Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλε βρηκαμε αποκριατικη στολη! θα πηγαινα τζαμπο να του βρω αλλα μας χαρισαν μια τελεια στολη βατραχου, χααχαχαχ! ειναι υπεροχη!!

Χαχαχαχαχα!!!!!!! Θέλουμε φωτογραφία!!!!!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωη καλημερα!!!

Εχοντας παιδι στο σπιτι, το μονο που μπορω να προσεξω ειναι να μην μου πεφτει αποτομα πανω μου στην κοιλια οπως παιζουμε!!!

Κατα τα αλλα , δεν θα κανω υπερβολες...

Να μη σηκώνεις βάρη και τέτοια, μωρέ.. Αν της έλεγες ότι πονάει λίγο η κοιλιά σου μήπως θα το πρόσεχε;

p8P6p2.png

Βγαινουν ασυναισθητα οι πιο προσεχτικες κινησεις...ξερεις, να γονατιζεις και να μην σκυβεις αποτομα....κλπ

Η μικρη ευτυχως δεν το κανει επιτηδες αλλα αυτον τον καιρον λογω θεραπειας με τις ενεσεις και χθες λογω σπερματεγχυσης, την νιωθω την κοιλια μου οτι ποναει ακομη και με αγγιγμα...

Και εγω θηλαζα οταν ειχε μεγαλωσει λιγο πιο πολυ η μπεμπα, ξαπλωτη ...στο πλαι.

Μια χαρά! Κάθε βράδυ κάνουμε ένα πεντάωρο-εξάωρο, οπότε την παλεύουμε! Μετά την παίρνω στο κρεβάτι και την ταΐζω ξαπλωμένη, οπότε ψιλοκοιμάμαι λίγο ακόμα. Δεν έχω παράπονο!

Αφού είναι πεντάμηνο, θα κάτσεις μέχρι το τέλος; Δε θα έχει προχωρήσει και τόσο πολύ η εγκυμοσύνη σου, έτσι; Και σταματάς πριν το καλοκαίρι, άψογο αυτό!

Παρεμπιπτόντως, να σου πω, έχω ελεύθερο κορίτσι. Σε πειράζει η νύφη να είναι μεγαλύτερη από το γιο σου; Χαχαχαχαχα!

μια χαρα, κι εγω τον θηλαζα πολλες φορες ξαπλωμενη, και εκεινος το απολαμβανε! αλλα επειδη με επαιρνε ο υπνος και φοβομουν μη τον πλακωσω το εκοψα το ξαπλωτο:tongue::tongue: Η συμβαση τελειωνει 30 Μαϊου, ακριβως οταν θα θελω να αρχισω καμια προετοιμασια!!! αν και δεν θα εχω και πολλα να κανω περα απο μια γενικη, απο ρουχα δε θα χρειαστω απολυτως τιποτα γιατι θα γεννηθει ιδιες μερες με τον Μητσο και τα νουμερα θα ειναι μπαμ!! Δε μας χαλαει και λιγο μεγαλυτερη νυφη, ομορφες ειστε φανταζομαι φυσικα, προικα δε θελουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαθε του να λεει κουαξ κουαξ!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τέλειος θα ειναι ο βατραχακος σας!!!

Ποια πριγκιπισσα θα τον φιλήσει να γινει πρίγκηπας;;;;;););) Αυτο θα ελεγε κλασσικα η κορη μου!!!!!!!!!!!!

Εμεις εννοειται, φοραμε πολλακις την στολη μας...ακομη δεν της την κοντυνα αλλα δεν πτοειται! Και θελει να παει στο σχολειο με αυτη και καθε πρωι που ξυπναει, αυτη ειναι η πρωτη της κουβεντα!!!

