Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλα ειμαστε, εσυ??? το νινακι σου??? εσυ μπορει να εχει κοριτσακι!!!

Καληνυχτα NGN!!!

Χαιρομαι που ειστε καλα Koalaki μου.....

Εγω καλα ειμαι και το νινακι μας καλα ειναι....:D:D.

Αχ!! δεν με νιαζη τι θα ειναι ....γερο παιδι να'ναι και οτι να'ναι....

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

Εχετε πολυ χιονι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτισω ....παω για νανι!!!

Θα τα πουμε αυριο....φιλακια πολλα!!!....Γαλιαντρες μουυυυυ!!

Ματσσσσ!!! Μουτσσσσ!!!

Ηλιοβασιλεμα μου σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!...για αυριο μαναρακι μου....Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ!!!

Φιλακια τα λεμε....καλο βραδυ σε ολες!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χαιρομαι που ειστε καλα Koalaki μου.....

Εγω καλα ειμαι και το νινακι μας καλα ειναι....:D:D.

Αχ!! δεν με νιαζη τι θα ειναι ....γερο παιδι να'ναι και οτι να'ναι....

Εσυ τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

Εχετε πολυ χιονι;;;

Οχι δεν εχουμε πολυ, προλαβε και ελιωσε αλλα χιονιζει παλι...

Εννοειτε γερο να ειναι πανω απο ολα, απλα λεγαμε για τη συμπεθερα μου οτι θα εχει κοριτσακι και εσυ αγορακι, αλλα τελικα μηπως γινει το αντιθετο και απο τις 2 σας ομως??? και οχι μονο απο τη συμπεθερα μου που εχει αγοοοοοοοραρο!!!!!!!!!

Καληνυχταααααααααα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα κοριτσια...

Νωριτερα δεν προλαβα να μπω γιατι ειχα επισκεψεις, μετα σιδερωμα ...τωρα εκανα μπανιο και ετοιμασα τα πραγματα για αυριο.

Τα λεμε.

Διαφημίσεις

Τωρα έχω νεύρααα!!! Ξύπνησε να φάει- ήταν κ η ώρα κ ήπιε τα @.....@ του καράμπελα κ την πήρε ο υπνος στον ώμο. Και καλά ως εδωπ, γιατί να ξυπνήσω πάλι σε μία ώρα τώρα;;!!! :mad::x:sad::-(

ΙΩΑΝΝΑ μου για το όνομα εξαρτάται απο την ενορία κ από τον παπά. Έχω ρωτήσει και γω κ ο ένας μου πε οκ, ο άλλος μου είπε για Μιχαηλία. Αλλά σου λέω εξαρτάται. Το κοριτσάκι της φίλης μου που θα βαφτίσω φετος, θα το πούνε Ισαβέλλα......!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ όπως σου ειπε κ το ΚΟΑΛΑΚΙ για το βραδινό. Καλώς ή κακώς, τα μωρά αποφασίζουν πότε κ τί θα φάνε.. Αυτά σε οτι αφορά το γάλα.. Για τη στερεα τροφή πάντα υπάρχουν "κόλπα"!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, καλή επιτυχία ξανά κ ξανά!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου και εγώ δυσκολευόμουν αρχικά παρα πολύ με το σλίνγκ! Έπρεπε να εχω πάντα κάποιον να μου το βάζει. Μετά πήρα τον αέρα! Για να δούμε πως θα πάει το αγόρι μας με το αντικολικό γάλα. Παρόλο που πιστεύω οτι βαδίζετε ουτοσιάλλως προς το τέλος!

ΚΟΑΛΑΚΙ το έστρωσε;;

Κορίτσια ήπιε 40 μλ! Τα νευρα μου λέμε! Πέφτω για υπνο γιατί δεν ξερω τί μου ξημερωπνει σήμερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλημερα εδω εχει παγωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α χτες κοριτσια η μουρμουρα εδωσε ρεσιταλ πολυ κλαμα!!!!ηθελε μονο αγκαλια !!!!!!!αφου πηγε 11.30 για να κοιμηθει!!!μαλλον απ το εμβολιο ηταν!!!!!!!

