Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλημέρα!

Σε μια ωρα φτάνω στο λιμανι του πειραιά και εχω μια cetrotide μαζι μου κλειστη και 2 σκονες arvecap.. τις χρειαζεται καποια που ειναι κοντα; Θα τις δωσω σε φαρμακειο διαφορετικα! Τις τελευταίες μου τις εκανα εν πλω εγω...

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαυ μου,καλα ειναι η Δημητρουλα!Ξυπνησε στις 8,παιξαμε και προ λιγο κοιμηθηκε παλι!Σου αρεσει το χιονι?Ελα μαρη να στο στειλω!Οχι πως δε μου αρεσει,αλλα δεν δεν εχω συνηθισει να οδηγω με χιονια,και φοβαμαι λιγακι.Και ειμαι τοσο γρουσουζα,μηνες πριν ελεγα πως οταν πιασω εγω δουλεια τοτε θα χιονισει.Ευτυχως εχουμε χιονιλαστιχα,οποτε ειναι πιο ασφαλεις η οδηγηση!

Ξυπνησε και η Β?Χαχαχαχα!Δε σχολιασε τιποτα?Αληθεια,της πηρατε δωρακι για τα γενεθλια?

Ιωαννα μου,να σε ρωτησω,σου εστειλαν χαρτι απο την ΕΝΕ για την πληρωμη?Εμενα χθες,σε συνδιασμο με ενα σεμηναριο που γινετε στην Πτολεμαιδα!Νομιζω μειωθηκε 5 ευρω η συνδρομη.Εσυ πληρωνεις κανονικα?

Κοαλακι μουυυυ,εχει στυλιστικες ιδεες σημερα η φμ?Χαχαχαχα!!!!Λεει λεξουλες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ μου,καλα ειναι η Δημητρουλα!Ξυπνησε στις 8,παιξαμε και προ λιγο κοιμηθηκε παλι!Σου αρεσει το χιονι?Ελα μαρη να στο στειλω!Οχι πως δε μου αρεσει,αλλα δεν δεν εχω συνηθισει να οδηγω με χιονια,και φοβαμαι λιγακι.Και ειμαι τοσο γρουσουζα,μηνες πριν ελεγα πως οταν πιασω εγω δουλεια τοτε θα χιονισει.Ευτυχως εχουμε χιονιλαστιχα,οποτε ειναι πιο ασφαλεις η οδηγηση!

Ξυπνησε και η Β?Χαχαχαχα!Δε σχολιασε τιποτα?Αληθεια,της πηρατε δωρακι για τα γενεθλια?

Ιωαννα μου,να σε ρωτησω,σου εστειλαν χαρτι απο την ΕΝΕ για την πληρωμη?Εμενα χθες,σε συνδιασμο με ενα σεμηναριο που γινετε στην Πτολεμαιδα!Νομιζω μειωθηκε 5 ευρω η συνδρομη.Εσυ πληρωνεις κανονικα?

Ααα ναι ξεχασα να σας πω...λεει "τσαααου" απο το (ciao), "μπαιιι" απο το (bye) και απο εχθες "τσιιισσσα" οταν με βλεπει να πηγαινω στην τουαλετα και στεκεται στην πορτα και με περιμενει η καημενουλα μου........................:(:(, βαρωντας την ομως η φουρτουνα μου.............:mad::mad::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ οσο μεγαλωνετε φευγουν κ τα πονακια κ θα ειναι πιο ηρεμη η μπουμπου σου!!!!!!!!!για τα κιλα που λες μεχρι το 3 μηνα παιρνει αρκετο βαρος μετα παιρνει πιο λιγο!!!!!!το θεμα ειναι να ειναι μεσα στις καμπυλες το μωρο!!!!!!!!

κ τα θηλαζοντα βρεφη συνηθως παιρνουν πιο λιγο βαρος γιατι δεν ξερεις ποσο πινουν καθε φορα!!!!!!!

οσο για την πιπιλα !!!!!!!!λατρευω εκεινον που την ανακαλυψε.στην αρχη ημουν πολυ κατα της πιπιλας δεν ηθελα να δωσω αλλα οταν ειδα οτι την θελει ισα ισα για να ηρεμησει κ να κοιμηθει κ μετα την φτυνει την χρησιμοποιω!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

οσο για την πιπιλα !!!!!!!!λατρευω εκεινον που την ανακαλυψε.

