Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κοριτσακια ειχαμε παει για εμβολιο το πρωι!!!!!!!

η μουρμουριτσα μου ειναι 6700 κ 66 ποντους!!!!!!!τελεια μας ειπε η γιατρος!!!!!

σε 10 μερες θα ξεκινησουμε να τρωμε φρουτα!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο ο καβγας με τον αντρουλη σου!!!!!!ο αντρας μου ευτυχως δεν την ακουει κ μου λεει να μην της δινω σημασια

ΖΩΗ αντε μπραβο τωρα θα αρχισετε σιγα σιγα να στρωνετε στα ωραρια σας!!!!!!!!!!η πεθερα ειναι 50 ετων!!!!!!!!κ μενα βοηθαει ο αντρας μου πολυ με την μικρη!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αντε βουρ στο ψητο χαχααχ!!!!!!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

καλοταισε τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ΜΑΥ ευτυχως ο ανρτουλης μου δεν την ακουει !!!!!!!!!!!

NGN σε θαυμαζω!!!!!!χαρας το κουραγιο σου!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανει το μπεμπε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ αντε στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ αναμενουμε την λιστα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κ μενα η μικρη ειχε κανει γρομπαλακι στο πρωτο εμβολιο κ της εκανα κομπρεσα με χαμομηλι αλλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια θα φυγει μονο του στα επομενα δεν μου ξανακανε,αλλα αλλαξα κ παιδιατρο!!!!!!!!ποιο γαλα ειπε θα πινετε τωρα?

βρε κοριτσια πειτε μου κατι μιλησα με μια γνωστη μου κ με ρωτησε τι ονομα θα δωσουμε στη μικρη κ της ειπα ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ κ μου ειπε οτι το ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ οπως κ το ΜΙΧΑΕΛΛΑ(ΜΑΥ εχεις ρωτησει παπα?)ειναι καθολικα κ τα χριστιανικα ειναι ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ Κ ΜΙΧΑΗΛΙΑ ξερετε κατι?

Ιωαννακι μου τι μου κανεις;;

Με το καλο για το Γαμο σας και την Βαφτιση τις Μουρμουριτσας σας......:D:D:D.

Το μπεμπε μεγαλωνει ....τωρα περιμενουμε πως και πως να το ξαναδουμε....Ουφ!! ποτε θα παει 21/2 για να το δουμε παλι....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωή θηλάζω και ξαπλωμένη... αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ... γιατί πρώτον φοβάμαι και δεύτερον γιατί όπως και η μικρή της Μαυς, το μωρό μου κάνει απίστευτη φασαρία!!!!

:-) :-) :-)...

kPAZp2.png

Ε σαν αγορομάμυ που είναι, ναι ;)

Εσύ τι κάνεις, κούκλα;

ΑΧ!! μπραβο στην Αγορομαμμυ μας.....:D:D.

Εγω καλα ειμαι Ζωητσα μου...ολα καλα...εχουν κοπει και η ζαλαδες η πολλες και η ανακατοσουρες.....

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ζωή θηλάζω και ξαπλωμένη... αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ... γιατί πρώτον φοβάμαι και δεύτερον γιατί όπως και η μικρή της Μαυς, το μωρό μου κάνει απίστευτη φασαρία!!!!

:-) :-) :-)...

Χαχαχα! Πάντως εγώ βάζω το κεφαλάκι της στο μπράτσο μου, ένα μαξιλάρι στην πλάτη της κι ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μου και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσω εγώ στην πλάτη μου, που δε μας πειράζει. Τώρα βέβαια αν δεν μπορείς να κοιμηθείς από τη φασαρία, τι να πω, ωτοασπίδες :tongue::tongue:

p8P6p2.png

ΑΧ!! μπραβο στην Αγορομαμμυ μας.....:D:D.

Εγω καλα ειμαι Ζωητσα μου...ολα καλα...εχουν κοπει και η ζαλαδες η πολλες και η ανακατοσουρες.....

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;;

Μπράβο βρε Ριτσάκι! Άντε, εύχομαι όλα εύκολα από δω και πέρα! Στην αυχενική μάλλον θα μάθεις και το φύλο!

Εμείς καλά, άρχισε και κοιμάται η μικρή μου και κάνουμε πάρτυ! :D

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Ριτσάκι! Άντε, εύχομαι όλα εύκολα από δω και πέρα! Στην αυχενική μάλλον θα μάθεις και το φύλο!

Εμείς καλά, άρχισε και κοιμάται η μικρή μου και κάνουμε πάρτυ! :D

Σε ευχαριστω Ζωητσα μου.....ναι θα το μαθουμε....:D:D:D.

Χαιρομαι που ειστε καλα μαναρακι μου.....:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χαχαχα! Πάντως εγώ βάζω το κεφαλάκι της στο μπράτσο μου, ένα μαξιλάρι στην πλάτη της κι ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μου και το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να πέσω εγώ στην πλάτη μου, που δε μας πειράζει. Τώρα βέβαια αν δεν μπορείς να κοιμηθείς από τη φασαρία, τι να πω, ωτοασπίδες :tongue::tongue:

Εγώ την βάζω πάνω στο μαξιλάρι θηλασμού...

