Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ηλιοβασίλεμα, κατ'αρχάς περαστικά στην Αγγελικούλα σου! Κρίμα μωρέ το κοριτσάκι μας τόσα ράμματα στα καλά καθούμενα.. Πότε θα πάτε να τα βγάλετε; Όσον αφορά το άλλο θέμα, καλή επιτυχία!!!! Να σου πω.. Και στον προηγούμενο κύκλο δεν είχες ωορρηξία; Μήπως άρχισε να μπαίνει σε μια σειρά το όλο σύστημα;

Κοαλάκι, έχετε ακόμη χιόνι; Το είδε η φμ;

NGN, χαρά στο κουράγιο σου βρε κοπέλα! Πού τη βρίσκεις τόση ενέργεια με δυο παιδιά; Εμείς με ένα κι έχουμε κλατάρει!!

Μαυ, σας χορεύει στο ταψί η μικρή, ε; Τι έγινε τελικά με τα κακάκια; Τα κατάφερε μόνη της;

Μποτσάκι, ακόμη μωρέ ο μικρούλης μας; Κρίμα τόση ταλαιπωρία.. Το σλινγκ το κατάφερες; Λέω μηπως τον βοηθήσει λιγάκι, μερικά μωράκια ανακουφίζονται εκεί μέσα σε εμβρυική στάση.. Γρήγορα να περάσουν, σας εύχομαι..

Ιωάννα, πάνω σου ξέσπασε η πεθερά, ε; Υπομονή, κοπέλα μου, τι να σου πω.. Είναι μεγάλη σε ηλικία;

Αγορομάμυ, σήμερα η αυχενική, ε; Περιμένουμε νέα!!

Μαράκι, ξεκίνησες γενική, ε; Καλό κουράγιο.. Ο μπαμπάς σας το έχει με τη Δημητρούλα ή θα του είναι δύσκολο να την κρατάει;

Ριτσάκι, πολύ χαίρομαι που είχατε τόσο καλά νέα από το γιατρό! Άντε τώρα μπορεί να μάθετε και φύλο στην αυχενική! Να ξεκουράζεσαι, ναι; Έχεις να ρίξεις τρέξιμο μετά, χαχα!

Η πατουσίτσα εξαφανίστηκε! Λέτε να έγινε το μοιραίο; :tongue: Επίσης το Σοτσάφι κι η Νάσια έχουν πολύυυυυ καιρό να φανούν..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μου καλημέρα γλυκιά μου!

Όλα τα παιδάκια πέφτουν με το κεφάλι γιατί χά ουν την ισορροπία τους ετσι όπως κάθονται στο πάτωμα! Μην ανησυχείς, δέ χτυπαει η Δημητρούλα μας!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαράκι, λυπάμαι που τσακωθήκατε με τον άντρα σου :( Είμαι όμως σίγουρη πως θα το λύσετε το ζήτημα σύντομα - μου φαίνεσαι πολύ λογικός άνθρωπος και θα τη βρεις τη λύση :-) Όσο για τη μικρή σου που πέφτει με το κεφάλι, μικρούλα είναι ακόμη, μη σε αγχώνει τόσο, θα έλεγα. Όχι να την αφήνεις να τσακίζεται, βέβαια, αλλά δεν πέφτει κι από κανένα μεγάλο ύψος. Ο αδερφός μου όταν ήταν μωρό πήγαινε και κουτούλαγε τους τοίχους. Το ότι δεν έπαθε κάτι δεν το εγγυώμαι βέβαια :tongue::tongue:

Μαυ, καλό κουράγιο!

Καλά, κορίτσια, είμαι σούπερ ξεκούραστη! Χθες κοιμηθήκαμε 7 συνεχόμενες ώρες!!!!!! :shock::shock::shock::D:D:D:D

p8P6p2.png

Ζωη μου,το καλο ειναι πως την προσεχει πολυ.Την ταιζει,την αλλαζει,πλεον καταφερνει και την κοιμιζει,οποτε δε θα εχω το αγχος μηπως και τον ταλαιπωρησει.Απλως,η διαφορα μας ειναι,πως εγω εαν δω πως δεν τρωει ολο της το φαγητο,θα καταφερω με παιχνιδια και διαφορα χαζουλια να της το δωσω,ενω ο αντρας μου δε θα την πιεση παραπανω.Ισως ειναι καλο αυτο που κανει,εγω ομως αγχωνομαι και θελω να το τρωει ολο.

Εχετε κρυο Θεσσαλονικη?

