Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

May μου το προγραμμα το εκανα...η υλοποιηση του μενειι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσυ μας δινεις κουραγια...πόσο ωραια ειναι η ζωη με 2 παιδια!!!!!!!!!!! Αστυνομος σαϊνης που σου χρειαζεται: ελα καλο μου χεεεεεερι!!!!!!!!! (το θυμαστε το παιδικο...που μεσα απο καμπαρντινα εβγαζε ενα σωρο ελατηρια με χερια κλπ):P:p:p

Χαχαχα, άμα σου πώ πόσες φορές έχω σκεφτεί τον αστυνόμο Σαίνη!! Όλες μας φαντάζομαι!! Είχε βάλει η πατουσίτσα στο φβ μια πολύ αστεία καρικατούρα, μια μαμά με ένα μωρό και απο το σώμα της να κεφυτρώνουν χέρια που όλα κάνουν δουλειές!! Πόσο αστείο!!!!

Όσο για την υλοποίηση του προγράμματος, στο χέρι σας ειναι!!

(....τωρα γιατί μου θύμισα την τρόικα..;):shock::shock::shock::shock:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλιοβασίλεμα, είναι δυνατόν να χτύπησε πάλι η μικρή σου!!! Ματιασμένη την έχουν???

Τι ωραία που θα είναι να γεμίσει πάλι η παρέα εγκυούλες!!! Άντε μακάρι να ειναι ο μήνας σου αυτός :-)... και να ευχαριστηθείς και το χρόνο με τον ανδρούλη σου :tongue::tongue::tongue:

Μποτσάκι πάλι καλά που πηγαίνετε και καμία βολτούλα...αλλιώς όντως δεν αντέχεται να ακούς συνεχώς το μωρό σου να κλαίει... Χρειάζεται δύναμη!!

Ιωάννα τα είπες ευθέως στην πεθερά σου!!! Μπράβο! Ο άνδρας σου σε υποστηρίζει?

Μαυ εγώ από το Πήλιο εκτός από το ότι είναι πάρα πολύ ωραία... θυμάμαι το απίθανο φαγητό!!!!!! Και εμείς την βάφτιση σκεφτόμασταν μήπως την κάνουμε στη Νάξο, αλλά τελικά θα είναι αρκετή ταλαιπωρία και έτσι θα γίνει εδώ. Γιατί για να γίνει στη Νάξο πρέπει να πάμε σίγουρα άλλη μία φορά για να τα κανονίσουμε...Άσε που δεν θα είναι εύκολο για τον κόσμο να έρθει... ειδικά το σόι του άνδρα μου και τον νονό μας.

Αγορομαμμυ συγχαρητήρια... πότε θα μπεις να μας πεις νέακια????

Μαράκι, Κοαλάκι τι κάνουν τα κορίτσια σας?

Κοαλάκι και εμένα μου αρέσει το χιόνι... αλλά προς το παρόν περιμένω πως και πως να βγω εξώ... οπότε καλύτερα να μην χιονίσει εδώ ;););)

Μαράκι, και εσύ είσαι κουρασμένη και αγχωμένη με την επιστροφή στη δουλειά.. οπότε είναι λογικό να γίνονται παρεξηγήσεις... μην στεναχωριέσαι!

Ζωή η μικρή άρχισε να κοιμάται περισσότερο το βράδυ???? Μια χαρά...

Μια φίλη μου είπε να σταματήσω να ταίζω την μικρή τη νύχτα όταν μεγαλώσει λιγο ακόμα... μου είπε ότι θα κλάψει μερικά βράδια, αλλά θα συνηθίσει... και αυτό θα είναι επένδυση για αργότερα... Τι λέτε θα το κάνατε αυτό? Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ δεν είχε τόσα πονάκια όσα προχθές και πάλι με το ζόρι κοιμηθήκαμε...

Έτρωγε 9 με 10... στις 10 + κοιμήθηκε... και ξύπνησε για φαγητό στη 1... έτρωγε μέχρι τις 2 και μετά δεν είχε ύπνο.. οπότε την κράταγε ο άνδρας 40 λεπτά για να ξανακοιμηθεί... και στις 4 ξαναξύπνησε για φαγητό... και έμεινε ξύπνια μέχρι της 5.30... και στις 7 ξαναξύπνησε για φαγητό!... οπότε και σηκώθηκα!!! Μετά την έπιασαν τα πονάκια... οπότε τώρα κάθε 20 λεπτά κλαίμε! Της σηκώνω τα ποδαράκια και την βοηθάει... αλλά και πάλι σε λίγο την ξαναπιάνει πόνος....