Διαφημίσεις

Παντως Ηλιοβασιλεμα μου πρωτα ο Θεος αν μεινεις εγκυος θα δεις οτι δε θα εισαι τοσο προσεκτικη οσο το πρωτο και ειναι λογικο γιατι στα πρωτα ισως ειμαστε και λιγο υπερβολικες!!! Εγω τωρα ειμαι αρκετα χαλαρη, και μου το ειπε και ο γιατρος οτι στη δευτερη δε θα εισαι οπως την πρωτη, και που να κανω κανενα τριτο μου λεει! Καλα εννοειται προσεχω να μην τρωω λαχανικα απεξω, δε πινω αλκοολ αλλα για παραδειγμα εχθες ηπια μια γουλια freddo απο τον αντρα μου, που στην πρωτη εγκυμοσυνη οχι μια γουλια δεν επινα, ουτε να μυρισω φρεντο! Τωρα πινω ελληνικο μια φορα την ημερα οπως εκανα και στην 1η εγκυμοσυνη..αλλα τον αποζηταω τον καφε στη δουλεια επειδη καθομαι, στην Αθηνα ας πουμε τοσες μερες δεν επινα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Μαθε του να λεει κουαξ κουαξ!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τέλειος θα ειναι ο βατραχακος σας!!!

Ποια πριγκιπισσα θα τον φιλήσει να γινει πρίγκηπας;;;;;););) Αυτο θα ελεγε κλασσικα η κορη μου!!!!!!!!!!!!

Εμεις εννοειται, φοραμε πολλακις την στολη μας...ακομη δεν της την κοντυνα αλλα δεν πτοειται! Και θελει να παει στο σχολειο με αυτη και καθε πρωι που ξυπναει, αυτη ειναι η πρωτη της κουβεντα!!!

εχεις δικιο πρεπει να τον εκπαιδευσω στο κουααααξ!! χαχαχα! η φουρτουνιτσα πρεπει να τον φιλησει τον βατραχακο!! Καλε παρατηρησαμε οτι πολλες φορες γυρναει και αντι να με πει μαμα με λεει "μανα" και γελαει!!! του λεω πολλες φορες την ημερα τη λεξη "μανα" αντι για μαμα και το συγκρατησε μαλλον!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ το πιστευω και εγω...με ηδη ενα παιδι, δεν μπορεις να εισαι εγκυος και τιποτα αλλο!!! Εμενα βεβαια, λογω ηλικιας της μικρης θεωρω οτι μπορω να το εξισσοροπήσω καλυτερα..

Το μονο που λεω οτι θα ειναι πιο αυστηρα, ειναι η διατροφη λογω αντιστασης στην ινσουλινη...εκει θα πρεπει να κοψω μαχαιρι πολλα εναντια!!!

Καλέ με τέτοια κοπελάρα πενηνταφεύγα πόντων τι να την κάνεις την προίκα;; Άσε που μάλλον γαλανομάτα θα μας βγει! Να σου πω, να τον προσέχεις το γαμπρό, ε; Α ρε και να γίνει καμιά στραβή και να βγει κορίτσι :tongue::tongue: Τα ρουχαλάκια κλπ του Μήτσου τα έχεις κρατήσει, φαντάζομαι;

Ηλιοβασίλεμα, λογικό να βγαίνει ενστικτωδώς! Πότε θα μάθουμε τα ευχάριστα; :D Όσο για την Αγγελικούλα, μπορείς να της πεις πως θα είναι πιο ωραίο να το κρατήσει έκπληξη για το πάρτυ του σχολείου!

Εγώ βάζω μαξιλάρια όταν τη θηλάζω ξαπλωτη και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσω εγώ από το κρεβάτι :rolleyes: Αλλιώς πάντως δεν παλεύεται βρε κορίτσια!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ το πιστευω και εγω...με ηδη ενα παιδι, δεν μπορεις να εισαι εγκυος και τιποτα αλλο!!! Εμενα βεβαια, λογω ηλικιας της μικρης θεωρω οτι μπορω να το εξισσοροπήσω καλυτερα..

Το μονο που λεω οτι θα ειναι πιο αυστηρα, ειναι η διατροφη λογω αντιστασης στην ινσουλινη...εκει θα πρεπει να κοψω μαχαιρι πολλα εναντια!!!