Μαυ μου,ευχαριστω για την απαντηση.Πραγματικα καθε φορα που πεφτει,σκεφτομαι πως εαν επεφτα εγω,αυτη τη στιγμη θα ημουν με πονοκεφαλο και δε θα ειχα ορεξη.Τι κραση εχουν αυτα τα παιδια,που ακομη το κρανιο δεν εχει τελειοποιηθει?Μωρε λες γι αυτο να μην πονανε τοσο μετα?

Χαχα,10 λεπτα υπνος κι ομως σα να κοιμοσουν ωρες,ετσι?Ποσο αναγκη το ειχες,εστω και αυτο.Η Β ειναι καλυτερα με την ιωση?

Νgn μου,δε σε καλημερισα!Εισαι καλα?Πραγματικα,το κουραγιο που δινεις ειναι αστηρευτο!Μπραβο κοριτσι μου.

Πραγματικα το Σοτσαφι μας και η Νασια εχουν μερες να φανουν.Με την Νασια προσπαθησα να επικοινωνησω,αλλα μια δεν μπορουσε αυτη,μια εγω.Θα προσπαθησω να την ξαναπαρω τηλεφωνο.Η Μαρια μας τι να κανει?Μιλαει καμια μαζι της?

Η πατουσιτσα λετε να ειναι παλι εγκυος και απο το σοκ να μην εχει κουραγιο να μπει?Χαχαχαχαχα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι

Καλά, κορίτσια, είμαι σούπερ ξεκούραστη! Χθες κοιμηθήκαμε 7 συνεχόμενες ώρες!!!!!! :shock::shock::shock::D:D:D:D

Ναι μωρε Ζωη μου,ξερω πως θα τα ξαναβρουμε,αλλα ειχαμε τοσο πολυ καιρο να τσακωθουμε.Μου κακοφανηκε.Εν μερη εχει δικιο,αλλα η κουραση με καταβαλει και πολλες φορες κανω πραγματα που εγω τα θεωρω φυσιολογικα.

Χαχαχαχαχαχα,ε ρεεεε που φτασαμε,να μετραμε τις ωρες που κοιμομαστε και να πεταμε σε πελαγη ευτυχιας!!!!

Αντε και 8ωρο ευχομαι!!!!:tongue::tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Ηλιοβασίλεμα τι ήταν και αυτό με την μικρή σου πάλι??????? Δεν το πιστεύω!!!! Εγώ κορίτσια πέρσι που ήμουν έγκυος και ο άντρας μου έκανε 2 χειρουργεία σε διάστημα 1,5 μηνών έκανα ευχέλαιο σπίτι. Δεν πήγαινε άλλο.

Εύχομαι να το τσακώσετε το σποράκι σας. Και κλείσε το pc ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΑΡΑΚΙ μην στεναχωριέσαι για τον καβγά σας. Συμβαίνουν σε όλους αυτά.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ πάλι την ίδια μέρα βγήκαμε βόλτα???? Είμαστε και μακριά να πηγαίναμε μαζί!!!! Ο Χρηστάκος ταλαιπωρείται ακόμα εεεεε??????

ΙΩΑΝΝΑΚΙ κουράγιο με την πεθερά σου!!!!! Σε καταλαβαίνω αλλά κοίτα να μην της κάνεις το χατήρι να χαλιέσαι. Μπενάκης βγαινάκης παίξτο!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ χιόνισε εεεε???? Πωπω τέλεια!!!!!!!!!!

ΖΟΙ καλημέρα!!!!!! Τι κάνει η μικρή σου????????

ΧΡΙΣΤΙΝΑ κουράγιο κορίτσι μου. Που θα πάει θα ηρεμήσει.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλή επιτυχία σήμερα!!! Περιμένουμε νέα!!!!!

ΜΑΥ μου πολύ ωραία ιδέα να το βαφτίσετε το κοριτσάκι σας στο Πήλιο. Και γω το λατρεύω και ειδικά τον Βόλο και τα τσιπουράδικά του!!!!!;);););)

Έχω πάει πάνω από 10 φορές και κάθε φορά τρελαίνομαι!!!!!!!!!

Ξεχνάω καμία????????

Εμάς άκυρος ο αρακάς. Τελικά θα φάμε καλαμαράκια, γαρίδες και πατατούλες τηγανιτές (διαίτης δηλαδή!!!!γκρρρρρρρρρρρ) και ο μικρός ψάρι από χθες.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κορτσιαααααααα!!!!!!!!!Τι κανετε???

Εμεις καλα.Κοιμηθηκαμε μεχρι τις 7 και μετα μεχρι τις 10.30,και μετα παλι.Βρε κοριτσια του βαζω απο χθες αλουμινονερο αλλα δεν βλεπω να φευγει το γρουμπουλακι.Τι να κανω?

