Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Συμπεθεραααααα! ναι δε θα χρειαστω τιποτα!! και πρωτα ο Θεος μεχρι και τα γενεθλια μαζι θα τους τα κανω χαχαχαχ!! καλα τα περασαμε, ομορφα,ψωνισαμε πραγματακια και εχθες το βραδυ μολις κοιμηθηκε ο μικρος πηγαμε για φαγητο αφου ηταν η πεθερα μου σπιτι και τον προσεχε!!! κοριτσια ειχαμε να βγουμε οι δυο μας απο την περσινη επετειο του γαμου μας που ο μικρος δεν ειχε σαραντισει καν!!

Ηλιοβασιλεμα ναι το ειχε δει ο γιατρος αλλα σε εμενα δεν ειχε πει το φυλο, μου ειπε μονο οτι την τελευταια φορα που ειπε σε καποια τοσο νωρις το φυλο επεσε εξω και καλο ειναι να περιμενουμε την αυχενικη. Μου εξηγησε επισης και σε ποιο βαθμο επηρεαζει η γυναικα το φυλο του μωρου, πολυ ενδιαφερον! Νιωσατε κι εσεις σεισμο ε? κριμα που τρομαξε και το κοριτσακι σου, και εμενα με φοβιζει ο σεισμος ειδικα οταν ξεκιναει με αυτο το βουητο και δεν ξερεις ποτε θα τελειωσει..

Ωρε μανα μου, και αλλο λιονταρι????????? :shock::shock:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσιααααααααααααα εγω τωρα του εδωσα 180 κι ο Θεος βοηθος.Τα ειπιε μονοκοπανια!!!!!!!!!Βρε κοριτσια οταν τον σηκωνω να ρευτει παντα κλαιει.τι ειναι αυτο το πραγμα?

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!αντε με το καλο μπεμπα μου!!Θα εισαι για τους αντρες σου η μια και μοναδικη!!!!!!!Στα ωπα ωπα θα σε εχουν μαρη κι οπως λεει και το κοαλακι μας,εισαι ετοιμη απ'ολες τις αποψεις!!!!!!Μαρη να σου πω ποσο πινει ο Μητσος μας?

Κοριτσια κι εμεις εδω εχουμε θεμα με τους σεισμος!!Αλκυονιδες βλεπετε!!!!!!Απαπααπαπαπαπαπαα!!!!!!!!!Μακρυαααααααα!!!!!!!!!

Μποτσακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες!!! Μηπως ο μικρουλης σου χαλαρωνει με το γαλα και θελει να κοιμηθει και εκνευριζεται που τον σηκωνεις?? μη τον βαζεις στον ωμο, κρατα τον αγκαλια σε καθετη σταση και δες αντιδρασεις... Ο Μητσος κανονικα πρωι-βραδυ πινει γυρω στα 250 αλλα τελευταια που του δινω βραδυνο φαγητο με μπολικη φετουλα πινει λιγοτερο γαλα,γυρω στα 150. Αλλα ενταξει, ειχαμε περασει και φαση που πιναμε 340 και αλλες φασεις που επινε 100. Ευτυχως γενικα παντα πανω απο 300. Ολα αυτα ομως απο τις στερεες και μετα, πιο πριν με το βυζι δεν ηξερα ποσο επινε.

to1Np2.png

KCkop2.png

Ωρε μανα μου, και αλλο λιονταρι????????? :shock::shock:

ναι χαμος θα γινει εδω μεσα, μαρηηηη τη λιστα!!! ή μαλλον να περιμενουμε και το Ηλιοβασιλεμα μας!!!!!!!!! η νυφουλα μου κανει νανι ε??? να της δωσεις ενα τερααααστιο φιλακι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Μποτσακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες!!! Μηπως ο μικρουλης σου χαλαρωνει με το γαλα και θελει να κοιμηθει και εκνευριζεται που τον σηκωνεις?? μη τον βαζεις στον ωμο, κρατα τον αγκαλια σε καθετη σταση και δες αντιδρασεις... Ο Μητσος κανονικα πρωι-βραδυ πινει γυρω στα 250 αλλα τελευταια που του δινω βραδυνο φαγητο με μπολικη φετουλα πινει λιγοτερο γαλα,γυρω στα 150. Αλλα ενταξει, ειχαμε περασει και φαση που πιναμε 340 και αλλες φασεις που επινε 100. Ευτυχως γενικα παντα πανω απο 300. Ολα αυτα ομως απο τις στερεες και μετα, πιο πριν με το βυζι δεν ηξερα ποσο επινε.

Τι να πω?Ολο κλαιει!!!Τωρα του εδωσα 180 και παλι τα ιδια.Βεβαια τωρα μπορει να ποναγε κιολας τι να πω?

Του κανω κι ενα ρεψιμο στο ενδιαμεσο.Λετε να τον εκνευριζει αυτο?

1sh1p2.png

ναι χαμος θα γινει εδω μεσα, μαρηηηη τη λιστα!!! ή μαλλον να περιμενουμε και το Ηλιοβασιλεμα μας!!!!!!!!! η νυφουλα μου κανει νανι ε??? να της δωσεις ενα τερααααστιο φιλακι!!