ναι εσενα το κοριτσακι σου θα ειναι πιο συνεργασιμο σε σχεση με ενα μικροτερο παιδακι... με τη διατροφη θα ζοριστεις αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις επειδη το θελετε τοσο πολυ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Θα είναι δύσκολο μεν, το αποτέλεσμα θα δε ανταμοίψει δε ;)

p8P6p2.png

Καλέ με τέτοια κοπελάρα πενηνταφεύγα πόντων τι να την κάνεις την προίκα;; Άσε που μάλλον γαλανομάτα θα μας βγει! Να σου πω, να τον προσέχεις το γαμπρό, ε; Α ρε και να γίνει καμιά στραβή και να βγει κορίτσι :tongue::tongue: Τα ρουχαλάκια κλπ του Μήτσου τα έχεις κρατήσει, φαντάζομαι;

Ηλιοβασίλεμα, λογικό να βγαίνει ενστικτωδώς! Πότε θα μάθουμε τα ευχάριστα; :D Όσο για την Αγγελικούλα, μπορείς να της πεις πως θα είναι πιο ωραίο να το κρατήσει έκπληξη για το πάρτυ του σχολείου!

Εγώ βάζω μαξιλάρια όταν τη θηλάζω ξαπλωτη και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσω εγώ από το κρεβάτι :rolleyes: Αλλιώς πάντως δεν παλεύεται βρε κορίτσια!

εμενα παντως ο γιος θα ειναι μελαχροινος δυσκολα να εχει κατι ανοιχτοχρωμο πανω του!!! χαχαχα! τσολιας η νυφη!!! αληθεα ποσα εκατοστα γεννηθηκε η ζουζουνα? φανταζεσαι στην πορεια να βγει κοριτσακι??? δεν ειναι και απιθανο μιας και ειναι νωρις και επιβεβαιωνεται αργοτερα το φυλο. θα συμπεθερεψω με καμια αλλη!!

Παντως παραπονο δεν εχουμε, εχθες ειχαμε και προταση για νονο, σημερα για νυφη, ολα κομπλε!! το μονο που μενει ειναι να μας πανε ολα καλα Παναγια μου και να βγει γερο μωρακι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ζωη, δεν κρατιεται λεμε!!!!!!!!!!!!!!

Καθε μερα την φοραει 2-3 φορες αυτη την καινουργια αλλα και 2-3 αλλες παλιοτερες!!!!!!!!!

Εμεις τις αποκριατικες τις εχουμε στην κανονικη μας καρνταρομπα!!!!!!!!!

Μεσα Φεβρουαριου θα ξερουμε............

Ονειρευομαι την στιγμη που θα το αποκαλυψουμε στην κορη μου...πιο μετα φυσικα, οχι απο αρχη γιατι θα το πει σε ολο τον κοσμο!!!:tongue::tongue::tongue:

εμενα παντως ο γιος θα ειναι μελαχροινος δυσκολα να εχει κατι ανοιχτοχρωμο πανω του!!! χαχαχα! τσολιας η νυφη!!! αληθεα ποσα εκατοστα γεννηθηκε η ζουζουνα? φανταζεσαι στην πορεια να βγει κοριτσακι??? δεν ειναι και απιθανο μιας και ειναι νωρις και επιβεβαιωνεται αργοτερα το φυλο. θα συμπεθερεψω με καμια αλλη!!

Παντως παραπονο δεν εχουμε, εχθες ειχαμε και προταση για νονο, σημερα για νυφη, ολα κομπλε!! το μονο που μενει ειναι να μας πανε ολα καλα Παναγια μου και να βγει γερο μωρακι!!

Οι παιδίατροι διαφωνούν! Στην κλινική τη μέτρησαν 50. Η παιδίατρός μας, δέκα μέρες μετά, τη μέτρησε 49. Άρα ή μπήκε από το πολύ πλύσιμο ή στην κλινική κάτι δεν έγινε καλά :tongue:

Κι η δική μας πάντως σκούρα χρώματα φαίνεται να έχει - και μαλλιά και δέρμα. Το μάτι όμως όπως το βλέπω θα βγει λογικά ανοιχτόχρωμο!

Για να στο είπαν δύο διαφορετικοί γιατροί, μάλλον για αγόρι σε βλέπω! Και μια χαρά γερό θα είναι, γιατί όχι; Όλα τέλεια θα πάνε! Βρήκατε και νονό, ε; Άψογα!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...