Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

η ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ πού ειναι; ειδα που μπηκε στο φβ και εγραψε μια ατακα και την ρωτανε για το φυλο του μωρου!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε βρε ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,να εισαι η επομενη εγκυουλα για το 2014!Ελπιζω ν'ακολουθησω και γω απο τον Σεπτεμβρη και μετα!;)!

Η Αγγελικη πως ειναι;Τα ραμματα ειναι απορροφησημα ή οπως τα πρωτα;Να φανταστω θα λουστει αφοτου βγουν τα ραμματα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσια εχω δυο μηνες ωορρηξια γιατι εκανα θεραπεια......αλλα τουλαχιστον αποκριθηκαν αν και καθυστερημενα και κανω ωορρηξια...

Αυριο θα ειμαι 23η μερα κυκλου!

Σημερα δεν εχει σεξ....εντολη γιατρου .... για να ειναι δυνατο το πραγμα!!!;)

Αχ...μακαρι να μας κατσουν καλες επαφες γιατι εχω και τον φοβο της πριγκιπισσας!!!:P:p:p

Ηλιοβασιλεμα μου γεια σου....ολα καλα θα πανε μαναρακι μου.

Σας ευχομαι καλη επιτυχεια ....με πολυ αγαπη και θετικη ενεργεια!!

Περαστικα στην Αγγελικουλα σου Ηλιοβασιλεμα μου....δωστεις πολλα φιλακια!!!

Οι υπολοιπες τσουπρες μου τι κανουνε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ναι, Μαρακι μου, αλουστη ειναι!!!! Αυριο λογικα που θα την παει η μαμα μου στο νοσοκομειο για αλλαγη, θα μας επιτρεψουν το λουσιμο...

Απο μπροστα στο μετωπο, απο χθες βραδυ που ξαναπηγαμε, μας επετρεψε η γιατρος να μπορει να βραχει!

Εσεις σκεφτεστε απο Σεπτεμβρη και μετα να πατε για δευτερο; Αντε με το καλο!!!

Εγω ελπιζω....αλλα τουλαχιστον καταφεραμε τον πρωτο στοχο , αυτο της ωορρηξιας...Ο επομενος στοχος θα δουμε αν επιτεχθει, μεσα Φεβρουαριου.

Ρίτσα, ξυπνησες;;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τί κανει το μπεμπεδακι σας;;;

Κοριτσια , η Αγορομαμυ ονομα και πραγμα!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου γλυκια με το καλο και το δευτερο αντρακι σου!!!!!!!!!!!!!!! Δεν κρατιεμαι να μπεις να το γραψεις εσυ.:-P

Περιμενουμε να μπεις να μας πεις συναισθηματα και εντυπωσεις!!!

Διαφημίσεις

Μαράκι, τυχερή είσαι που ο άντρας σου ασχολείται τόσο με το παιδί! Εντάξει, κι εγώ δεν έχω παράπονο, και θα την αλλάξει και θα την κρατήσει, μόνο να την ταΐσει δεν μπορεί :tongue:

Όσο για τους καβγάδες, λίγο η κούραση, λίγο η ρουτίνα, λίγο η γκρίνια του παιδιού, δε θέλει και πολύ. Κατανόηση να υπάρχει κι όλα διορθώνονται!

Ενώ χθες χιόνιζε, σήμερα το πρωί είχε ήλιο! Έφυγε τώρα κι έχουμε μπόλικο κρύο! Σε σας βέβαια πρέπει να έχει ακόμη περισσότερο!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ! :D

NGN, η μικρή χθες κοιμήθηκε εφτάωρο και τώρα το πρωί με άφησε να μαζέψω κουζίνα και να σιδερώσω! Πάρτυ κάνω!!

Εν τω μεταξύ, τέλειο φαγητό έχετε! Στείλε κανένα καλαμαράκι κι από εδώ!!