Αχαχαχαχα!Συμφωνω απολυτα!Like και respect!!!!!

Κοαλακι μου,μαρη εμαθε και αγγλικα η σουρτουκο?Χαχαχαχα!Πολυ καλο που καταλαβαινει την εννοια ''τσισα''!Οταν κανει η ιδια της το λεει?Το καταλαβαινει?

Κοριτσια,αποχωρω για λιγο!Παω να κανω καμια δουλεια οσο κοιμαται η φρατζολιτσα μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέραααααααααααα!!!!!!

Κρύο κρύο κρύοοοοοοοοο και βρέχει κιόλας!!!!!!!!!! Με τέτοιο καιρό ούτε σε μια εβδομάδα δεν πρόκειται να τα βγάλω τα παιδιά έξω! γκρρρρρρρρρρρρρ τα νεύρα μουυυυυυυυ!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλή επιτυχίααααααααααα!!!!!!! Όλα θα πάνε μια χαρά!!!!

ΜΑΥ μου εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα από σένα. Την παρακαλάω να φάει. Ειδικά τις 3 τελευταίες μέρες το έχει ξεφτιλίσει. Πρέπει να κλείσει 5ωρο για να φάει κάνα 10λεπτο. Την πιέζω αλλά αν δεν θέλει δεν το ανοίγει με τίποτα. Από την κοιλιά είναι λιγόφαγο αυτό το παιδί. Σε μένα έμοιασε μάλλον. Εγώ δεν έπινα καθόλου γάλα μωρό. Αφού η μαμά μου όταν ήμουν 4,5 με 5 μηνών μου έκοψε το μπιμπερό γιατί δεν έπινα καθόλου και μου το έδινε με το κουταλάκι με το ζόρι!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Θα φρικάρω αν μου κάνει και μένα τέτοια. Η παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ καθόλου.

ΚΟΑΛΑΚΙ έλιωσε το χιόνι εεεεεεεε????? Κρίμα!

ΜΑΡΑΚΙ φιλιά στην Δημητρούλα σου!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ καλημέρα και σε σας!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

δεν μου χει ερθει ακομη κατι αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι οντως μειωθηκε.ναι πληρωνω παρολο που δεν δουλευω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μαρη ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,μολις συνειδητοποιησα πως εχω αλλου ταγμενη την κορη!Χαχα!Ακυρη η προταση!Αχαχαχα!

Καλα κανεις ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ και πληρωνεις!Αυτοι εαν δεν πληρωσεις ειναι ικανοι να κοψουν την αδεια ασκησης επαγγελματος!

Πως ειναι η μικρη!

NGN ΜΟΥ,εχετε κρυο;Πραγματι,δεν επιτρεπει ο καιρος εξοδους και ειναι κριμα,εχουν και αυτα την αναγκη να βγουν!Αλλιως ολα τους φταινε απο ενα σημειο και μετα!

Καλα μαρη,με το κουταλι το γαλα;Α,εσυ την ταλαιπωρησες τη μανουλα!Ευχομαι να μην οδηγηθειτε σε αυτη τη μεθοδο!Θα ειναι ψυχοφθορο και κουραστικο!

Βρε κοριτσια,η μικρη απο χθες εχει το εξης περιεργο.Στα καλα καθουμενα μελανιαζει το ανω χειλος!Γινετε μπλε.Περιμενω να με παρει τηλεφωνο η παιδιατρος,για να τη ρωτησω που μπορει να οφειλεται!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρη ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ,μολις συνειδητοποιησα πως εχω αλλου ταγμενη την κορη!Χαχα!Ακυρη η προταση!Αχαχαχα!

Καλα κανεις ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ και πληρωνεις!Αυτοι εαν δεν πληρωσεις ειναι ικανοι να κοψουν την αδεια ασκησης επαγγελματος!

Πως ειναι η μικρη!

NGN ΜΟΥ,εχετε κρυο;Πραγματι,δεν επιτρεπει ο καιρος εξοδους και ειναι κριμα,εχουν και αυτα την αναγκη να βγουν!Αλλιως ολα τους φταινε απο ενα σημειο και μετα!

