Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ριτσακι ελα!!!!

Ναι λογω και οπισθιας κλισης της μητρας εχω λιγο πονο παραπανω και μου εκανε τοπικη αναισθησια...ετσι μου ειπε ο γιατρος γιατι εγω δεν εβλεπα τι κανανε εκει κατω!:rolleyes:

Εχεις πολυ καιρο μπροστα σου να κοιταξεις για το μωρο σου!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο , μελανιασε το ενα χειλακι της ζουζουνας σου; Μαλλον ειναι αυτο που σου ειπε η γιατρος σου. Μου θυμιζει που σε αντιστοιχη ηλικια, ειχα βρει την κορη μου με αιματωμα μεσα στο ματι και την πηγα οφθαλμιατρο και τελικα ειχε χτυπησει στα καγκελα της κουνιας ....

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου εχουμε αρκετο καιρο μπροστα μας.....

Εσυ τωρα να μην κουραζεσαι μαναρακι μου ....ενταξει;;;

Και ολα καλα θα πανε...Φιλεναδα!!!

Φιλακια πολλα!!!....Τα λεμε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σουσουραδες μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Καλησπερα τι κανετε???????

Εμεις καλα ειμαστε.Εχθες μεχρι τις 12 ειχαμε κλαματα και πονακια αλλα μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 7.

Κανει πολυ κρυο σημερα κοριτσακια και ολο βρεχει.Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος να χουχουλιαζω σπιτι απλα τωρα προστιθεται και η κουραση αλλα θα συνερθουμε που θα παει!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Αντε καλα αποτελεσματα!!!!!

Αντε να γεμισουμε εγκυουλες παλι!Τελειαααααααααααα!!!!!!!!1

Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου!Ειμαστε κοντα σου με την θετικη μας ενεργεια!!!!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυυυυυυυ τι να πω κι εγω!Καθε 3 ωρες τον ξυπναω για γαλα εκτος απο το βραδυ που τον αφηνω να ξυπνησει μονος του!

Μαρη τι να βαρυστομαχιασει ο φαταουλας μου?Αφου δεν προλαβαινω να τον ξυπνησω η δολια.Πεταγεται κι αρχιζει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σταματαει πουθενα.Μονο με το μπιμπερο,και πινουμε εδω κι ενα μηνα 150γρμ.Η γιατρος μου ειπε αν ζητησει 180 να του τα δωσω γιατι ειναι μεγαλο μωρο αλλα δεν του τα δινω ακομα.Ευτυχως τοβραδυ οταν μας πιανουν τα πονακια το πολυ στις 2 σταματουν και κοιμαται ενα εφταωρακι πια.Εχθες ας πουμε που πονουσε μεχρι τις 12 κοιμηθηκε μετα ως τις 7.Παλι καλα!

Παντως δεν ρουπωνει ευκολα το μαναρακι μου!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

ΜΑΡΑΚΙ μου δεν ξερω να σε βοηθησω με τα χειλακια αλλα για να σου ειπε ετσι η παιδιατρος μην ανησυχεις!Ναι 200 ενσυμα ειναι,επειδη ομως το μειμενο θα το παρω σε αδεια και ειναι 3.5 μηνες μετρανε κι αυτα τα ενσυμα οποτε μενου αλλοι 3 μηνες για ενσυμα περιπου οποτε Σεπτεμβρη γυρναω και δεκεμβρη βαζω μπρος πρωτα ο Θεος!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου το εμβολιο θα ηταν.Κι εμενα μου ειπε η γιατρος η θα ειναι ησυχος η ανησυχος μετα το εμβολιο!Υπομονη!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου εχουν δικιο τα κοριτσια εμενα σε 2 μηνες πηρε 2.140 που σημαινει οντως ενα κιλο περιπου τον μηνα.Τωρα για το αλλο δεν κανω ακομαπειραματα γιατι απο την στιγμη που εχω εξασφαλισει το εφταωρο στον υπνο,οτι ειναι θα μου το πει το μωρο μονο του!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου πως πας μαρη?Μεγαλωνει το σπορακι μας?Φανταζομαι εχουν μειωθει και τα συμπτωματα!