Μποτσάκι, θα φύγει, μη σε αγχώνει. Ευτυχώς δε σου έκανε πυρετό! Εγώ τη μικρή στο σλινγκ τη βάζω με τα ποδαράκια μαζεμένα, σα βατραχάκι, να κοιτάει εμένα και πολύ τη βοηθάει. Αχ μακάρι να σας βοηθήσει εσάς το καινούριο γάλα..

Ηλιοβασίλεμα, επιτέλους λειτούργησε η θεραπεία, λοιπόν! Άντε, με το καλό αύριο!! Δεν μπορεί να κρατήσει η μαμά σου τη μικρή για να είσαστε πιο χαλαροί;

Ζωητσα κι εγω ετσι μπορω να το βαλω και του αρεσει κιολας αλλα το κεφαλακι του δεν ειναι επικινδυνο ετσι?

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,''ταμποναρα'' την περιοχη με γαζα εμποτισμενη με αλομινονερο,για λιγα λεπτα.Αυτο για 2-3 μερες,2 με 3 φορες τη μερα.Κοιμαται ο Χρηστακος τωρα;Εσυ εισαι μονη ή ειναι και η μητερα σου εκει?

Ναι ΖΩΗ μου,και οι τσακωμοι στο προγραμμα ειναι.Λενε πως,ζευγαρι που δεν 'τσακωνετε' κατι δεν παει καλα!Μιλαμε παντα μεσα στα ορια!:wink:

Τι λεγαμε για χτυπηματα;Πηγα να βγαλω ενα παιχνιδι απο το μπαουλακι της μικρης,δεν προσεξα πως ηταν απο πισω μου και την χτυπησα στο μετωπο!Περιττο να αναφερω το κλαμα της!Χαχα!Χαζεψα και γω!:tongue:

ετσι το κανω κι εγω Μαρακι.Να δουμε!!!!!!!τωρα κοιμαται και ξυπναει.

Με τον αντρα μου ειμαι.Εχει ρεπω απο το Σαββατο και γυριζει Τεταρτη για δουλεια.Εχθες ηρθε η μανουλα μου για να παμε για καφε αλλα γενικα δεν εχω ορεξη για τιποτα.

1sh1p2.png

Ηλιοβασίλεμα, άντε, με το καλό, λοιπόν! :D:D

Μαράκι, σκέφτεστε για δεύτερο??

Ριτσάκι, πώς είσαι; Από συμπτωματα πώς πας;

Αγορομάμυ, συγχαρητήρια! Τουλάχιστον δε θα χρειαστεί να αλλάξεις και το όνομά σου :tongue:

Μποτσάκι, υπάρχει ένα εύκολο κολπάκι για το κεφαλάκι! Παίρνεις την ουρά και την βάζεις κάτω από το πάνω μέρος του σλινγκ, στο σβέρκο, σα μαξιλαράκι. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με ένα πετσετάκι. Επειδή όμως μάλλον δεν το εξηγώ καλά, δες εδώ, το πρώτο βιντεάκι: http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_ringsling_hipcarry.htm

p8P6p2.png

Τελευταία ενημέρωση 27/01/2014 από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Εγκούλες για το 2014:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και το έπιασε το 2ο σποράκι για τον Αύγουστο του 2014!!!!! Να είναι καλοστερωμένο!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα >>>> Θετική χοριακή στις 8/1/2014! Φυτεύτηκε το νέο σποράκι!!!!!!!!!!!!!!

Μανούλες:

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Πατουσίτσα >>> Περίμενε ο γαμπρός και να τη και η νυφη ομορφη και γερή ξεπρόβαλλες στις 5/12/2013 !!!!

Yola >>> Απέκτησε το αδερφάκι της Βασιλικής της που τόσο λαχταρούσαν!!!!! Ο μπέμπης της ήρθε στον κόσμο στις 7/12/2013!!!

Ζωή >>> Να και η μικρούλα Θεσσαλονικιά μπέμπα μας, γεννήθηκε στις 10/12/2013 !!!!