Και σκέφτομαι τι θα γίνει αν θέλει φαγητό στη 1 και στις 4 όταν αρχίσω δουλεια... ???

kPAZp2.png

Κοριτσια καλησπερα!!! ολα καλα κοριτσια μου τελεια! σε μια ωρα θα με δει και ο γιατρος μου! ολυ καλες οι μετρησεις μας οπως την πρωτη εγκυμοσυνη. ειδαμε πουλιιι 99% αγορακι. χαμος θα γινει.!" πητ βγαινει 8/8! εσεις ολες καλα;;

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασίλεμα, είναι δυνατόν να χτύπησε πάλι η μικρή σου!!! Ματιασμένη την έχουν???

Τι ωραία που θα είναι να γεμίσει πάλι η παρέα εγκυούλες!!! Άντε μακάρι να ειναι ο μήνας σου αυτός :-)... και να ευχαριστηθείς και το χρόνο με τον ανδρούλη σου :tongue::tongue::tongue:

Μποτσάκι πάλι καλά που πηγαίνετε και καμία βολτούλα...αλλιώς όντως δεν αντέχεται να ακούς συνεχώς το μωρό σου να κλαίει... Χρειάζεται δύναμη!!

Μαυ εγώ από το Πήλιο εκτός από το ότι είναι πάρα πολύ ωραία... θυμάμαι το απίθανο φαγητό!!!!!! Και εμείς την βάφτιση σκεφτόμασταν μήπως την κάνουμε στη Νάξο, αλλά τελικά θα είναι αρκετή ταλαιπωρία και έτσι θα γίνει εδώ. Γιατί για να γίνει στη Νάξο πρέπει να πάμε σίγουρα άλλη μία φορά για να τα κανονίσουμε...Άσε που δεν θα είναι εύκολο για τον κόσμο να έρθει... ειδικά το σόι του άνδρα μου και τον νονό μας.

Κοαλάκι και εμένα μου αρέσει το χιόνι... αλλά προς το παρόν περιμένω πως και πως να βγω εξώ... οπότε καλύτερα να μην χιονίσει εδώ ;););)

Μαράκι, και εσύ είσαι κουρασμένη και αγχωμένη με την επιστροφή στη δουλειά.. οπότε είναι λογικό να γίνονται παρεξηγήσεις... μην στεναχωριέσαι!

Μια φίλη μου είπε να σταματήσω να ταίζω την μικρή τη νύχτα όταν μεγαλώσει λιγο ακόμα... μου είπε ότι θα κλάψει μερικά βράδια, αλλά θα συνηθίσει... και αυτό θα είναι επένδυση για αργότερα... Τι λέτε θα το κάνατε αυτό? Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ δεν είχε τόσα πονάκια όσα προχθές και πάλι με το ζόρι κοιμηθήκαμε...

Έτρωγε 9 με 10... στις 10 + κοιμήθηκε... και ξύπνησε για φαγητό στη 1... έτρωγε μέχρι τις 2 και μετά δεν είχε ύπνο.. οπότε την κράταγε ο άνδρας 40 λεπτά για να ξανακοιμηθεί... και στις 4 ξαναξύπνησε για φαγητό... και έμεινε ξύπνια μέχρι της 5.30... και στις 7 ξαναξύπνησε για φαγητό!... οπότε και σηκώθηκα!!! Μετά την έπιασαν τα πονάκια... οπότε τώρα κάθε 20 λεπτά κλαίμε! Της σηκώνω τα ποδαράκια και την βοηθάει... αλλά και πάλι σε λίγο την ξαναπιάνει πόνος....

Και σκέφτομαι τι θα γίνει αν θέλει φαγητό στη 1 και στις 4 όταν αρχίσω δουλεια... ???

Γεια σου Χρηστινακι μου!!!!!!Εμενα παντως η γιατρος απο την αρχη μου ειπε οτι με το που αθ τον κανω μπανιο θα τον ταιζω και κοιμαται να μην τον ξυπναω για φαγητο.Οποτε ξυπνησει.Κι ετσι σιγα σιγα εξασφαλισαμε περιπου ενα εφταωρο για βραδυ!!!!!!!!Ρωτα και τον γιατρο.Ο μικρος τωρα ξυπναει γυρω στις 7 και μετα τρωει κανονικα ανα τριωρο.την ημερα τον ξυπναω εννοειται!!!!!!1

1sh1p2.png

Κοριτσια καλησπερα!!! ολα καλα κοριτσια μου τελεια! σε μια ωρα θα με δει και ο γιατρος μου! ολυ καλες οι μετρησεις μας οπως την πρωτη εγκυμοσυνη. ειδαμε πουλιιι 99% αγορακι. χαμος θα γινει.!" πητ βγαινει 8/8! εσεις ολες καλα;;

Αντε μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!Θα μας πεθανεις σημερα!!!!!!!

Τελειααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Με το καλο να βγει γερο το μωρακι σου!!!!!

Μαρη τρεις αντρες θα σε εχουν κοκο λαλα!!!!!!!Ασε που τα εχεις ολα ετοιμα απο τον Μητσο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια ειχαμε παει για εμβολιο το πρωι!!!!!!!

η μουρμουριτσα μου ειναι 6700 κ 66 ποντους!!!!!!!τελεια μας ειπε η γιατρος!!!!!

σε 10 μερες θα ξεκινησουμε να τρωμε φρουτα!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο ο καβγας με τον αντρουλη σου!!!!!!ο αντρας μου ευτυχως δεν την ακουει κ μου λεει να μην της δινω σημασια

ΖΩΗ αντε μπραβο τωρα θα αρχισετε σιγα σιγα να στρωνετε στα ωραρια σας!!!!!!!!!!η πεθερα ειναι 50 ετων!!!!!!!!κ μενα βοηθαει ο αντρας μου πολυ με την μικρη!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αντε βουρ στο ψητο χαχααχ!!!!!!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

καλοταισε τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ΜΑΥ ευτυχως ο ανρτουλης μου δεν την ακουει !!!!!!!!!!!

NGN σε θαυμαζω!!!!!!χαρας το κουραγιο σου!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανει το μπεμπε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ αντε στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ αναμενουμε την λιστα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κ μενα η μικρη ειχε κανει γρομπαλακι στο πρωτο εμβολιο κ της εκανα κομπρεσα με χαμομηλι αλλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια θα φυγει μονο του στα επομενα δεν μου ξανακανε,αλλα αλλαξα κ παιδιατρο!!!!!!!!ποιο γαλα ειπε θα πινετε τωρα?

βρε κοριτσια πειτε μου κατι μιλησα με μια γνωστη μου κ με ρωτησε τι ονομα θα δωσουμε στη μικρη κ της ειπα ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ κ μου ειπε οτι το ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ οπως κ το ΜΙΧΑΕΛΛΑ(ΜΑΥ εχεις ρωτησει παπα?)ειναι καθολικα κ τα χριστιανικα ειναι ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ Κ ΜΙΧΑΗΛΙΑ ξερετε κατι?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσακια ειχαμε παει για εμβολιο το πρωι!!!!!!!

η μουρμουριτσα μου ειναι 6700 κ 66 ποντους!!!!!!!τελεια μας ειπε η γιατρος!!!!!

σε 10 μερες θα ξεκινησουμε να τρωμε φρουτα!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ελπιζω να μην ηταν κατι σοβαρο ο καβγας με τον αντρουλη σου!!!!!!ο αντρας μου ευτυχως δεν την ακουει κ μου λεει να μην της δινω σημασια

ΖΩΗ αντε μπραβο τωρα θα αρχισετε σιγα σιγα να στρωνετε στα ωραρια σας!!!!!!!!!!η πεθερα ειναι 50 ετων!!!!!!!!κ μενα βοηθαει ο αντρας μου πολυ με την μικρη!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ αντε βουρ στο ψητο χαχααχ!!!!!!!!!ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!

καλοταισε τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!!:tongue:

ΜΑΥ ευτυχως ο ανρτουλης μου δεν την ακουει !!!!!!!!!!!

NGN σε θαυμαζω!!!!!!χαρας το κουραγιο σου!!!!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ τι κανει το μπεμπε?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ αντε στα ωπα ωπα θα σε εχουν!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ αναμενουμε την λιστα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ κ μενα η μικρη ειχε κανει γρομπαλακι στο πρωτο εμβολιο κ της εκανα κομπρεσα με χαμομηλι αλλα οπως ειπαν κ τα κοριτσια θα φυγει μονο του στα επομενα δεν μου ξανακανε,αλλα αλλαξα κ παιδιατρο!!!!!!!!ποιο γαλα ειπε θα πινετε τωρα?