σημερα το μενου εχει φασολακια κ μπακαλιαρακια!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κανει η φμ?μενω ορεστιαδα μεσα!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΥ κολπακια σου κανει η μικρη?ετσι παντως εκανε κ η δικια μου λιγες μερες πριν κοψει το βραδινο ξυπνημα ετρωγε λιγο στηθος κ μετα υπνος!!!!!

οσο για το ονομα δεν ξερω θα ρωτησω οταν παω στο νησι τον πνευματικο μου!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σου Χρηστινακι μου!!!!!!Εμενα παντως η γιατρος απο την αρχη μου ειπε οτι με το που αθ τον κανω μπανιο θα τον ταιζω και κοιμαται να μην τον ξυπναω για φαγητο.Οποτε ξυπνησει.Κι ετσι σιγα σιγα εξασφαλισαμε περιπου ενα εφταωρο για βραδυ!!!!!!!!Ρωτα και τον γιατρο.Ο μικρος τωρα ξυπναει γυρω στις 7 και μετα τρωει κανονικα ανα τριωρο.την ημερα τον ξυπναω εννοειται!!!!!!1

Βρε Μποτσάκι μου έχω μία απορία! Την ημέρα τον ξυπνάς στο τριωρο να φάει; ΄η ξυπναει μόνος του να φαει; Σε ρωτάω γιατί έχει διαφορά! Αν ισχυει το πρώτο, η γιατρός δε σου έχει πει μήπως δέ χρειάζεται; Μαρή μήπως βαρυστομαχιάζει ο Χρηστάρας και γιαυτό τραγουδάει τη νύχτα! Για δες το αυτό!

Καλημέρα σε όλες! Καλημερα Ιωάννα μου!

Και δώ, κακοκαιρία θα έχουμε όπως φαινεται !

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ κρύο σήμερα! Η μικρή έφαγε 3 φορές τη νύχτα όπως συνηθίζει... αλλά ευτυχώς δεν είχε πονάκια... Το πρωί μόνο έκλαιγε για καμιά ώρα... αλλά έκανε κακά και ηρέμησε και τώρα κοιμάται!

Και εγώ δεν είχα σκοπό να κόψω το φαγητό στο παιδί και να το αφήσω να πεινάει!!!

Και έψαξα αυτό που μου είπε η φίλη μου... Οι έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά που τρώνε όποτε θέλουν και όχι με πρόγραμμα (είτε θηλασμό είτε ξένο) αναπτύσσουν μεγαλύτερο IQ στην ηλικία των 3 ετών...

Πάντως δεν μου είπε να κόψω το βραδινό τάισμα από τώρα... απλά ισχυριζόταν ότι πολλές φορές τα μωρά ξυπνάνε από συνήθεια και όχι γιατί πεινάνε... και ότι αν πχ τους δώσεις λίγο νερό (αν και νερό δεν δίνεις πριν τους 5 μήνες έτσι δεν είναι???) και κοιμηθούν σημαίνει ότι δεν ήθελαν φαγητό...

Ερώτηση πόσο γραμμάρια παίρνουν περιπού τα μωρά σας την εβδομάδα??? Ρωτάω γιατί εμένα μέχρι τώρα έπαιρνε πολλά.. αλλά είναι λογικό να μην συνεχίσει έτσι τώρα που πήρε τα πάνω της, γιατί αλλιώς θα γίνει παχύσαρκη!

kPAZp2.png

Μαυ και εμένα μου έχει περάσει από το μυαλό ότι η μικρή μου μπορεί να τρώει πολύ και να πονάει το στομάχι της... ή να γίνονται πιο έντονοι οι κολικοί από την βαρυστομαχιά... :shock::shock::shock:

οπότε εχθές το απόγευμα που θεώρησα ότι είχε φάει αρκετά και ξύπνησε μέσα σε 20 λεπτά δεν την ξανάδωσα φαγητό... και της έβαλα για πρώτη φορά πιπίλα... και είδα ότι ηρέμησε... δεν κοιμήθηκε αμέσως... την πιπίλαγε για αρκετή ώρα, αλλά ήταν ήρεμη!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα απο τη χιονισμενη Κοζανη!Αν και δεν εχει ωρα που ξεκινησε,το εστρωσε ομως γρηγορα!

