Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

NGN ναι το διαβασα...αρα οχι θαλασσινο θεμα.

Θεμα με παγωτα και γρανιτες ή κερασια ή καποιο αλλο φρουτο καλοκαιρινο.

Θα δουμε...και για σενα το μπορουμε να κανουμε!!! Αλλωστε μετα παο τοσες γεννες στη παρεα μας, θα ακολουθησουν πολλα βαπτισια!!!!:tongue:

Καληνυχτα κοριτσια!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιξε εσυ λιγο με τα χρωματα και κανε παραλλαγη...αλλα και συνδυασμους!!!

Αυτό θα κάνω. Πωπω βαριέμαι πάρα πολύ να ψάχνω τέτοια πράγματα πλέον. Δεν ξέρω γιατί. Θα πάω και σε κανένα μαγαζί να δω. Έχω χρόνο να τα κάνω με την ησυχία μου.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

NGN ναι το διαβασα...αρα οχι θαλασσινο θεμα.

Θεμα με παγωτα και γρανιτες ή κερασια ή καποιο αλλο φρουτο καλοκαιρινο.

Θα δουμε...και για σενα το μπορουμε να κανουμε!!! Αλλωστε μετα παο τοσες γεννες στη παρεα μας, θα ακολουθησουν πολλα βαπτισια!!!!:tongue:

Καληνυχτα κοριτσια!!!!!!!!!

Πολύ καλό μου ακούγεται αυτό με τα φρούτα και τα παγωτά. Θα το δουλέψω παραπάνω. Ευχαριστώ!!!!!! Και σένα ΚΟΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

Καληνύχτα Ηλιοβασίλεμα, Ιωαννάκι. Καλή ξεκούραση!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Και εμενα μου αρεσουν τα καλοκαιρινα φρουτα, αλλα και τα εξωτικα!!!

Παω και εγω για υπνο, τα λεμε αυριο!!! Καληνυχταααααααααααα σε οοοοολες!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!!1τι κανετε?

Πηγατε ολες για νανακια?Εμεις καλα ειμασταν ζαβλακωμενοι σημερα λογω του εμβολιου καναμε μεχρι ενα 37.7 αλλα μετα το μπανακι μας επεσε κι αυτο.

Βεβαια τον παρακολουθω αλλα απ'οτι ειπε η γιατρος αφου δεν ανεβασε μεχρι τωρα μαλλον δεν θα ανεβει!Μ'εφαγε το αγχος τη γυναικα!!!!!

Ριτσακι μου τελεια τα νεακια σου!!!!!Χερακια ποδαρακια ε????Μεγαλωνει το σπορακι σου!Ετσι μου ειχε πει κι εμενα ο γιατρος οτι δεν ειμαι αρρωστη και να τα κανω ολα με μετρο και τα κοριτσακια εδω με βοηθησαν πολυ οι αγαπες μου!!!!!!

Μαρακι μου αυτο με τη δουλεια ειναι ενα θεμα κι εγω το σκεφτομαι!Τον Σεπτεμβρη που θα γυρισω θα πρεπει να κανω ενα ριφρες γιατι δεν θα θυμαμαι τιποτα.αν και ειναι οπως το ποδηλατο πιστευω.Δεν ξεχνιεται ποτε!!!11χαχαχααχαχαχαχα!!!!!1

Ιωαννακι τα κοριτσια σου εδωσαν πολυ ωραιες ιδεες,θα σκεφτουμε τα καλυτερα!Αντε με το καλο κοριτσακι μου!

Ngn και για σενα θα βρουμε ενα σωρο ιδεες για την πριγκηπισσουλα μας!

Αγορομανα μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!Αντε καλη επιτυχια την Δευτερα!Περιμενουμε νεα μαρηηηηηηη!Φιλια στον Μητσο!

Κοαλακι μου συνερχεται το φουρτουνακι μας ετσι?

Χρηστινακι με το καλο ο σαραντισμος!Κι εγω ετσι ελεγα αλλα μας εχει φαει το μεσα γιατι εχει τις πιο πολλες μερες κρυο αερακι και φοβαμαι να τον βγαλω.Μονο με το αυτοκινητο δυστυχως!!!!!!!

