Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!!!!!!!

Στο σημερινο μας προγραμμα προσθέστε ακομη ενα ραμμα.....στο τριχωτο της κεφαλης στη πισω μερια...:shock::shock::shock:

Χόρευε και επαιζε και μου ηρθε στο τραπεζι μου κλαμμενη και λεει μαμα επεσα και χτυπησα (σε γωνια απο τραπεζι...) και την πιανω και γεμιζει το χερι μου με αιματα και παλι πηγαμε στο νοσοκομειο....:!::!::!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!!!!!!!!!

Στο σημερινο μας προγραμμα προσθέστε ακομη ενα ραμμα.....στο τριχωτο της κεφαλης στη πισω μερια...:shock::shock::shock:

Χόρευε και επαιζε και μου ηρθε στο τραπεζι μου κλαμμενη και λεει μαμα επεσα και χτυπησα (σε γωνια απο τραπεζι...) και την πιανω και γεμιζει το χερι μου με αιματα και παλι πηγαμε στο νοσοκομειο....:!::!::!:

Αμαν βρε ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ, περαστικαααααααα σας!!!!! Σας ματιαξαν καλε???? πως ειναι η αγγελικουλα τωρα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ασε βρε Κοαλακι ...ξερω γω!!! Και το ματι πολυ πιθανο αλλα και παλι πόσο πια να τα προσεχεις και σαν γονιος...να μην κινουνται ή να μην χορευουν ή να μην παιζουν;;;

Ουφ....

Το κοριτσακι μου εκεινη την ωρα που μου ηρθε στο τραπεζι , εκλαιγε...μετα πηγαμε νοσοκομειο και εκει εκατσε κυρια (επεσε και στην ιδια νεαρα γιατρο στα εξωτερικα και την εμαθαν ολοι!).Τωρα κοιμαται διπλα μου αλλα την ενοχλει το πισω γιατι δεν μπορει να ακουμπησει το κεφαλι στο μαξιλαρι. Και παλι πρεπει να την ξυπναμε μεσα στην νυχτα για να δουμε αντιδρασεις...

Ασε βρε Κοαλακι ...ξερω γω!!! Και το ματι πολυ πιθανο αλλα και παλι πόσο πια να τα προσεχεις και σαν γονιος...να μην κινουνται ή να μην χορευουν ή να μην παιζουν;;;

Ουφ....

Το κοριτσακι μου εκεινη την ωρα που μου ηρθε στο τραπεζι , εκλαιγε...μετα πηγαμε νοσοκομειο και εκει εκατσε κυρια (επεσε και στην ιδια νεαρα γιατρο στα εξωτερικα και την εμαθαν ολοι!).Τωρα κοιμαται διπλα μου αλλα την ενοχλει το πισω γιατι δεν μπορει να ακουμπησει το κεφαλι στο μαξιλαρι. Και παλι πρεπει να την ξυπναμε μεσα στην νυχτα για να δουμε αντιδρασεις...

Καλα αστειευομαι για το ματι (αν και παιζει αυτη η περιπτωση για αυτους που πιστευουν) αλλα σιγουρα δεν μπορεις να τα προσεξεις, ειναι παιδια και η σκανταλια-παιχνιδι τα συνοδευει!!!

Φανταζομαι τη γιατρο με το που σας ειδε???!!!

Περαστικα και παλι!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Βρε ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, κακό μάτι σας έχει φάει!!! Ακου κει κιάλλο ράμμα το κοριτσάκι μας!! Κάντε ένα ευχέλαιο μετά από όλα αυτά!!! Θα παει αύριο σχολείο, ΄η θα την κρατήσεις σπίτι ετσι που ταλαιπωρήθηκε;

ΖΩΙΤΣΑ και σύ τρέχεις σήμερα;

ΙΩΑΝΝΑ μου, δεν ξέρω για άλμα ανάπτυξης, αν και είμαστε κοντά στις εβδομάδες- κοίταξα αυτό που μας έβαλες- ξέρω οτι εχει πάρει μπρός και αρχίζει να διεκδικεί αυτό που θέλει!!