βρε κοριτσια πειτε μου κατι μιλησα με μια γνωστη μου κ με ρωτησε τι ονομα θα δωσουμε στη μικρη κ της ειπα ΕΙΡΗΝΗ-ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ κ μου ειπε οτι το ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ οπως κ το ΜΙΧΑΕΛΛΑ(ΜΑΥ εχεις ρωτησει παπα?)ειναι καθολικα κ τα χριστιανικα ειναι ΓΑΒΡΙΗΛΙΑ Κ ΜΙΧΑΗΛΙΑ ξερετε κατι?

Ελα Ιωαννακι μου!!!!!!!!1Τελειαααααααααααααα η μουρμουριτσα σου.αντε ποιος τη χαρη σας θα φατε και φρουτακια καλε!!!!!

Για τα ονοματα δεν γνωριζω κατι παντως!

Το φρεζυλακ για τους κολικους μου ειπε να παρω.Να δουμε!

1sh1p2.png

Μποτσάκι, εμένα το σλινγκ με έσωσε, οπότε είμαι της άποψης να το προσπαθήσεις!

Χριστινάκι, εγώ διαφωνώ με τη φίλη σου.. Δηλαδή το παιδί θα είναι νηστικό, θα κλαίει, κι εσύ θα το αγνοείς; Δε θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα.. Σίγουρα θα είναι δύσκολο όταν θα πας για δουλειά. Επαναλαμβάνομαι, αλλά δοκίμασες να τη θηλάσεις ξαπλωμένη; Εγώ το μεσημέρι έτσι παίρων κανέναν υπνάκο όσο η μικρή τρώει :rolleyes:

p8P6p2.png

Ιωαννα ουτε εγω ξερω κατι για τα ονοματα...

Μαρακι βορινο τσακωθηκες με τον αντρα σου; θα το διαβασα αλλα δεν το συγκρατησα....Συμβαινουν και οι εντασεις στα ζευγαρια...ανθρωπινο ειναι! Και οταν μεγαλωσει λιγο ακομη η Δημητρουλα, θα σας λεει: μαμα και μπαμπα μην μιλατε ετσι....δεν ειναι σωστο!!!;););)

Οταν εγω μιλαω τσαντισμενη στον αντρα μου , μου κανει παρατηρηση η κορη μου οτι δεν κανει να μιλαμε αποτομα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Ιωάννα, δεν είναι και μεγάλη η πεθερά σου για να πεις ότι έχει το ακαταλόγιστο....

Μαράκι, πότε μπορείς να βγεις σε άδεια κυήσεως, δεδομένου ότι κάνεις και λίγο ζόρικη δουλειά, με τα σηκώματα κλπ;

Αγορομάμυ, άντε, να μας πεις νέα μετά!

Ηλιοβασίλεμα, αύριο πρωί πρωί θα πάτε; Κοίτα να μην κάνεις δουλειές κλπ μετά, ε; Στα αυγά σου!

p8P6p2.png

Και σκέφτομαι τι θα γίνει αν θέλει φαγητό στη 1 και στις 4 όταν αρχίσω δουλεια... ???[/quote

να σου πω το ειχα σκεφτει κ εγω να το κανω αυτο γιατι ειχα ακουσει οτι πολλες μαμαδες το κανουν κ πανω που ειχα αποφασισει να το κανω γιατι ειχα κουραστει να ξυπναω 3 η 4 το ξημερωμα αλλα εκει που αποφασισα να το κανω ενα βραδυ ξυπνησε η μικρη της δινω πιπιλα κ μεχρι να παω τουαλετα γυριζω κ ειχε κοιμηθει ξανα ε απο τοτε δεν ξαναφαγε βραδυ!!!!

το μωρο το κανει οταν ειναι ετοιμο νομιζω οχι μονο αυτο αλλα ολα τ αλλα!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ να σου πω το ειχα σκεφτει κ εγω να το κανω αυτο γιατι ειχα ακουσει οτι πολλες μαμαδες το κανουν κ πανω που ειχα αποφασισει να το κανω γιατι ειχα κουραστει να ξυπναω 3 η 4 το ξημερωμα αλλα εκει που αποφασισα να το κανω ενα βραδυ ξυπνησε η μικρη της δινω πιπιλα κ μεχρι να παω τουαλετα γυριζω κ ειχε κοιμηθει ξανα ε απο τοτε δεν ξαναφαγε βραδυ!!!!

το μωρο το κανει οταν ειναι ετοιμο νομιζω οχι μονο αυτο αλλα ολα τ αλλα!!!!!

α κ οπως λεει κ η παιδιατρος οτι το μωρο θα κανει τα παντα οταν δοθει η εντολη απ τον εγκεφαλο κ μονο!!!!!!!!!οσο κ αν τα ζοριζουμε εμεις!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχ

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...