ΝGN μου με το κουταλακι??????????:confused::confused::confused:

χαχααχαχαχαχχααχχαχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!!!

Μοντελακι θα γινει το κοριτσακι σου!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηη εμαθε και αγγλικα το κοριτσι μας?Ποιος την πιανει και οδηγει,και τσισα !!!!!!!!!Απαπαπαπαπαπαπαπαπαππαπαπαπαααααααααααα!!!!!!!!!!!1

Μαρηηηηηηηηηηηηη αυτη θα μας πουλαει και θα μας αγοραζει σε λιγο καιρο!

1sh1p2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα και απο μενα!!!!!!καλα ολες σας????????εμεις μια χαρουλαααα!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου,καλη επιτυχιααααααααα!!!!!!!!!!!!

αγορομμαμυ μουυυυυυυυυ!!!!!!!!μαρηηηηηηηηηη!!!!παλι παιδαρο?????

ω ρε μανα μου!!!!!!!μια χαρουλααα!!!!

Κοαλακι μου,και ολες οι τσουπρες καλα εισαστε ε?????/

τι να πρωτοδιαβασω καλε!!!!

ειστε τρελες???????

Ριτσα μου εφτασες 8 εβδομαδων???αχχαχαχαχαχαχαχα!!!πως περναει ο καιρος!!!

εμεις κορες καλα ειμαστε!

χθες ειχε ερθει η παιδιατρος μας βρηκε σουπερ!!!!

5.130 κιλα και υψος 60 ποντους!

μεγαλωνουμε λεμεεεεεεε!!!!!!!!!!!

αχχαχααχαχχααχαχχααχααααααααααα!!!!!

εμβολιο τωρα...14 Φλεβαρη!!!!μερα που επεσε ε???Μαρη συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηη????????τι κανει ο παιδαρος μας??????

η νυφουλα σου χτυπησε 220 γραμμαρια και κοιμαται!

πολυ φαι το μαναρι μου ζωη να χει!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Σουσουραδες μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Καλησπερα τι κανετε???????

Εμεις καλα ειμαστε.Εχθες μεχρι τις 12 ειχαμε κλαματα και πονακια αλλα μετα κοιμηθηκαμε μεχρι τις 7.

Κανει πολυ κρυο σημερα κοριτσακια και ολο βρεχει.Μου αρεσει πολυ αυτος ο καιρος να χουχουλιαζω σπιτι απλα τωρα προστιθεται και η κουραση αλλα θα συνερθουμε που θα παει!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!Αντε καλα αποτελεσματα!!!!!

Αντε να γεμισουμε εγκυουλες παλι!Τελειαααααααααααα!!!!!!!!1

Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου!Ειμαστε κοντα σου με την θετικη μας ενεργεια!!!!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυυυυυυυ τι να πω κι εγω!Καθε 3 ωρες τον ξυπναω για γαλα εκτος απο το βραδυ που τον αφηνω να ξυπνησει μονος του!

Μαρη τι να βαρυστομαχιασει ο φαταουλας μου?Αφου δεν προλαβαινω να τον ξυπνησω η δολια.Πεταγεται κι αρχιζει ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!ααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σταματαει πουθενα.Μονο με το μπιμπερο,και πινουμε εδω κι ενα μηνα 150γρμ.Η γιατρος μου ειπε αν ζητησει 180 να του τα δωσω γιατι ειναι μεγαλο μωρο αλλα δεν του τα δινω ακομα.Ευτυχως τοβραδυ οταν μας πιανουν τα πονακια το πολυ στις 2 σταματουν και κοιμαται ενα εφταωρακι πια.Εχθες ας πουμε που πονουσε μεχρι τις 12 κοιμηθηκε μετα ως τις 7.Παλι καλα!

