Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Μπορείς να τις δώσεις και στο γιατρό σου αν δε βρεις κάποια κοπέλα, καπου θα τις χρησιμοπιησει/δώσει. Καλημερα!

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ναι αλλά η σπερματέγχυση αντιστοιχεί με μία τουλάχιστον επαφή ακόμα, ετσι δεν είναι; Η σαλπιγγογραφία ανοίγει μόνο τις σάλπιγγες..

Μπορείς να παρεις κατι για τον πόνο ΄η δεν επιτρέπεται;

Η ξαδέρφη μου έμεινε έγκυος με την πρώτη σπερματέγχυση!!! Μακάρι να συμβεί το ίδιο! Αλλά πάλι δε θα στεναχωρηθούμε!! Και μόνο η υπαρξη ωορρηξίας είναι ένας τέλειος δρόμος!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ ηπια ενα παυσιπονο, κοιμηθηκα και μια ωρα και αντεχω...

Αν δεν πετυχει αυτος ο κυκλος...ο επομενος δεν θα εχει φαρμακευτικη βοηθεια γιατι δεν επιτρεπεται τριτος κυκλος συνεχομενα και παραλληλα μας τελειωσαν κιολας....Οποτε μετα θα ακολουθησει ξεκουραση του οργανισμου...

Αλλα θελω να μην σκεφτομαι τί θα κανω σε επομενο κυκλο και αυτος να ειναι ο τυχερος!

ωχ κοριτσια τι εγινε κ εκανα μια ωρα να σας διαβασω?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ φτου φτου εμενα η δικια μου 5,5 μηνων κ πινει με το ζορι 210

ΜΠΟΤΣΑΚΙ δωσε στο παιδι να φαει να κοιμηθει κ να ηρεμησει!!!!!!

μπορει να κλαιει επιεδη δε του φτανει το μαμ!!!τα κανε κ μετα καπου καπου κ δεν ηξερα τον λογο ωσπου στην απελπισια αππανω της εκανα κ αλλο κ το τρωγε καλα οχι παντα!!!!!!!!

κοριτσια κουραστηκε το παιδι μου να κλαιει ηταν φουλ ματιασμενη την εκανα μπανιο εφαγε με το ζορι την ξεματιασαν κ κοιμηθηκε!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααα 180 απο σημερα.δεν παλευεται.Πειναει το μωρο!

Καλα βεβαια ποναει κιολας αλλα το γαλα γαλα!!!!!!!!

Να ειστε καλα με ξεμπλοκαρατε!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααααααα στειλτη οπως να ναι.Τη θελουμε τη θελουμε νταρντανα!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? εδω βρεχει ολη μερα σχεδον...

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ κοιμαται ηδη, επαιξε πολυ το απογευμα και ξεπατωθηκε. Εγω παλι απο το τσουξιμο που εχουν τα χερια μου (απο τα πλυσιματα) μου ερχεται να τα φαω και πραγματικα ανακουφιζομαι μονο με παγωμενο νερο και κρεμα φυσικα.

Κοριτσια δεν ξερω αλλα αυτεσ τισ μερεσ που παρακολουθω εκτενωσ ειδησεις στεναχωριεμαι πολυ για τους ανθρωπους που επληγησαν απο τον σεισμο, σημερα ειδικα ειχε ενα κοριτσακι που εμοιαζε απο πισω (στα μαλλακια της) τη φμ και μολις κοιταξε την καμερα με τα 2 τεραστια ματακια του καθως ο δημοσιογραφος εκανε ρεπορταζ τα ειδα ΟΛΑ!!!!! Ενω ηταν μικρο εμοιαζε να τα καταλαβαινει ολα, τον τρομο, τον πανοικο, την αναστατωση, την αλλαγη στη ζωησ τουσ που επεφερε αυτο το πληγμα, το δυσκολο ΑΥΡΙΟ..................:(:(:( και ηταν περικυκλωμενο απο ολα τα συναισθηματα που πλυμμηριζουν αυτους τους ανθρωπους μετα την καταστροφη που προκαλεσε ο σεισμος. Με επιασαν τα κλαματα.....................

Ομως οφειλω να ομολογησω πως χαρηκα που οι πλοιοκτητριες εταιριες παραχωρησαν τα πλοια τους για να βοηθησουν αυτους τους ανθρωπους, μονο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ εχω να πω!!!

Συγνωμη βρε κοριτσια αλλα ποναει η ψυχη μου!!!

Επισης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στην κυβερνηση που αποφασισε να επιστρεψει τα χρηματα εκει οπου πραγματικα ανηκουν, και ας ειναι μονο το 1/100 των πραγματικων χρηματων που εχουν κλαπει και πρεπει να επιστραφουν στον λαο...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ τι κανεις??? πως παει η μπεμπουλα σου??? σε χασαμε λιγουλακι...