Ηλιοβασιλεμα μου!!!!!!!Τελειαααααααααααα!!!!!!!!!!Θα γινει το θαυμα να το ξερεις.Μας εχεις ολες διπλα σου και θα τα καταφερουμε!Καλα εκανες κα δεν την εστειλες την Αγγελικουλα σχολειο.Αστη να ξεκουραστει την καημενη.Πολυ ταλαιπωρια το παιδι.

Ζωητσα μουτο παλεψα λιγο αλλα μπορω να τον βαλω ευκολα μονο καθιστο.

Στο πλαι νιωθω οτι δεν χωραε.Μαλλον κατι κανω λαθος αλλα θα το βρω.Ασε που ετσι οπως κανει το βλεπω λιγο δυσκολο να κατσει.Οταν ποναει μαζευεται στην αγκαλια μας κουβαρακι και κλαιει!Αστα!Ηδικια σου αρχιζει και κοιμαται ε?Θα δεις θα αρχισουν να αυξανονται οι ωρες.

Ιωαννακι μου καλε μην συγχιζεσαι.Μια χαρα την τακτοποιησες την πεθερα!!!;);););)

Μαυ μου παλι κομματια ε?Δυνατη η Μιχαελα μας.Δεν σε αφηνει σε ησυχια το ζουζουνι!!!!!!!1

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ!Μαρηηηηηηηηηηη στειλε λιγο χιονι κι εδω στη θαλασσα.Εδω κανει παγωνια κι εχει ηλιο προς το παρον.Το χειροτερο μου.

Μαρακι μου κι εσενα γκρηνιτσα ειχε η μικρη?Καλε καμια μας δεν κοιμαται ησυχα αυτες τις μερες?Ελεος!Αυτα τα πεσιματα που κανουν τα μωρα πως τα φοβαμαι η δολια!!!!!!!Μου ειπε η γιατρος πρωτα να τελειωσει το γαλα που του δινω και μετα να το αλλαξω.Πιστευω αυριο θα το αλλαξουμε.

Ngn μου!!!!!!Πολυ μου αρεσει που σε ακουω ετσι χαρουμενη.Σημερα τι εχει το μενου?

1sh1p2.png

Καλημερα NGN, ΜΑΥ, ΖΩΗΤΣΑ, ΜΑΡΑΚΙ και ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ (ξανα :tongue::tongue:).

Η φμ μολις ανοιξα το πατζουρι απλα χαζευε, οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα αντιληφθηκα οτι αντιληφθηκε την αλλαγη του σκηνικου (ακατοικητο-χορτα-σκυλος). Πλεον υπηρχε μονο χτο χιονι και το ακατοικητο, ουτε σκυλος, ουτε χορτα ουτε τιποτα, με τετοια παγωνια πουυυ???!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ αυτο που σου ειπε η ΜΑΥ ΜΑΣ για τα χτυπηματα. Μετα τον χρονο θα περιοριστουνε αυτες οι τουμπες με μαξιλαρι το κεφαλι αλλα θα εχεις αλλες τουμπες τοτε...:tongue::tongue:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μποτσακι μου,με το αλουμινονερο θα περασει γρηγορα!Σιγουρα οχι απο την πρωτη μερα,αλλα μεσα στις επομενες 2 μερες σιγουρα.Και γω στην αρχη της εβαζα,μετα ομως το σταματησα και απο μονο του το πουλ σε 3 με 4 μερες περνουσε.Ευχομαι το γαλα να βοηθησει πολυ τον Χρηστακη σας.Να μην ταλαιπωρειτε αλλο.

Κοαλακι μου,πηρατε τον σκυλο καλη μου?Τον στειλατε πρωτα για εκπαιδευση?

Προς το παρον σας αφηνω,ξυπνησε η μικρη και παω να την ταισω φρουτακια με μπισκοτακι που εφτιαξα προχθες.Δεν βγηκαν οπως τα ηθελα,αλλα χωρις γαλα και αυγα παλι καλα εγιναν.:D

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μποτσακι μου,με το αλουμινονερο θα περασει γρηγορα!Σιγουρα οχι απο την πρωτη μερα,αλλα μεσα στις επομενες 2 μερες σιγουρα.Και γω στην αρχη της εβαζα,μετα ομως το σταματησα και απο μονο του το πουλ σε 3 με 4 μερες περνουσε.Ευχομαι το γαλα να βοηθησει πολυ τον Χρηστακη σας.Να μην ταλαιπωρειτε αλλο.

Κοαλακι μου,πηρατε τον σκυλο καλη μου?Τον στειλατε πρωτα για εκπαιδευση?