Το τέλος του μαξιλαριού το βάζω ανάμεσα στα πόδια μου... και της δίνω το πάνω στήθος αντί για το κάτω! Θα δοκιμάσω και τον δικό σου τρόπο, μήπως βολέψει καλύτερα...

Αλλά για την φασαρία τι να πω!! Ο άνδρας μου την φωνάζει βάτραχο και αλιγάτορα... και μερικές φορές λέει ότι ροχαλίζει ή ότι κάνει σαν γέρος... πέρα ότι γκριλίζει και τρίζει... :tongue::tongue::tongue: Το παιδί μου θέλει να μιλήσει από τώρα!

kPAZp2.png

Κοριτσια μια διευκρινιση για το Χρηστινακι.Εγραψα οτι δεν ξυπναω τον μπεμπη να φαει.Εννουσα οτι αν ξυπνησει νωριτερα φυσικα και θα τον ταισω.απλως εχει συνηθισει και δεν ξυπναει.Εννοειται πως δεν θα αφησω νηστικο το παιδι οταν πειναει!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε καλα??? εδω πολυυυ κρυο, χιονιζει παλι ενω ειχα λιωσει το απογευμα...

Εμεις ειμαστε καλα, πηγα μαρκετ το απογευμα να παρω προμηθειες σε τροφη για το μωρο γιατι ο καιρος αγριευει και αλλο απο σημερα τη νυχτα...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ συγχαρητηρια για τα νεα σας και να ειναι γερο το 2ρο αγορακι σας!!!!!!!!! Με το καλο λοιπον...!!! Να δουμε ποια νυφη θα κανεις...:?: και ποια συμπεθερα???

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ να σου στειλω λιιιγο χιονι.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ κατα εκει δεν χιονισε??? στις ειδησεις ελεγε οτι τα σχολεια παρεμειναν κλειστα λογω επελαση χιονια, προφανως εννοουσε πολυ πιο πανω απο εσας...

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ το μωρο και ΜΟΝΟ ειναι αυτο που θα σε καθοδηγησει για το ΠΟΤΕ θα σταματησει να ζηταει φαγητο και οχι η φιλη σου. Ενα μωρο ειδικα μικρο αν πειναει θα κανει τα παντα προκειμενου να ικανοποιησει την αναγκη του οσο και να το αγνοει η μαμα. Μπορω να γραψω πολλα επι του θεματος (βασει προσωπικησ εμπειριασ) αλλα δεν εχει νοημα για ενα τοσο μικρο μωρακι οπως το δικο σου. Επειδη θα ακολουθησουν πολλα ευτραπελα και φασεις φροντισε να "ακους" μονο το μωρο σου και κανεναν αλλον!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ χιονισε αλλα εχει παρα μα παρα πολυ παγο κ οντως τα σχολεια εμειναν κλειστα.ποσο πιο πανω απο μας καλε?μετα απο δω ειναι η βουλγαρια χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ετσι εκανα κ εγω οταν ξυπνουσε το βραδυ παντα την ταιζα!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ καλα ειμαστε!!!!!!!!να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ χιονισε αλλα εχει παρα μα παρα πολυ παγο κ οντως τα σχολεια εμειναν κλειστα.ποσο πιο πανω απο μας καλε?μετα απο δω ειναι η βουλγαρια χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ετσι εκανα κ εγω οταν ξυπνουσε το βραδυ παντα την ταιζα!!!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ καλα ειμαστε!!!!!!!!να ξεκουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε δεν ξερω ακριβως που ειστε...:tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια μου μπήκα μόνο για να δω νέα της ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!!!!!!!

Με το καλό και το 2ο αντράκι σου!!!!!!!! Θα έχεις έτοιμη και την γκαρνταρόμπα του!!!!!! Μια χαρά τα κατάφερες!!!!!!!

Αχ θα μαζέψω λίγο την κουζίνα γιατί έφτιαξα ένα γλυκό και θα την πέσω κορίτσια μου!!!!!!

Τα λέμε αύριο αναλυτικά!!!! Φιλιά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια μου μπήκα μόνο για να δω νέα της ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!!!!!!!

Με το καλό και το 2ο αντράκι σου!!!!!!!! Θα έχεις έτοιμη και την γκαρνταρόμπα του!!!!!! Μια χαρά τα κατάφερες!!!!!!!

Αχ θα μαζέψω λίγο την κουζίνα γιατί έφτιαξα ένα γλυκό και θα την πέσω κορίτσια μου!!!!!!

Τα λέμε αύριο αναλυτικά!!!! Φιλιά!!!!

Καληνυχτα ngn μου....καλη ξεκουραση!!!

Τα λεμε .....Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Koalaki μου τι μου κανεις;;

Χιονια εχετε...αχ!! τι ωραια.....

Η Φμ τι κανει ;;....καλα ειναι;;

Καλα ειμαστε, εσυ??? το νινακι σου??? εσυ μπορει να εχει κοριτσακι!!!

Καληνυχτα NGN!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...