Καλα μαρη,με το κουταλι το γαλα;Α,εσυ την ταλαιπωρησες τη μανουλα!Ευχομαι να μην οδηγηθειτε σε αυτη τη μεθοδο!Θα ειναι ψυχοφθορο και κουραστικο!

Βρε κοριτσια,η μικρη απο χθες εχει το εξης περιεργο.Στα καλα καθουμενα μελανιαζει το ανω χειλος!Γινετε μπλε.Περιμενω να με παρει τηλεφωνο η παιδιατρος,για να τη ρωτησω που μπορει να οφειλεται!

Άστα να πάνε Μαράκι μου!!!!!!!! Την έψησα την μάνα μου στο γάλα. Ελπίζω να μην έχω τα ίδια και εγώ γιατί θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!!

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω για την Δημητρούλα σου!!!!! Υπάρχει περίπτωση να κρυώνει και να φταίει αυτό???????? Λέω εγώ τώραααααααα!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μακρυα απο σας κατι τετοιο γιατι θα παιδευτεις πολυ.Μα ακου με το κουταλι!Τι να εκανε και αυτη.Ησουν πολυ μικρη για να στο δωσει με αλλο τροπο,πχ ποτηρι!

Σημερα την εχω πολυ καλα ντυμενη μωρε,το σπιτι πολυ ζεστο!Χθες μπορουσα να το συνδιασω,αφου το εμφανισε μετα το μπανιο,αν και παλι ειχε ζεστη το σπιτι.Τι να πω.Να χτυπησε και να εμφανιζεται η μελανια απροοπτα;Αλλα οταν το βλεπω,αγγιζω το σημειο και δε δειχνει να ποναει!Να δω τι θα μου πει η γιατρος!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μολις μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε πως ενδεχεται να ρουφαει το χειλος της και να δημιουργει αιματωμα λογω των λεπτων αγγειων που εχει ανατομικα το χειλος!Θα το παρακολουθησουμε ομως!Εαν ηταν και τα 2 τοτε θα επρεπε να ελεξγουμε την καρδια!Ευτυχως ειναι μονο το πανω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου φαγαμε πατατες γιαχνι με λουκανικα στο φουρνο, η φμ εφαγε ενα λουκανικο μονο και τωρα κοιμηθηκε...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ οταν κανει τσιτσα η κακα πιανει το πιπι της και μου δινει να καταλαβω οτι κατι εκανε, τις περισσοτερες φορες, γιατι υπαρχουν και φορες που ειτε με δουλευει ειτε απλα νομιζει οτι κατι εκανε...

Τα μελανα χειλακια συνηθως ειναι γιατι το μωρο κρυωνει αλλα εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε εγκαιρως λογω του οτι δεν ειμαστε μεσα στο σωματακι του για να καταλαβουμε. Σε ορισμενες περιπτωσεις ομως που δεν επανερχεται το χρωμα των χειλιων στην κανονικη του αποχρωση μετα απο καποια ωρα τοτε συνηθως παει αλλου το πραγμα. Δεν υπονοω απολυτως τιποτα, απλα το αναφερω...!!! Εφοσον ομως ενημερωθηκε η παιδιατρος αυτο αρκει!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια γυρισαμε.....

Εγινε!!!!! Ποναω λιγακι....αλλα θα ξεκουραστω τωρα και πιστευω θα ειμαι καλυτερα το βραδυ που εχουμε "δουλειες" να κανουμε με τον αντρα μου!!!

Καλημερα απο τη χιονισμενη Κοζανη!Αν και δεν εχει ωρα που ξεκινησε,το εστρωσε ομως γρηγορα!

Εμεις ειμαστε καλα!Στο δωματιο της μικρης και παιζουμε!

ΑΓΟΡΟΜΜΑΜΥ ΜΟΥ,ονομα και πραμα πλεον!Να ειναι γερο και το 2ο αγορακι σας!Στα ''πουπουλα'' θα σ'εχουν!Λοιπον,να θεσω θεμα συμπεθεριου;Αν και θα εχουν μια μικρη διαφορα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥΥΥΥ,ξεζουμιχτητε!(δεν ξερω εαν το γραφω σωστα,χαχαχαχαχαχα!)