Προς το παρον σας αφηνω,ξυπνησε η μικρη και παω να την ταισω φρουτακια με μπισκοτακι που εφτιαξα προχθες.Δεν βγηκαν οπως τα ηθελα,αλλα χωρις γαλα και αυγα παλι καλα εγιναν.:D

Μαρακι μου πως της το εβαζες?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω δυο μηνες ωορρηξια γιατι εκανα θεραπεια......αλλα τουλαχιστον αποκριθηκαν αν και καθυστερημενα και κανω ωορρηξια...

Αυριο θα ειμαι 23η μερα κυκλου!

Σημερα δεν εχει σεξ....εντολη γιατρου .... για να ειναι δυνατο το πραγμα!!!;)

Αχ...μακαρι να μας κατσουν καλες επαφες γιατι εχω και τον φοβο της πριγκιπισσας!!!:P:p:p

Μαράκι, τυχερή είσαι που ο άντρας σου ασχολείται τόσο με το παιδί! Εντάξει, κι εγώ δεν έχω παράπονο, και θα την αλλάξει και θα την κρατήσει, μόνο να την ταΐσει δεν μπορεί :tongue:

Όσο για τους καβγάδες, λίγο η κούραση, λίγο η ρουτίνα, λίγο η γκρίνια του παιδιού, δε θέλει και πολύ. Κατανόηση να υπάρχει κι όλα διορθώνονται!

Ενώ χθες χιόνιζε, σήμερα το πρωί είχε ήλιο! Έφυγε τώρα κι έχουμε μπόλικο κρύο! Σε σας βέβαια πρέπει να έχει ακόμη περισσότερο!

Χαχαχαχαχαχα,ε ρεεεε που φτασαμε,να μετραμε τις ωρες που κοιμομαστε και να πεταμε σε πελαγη ευτυχιας!!!!

Αντε και 8ωρο ευχομαι!!!!:tongue::tongue:

Ευχαριστώ, ευχαριστώ! :D:D

NGN, η μικρή χθες κοιμήθηκε εφτάωρο και τώρα το πρωί με άφησε να μαζέψω κουζίνα και να σιδερώσω! Πάρτυ κάνω!!

Εν τω μεταξύ, τέλειο φαγητό έχετε! Στείλε κανένα καλαμαράκι κι από εδώ!!

Μποτσάκι, θα φύγει, μη σε αγχώνει. Ευτυχώς δε σου έκανε πυρετό! Εγώ τη μικρή στο σλινγκ τη βάζω με τα ποδαράκια μαζεμένα, σα βατραχάκι, να κοιτάει εμένα και πολύ τη βοηθάει. Αχ μακάρι να σας βοηθήσει εσάς το καινούριο γάλα..

Ηλιοβασίλεμα, επιτέλους λειτούργησε η θεραπεία, λοιπόν! Άντε, με το καλό αύριο!! Δεν μπορεί να κρατήσει η μαμά σου τη μικρή για να είσαστε πιο χαλαροί;

p8P6p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου,''ταμποναρα'' την περιοχη με γαζα εμποτισμενη με αλομινονερο,για λιγα λεπτα.Αυτο για 2-3 μερες,2 με 3 φορες τη μερα.Κοιμαται ο Χρηστακος τωρα;Εσυ εισαι μονη ή ειναι και η μητερα σου εκει?

Ναι ΖΩΗ μου,και οι τσακωμοι στο προγραμμα ειναι.Λενε πως,ζευγαρι που δεν 'τσακωνετε' κατι δεν παει καλα!Μιλαμε παντα μεσα στα ορια!:wink:

Τι λεγαμε για χτυπηματα;Πηγα να βγαλω ενα παιχνιδι απο το μπαουλακι της μικρης,δεν προσεξα πως ηταν απο πισω μου και την χτυπησα στο μετωπο!Περιττο να αναφερω το κλαμα της!Χαχα!Χαζεψα και γω!:tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ζωη αυριο πρωι θα την εχει η μαμα μου που θα ειμαστε στον γιατρο.....Μετα θα γυρισουμε....και μολις κοιμηθει για βραδυ θα ειμαστε οι δυο μας! Και Τεταρτη πρωι θα ειμαστε μονοι που θα ειναι σχολειο η μικρη!!!!!!!!

Το εχω βγαλει το προγραμμα....χαχαχαχα!!!!

Μακαρι η μπεμπουλα σου να το κανει ρουτινα το 7ωρο!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο τα χτυπηματα οσο και να τα προσεχουμε τα παιδια, γινονται!!!!

Στην ηλικια της κορης μου, που ειναι πλεον ενεργητικα και αυτονομα, απλα ελπιζεις να μην παθαινουν σοβαρα πραγματα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...