Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!!!!

Εστειλα την κορη μου για καφε με παππου και θειο με ξαδερφακι και μαγειρευω στο σπιτι και κανω λιγες δουλιτσες...αφου ειχε παει για μαθημα μουσικης εκτακτως σημερα αντι για χθες.

Το μεσημερακι εχουμε να διαβασουμε για σχολειο....Εχει και παραδοσιακους χορους το απογευμα ενω πιο μετα θα παμε με την κορη μου στη κοπη βασιλοπιτας του μουσικου συλλογου που την στελνω μουσικοκινητικη.

Φουλαρισμενο προγραμμα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια ιδεα αυτο που λετε να παω πρωτα σ ενα μαγαζι με νυφικα να δω τι μου καθεται καλα κ μετα αποφασιζω!!!!!!!!!!!!!κοριτσια επειδη δεν ξερω πας σ ενα μαγαζι με νυφικα κ λες θελω να δοκιμασω νυφικα?ετσι απλα?η σου κλεινουν ραντεβου?

ωραια φαγακια εχετε κοριτσια!!!!!!!!εγω λεω να παραγγειλω κανα πιτιγυρο μια κ ειμαι μοναχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπεραααααααα απο την κατεψυγμενη δραμα, τι κανετε??? κοριτσια μου θεωρω πως η σημερινη ημερα ειναι η πιο παγωμενη μεχρι τωρα για φετος οσον αφορα τη δραμα!!!

Εμεις ειμαστε πολυυυ καλα, ειχαμε ησυχο υπνο γενικα. Παιξαμε με τη φμ οοολο το πρωι και προλιγο την ταισα μοσχαρισιο κρεατακι με κριθαρακι και την εβαλα για υπνο μολις!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα συνηθως κλεινουν ραντεβου για να μπορουν να εξυπηρετησουν την υποψηφια νυφη δειχνοντας της διαφορετικα κομματια, να εχει χρονο να δοκιμασει κιολας.

Ιωάννα εγώ πήρα το νυφικό μου από αυτό το μαγαζί...

http://www.pronovias.com/wedding-dresses-2014

έχει άπειρες φωτογραφίες. Μπορείς να βρεις τι περίπου σου αρέσει!!!

Αλλά και πάλι θα πρότεινα να δοκιμάσεις :-) :-) :-)

Και χρειάζεται οπωσδήποτε ραντεβού!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου,την περιοδο που εψαχνα για νυφικο,δουλευα.Δεν ειχα την πολυτελεια για ραντεβου,οποτε εμπαινα,τους ελεγα τι ηθελα και με εξυπηρετουσαν.Εννοειτε Θεσσαλονικη.Μονο σε 2 ειχα κλεισει ραντεβου.Το σαιτ που σου εστειλε η Χριστινα εχει υπεροχα νυφικα!

Κοαλακι μου,τι κανεις?Εφυγε ο συζυγος;Εχετε κρυο και σεις;Εμεις εχουμε 0 βαθμους,αλλα ο αερας το κανει χειροτερο!

Ηλιοβασιμα μου,βολτα η μικρη;Και αυτη θα ξεδωσει και συ θα κανεις τις δουλειες με την ησυχια σου.Εσυ καλα εισαι;Απο το μυνημα νιωθω πως εισαι ''πεσμενη''!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Γεια σας κοπέλες μου!! Τί κάνετε;; Εμείς εδώ, βολοδέρνουμε μιας κ η μικρή κάνει πολλά τσαλίμια! Θέλει όλο αγκαλιά, αλλιως δεμ κοιμαται, μόλις τη βαζω σε ριλάξ ΄η καλαθούνα, ξυπναει κ τσιρίζει! Η Βασιλική την απεξαρ οτι θα τη μαλώσει πολύ άσχημα αν δε σταματήσει, αχαχαχαχα! Εντομεταξύ χτες όλη μερα πείναγε στο 3-3,5 ώρες κ ετρωγε καλά, σήμερα καμία σχέση... Εφτιαξα και γω περισσότερο γάλα κ όλο το πετάω.... Γκρρρρρρρρ!!!!!!!!!

Τι ωραία που μιλάμε για γάμους! Και γω το δικό μου νυφικό το είχα ράψει επάνω μου, ήταν απλό, υπέροχο όμως. Και σα χρώματα είχα λευκό κ λαδί, της ελιάς!