Καληνυχτα σε ολες τις σουσουραδιτσες μου!!!!!!!!Καλο ξημερωμα!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι θα γίνει με την κόρη μου... πρέπει μου φαίνεται να το πάρω απόφαση ότι μετά τις 4 δεν θα ξανακοιμηθώ!!!!!:shock::shock::shock:

Ξυπνάει... κάνει κακά της... τρώει... ρεύεται και έχει φτάσει 5.30... και μετά αρχίζει πάλι να έχει πονάκια και να πιέζεται για κακά της... ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να τα κάνουμε:confused::confused::confused:

Και εμείς καλοκαίρι σκεφτόμαστε την βάφτιση... θα είναι μεν μικρή ακόμα η ζουζούκα μου... αλλά καλύτερα!

Βρήκαμε και νονό εχθές... Ένας φίλος του άνδρα μου ήθελε πολύ να μας παντρέψει, αλλά τελικά μας πάντρεψε ο ξάδελφός μου που είναι κολλητός φίλος του άνδρα μου και μέσου εκείνου γνωριστήκαμε... και έτσι τώρα θέλει τουλάχιστον να μας βαφτίσει την κόρη... Τον είχαμε και εμείς στο μυαλό μας... αν και είχαμε αμφιβολίες γιατί είναι άνδρας και δεν ξέραμε πόσο θα θέλει να ασχολείται με αυτά, αλλά αφού το πρότεινε μόνος του :tongue::tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Μποτσάκι και εγώ έτσι θα την πατήσω μου φαίνεται! Ο καιρός χάλια!!!!

Ιωάννα το πιο δύσκολο στο γάμο είναι να βρεις το χώρο που θα σου αρέσει... από εκεί πρέπει να ξεκινήσετε... Επίσης πρέπει να κοιτάξεις και για να νυφικό πριν κατασταλάξεις στα χρώματα... πχ θα φορέσεις άσπρο νυφικό??? μπορεί να λατρέψεις ένα έγχρωμο... δεν λέω κάτι extreme, αλλά κάποια παλ απόχρωση.

Εγώ έκανα το γάμο στο μπλε γιατί είδα ένα παπούτσι που μου άρεσε πάρα πολύ και είχε πάνω μία μπλε τετράγωνη πέτρα!!!! Και εγώ είμαι πολύ δύσκολη στα παπούτσια...!!! Ως και μπλε λουλούδια βρήκα... που είναι πολύ δύσκολο να βρεις (εκτός αν βάψεις που δεν ήθελα) και τα συνδύασα με άσπρα τριαντάφυλλα και λίλιουμ. Τα χρώματα που λες πάντως μου φαίνονται πολύ ωραία και δεν νομίζω ότι θα έχεις θέμα να τα συνδυάσεις.

Νυφικό από που θα πάρεις??? θα κατέβεις θεσσαλονίκη?

Κοαλάκι πως πάει η φμ με τα δόντια της

Ηλιοβασίλεμα δεν γινόταν να της βάλουν από τα ράμματα που δεν χρειάζεται να βγουν??? Το παιδάκι σου θα τρομάξει που θα ξαναπάτε!

kPAZp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις εδω μοναχουλες!!!!!!!

ο αντρας μου εχει υπηρεσια!!!!!!!!!!

αυριο εχουμε εμβολιο!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ για νυφικο θελει η πεθερα μου να το ραψω,πως το παθε ?χαχαχαχαα

αυτη θα το πληρωσει!!!!!!!!!!!!τωρα παλι αν δω σε κανενα μαγαζι κατι που θ μ αρεσει μπορει κ να νοικιασω !!!!!!!

ωραιο χρωμα το μπλε!!!!!!!!!!!!!!!τελειο θα ηταν!!!!!!!!

τι δουλεια ειπαμε πως κανεις εσυ?

οσο για τον υπνο κ μενα η μικρη στην δικια σας ηλικια ξυονουσε κατα τις 5 κ μετα δεν ειχε ορεξη για υπνο!!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις εδω μοναχουλες!!!!!!!

ο αντρας μου εχει υπηρεσια!!!!!!!!!!

