Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ναι μαρηηηηηηηηηηη παμε... Τα λεμε αυριο!!! Φιλακιαααααααα και καληνυχτααααααα!!!!!!!!!!

Φτουυυυυυυυ!!!Πρέπει να κανω και αποστείρωση.Ευτυχως ο μικρός κοιμάται στον πατερα του!!!Καληνύχτα κοαλακι μου να μου φιλήσεις την φουρτουνιτσα μας!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαίρεται από το νυχτοφύλακα του καφέ!!! Αχαχαχα!!!! Βρε κορίτσια αυτό που με τσακίζει με αυτά τα ντχτερινά ταίσματα είναι οτι τρέχω σαν την παλαβή να κάνω όσο πιο γρήγορα για να μην ξυπνήσει η Β από τα κλάμματα της Μ. Και μετά από όλη αυτήν την τρεχάλα, ξυπνάω για τα καλά κ ξαγρυπνώ.....

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, σόρρυ γιατί δεν το κατάλαβα! Ο Χρηστάρας ήπιε 180 με διαφορά μίας ώρας;; :confused::confused::confused: Έτσι κατάλαβα απο τα μνματα σου (την ώρα δλδ που τσέκαρα). Πάντως φιλενάδα κοινή λογική, 5,5 κιλά μωρό δέ χορταίνει με 150 κ ας τρωει στο τρίωρο. Εδώ 130 πίνει ο δικός μου σπόρος! (Εντάξει στις καλές της). Εγώ νομίζω οτι και σαν απντρες που είστε, καπου μεταξύ 180-210 πίνει, αλλά οκ, έχετε τους κολικούς οπότε ας μην τον παραφορτώσουμε! Όσο για το ρέψιμο, τα μωρά που το έχουν ανάγκη για διάφορους λόγους, είναι σωτήριο να τα διακόπτεις στο φαγητό και ας εκνευρίζονται! Προφανώς ο δικός σου κλαιει γιατί νιώθει σα να του παίρνεις τη μπουκιά από το στόμα, όμως τον ανακουφίζεις κ άμα το καπνεις σε καθε γεύμα, θα το συνηθίσει.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, wellcome back!!!!! Με το καλό ο μπέμπαρος νούμερο Δύο! Όλα έτοιμα του τα χεις του βενιαμίν!! Όσο για σένα, όπως είπαν κ οι φίλες μας, στα ώπα ώπα θα σε έχουn!! Αύριο δουλειά;;

ΑΥτά σχολιάζω για την ώρα!! Λέω να κοιμηθώ με το μωρό σε σταση ρεψίματος κ να ξυπνήσω μόλις αισθανθώ κάτι στα γόνατά μου.. Δεν αγχωνομαι πιά, ξέρω πως έχει κυλήσει το μωρό... Ωραία μάνααααα!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εδω βρεχει!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοιμηθηκε οπως σας ειπα χτες απ τις 7.30 κ στις 10 λεω ας ξαπλωσω κ εγω κ εκεινη την ωρα ξυπνησε λεω την βαψαμε,δεν την πειραξα καθολου κ σε καμια ωρα ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε στις 7 την ταισα κ πριν λιγο ξεραθηκε στον υπνο παλι χαχαχαχααχ!!!!!!!σημερα τα μενου εχει σνιτσελ κ πατατουλες τηγανητες!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ αντε μια χαρα ολα μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 αντρες θα σε προσεχουν τι αλλο θες?

ΜΠΟΤΣΑΚΙ δωσε στο παιδι να φαει,χαχαχαχααχαχ

η παιδιατρος μου χει πει οτι πρεπει το μωρο ν αφηνει κ λιγο γαλα

γιατι αν το στραγγιζει το μπιμπερο σημαινει οτι δεν χορτασε,ρωτα την παιδιατρο!!!!!!οσο για το ρεψιμο καλα κανεις,κ εγω ειχα προσπαθησει αλλα η

μουρμουρα εκτος του οτι ρευεται δυσκολα αν της κανεις κ διακοπη πανω στην μεγαλη πεινα μουρμουραει πολυ δυνατα!!!!!

ΜΑΥ κουραγιο μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ολα καλα χτες?:tongue:

ΚΟΑΛΑΚΙ αχ κ μενα πονεσε η ψυχη μου !!!!!!!!!τους καημενους!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακιαααααα!! Τι κανετε?? Εμεις καλα!!!

