Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

κοριτσια καλησπέρα! είμαστε καλά αύριο έχουμε ραντεβού στις 10 και ανυπομονώ!! βρε ηλιοβασίλεμα σιδερένια η μικρούλα. συμπεθερα καλά είσαστε; φιλία στη νύφη! ο μποτσακογιος έκανς πυρετό από εμβόλιο τελικά; γράφω από κιν πάλι κ δυσκολεύομαι η άσχετη! συγγνώμη που δε γράφω σε όλες αλλά διάβασα γενικά νέα έχετε ωραία συζήτηση για γάμους κλπ !

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥ περιμενουμε νεα σου αυριο, ολα να ειναι τελειααα!!!

Να περνατε καλα οι 4 σας ;) και να προσεχετε!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ ναι πολυ χιονι, εντονη χιονοπτωση λογικα γιατι μεχρι τις 8 που καθησα να παρακολουθησω ειδησεις δεν υπηρχε ιχνος χιονιου, απεναντιας εβρεχε!!!

Να στειλω λιγο κατα εκει??? παγωωωωωωσαμε εδω!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου αρέσει πολύ το χιόνι, ιδίως αν κάθομαι στα ζεστά μου κ το κοιτώ από το παράθυρο, αλλά εδώ στην Αθήνα είναι ειδος προς εξαφάνιση...

Άραγε πώς θα αντιδράσει η φμ το πρωί μόλις το δεί!!!

Πάω και γω να ξαπλώσω,

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά κ ήρεμα!!! Μωράκια ακούτεεεεε;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μου αρέσει πολύ το χιόνι, ιδίως αν κάθομαι στα ζεστά μου κ το κοιτώ από το παράθυρο, αλλά εδώ στην Αθήνα είναι ειδος προς εξαφάνιση...

Άραγε πώς θα αντιδράσει η φμ το πρωί μόλις το δεί!!!

Πάω και γω να ξαπλώσω,

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά κ ήρεμα!!! Μωράκια ακούτεεεεε;;;

Ε τοτε να στειλω λιιιγο...

Ελα ντε??? αυτο αναρωτιεμαι και εγω, πως θα αντιδρασει αφου το αντιληφθει!!! Θα δουμε αυριο αν υπαρχει ακομα :tongue::tongue:.

Παω και εγω για υπνο. Καληνυχτα σε οοολες!!!!!! Φιλακια!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?Οοοοοοοοολες καλα?

Αργά μπαίνω και σημερα καθ'οτι όλη μέρα στην πηλαλα!!!Σημερα είμασταν χωρίς πυρετουλι αλλά έχουμε κάνει ένα γρουμπουλακι στο εμβόλιο και προσπαθούμε με αλουμινονερο.Κι εκεί που είμασταν χαρούμενοι και γελούσαμε κάναμε μπάνιο φάγαμε και μετά άρχισαν τα όργανα!!!Εντάξει τα έχουμε παίξει βρε κορίτσια να χτυπιέται το παιδί έτσι.Μας είπε να πάρουμε το φρυζολακ για τους κολικους.Για να δούμε τι θα γίνει πάλι.Πολυ ταλαιπωρία ο μικρούλης μου.

Σημερα έκλεψα πάλι μια ώρα για καφέ με τον άντρα μου αλλά με το ζόρι.Γενικα κορίτσια δεν έχω όρεξη για τίποτα.Θα περάσει πιστεύω!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μου καλή επιτυχία σου εύχομαι για αύριο.Να μπεις να μας πεις.Μπορει και να δείτε τι είναι το εμβρυακι σου!!!!