Εμεις ειμαστε καλα!Στο δωματιο της μικρης και παιζουμε!

ΑΓΟΡΟΜΜΑΜΥ ΜΟΥ,ονομα και πραμα πλεον!Να ειναι γερο και το 2ο αγορακι σας!Στα ''πουπουλα'' θα σ'εχουν!Λοιπον,να θεσω θεμα συμπεθεριου;Αν και θα εχουν μια μικρη διαφορα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥΥΥΥ,ξεζουμιχτητε!(δεν ξερω εαν το γραφω σωστα,χαχαχαχαχαχα!)

Πηγε σημερα σχολειο η μικρη;Βγαλατε τα ραμματα;

ΜΑΥ ΜΟΥ,τι γυμνασια σας κανει η Μιχαελα;Μωρε,καποιο αλμα θα περναει!Πως ειναι σημερα;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,πως ειναι ο Χρηστακος;Κοιμηθηκατε καλα το βραδυ;Για να ξαναβγω σε αναρρωτικη θελω 200 ενσημα.Περιπου 6 μηνες.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,τι κανει η μπεμπουλα;Καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ τον προβληματισμο σου,μιας και το ιδιο σκεφτομουν και γω.Βαση της δικης μου εμπειριας,η μικρη ξυπνουσε για γαλα εως και τον 5ο περιπου!Χωρις να την ξυπνησω εγω,και μονο 1 φορα!Οταν μπηκαν οι στερεες το σταματησε!Αν και ξυπναει εως και τωρα τα βραδια,της βαζω πιπιλα/δινω νερο και κοιμαται παλι!Οποτε μου δειχνει με αυτο τον τροπο πως δεν πειναει!Οταν ρωτησα την παιδιατρο,σε ηλικια 7 μηνων,εαν θα επρεπε να της δινω γαλα μου απαντησε αρνητικα.Πως θα της γινει συνηθεια,και εφοσον,μετα τους παραπανω τροπους ηρεμει,αρα δεν πειναει.Το παιδι,θα σου δειξει ποτε ειναι η στιγμη να σταματησει.Ακομη ειναηρ νωρις ομως!Πιστευω πως μετα την εισαγωγη των στερεων θα ειναι καλυτερα.Και παλι στο ξαναλεω,σε καταλαβαινω διοτι ειναι και η δουλεια στη μεση!

ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ,τι κανετε;Απο τη στιγμη που μαθαινεις για εγκυμοσυνη,μπορεις να σταματησεις.Απλως ο γιατρος σου γραφει πως υπαρχει προβλημα στην κυηση και καθε μηνα περνας επιτροπη για την εγκριση της αδειας!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,ψυχουλα μου,χαιρομαι που εφυγαν τα συμπτωματα!Μπαινετε στον πειρασμο να κοιταξετε για παιδικα πραγματα;

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,πως ξημερωσατε μανα και κορη;

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πολύ κρύο σήμερα! Η μικρή έφαγε 3 φορές τη νύχτα όπως συνηθίζει... αλλά ευτυχώς δεν είχε πονάκια... Το πρωί μόνο έκλαιγε για καμιά ώρα... αλλά έκανε κακά και ηρέμησε και τώρα κοιμάται!

Και εγώ δεν είχα σκοπό να κόψω το φαγητό στο παιδί και να το αφήσω να πεινάει!!!

Και έψαξα αυτό που μου είπε η φίλη μου... Οι έρευνες δείχνουν ότι τα μωρά που τρώνε όποτε θέλουν και όχι με πρόγραμμα (είτε θηλασμό είτε ξένο) αναπτύσσουν μεγαλύτερο IQ στην ηλικία των 3 ετών...

Πάντως δεν μου είπε να κόψω το βραδινό τάισμα από τώρα... απλά ισχυριζόταν ότι πολλές φορές τα μωρά ξυπνάνε από συνήθεια και όχι γιατί πεινάνε... και ότι αν πχ τους δώσεις λίγο νερό (αν και νερό δεν δίνεις πριν τους 5 μήνες έτσι δεν είναι???) και κοιμηθούν σημαίνει ότι δεν ήθελαν φαγητό...

