηταν πιο μεγαλος θα με βαραγε!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Αλλα αμεσως ξεφουσκωνει η κοιλιτσα του!

Καλεεεεεεεεεεεεε αντε με το καλο το καινουργιο συμπεθεριο!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα ευτυχως η Αγγελικουλα ειναι μεγαλη πια κι οταν με το καλο φουσκωσει η κοιλιτσα θα ειναι συνεργασιμη πιστευω.Εσυ τωρα μην κουραζεσαι καθολου!

Παντως κοριτσια εχετε δικιο!Η ξαδερφη μου που γεννησε την ιδια μερα με σενα ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ και ξαναεμεινε εγκυος στον χρονο επανω,μιλαμε οτι δεν εχει ησυχια.Δουλευει,κανει μανικιουρ πεντικιουρ,σηκωνει την μικρη η οποια δεν ειναι κι ελαφρυα,οδηγει,αρρωστησε η μικρη με γριπη κι αυτη κοιμοταν μαζι της γιατι ειχε πυρετο.Τι να προσεξει το κοριτσι με ενα μικρο παιδακι ηδη?Ειναι σιγουρα διαφορετικα τα πραγματα με ενα παιδακι ηδη!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα????????Δεκαωρο εσεις?Οχταωρο εμεις!!!!!!!!απαπααπαπααπαπαπααπ!!!!!!!!!!!!

Θρεφταρια θα γινουν τα παιδια μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ευχομαι σε λιγες μερες να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα κ να κανεις παρεα στην ΡΙΤΣΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ καλα ειμαστε εσεις?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!!!!!

ΖΩΙΤΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΣΟΥ?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ποσε σε καταλαβαινω με το αρμεγμα εγω λιγες φορες που χρειαστηκε να το κανω μαρτυρησα!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ αντε με το καλο οι δουλιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ngn καλησπερες!!! τι κανετε?? αρακα ε??? τελεια!!! μοναχουλα με τα παιδακια σου, καλη δυναμη κιολας! θα εχετε κρυο εκει οποτε χουχουλιαστε μεσα στη ζεστουλα!!!

Μποτσακομαναααααααα μαρηηηηη τι κανετε? τι καλα που κοιμηθηκατε τοσο! και πανω απ'ολα που ειναι καλα το αντρακι μας! Να σε ρωτησω κατι επειδη σημερα πηρα το ρεα για κατι πληροφοριες, πληρωσες κανονικα το ποσον ή σουη μειωθηκε απο το επιδομα???

Ιωαννακι ναι γερο να 'ναι δε το συζηταμε, αλιμονο!!! Απλα για τα υπολοιπα κανουμε χαβαλε εννοειται, δε νομιζω να του κανει κακο!!! ;)

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...