ΜΑΥ μου τέλειο το Πήλιο.Ειμαστε 6 χρόνια μαζί με τον άντρα μου και τις πρωτες διακοπές χειμωνα τις πήγαμε Βόλο Πορταριά και από τότε κάθε χρόνο παμε Πορταριά στο ιδιο ξενοδοχείο και τυχαίνει και μας βάζουν και στο ιδιο δωμάτιο.Το έχω λατρέψει το Πήλιο αλλά και τον Βόλο!!!Λέμε και φετος να παμε με το μωρό τέλος Φλεβάρη αλλά αν ταλαιπωρείται το παιδί έτσι δεν το βλέπω!!!Καλα η Βασιλικουλα σου δίνει ρέστα έτσι??Δεν παλευεται!!Κι εγώ το μωρό πάντως αγκαλιά το κοιμιζω και ιδιαιτέρως ο άντρας μου που κοιμάται πάνω του!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μου ναι να δοκιμάσεις πρώτα και μετά να καταλήξεις!!Κι εμείς βάφτιση λέμε να κάνουμε Σεπτέμβρη στο χωριό του άντρα μου σε ένα εκκλησάκι και μετά τραπέζι στον κήπο που είναι τεράστιος αλλά θα δούμε κιόλας.Ελεγα και γάμο ταυτόχρονα αλλά ο πολιτικός που κάναμε είχε βγει τοσο ωραίος και ρομαντικός που δεν ξέρω αν θέλω να κανω κι άλλον.Παντως κι εγώ θεωρώ ότι όσο πιο απλό είναι το νυφικό τοσο πιο αριστοκρατικό.

ΜΑΡΑΚΙ μου σαν το σπίτι της ηΔημητρουλα ε?Αμέσως προσαρμόζεται!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!!!Καλεεεεεεεε τι επαθε το κοριτσάκι μας?Ελεος δηλαδη!!!!!Δεν ήταν οι μέρες της ε?Τι να πω!!!Περαστικά να είναι και ποτέ ξανά!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυ!!!!Χιονίζει μαρηηηη?Στειλε λίγο κατω.150 μέτρα από την θάλασσα είμαι.Που να δω χιόνι η δόλια!!!Στειλεεεεεεε!!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μου γιατί δεν δοκιμάζεις να την γδυσεις και να της λυγισεις τα ποδαράκια προς την κοιλίτσα για να την βοηθήσεις???

NGN μου,οταν σε διαβάζω μου φτιάχνεις τη διάθεση και την όρεξη επίσης!!!χιχιχιχι!!!!

Την πέφτω τώρα φιλενάδες!!!

Καληνυχτααααααα!!!

1sh1p2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!

αχ εδω ειναι ολα ασπρα!!!!!!!!

αχ χτες ηρθε η πεθερα μου κ εγινε της τρελης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν ηρθε ειχα το μωρο στην αγκαλια κ την κουνουσα για να κοιμηθει κ μου λεει να την παρω λιγο?

της λεω οχι γιατι ειναι η ωρα της για υπνο ε τι ηταν να το πω μου λεει αμαν πια κ δε μ αφηνεις να την πιασω που ερχομαι μια φορα την εβδομαδα κ διαφορα τετοια τα παιρνω λοιπον στο κρανιο κ της λεω περιμενε να την κοιμισω κ θα τα πουμε ενα χερακι,κοιμιζω το μωρο την παω στο κρεβατι κλεινω κ τις πορτες κ αρχισε το ματς.της λεω καταρχην για ποιο λογο εβαλες τις φωνες κ ποτε εγω δεν σε αφησα να την πιασεις?

εσυ ερχεσαι μια φορα την βδομαδα στο σπιτι για να δεις το μωρο δεν μπορεις εσυ να χαλας το προγραμμα που εχει το μωρο καταλαβες?

ε μια φορα την βδομαδα δε νομιζω να παθει κατι αν χαλασει το προγραμμα της?τι μας λες καλε τι λεω σοβαρα?κ βεβαια δεν θα χαλασω το προγραμμα του μωρου για κανεναν το καταλαβες?

κ ειπωθηκαν πολλα κ διαφορα οπως επισης οτι με βλεπει συνεχεια κουρασμενη ενω θα επρεπε να ειμαι ξεκουραστη κ χαμογελεστη μονιμως κ της λεω εχω ενα σπιτι να φροντισω καθως κ ενα μωρο λογικο δεν ειναι να κουραζομαι?