Μου αρεσει η ιδεα "καρουζέλ", ειχε κ η αδερφή μου στη βαφτιση του γιού της.. Μου αρεσε πολύ κ η ιδέα παγωτά, γρανίτες κτλ... Εγώ δεν εχω πολύ φαντασία.. Θα διαλέξω αναμεσα σε αυτά που θα πείτε, χαχαχα!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, δε ρωταω για την Αγγελικούλα σου, μια χαρά θα είναι τώ΄ρα μετά το χτύπημα ε;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου κρύο;; Εδώ όχι κ τόσο νομίζω... Αλλά άκουσα θα κατέβει κ κάτα δώ.. Έβρεχε όλη νυπχτα! Ωραίο φαγητάκι έφαγε η φμ μας!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, άμα την εχεις αγκαλιά τη μικρή δέν κοιμάται; Γιατί εγώ αν δεν την έχω αγκαλιά, δε θα κοιμηθεί ποτέ... Χτες νύχτα μετά τις 4 αγκαλιά την πήρα, μή σας πω που τη βρηκα όταν ξύπνησα.. Χαχαχα, είμαι τραγική!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ τι κάνετε;; Συνήθισε η Δημητρούλα σου πάλι στη βάση της;;

NGN μας ανοίγεις την όρεξη λέμε!!!!! 😄😄😄😄😄

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου,γελασα παρα πολυ με την Β.!Χεχε...βρε μια σταλια,και εχει τετοια κριση το ατιμο!Η μικρη με τα κακακια πως τα πει;Αλλαξες τελικα γαλα;

Η Δημητρα,απο την πρωτη μερα φανηκε πως ο χωρος αυτος της ανηκει.Φανηκε πως καταλαβε πως ηρθε σπιτι της.Πηγε κατευθειαν στα πραγματα που της αρεσε να πειραζει!

Πως περασατε τα γενεθλια της Β;

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κορτίτσια πολυ δύσκολη μέρα σήμερα!!!! τα έχω παιξει...

η μικρή έχει πονάκια και δεν μπορεί να κάνει τα κακά της... και δεν μπορεί να κοιμηθει!!! κοιμαται κάτι μισαωράκια μόνο.... και ξυπναει και κλαίει και σφίγγεται!!!

Τι τραβανε τα μωρακια μας!!!

Μαυ μου ειδικα σήμερα μόνο στην αγκαλια μου κοιμαται... οπότε εγώ που ύπνος!!!!!!!!!!!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κορτίτσια πολυ δύσκολη μέρα σήμερα!!!! τα έχω παιξει...

η μικρή έχει πονάκια και δεν μπορεί να κάνει τα κακά της... και δεν μπορεί να κοιμηθει!!! κοιμαται κάτι μισαωράκια μόνο.... και ξυπναει και κλαίει και σφίγγεται!!!

Τι τραβανε τα μωρακια μας!!!

Μαυ μου ειδικα σήμερα μόνο στην αγκαλια μου κοιμαται... οπότε εγώ που ύπνος!!!!!!!!!!!!!

Μήπως σήμερα πήρες τη μικρή μου σπίτι σου;;;

Μια απο τα ίδια!!! Ακριβώς όμως!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Στα πολύ γρήγορα..

Χριστινάκι, στο στήθος ηρεμεί; Δοκίμασες να τη θηλάσεις ξαπλωμένη;

Καθυστερημένα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και περαστικά στους ασθενείς και τραυματίες! Μαράκι, καλώς ήλθες!

Κι εμείς ζοριζόμαστε σήμερα, οπότε την κάνω. Φιλιά!

p8P6p2.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω, πως ειστε??? εδω εξακολουθει να εχει τσουχτερο κρυο!!!

Εμεις ειμαστε καλα, η φμ επαιζε ολο το απογευμα και τωρα ξεραθηκε...!!!

Μιλησα με τη φιλη μου το απογευμα και μου ελεγε για τη μπεμπας της που σημερα ηταν ανησυχη (4 μηνων) και γκρινιαζε ολη μερα, βρε τι τραβανε τα μωρακια μας??? :(

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ χιονιζειιιιιιι???????? τι ωραιααααααα!!!!!!!!

Λεω να παω να φταιξω ενα ζεστο τσαγακι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ Κ ΜΑΥ μηπως περνατε αλμα αναπτυξης?

δειτε εδω

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/11/blog-post_9583.html

ΜΑΥ απαιχτη η μικρη για πες μας τι ακριβως της λεει?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...