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια καλησπερααααααααα!!! Τι κανετε??? Επιτελους γραφω απο υπολογιστη σαν ανθρωπος!!! Επιστρεψαμε, ολα πηγαν καλα, και η αυχενικη και η εξεταση αιματος, οι πιαθνοτητες μας για χρωμοσωμικες ανωμαλιες ειναι τουλαχιστον 1:20000 οποτε παμε τελεια! Οσο για το φυλο το απογευμα που πηγα στο γιατρο με το που μπηκα με ρωτησε αν επιβεβαιωσε ο εμβρυολογος οτι εχω αγορακι γιατι εκεινος το ειχε σημειωσει ηδη απο το προηγουμενο ραντεβου!!! Θυμαστε που σας ελεγα οτι μου ειπε οτι μαλλον εβλεπε φυλο αλλα ηταν νωρις για να το πει με βεβαιοτητα?? Του ειπα νομιζα οτι μου εκανε πλακα και ειπε οχι, δεν ειχε δει πουλι αλλα πολυ πρησμενο οσχεο που σημαινει αγορακι... Αυταααα...

Συμπεθερα μου!!! τι κανετε?? κι εγω ειδα ειδησεις, ευτυχως οι ανθρωποι βρηκαν ενα προσωρινο καταφυγιο! Τι ατιμο πραγμα αυτοι οι σεισμοι! εχουμε κι εμεις αρκετους εδω κατω γενικα, ειναι πολυ τρομακτικο να το ζεις... Η νυφουλα μου τι κανει??

May μου τι κανετε?? τι κανουν τα κοριτσακια σου?? Ελπιζω να εισαστε καλα!! δεν εχω διαβασει ολα τα νεα..

Ηλιοβασιλεμα μου!!!! καλη επιτυχια ευχομαι! Ποτε θα ξερεις αποτελεσματα? Μετα απο 2 εβδομαδες λογικα??

Μποτσακιιιιιιιιι μαρη ποσο γαλα πινει ο δικος σου?? κοντευει να περασει και τον δικο μου, φτου φτου το μαναρακι μου!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ηρθες??? τελειααααααα τα νεας σου!!! Ο μητσος τι κανει??? αντε ωραια, ουτε ρουχα, ουτε δωματιο, ουτε ψευδωνυμο θα χρειαστει να αλλαξεις :tongue::tongue:. Κατα τα αλλα πως περασατε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ καλως ηρθες!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ειχε καταλαβει και ο δικος σου απο προηγουμενο ραντεβου;

Οποτε σχεδον σιγουρο το αγορι μας το νεο!!!

Κοαλακι ειναι λυπητερο πολυ αυτο το ξαφνικο ...να μην εχει τιποτα....και να κινδυνευει και η υγεια σου...

Εμεις κουνηθηκαμε πολυ εδω με τον σεισμο της κεφαλλονιας...Καθε μερα κανει δυνατους μετασεισμους...Σκεφτειτε ποση ενταση ειχε εκει...Ετρεμε η μικρη μου οταν ημασταν κατω απο τραπεζαρια...και ολο ρωταει γιατι και πώς γινεται ο σεισμος!

Καληνυχτα απο μενα!!!

Κοριτσιααααααααααααα εγω τωρα του εδωσα 180 κι ο Θεος βοηθος.Τα ειπιε μονοκοπανια!!!!!!!!!Βρε κοριτσια οταν τον σηκωνω να ρευτει παντα κλαιει.τι ειναι αυτο το πραγμα?

Αγορομαμυ μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!αντε με το καλο μπεμπα μου!!Θα εισαι για τους αντρες σου η μια και μοναδικη!!!!!!!Στα ωπα ωπα θα σε εχουν μαρη κι οπως λεει και το κοαλακι μας,εισαι ετοιμη απ'ολες τις αποψεις!!!!!!Μαρη να σου πω ποσο πινει ο Μητσος μας?

Κοριτσια κι εμεις εδω εχουμε θεμα με τους σεισμος!!Αλκυονιδες βλεπετε!!!!!!Απαπααπαπαπαπαπαα!!!!!!!!!Μακρυαααααααα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθεραααααα! ναι δε θα χρειαστω τιποτα!! και πρωτα ο Θεος μεχρι και τα γενεθλια μαζι θα τους τα κανω χαχαχαχ!! καλα τα περασαμε, ομορφα,ψωνισαμε πραγματακια και εχθες το βραδυ μολις κοιμηθηκε ο μικρος πηγαμε για φαγητο αφου ηταν η πεθερα μου σπιτι και τον προσεχε!!! κοριτσια ειχαμε να βγουμε οι δυο μας απο την περσινη επετειο του γαμου μας που ο μικρος δεν ειχε σαραντισει καν!!

Ηλιοβασιλεμα ναι το ειχε δει ο γιατρος αλλα σε εμενα δεν ειχε πει το φυλο, μου ειπε μονο οτι την τελευταια φορα που ειπε σε καποια τοσο νωρις το φυλο επεσε εξω και καλο ειναι να περιμενουμε την αυχενικη. Μου εξηγησε επισης και σε ποιο βαθμο επηρεαζει η γυναικα το φυλο του μωρου, πολυ ενδιαφερον! Νιωσατε κι εσεις σεισμο ε? κριμα που τρομαξε και το κοριτσακι σου, και εμενα με φοβιζει ο σεισμος ειδικα οταν ξεκιναει με αυτο το βουητο και δεν ξερεις ποτε θα τελειωσει..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...