τι ειμαι σαν εσενα που μαγειρευεις μια φορα τη βδομαδα κ βαζεις το πολυ 2 πλυντηρια τη βδομαδα?κ πολλα ακομα της ειπα γιατι μ στεναχωρησε παρα πολυ κ για να μην κλαψω μπροστα της αρχισα επιθεση κ εκεινη ομως ελεγε ωσπου μου λεει καποια στιγμη συγνωμη για την επιθεση αλλα ο παππους αρρωστησε κ ειναι με πνευμονια στο νοσοκομειο κ δεν μπορω να παω επειδη γλιστραει ο δρομος κ χιονοζει κ της λεω δεν πας καθολιυ καλα κ επειδη εσυ ειχες νευρα εμενα τι με περασες?για προσεχε τα λογια σου γιατι θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα,δε φτανει της λεω που ειμαι εδω μονη μου χωρις τους δικους μου κ χωρις τις φιλες μου κ καθομαι ολη μερα μεσα στο σπιτι(εχω γνωρισει πολυ λιγα ατομα εδω) περιμενωντας τον αντρα μου κ εχω κ σενα να μου λες μαλακιες?κ της λεω περυσι ηταν πολυ ζορικος ο χειμωνας για μενα κλεισμενη μεσα στο σπιτι με αναγουλες κ εμετους ημουν ολη μερα ξαπλα,ουτε να μαγειρεψω δεν μπορουσα κ συ κ η κορη σου αφαντες.φετος ομως δε με νοιαζει τιποτα εχω το παιδακι μου κ ολα ειναι διαφορετικα απλα κουραζομαι παραπανω αλλα δε με νοιαζει.αχ σας τα ειπα μεσα στις ακρες κ ηρεμησα.

εχουμε χιονι κ παγωνια!!!!!!εχουμε κ εμβολιο σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περιμενω κ τον αντρα μου να ρθει ειχε υπηρεσια χτες

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέραααααααααα και καλή εβδομάδαααααααα!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε?????????

Κρύο κρύο εεεεεεε???????

Έχω να μπω από χθες το πρωί γιατί ήρθε η αδερφούλα μου εκτάκτως και καθήσαμε, το απόγευμα καταπιάστηκα να φτιάχνω για μία ακόμα φορά την ντουλάπα μου και το βράδυ βγήκα για φαγητό με το άντρα μου!!!!!!!!

Σήμερα το μενού έχει αρακά.

Πάω να διαβάσω νέα σας και επανέρχομαι!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα ειμαστε και οι 3 μαζι στο σπιτι....Την αφησα να ξεκουραστει την μαθητριουλα μου γιατι με το πισω ραμμα που το εχουμε με την γαζα δεμενο σαν φιογκο, φοβομουν να την στειλω σημερα που ειναι φρεσκο!

Αλλα αυριο θα παει!!!!

Γιατι αυριο εχουμε πολυ σημαντικη δουλεια εγω και ο αντρας μου!!!!!!

Και θελω να μου μεταδωσετε την θετικη σας ενεργεια!!!!

Καταφεραμε να εχω ωορρηξια και αυριο ειναι η κρισιμη μερα....Θα κανουμε σπερματεγχυση για να ενισχυσουμε λιγο την κατασταση και επιπλεον , εννοειται, φυσικες επαφες...

Οποτε αν χαθω, ξερετε τί θα κανουμε!!!!!!!!;);););)

Καλημερααααααααααααα απο την χιονισμενη δραμα, τι κανετε κοριτσια μου???

Εμεις μπηκαμε στη καταψυξη :tongue::tongue: απο ...εχθες!!! Καλα ειμαστε, παιζουμε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλη επιτυχιαααααααααααααααα και γρηηηηηηγορα με ενα νινιιιιιιιιιιιι η και δυο αν θες ;);).

Παω να κανω ενα καφεεεεε καυτοοοοο!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοαλακι εναααααα θελω πρώτα ο θεος!!!!

Οχι οπως η κορη μου που με εχει φαει (στο ασχετο εννοειται) και μου ζηταει αδερφακια διδυμα ενα και ενα!!!!!!!!!! Λετε κατι να ξερει;

Καλημερα και απο μενα!Κρυο και δω,αν και χιονισε χθες,σημερα δεν εχει μεινει τιποτα!

Η μικρη,δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ,οποτε το πρωι ξυπνησε στις 9!:shock:

Σπανιο,αλλα ηταν κουρασμενη!Πριν λιγο ξανακοιμηθηκε!

Εγω δεν εχω καλη διαθεση!Χθες τσακωθηκαμε με τον αντρα μου,και ειλικρινα ειμαι πολυ λυπημενη.