Εμείς κορίτσια δεν έχουμε σκεφτεί τίποτα για τη βάφτιση- μόνο το όνομα που πολύ καλά γνωρίζετε- Σίγουρα θα την κάνουμε σε πολύ κλειστό κύκλο, ετσι έχουμε αποφασίσει και υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει στο Πήλιο, στο εξοχικό μας, που η εκκλησία του χωριού λέγεται Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ κ Γαβριήλ- σημαδιακό;; (Πρόσφατα το ανακαλύψαμε). Το βασικό: δεν εχουμε σκεφτεί νονό/νονά, θέλουμε καποιον πολύ ιδιαίτερο/ δικό μας άνθρωπο για αυτό το παιδί, και ακόμα δεν έχει γίνει το κλίκ! Θα δούμε!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΑΥ ΜΟΥ πολυυυυ αγαπω το πηλιο που λετε να κανετε τη βαφτιση της μικρουλας σας, ειναι αξιολογο μερος για πολλααα...

Σιγα-σιγα θα βρειτε και νονο/νονα, τοσα εμποδια περασατε, εκει θα κολλησετε??? τι στο καλο!!! Δωρο εξ ουρανου ευχομαι να ειναι τοσο η ανευρεση νονου οσο και η βαφτιση...;)

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαυ μου θα δουμε αν θα ξυπνησει το πρωι η μαθητρια. Αυτη θελει να παει, εγω δισταζω για να μην χτυπησει παλι καταλαθος.

θα δουμε αυριο!

Ωραια ιδεα για το Πηλιο!!! Και θα εχει και την ευλογια του αγιου αφου θα παρει και το ονομα!!! Θα την γιορταζεις 8/11 Μιχαηλ και Γαβριηλ; τοτε γιορταζει και η κορη μου.;)

Ιωαννακι καλησπερα! με την μικρουλα σου τελικα τι εγινε που ειχε ματωσει; βρηκες κατι αιχμηρο;

Ναι φυσικά, τότε θα τη γιορτάζω! Το όνομα της το παίρνει από τον παππού μου, πατερα του μπαμπά μου, προς τιμή του πατέρα μου που του έχω αδυναμία και θα γιορτάζει τότε!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, ναι, θα βρουμε κ το νονό! Έχουμε στο μυαλό μας, αλλά περιμένουμε την έμπνευση που θα μας κάνει να καταλήξουμε!

Και γω λατρευω το Πήλιο. Το σπίτι μας είναι στις Μηλιές. Έχετε πάει;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγω οσες φορες παω δεν χορταινω να χαζευω τα ιδια και τα ιδια ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟΠΙΑ και ΧΩΡΙΑ!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ εχουμε φτασει μεχρι μακρινιτσα, καλα νερα, πορταρια, τσαγκαραδα και καποια ακομη που μου διαφευγουν :(.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μετά τα καλά νερά, η πρωτη στροφή αριστερά που ανεβαίνει στο βουνό, οδηγεί στις Μηλιές! Και απο Τααγκαράδα είναι 20 λεπτά!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ να το βάλετε στο πρόγραμμα να πατε! Ειπναι υπέροχα!! Εγώ λατρεύω κ το Βόλο!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσιααααααααααααααααααααα ανοιξα την πορτα για να κατεβω στην αποθηκη να παρω αναψυκτικο και διαπιστωσα οτι θελω χιονοπεδιλα :shock::shock::shock:, χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και το εστρωσεεεεεε περιπου 2εκ, καλα ε πηρα πολυυυυυυ χαραααααααα :D:D:D και ξεπαγιασα επισης :mad::mad::mad:.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια καλησπέρα! είμαστε καλά αύριο έχουμε ραντεβού στις 10 και ανυπομονώ!! βρε ηλιοβασίλεμα σιδερένια η μικρούλα. συμπεθερα καλά είσαστε; φιλία στη νύφη! ο μποτσακογιος έκανς πυρετό από εμβόλιο τελικά; γράφω από κιν πάλι κ δυσκολεύομαι η άσχετη! συγγνώμη που δε γράφω σε όλες αλλά διάβασα γενικά νέα έχετε ωραία συζήτηση για γάμους κλπ !

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΟΑΛΑΚΙ τυχερήηηηηηη!!!!! Τό λεγες εσυ απο το πρωί οτι ειπχε ψοφο σήμερα!!!!

Άραγε θα δούμε καθόλου χιόνι εμείς φέτος;;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ!!! Καλή επιτυχία!!!!! Αναμένουμε τα καλύτερα νεα αυριο!!!! Πολλά φιλιά!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...