Παντως δεν ρουπωνει ευκολα το μαναρακι μου!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

ΜΑΡΑΚΙ μου δεν ξερω να σε βοηθησω με τα χειλακια αλλα για να σου ειπε ετσι η παιδιατρος μην ανησυχεις!Ναι 200 ενσυμα ειναι,επειδη ομως το μειμενο θα το παρω σε αδεια και ειναι 3.5 μηνες μετρανε κι αυτα τα ενσυμα οποτε μενου αλλοι 3 μηνες για ενσυμα περιπου οποτε Σεπτεμβρη γυρναω και δεκεμβρη βαζω μπρος πρωτα ο Θεος!!!!!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου το εμβολιο θα ηταν.Κι εμενα μου ειπε η γιατρος η θα ειναι ησυχος η ανησυχος μετα το εμβολιο!Υπομονη!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου εχουν δικιο τα κοριτσια εμενα σε 2 μηνες πηρε 2.140 που σημαινει οντως ενα κιλο περιπου τον μηνα.Τωρα για το αλλο δεν κανω ακομαπειραματα γιατι απο την στιγμη που εχω εξασφαλισει το εφταωρο στον υπνο,οτι ειναι θα μου το πει το μωρο μονο του!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου πως πας μαρη?Μεγαλωνει το σπορακι μας?Φανταζομαι εχουν μειωθει και τα συμπτωματα!

ΝGN μου με το κουταλακι??????????:confused::confused::confused:

χαχααχαχαχαχχααχχαχαχαχχαααααααααααα!!!!!!!!!

Μοντελακι θα γινει το κοριτσακι σου!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηη εμαθε και αγγλικα το κοριτσι μας?Ποιος την πιανει και οδηγει,και τσισα !!!!!!!!!Απαπαπαπαπαπαπαπαπαππαπαπαπαααααααααααα!!!!!!!!!!!1

Μαρηηηηηηηηηηηηη αυτη θα μας πουλαει και θα μας αγοραζει σε λιγο καιρο!

Μποτσακι μου τι μου κανεις;;;

Εγω καλα....μεγαλωνει το σπορακι μου....ναι εχουν μειωθει τα συμπτωματα.

Τωρα περιμενουμε πως και πως να το ξαναδουμε....το εβρυομωρακι μας......:D:D.

Χαιρομαι που ειστε καλα!!

ο Μποτσακογιος τι κανει;;;......μεγαλωνει....ε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ειστε τρελες???????

εμβολιο τωρα...14 Φλεβαρη!!!!μερα που επεσε ε???Μαρη συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηη????????τι κανει ο παιδαρος μας??????

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!Μαρη μαζι πανε τα μαναρια μας,ιδιο υψος εχουνε!!!!!!!!1

220??????????αχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχχχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Τελεια η μπουμπουκα μας!!!!!!!!!Γυναικαρα νυφη θα κανουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Εμεις στα 150 ειμαστε ακομα.Οχι οτι δεν πειναμε πιο πολυ αλλα τον κραταω με νυχια και με δοντια.Πρηζεται με τους κολικους μην πριστει κι αο το φαι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ειστε τρελες???????

Patoysitsa μου τι μου κανεις....μωρε;;;

Ναι μαναρακι μου εφτασα....και ανυπομωνουμε να το ξαναδουμε το σπορακι μας.....:D:D.

Να μην μασκαθει το Δεσποινιο μωρε!!Φτου!!φτου!!...αχ!!οπως επιθυμειτε να την δειτε Patoysitsa μου!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπέρα,

Αγορομάμμυ συγχαρητήρια για τον νέο παίδαρο!!!! :-)

Ηλιοβασίλεμα... φαντάζομαι σήμερα δεν θα εμφανιστείς καθόλου :wink: Καλή επιτυχία.

Εμένα εχθές είχε πάρει ακριβώς 1,5 κιλό από τις 27/12... που μου φαίνεται πολύ...

Αλλά βέβαια ήταν και μικρούλα... οπότε χαίρομαι που έχει φτάσει 4 κιλά. Άρα σύμφωνα με αυτά που μου είπατε... αυτό το μήνα περιμένω να πάρει λιγότερα... :-)

kPAZp2.png

Μποτσάκι πάντως λένε ότι τα παιδιά του θηλασμού θέλουν πιο συχνά γάλα... οπότε δεν ξέρω πότε θα δούμε 7ωρο ύπνο :!::!::!:

Ζωή εσύ θηλάζει αποκλειστικά, έτσι δεν είναι??? Πόσο είναι η μικρή σου και πετύχατε το 7ωρο???