Σοτσαφι >>> Απέκτησε τον μπέμπη της στις 14/12/2013!!!

Christina123 >>> Εγινε μανούλα στις 20/12/2013!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου φαγανε αρακα και τωρα νανι...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ με το καλο το δευτερο σου αγορακιιιιιιιιιιιιι (αν ειναι οντωσ ετσι) γερο και δυνατο να ειναι παντα!!! Ουτε ρουχα, ουτε δωματιο, ουτε ονομα θα χρειαστει να αλλαξεις!!!

Περιμενουμε νεα σουυυυυυυυυυυυυυυ πως και πως!!!!!

Κοριτισααααααααααα ετοιμαστε νυυυυυυυυυυυφη!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αντε ΑΓΟΡΟΜΜΑΜΥ μας,ελα να μας πεις τα νεα!Πραγματι δε χρειαζεται ν'αλλαξει και ψευδωνυμο!Αλλα δε θα χρειαστεις ρουχα εκ νεου!Χιχι!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,τελικα εσυ μας μεταδιδεις θετικη ενεργεια,με την ομορφη αισιοδοξια σου!Μπραβο κοπελα μου!Ολα θα πανε καλα!

ΖΩΗ ΜΟΥ,ναι σκεφτομαι για δευτερο!Ομως θελω πρωτα να μαζεψω ενσημα για να μπορω να βγω σε αναρρωτικη και να μην βγω ανευ αποδοχων!Οποτε μεχρι τον Σεπτεμβριο,θα εχω τα απαιτουμενα!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,εισαι καλα?Το μωρακι σου?

Κοριτσια μου,σας αφηνω!Θα τα πουμε το βραδυ,μιας και το απογευμα εχω γυμναστηριο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη κοριτσιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Το ειδα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!!!

Αγορομανα ονομα και πραγμα!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυυυυυυυυυυυυυυυυ αντε μαρη μπες να μας πεις νεα!!!!!!!!

Μαρακι ποσα ενσυμα θελουμε για να ξαναμεινουμε?Πιανονται και τα ενσυμα απο το μειωμενο παντως και σε αδεια να το παρεις!!!!!!

Ζωητσα θα το δω το βιντεακι και θα το παλεψω!!!

1sh1p2.png

Μόλις τελείωσε το μωρό το γάλα του, την έβαλα ώμο να ρευτεί κ με το ελευθερο χερι ταισα τη Βασιλική που πεινούσε πολύυυυυ. Ο ρόλος της Μαίρης Παναγιωταρά καλά κρατεί..........

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ είναι αλήθεια;; Με το καλό το δευτερο αγοράκι σου!! Όλα πανέτοιμα λοιπόν, ακόμα κ το ψευδώνυμο!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, τρελαίνομαι για το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει!! Μπράβο κορίτσι μου, με τη θετική μας ενέργεια και τη δική σου φυσικά, είμαι σίγουρη οτι μπαίνεις γρήγορα στη λίστα !!!

ΜΑΡΑΚΙ Βορινό εάν το έχετε αποφασίσει, με το καλό ένα καινούριο μωράκι από Σεπτέμβριο!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου!!!!! Μήν το βάζεις κάτω!!! Σε δυο μήνες δε θα τα θυμάσαι αυτά!! Ξέρω πως υποφερει το αγοράκι σου κ υποφερεις και σύ μαζί, όμως πίστεψε με θα περάσει!!! Κάνε κουράγιο κ λίιιιιιγο ακόμα υπομονή!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου το προγραμμα το εκανα...η υλοποιηση του μενειι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εσυ μας δινεις κουραγια...πόσο ωραια ειναι η ζωη με 2 παιδια!!!!!!!!!!! Αστυνομος σαϊνης που σου χρειαζεται: ελα καλο μου χεεεεεερι!!!!!!!!! (το θυμαστε το παιδικο...που μεσα απο καμπαρντινα εβγαζε ενα σωρο ελατηρια με χερια κλπ):P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...