Ερώτηση πόσο γραμμάρια παίρνουν περιπού τα μωρά σας την εβδομάδα??? Ρωτάω γιατί εμένα μέχρι τώρα έπαιρνε πολλά.. αλλά είναι λογικό να μην συνεχίσει έτσι τώρα που πήρε τα πάνω της, γιατί αλλιώς θα γίνει παχύσαρκη!

Τα μωράκια περίπου τους 3 πρωτους μήνες παίρνουν απο 750-1000γρ το μήνα. Μετά το πρωτο τρίμηνο, αυτό μειώνεται γιατί όπως λες, θα γίνονταν παχύσαρκα!

Εμένα η μικρή, παίρνει περιπου 180-200 γρ τη βδομάδα. Η Βασιλική μεχρι το 3 μηνο επαιρνε 1 κιλό το μήνα και μετά φρέναρε απότομα και έπαιρνε περιπου 300 γρ το μήνα. Φυσιολογικό είναι!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ! Τί κάνει η Δημητρούλα σου; Χιόνισε κ τό στρωσε; Μα τί καλά!!! Ζηλεύω!!!! Η Μιχαέλα είναι ξύπνια απο τις 7 το πρωί, ξύπνησε κ τη Βασιλική με τα μουρμουρητά της κ ετσι το σημερινό μου πρόγραμμα ξεκίνησε πολύυυυυυυυ νωρίς!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,οπως ειπε η ΜΑΥ ΜΑΣ,τα μωρακια απο μια ηλικια και μετα δεν παιρνουν τα ιδια γραμμαρια!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,καλημερα και σε σενα!Σου εκανε και πυρετο η μουρμουρα;Οσο για το ονομα,νομιζω πως το Γαβρηιλια ειναι χριστιανικο.Φυσικα ρωτα και τον πνευματικο σου.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσιαααααααααααα καλημεραααααααααα, τι κανετε??? εδω εχει παγωνια και ψιχαλιζει, χιονια δεν εχουμε, ελιωσαν και τα χτεσινοβραδυνα :(. Ακομα και η ατμοσφαιρα ειναι ομιχλωδης ενω εχθες ηταν πεντακαθαρη.

Εμεις ειμαστε καλα, ξυπνησαμε στις 9 και τωρα ανοιγο-κλεινουμε την καρταρομπα μας :tongue: μεχρι να φαμε φρουτο.

ΜΑΥ ΜΟΥ υπομονη με τη μικρουλα σου, ειναι φασεις που τις περνανε ολα τα μωρακια (μαζι και το δικο μου απο την γεννηση κιολας) και μας μενουν μονο τα νευρα μετα...!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ οπως σου ειπαν και τα κοριτσια αυτης της ιδιας αποψης ειμαι και εγω. Τα μωρακια ενστικτωδως (οργανικα) μετα απο ενα διαστημα δεν περνουν το βαρος που επαιρναν γιατι η φυση εχει προνοησει και γιαυτο, απλα απο ομως θελει ελεγχο για να μην ξεφυγει το πραγμα αργοτερα οσον αφρα την παχυσαρκια οπως προαναφερατε...

Εμενα η φμ ξυπνουσε για γαλα ανα 3ωρο μεχρι τον 7ο μηνα, το σταματησε μονη της χωρις να ζηταει πιπιλα και νερο, ειδικα το νερο δεν το υιοθετησα καθολου για να μην της γινει συνηθεια, οχι οτι ειναι κακο (σε καμια περιπτωση), απλα γιατι μην ξεχνατε πως το δικο μου μωρακια κοιμηθηκε μετα τον χρονο για 1 ολοκληρη ωρα, μεχρι πριν τον χρονο ο υπνος της ηταν 5 λεπτος :shock::shock: ολο το 24ωρο. Εκει να δειτε νεεεεεεεευρα :mad::mad:.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ καλα ξημερωσαμε, μια χαρα!!! Τα εφαγε τα φρουτακια με τα μπισκοτακια η δημητρουλα σου εχθες???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει το μικρουλι σου??? ανησυχη ηταν??? ειναι μωρε πολλα τα προβληαμτα που τα κανουν να ειναι γκρινιαρικα...

Παω να κανω καφε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...