Ηλιοβασιλε μου,περαστικα και παλι.Διαβασε καποια προσευχη.Τι αναποδια?Ευχομαι η ατυχια αυτη να στεφθει με μεγαλη επιτυχια απο σας!Με το καλο κοριτσι μου.Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,Ο Θεος να σας δωσει το μωρακι που τοσο πολυ επιθυμειτε!Σου στελνω απειρη θετικη σκεφη/διαθεση/ενεργεια!Και αυτο το τραγουδακιιι....

Ιωαννα μου,λυπαμαι που ειχατε αυτη τη διαμαχη με την πεθερα σου.Για σενα,γιατι στεναχωρηθηκες.Φυσικα,τα οσα σου ανεφερε προσπαθωντας να διακαιολογησει τη συμπεριφορα της,μου ακουγονται ανουσια.Καλα εκανες και της τα ειπες,τουλαχιστον να μην σε περναει για αβουλο πλασμα.Ευχομαι να μην συμβει κι αλλο τετοιο περιστατικο.Ο αντρας σου το εμαθε?Πως ειναι η μικρη?

Μποτσακι μου,τι περνατε και σεις μωρε κοπελα μου?Τουλαχιστον,ξεκλεβετε λιγο χρονο και βγαινετε,και πολυ καλα κανετε!Το χρειαζεστε και οι 2.Ξεκινησατε το νεο γαλα?

Μαυ μου και Χριστινακι,πως ειναι σημερα τα κοριτσακια σας?

Πηγαινοντα Πηλιο,περασαμε απο Μηλια,αλλα δεν συγκρατησα και πολλα.Φυσικα ολο το Πηλιο με εξεπληξε.Ειχαμε μεινει Πορταρια,θεικο ξενοδοχειο.Θελω πολυ να ξαναπαω.Και για να εχει αφησει τοσο γλυκια ''γευση'' σε ολες μας,αρα αξιζει.

Θα ειναι πολυ ομορφα να κανετε εκει την βαφτιση.Και ο αγιος σας θελει εκει!;):D

Κοαλακι μου,το κρατησε το χιονι?Για πες,πως αντεδρασε η μικρη?Εσυ εισαι καλα κοπελα μου?

Αγορομαμμυ μου,καλη επιτυχια κοριτσι μου!Περιμενουμε νεα σου,οποτε μπορεσεις.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα Ζωιτσα μου!Κοιμαται η μικρη?Αντε να ξεκουραστεις και συ,οπως εσυ επιθυμεις,

Ηλιοβασιλεμα μου,λες να κανετε διδυμα?Πωπω,πλακα θα εχει.Το εχεις σκεφτει ποτε τετοιο ενδεχομενο?

Να κανω μια ερωτηση?Η μικρη,τις περισσοτερες φορες που πεφτει,ειναι με το κεφαλι πισω.Δεν εχει κανει ποτε καρουμπαλο κτλ.Αλλα ποσο καλο ειναι αυτο?

Να χτυπαει στο κεφαλι?Δεν μπορω φυσικα να την περιορισω,θελει να ειναι ολη την ωρα εκτος παρκοκρεβατου.Και εγω δε θελω πλεον να την περιοριζω,αλλα οσο και να προσεχω παλι πεφτει.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορίτσια καλημέραααααα!!!κουτουλάωωω!!!! Πριν με πήρε ο ύπνος στον καναπέ, το μωρό στο ριλάξ κ η Β στο πάτωμα να ζωγραφίζει.. Καλά, μη φαντάζεστε κανα δεκάλεπτο, αλλά ήταν ύπνος βαρύς....

Δε θα κατσω πολύ τώρα μιας κ είμαι με τα παιδιά, απλά να σχολιάσω τα υπέροχα νεα από το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, καλή επιτυχίααααααααααα!!!!! Νομίζω και το αποτέλεσμα να μην γίνει αυτό το μήνα, μόνο που έγινε η ωορρηξία, ήταν ένα σημαντικότατο βήμα! Όλα θα γίνουν, είμαι σίγουρη!!!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, όπως ειπε κ η Μαρία μας, συγχίστηκες κ στενοχωρήθηκες ενώ εκείνη χρησιμοποίησε φθηνές δικαιολογιες για τον εαυτό της! Προσπάθησε να διατηρεις την ψυχραιμία και την ηρεμία σου, επεισόδια γίνονται πολλά! Ο άντρας σου τι λεει για όλα αυτα;

Ngn Κοαλάκι καλημέρα!!! Θα ξαναμπώ αργότερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...