Πηγε σημερα σχολειο η μικρη;Βγαλατε τα ραμματα;

ΜΑΥ ΜΟΥ,τι γυμνασια σας κανει η Μιχαελα;Μωρε,καποιο αλμα θα περναει!Πως ειναι σημερα;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πως ειναι ο Χρηστακος;Κοιμηθηκατε καλα το βραδυ;Για να ξαναβγω σε αναρρωτικη θελω 200 ενσημα.Περιπου 6 μηνες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η μπεμπουλα;Καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ τον προβληματισμο σου,μιας και το ιδιο σκεφτομουν και γω.Βαση της δικης μου εμπειριας,η μικρη ξυπνουσε για γαλα εως και τον 5ο περιπου!Χωρις να την ξυπνησω εγω,και μονο 1 φορα!Οταν μπηκαν οι στερεες το σταματησε!Αν και ξυπναει εως και τωρα τα βραδια,της βαζω πιπιλα/δινω νερο και κοιμαται παλι!Οποτε μου δειχνει με αυτο τον τροπο πως δεν πειναει!Οταν ρωτησα την παιδιατρο,σε ηλικια 7 μηνων,εαν θα επρεπε να της δινω γαλα μου απαντησε αρνητικα.Πως θα της γινει συνηθεια,και εφοσον,μετα τους παραπανω τροπους ηρεμει,αρα δεν πειναει.Το παιδι,θα σου δειξει ποτε ειναι η στιγμη να σταματησει.Ακομη ειναηρ νωρις ομως!Πιστευω πως μετα την εισαγωγη των στερεων θα ειναι καλυτερα.Και παλι στο ξαναλεω,σε καταλαβαινω διοτι ειναι και η δουλεια στη μεση!

ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,τι κανετε;Απο τη στιγμη που μαθαινεις για εγκυμοσυνη,μπορεις να σταματησεις.Απλως ο γιατρος σου γραφει πως υπαρχει προβλημα στην κυηση και καθε μηνα περνας επιτροπη για την εγκριση της αδειας!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,ψυχουλα μου,χαιρομαι που εφυγαν τα συμπτωματα!Μπαινετε στον πειρασμο να κοιταξετε για παιδικα πραγματα;

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πως ξημερωσατε μανα και κορη;

Μαρακι μου τι μου κανεις;;

Σε ευχαριστω Μαρακι μου....δεν θελω ακομα να ψαξω ...να κανω την αυχενικη και μετα....λεω!!

Τι επαθε μωρε η Δημητρουλα σου;;

Αχ!! ποσο καιρο εχουμε να τα πουμε Μαρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια γυρισαμε.....

Εγινε!!!!! Ποναω λιγακι....αλλα θα ξεκουραστω τωρα και πιστευω θα ειμαι καλυτερα το βραδυ που εχουμε "δουλειες" να κανουμε με τον αντρα μου!!!

Με το καλο Ηλιοβασιλεμα μου....Να ξεκουραζεσαι τωρα μαναρακι μου....ε;;

Και εγω στην πρωτη που ειχα κανει ποναγα...αλλα δεν ειναι τιποτα θα περασει Μαναρακι μου.....Σ'αγαπαμε.....πολυ....Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσακι ελα!!!!

Ναι λογω και οπισθιας κλισης της μητρας εχω λιγο πονο παραπανω και μου εκανε τοπικη αναισθησια...ετσι μου ειπε ο γιατρος γιατι εγω δεν εβλεπα τι κανανε εκει κατω!:rolleyes:

Εχεις πολυ καιρο μπροστα σου να κοιταξεις για το μωρο σου!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο , μελανιασε το ενα χειλακι της ζουζουνας σου; Μαλλον ειναι αυτο που σου ειπε η γιατρος σου. Μου θυμιζει που σε αντιστοιχη ηλικια, ειχα βρει την κορη μου με αιματωμα μεσα στο ματι και την πηγα οφθαλμιατρο και τελικα ειχε χτυπησει στα καγκελα της κουνιας ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...