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Ελα μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!Μαρη μαζι πανε τα μαναρια μας,ιδιο υψος εχουνε!!!!!!!!1

220??????????αχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχχχααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Τελεια η μπουμπουκα μας!!!!!!!!!Γυναικαρα νυφη θα κανουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Εμεις στα 150 ειμαστε ακομα.Οχι οτι δεν πειναμε πιο πολυ αλλα τον κραταω με νυχια και με δοντια.Πρηζεται με τους κολικους μην πριστει κι αο το φαι!!!!!!!!!!!

συμπεθερααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!ετυχε μαρη τα 220!πανω απο 120 δεν πινει!!!!

μοσχαρακι θα στη στειλω!!!!αχχαχαχαχχααχχαχαα!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μποτσάκι πάντως λένε ότι τα παιδιά του θηλασμού θέλουν πιο συχνά γάλα... οπότε δεν ξέρω πότε θα δούμε 7ωρο ύπνο :!::!::!:

Ζωή εσύ θηλάζει αποκλειστικά, έτσι δεν είναι??? Πόσο είναι η μικρή σου και πετύχατε το 7ωρο???

Ναι! Περίπου 50 ημερών (αν εννοείς βάρος στις 13 του μηνός ήμασταν 3,5 κιλά). Μέσα στη μέρα την ταΐζω ανά δίωρο ή όποτε ζητήσει. Σε φάση άλματος έτυχε να θηλάζω κι από τις 4 έως τις 12, με κάτι τέταρτα διαλείμματα :tongue:

Αυτό με την πιπίλα πρόσεξέ το πάντως.. Μπορεί και να σου κάνει σύγχυση θηλών και να μειώσει την παραγωγή σου.. Τα μωρά πιπιλάνε το στήθος και σαν παρηγοριά αλλά και για να αυξήσουν την παραγωγή (καθώς μεγαλώνουν προφανώς χρειάζονται περισσότερο γάλα κλπ). Πριν το αποφασίσεις ψάξ'το λίγο.

Κορίτσια δεν προλαβαίνω να γράψω, σήμερα, τρέχω! Απλά ήθελα να απαντήσω στο Χριστινάκι και να πω στο Ηλιοβασίλεμα, καλή επιτυχία! Φιλάκια!

p8P6p2.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ για να καταλάβω γιατί είμαι κ ολίγον καθυστερημένη, σήμερα έγινε σπερματέγχυση κ θα γίνει ΚΑΙ το μοιραίο;; Δλδ δε χρειάζεται κ καλά ξεκούραση μετά από αυτή τη διαδικασία ε;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ χάθηκες μαρή!!! 220 το Δεσποινιώ;;;; Πάει αυτή μας πέρασε όλους!!! Φτιάξε τη νύφη για το γαμπρό!!! Καλόφαγο το ζευγαράκι μας!!! ΜΠΟΤΣΑΚΙ δώσε του Χρηστάρα 180 μπας και τον κρατήσει, γιατί βλέπω οτι τα 150 δεν του φτουράνε αυτουνού!!

NGN δεν κατάλαβες, μακαρι να τρωγε η κυρία! Ξυπνάει κ μετά τρώει κατι 50 άρια! Ίσα δλδ να ξυπνας!!! Τί βαρος εχει η δική σου;

Πολύ βροχή σήμερα! Παπαριάσαμε!!!! Οχι οτι βγήκαμε έξω, απο το παράθυρο οτι είδαμε!!

ΡΙΤΣΑΚΙ 8 βδομάδων!!! Ωρέεεεεε!!!! Κοντευεις κ συ για την αυχενική ε;;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ πότε γυρνας;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου το πρωτο 24ωρο της ωορρηξιας που το γνωριζουμε ποτε ακριβως ειναι, ειναι κρισιμο και σου συστηνει ο γιατρος οσες φυσικες επαφες θελεις (τουλαχιστον 2) σε συνδυασμο ή οχι σπερματεγχυσης.

Παντως σε σχεση με την σαλπιγγογραφια , η διαδικασια της σπερματεγχυσης ειχε μεγαλυτερη διαρκεια και ποναει περισσοτερο....Τωρα εχουν περασει 8 ωρες και ακομη ειμαι διπλωμενη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...