Μay μου νυχτοφυλακα??? χαχχαχαχ!! καλα εισαστε? ενταξει, εφτασε στα γονατα η μπεμπουλα σου???

Μποτσακι μου στην ηλικια που ειναι ο μικρος οπωσδηποτε πρεπει να περιμενεις να ρευτει, ειδικα εφοσον εχετε κολικους, καλα κανεις και τον διακοπτεις, δε γινεται αλλιως, θα το συνηθισει ο μικρουλης! Δεν εχει κι αδικο να γκρινιαζει οταν του το βγαζεις αλλα τι να κανετε??

Τα υπολοιπα κοριτσακια καλα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Κοριτσια μην με περιμενετε με την νεα λιστα!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαλτην και μετα την τροποποιεις αν ειναι Κοαλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!;);););)

Κοριτσια, εγω την κορη μου που την θηλαζα μεν αποκλειστικα και δεν ξερω αν παιζει ρολο, δεν μου ρευοταν σχεδον ποτε!!!!! Την εβαζα να ρευτει, περιμενα αρκετη ωρα αλλα τιποτα. Και ιδιατερο προβλημα κολικων δεν ειχαμε...αλλα καθε μωρακι φυσικα και ειναι διαφορετικο.

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσια μου, πω ειστε???

Εδω εχει ηλιο αλλα παγωμενο αερα :(.

Εμεις ειμαστε καλα αν κα γκρινιαρες απο το πρωι :mad: (οχι απο δοντια, αλλα λογω γινατι απο αγνωστη αιτια μεχρι στιγμησ), αλλα δεν δινω σημασια...

Σε λιγο θα φαμε το φρουτο μας!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πως εισαι σημερα??? η αγγελικουλα σου πως παει???

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? τα νινια σου???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εσεις ολα καλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμααααα!!! Μαρη η λιστα θα ανανεωθει με δοξα και τιμη και με εσενα μαζι!!!! εδω που εμπλεξες δε γλιτωνεις απο τις γαλιαντρες!! Κι εμενα ο Μητσος δε ρευοταν σχεδον ποτε αλλα παντα τον κρατουσα 15 λεπτα! Μολις περασε ο τριτος μηνας περιμενα λιγοτερο πια..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ηλιοβασίλεμα, εντάξει χθες με τη σπερματέγχυση, ε; Τώρα μην κουράζεσαι, έτσι;

Ιωαννάκι, υπναρού η μουρμούρα σου!

Αγορομάμυ, καλώς μας ήρθες! Πάλι σκληρή δουλειά; :tongue: Για πεντάμηνο σε πήραν;

Κοαλάκι, λιώσανε τα χιόνια σας;

Μάυ, νυχτοφύλακα, δοκίμασες να τη βάλεις σε μάρσιππο για να μη σου φτάνει τόσο χαμηλά;

Φιλάκια και στις υπόλοιπες βραδινές!

p8P6p2.png

Καλημερα Ζωη! τι κανετε?? το κοριτσακι σου καλα??? ναι σκληρη δουλεια, 5μηνο ειναι! πως τα πατε εσεις?

Μια χαρά! Κάθε βράδυ κάνουμε ένα πεντάωρο-εξάωρο, οπότε την παλεύουμε! Μετά την παίρνω στο κρεβάτι και την ταΐζω ξαπλωμένη, οπότε ψιλοκοιμάμαι λίγο ακόμα. Δεν έχω παράπονο!

Αφού είναι πεντάμηνο, θα κάτσεις μέχρι το τέλος; Δε θα έχει προχωρήσει και τόσο πολύ η εγκυμοσύνη σου, έτσι; Και σταματάς πριν το καλοκαίρι, άψογο αυτό!

Παρεμπιπτόντως, να σου πω, έχω ελεύθερο κορίτσι. Σε πειράζει η νύφη να είναι μεγαλύτερη από το γιο σου; Χαχαχαχαχα!

p8P6p2.png

Ζωη καλημερα!!!

Εχοντας παιδι στο σπιτι, το μονο που μπορω να προσεξω ειναι να μην μου πεφτει αποτομα πανω μου στην κοιλια οπως παιζουμε!!!

Κατα τα αλλα , δεν θα κανω υπερβολες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...