Ναι μαρηηηηηηη το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ περιμενω ;). Ναι κανει ναι η φμ, θα της δωσω, ευχαριστω!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααα εγω τωρα του εδωσα 180 κι ο Θεος βοηθος.Τα ειπιε μονοκοπανια!!!!!!!!!Βρε κοριτσια οταν τον σηκωνω να ρευτει παντα κλαιει.τι ειναι αυτο το πραγμα?

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!αντε με το καλο μπεμπα μου!!Θα εισαι για τους αντρες σου η μια και μοναδικη!!!!!!!Στα ωπα ωπα θα σε εχουν μαρη κι οπως λεει και το κοαλακι μας,εισαι ετοιμη απ'ολες τις αποψεις!!!!!!Μαρη να σου πω ποσο πινει ο Μητσος μας?

Κοριτσια κι εμεις εδω εχουμε θεμα με τους σεισμος!!Αλκυονιδες βλεπετε!!!!!!Απαπααπαπαπαπαπαα!!!!!!!!!Μακρυαααααααα!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηη ποτε ηρθες εσυ και δεν σε πηρα χαμπαρι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τι να πω?Ολο κλαιει!!!Τωρα του εδωσα 180 και παλι τα ιδια.Βεβαια τωρα μπορει να ποναγε κιολας τι να πω?

Του κανω κι ενα ρεψιμο στο ενδιαμεσο.Λετε να τον εκνευριζει αυτο?

Σε ποσα λεπτα το πινει το γαλα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σε ποσα λεπτα το πινει το γαλα???

χαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!Σαν το φαντασμα!!!!!!

Το γαλα το πινει σε 20 λεπτα μαξιμουμ μαζι με την διακοπη για το ρεψιμο.Μιλαμε για λαιμαργια.Για πες!

1sh1p2.png

χαχαχααχαχαχα!!!!!!!!!Σαν το φαντασμα!!!!!!

Το γαλα το πινει σε 20 λεπτα μαξιμουμ μαζι με την διακοπη για το ρεψιμο.Μιλαμε για λαιμαργια.Για πες!

Και ποσο κρατει το ρεψιμο??? δευτερολεπτα (σαν τη φμ) η λεπτα??? γνωμη μου ειναι να μην σταματησεις το ρεψιμο, προφανως απο τη λαιμαργια κατεβαζει υπερβολικο αερα και μαζι με τους κολικους γινεται ανυποφορο, γιαυτο και το μωρο δεν μπορει να ησυχασει :rolleyes:. Καλα κανεις για εμενα που το βαζεις και ρευεται ενδιαμεσα. Σκεψου εσενα να εχεισ ενα λιτρο νερο και να πρεπει να το κατεβασεις σε τοσο χρονικο διαστημα ωστε να μην μπορεις να εχεις χρονο να ρευτεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου θα σας αφησω!!!!! Συμπεθερα διαβασα τις νεες λεξουλες που ειπε η νυφη, ηταν ενα κοριτσακι στα ικεα το Σαββατο ισα με τα δικα μας και ο δικος μου της εστελνε φιλια και εκεινη του ελεγε "μπαι" πολυ γελιο!!!!! Καληνυχτες κοριτσουδια και τα λεμε αυριο!!! φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Και ποσο κρατει το ρεψιμο??? δευτερολεπτα (σαν τη φμ) η λεπτα??? γνωμη μου ειναι να μην σταματησεις το ρεψιμο, προφανως απο τη λαιμαργια κατεβαζει υπερβολικο αερα και μαζι με τους κολικους γινεται ανυποφορο, γιαυτο και το μωρο δεν μπορει να ησυχασει :rolleyes:. Καλα κανεις για εμενα που το βαζεις και ρευεται ενδιαμεσα. Σκεψου εσενα να εχεισ ενα λιτρο νερο και να πρεπει να το κατεβασεις σε τοσο χρονικο διαστημα ωστε να μην μπορεις να εχεις χρονο να ρευτεις.

Το ρεψιμο το πρωτο αλλα και το τελευταιο συνηθως κρατουν δευτερολεπτα σπανια κραταει ενα με εναμιση λεπτο.Αλλα ρε γαμω το αυτο συνηθως γινεται με πολυ κλαμα.Νιωθω οτι δεν το ευχαριστιεται το γαλα ετσι που του το διακοπτω αλλα φυσικα και θα τον σηκωνω να ρευεται γιατι ειναι ακριβως οπως το λες.Ειναι που ειναι τουμπανο η κοιλια απο τους κολικους θα μαζευει και αερα και μαλλον γι'αυτο νευριαζει.Μα οταν ρευεται ετσι οπως τον εχω στο ωμο καταλαβαινω την κοιλια που ξεφουσκωνει.

Αφηστε απο το πρωι του ξεκιναω το φρισολακ το ac.Ελπιζω να το πιει και να μην εχουμε θεμα!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω!!!!! Συμπεθερα διαβασα τις νεες λεξουλες που ειπε η νυφη, ηταν ενα κοριτσακι στα ικεα το Σαββατο ισα με τα δικα μας και ο δικος μου της εστελνε φιλια και εκεινη του ελεγε "μπαι" πολυ γελιο!!!!! Καληνυχτες κοριτσουδια και τα λεμε αυριο!!! φιλακια!!

Εγινε αγορομανουλα μου!!!!!!Καλη ξεκουραση!Φιλια στην κοιλιτσα και στον Μητσο μας!!!!!!

1sh1p2.png

Καληνυχτααααααα, καλη ξεκουραση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...