αυριο εχουμε εμβολιο!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ για νυφικο θελει η πεθερα μου να το ραψω,πως το παθε ?χαχαχαχαα

αυτη θα το πληρωσει!!!!!!!!!!!!τωρα παλι αν δω σε κανενα μαγαζι κατι που θ μ αρεσει μπορει κ να νοικιασω !!!!!!!

ωραιο χρωμα το μπλε!!!!!!!!!!!!!!!τελειο θα ηταν!!!!!!!!

τι δουλεια ειπαμε πως κανεις εσυ?

οσο για τον υπνο κ μενα η μικρη στην δικια σας ηλικια ξυονουσε κατα τις 5 κ μετα δεν ειχε ορεξη για υπνο!!!!!!!!!!!!!!

Θα πρότεινα ακόμα και να ράψεις... να δεις σχέδια σε μεγάλα μαγαζιά με νυφικά, έτσι ώστε να δεις τι σου ταιριάζει καλύτερα πάνω σου σαν στυλ...

Εγώ τελικά αγόρασα νυφικό γιατί ήταν πολύ μικρή διαφορά με το να το νοικιάσω και δεν άξιζε. Εξάλλου η όλη διαδικασία είναι πολύ ωραία για να την χάσεις... :tongue::tongue::tongue:

Πάντως και εγώ είμαι υπέρ του κάτι απλό... Και το δικό μου νυφικό ήταν απλό αλλά κομψό... και όπως λες το βασικό είναι να αισθάνεσαι και άνετα!!!

kPAZp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!

Τι κάνετε????

Εδώ βρέχει οπότε βόλτα γιοκ αλλά δεν πειράζει. Ξεπατώθηκα και εγώ και ο άντρας μου στο παιχνίδι με τον μικρό από το πρωί. Τα έφτυσα η γυναίκααααααααααα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα το μενού έχει τσιπούρες στα κάρβουνα με μια ωραία σαλατούλα με μαρούλι και ρόκα και dressing μέλι με μπαλσάμικο (πωπω από τώρα μου τρέχουν τα σάλια!!!!).

Λέω να φτιάξω και μια μηλόπιτα αν δεν βαρεθώ.

Εσείς τι καλό θα φάτε σήμερα?????

Καλή Κυριακή να έχουμε!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ηρθα και γω!

Νgn μου,σας ξεπατωσε ο μικρος?Δεν υπαρχει καλυτερη παρεα για παιχνιδι απο τους γονεις!Ποσα πραγματα ''παιρνουν'' τα παιδια!Απο συναισθηματα και γνωσεις!Αντε να μεγαλωσει και η μπεμπα σας,να παιζεται ολοι μαζι!Καλεεεε,ιδια σαλατα θα φαμε σημερα!Αλλα απο φαγητο,εγω εχω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο και με το ζωμο απο το κοτοπουλο εκανα και πιλαφι,και για την μικρη,μοσχαρακι με λαχανικα!Εν τω μεταξυ,το κοτοπουλο το κανω σε ειδικες σακουλες ψησιματος!Πρωτη φορα!Για να δουμε πως θα βγει!Τις εχει χρησιμοποιησει καμια απο εσας?

Ιωαννα μου,η ιδεα που εχεις για ενα απλο νυφικο,σε στυλ φορεματος,μου αρεσει παααααρα πολυ!Κατι παρομοιο ειχε και η γυναικα ενος ξαδερφου μου,ηταν σε στυλ αρχαιοελληνικο!Υπεροχο!Αλλα οπως ειπε και το Χριστινακι μας,πηγαινε να κοιταξεις,πριν ξεκινησεις να ραβεις,εαν φυσικα καταληξεις με αυτο τον τροπο!

Τι κανει η μουρμουρα μας?

Χριστινακι μου,ξυπνατε πολυ πρωι,ετσι?Ειναι πολυ κουραστικο,αλλα σκεψου πως ειναι πολυ νωρις ακομη για να εκλαβει καλα τον νυχτερινο υπνο,συν οτι εχει τα πονακια!Η Δημητρα μου ειναι 9 μηνων,και ακομη ξυπναει!Υπομονη καμαρι μου!

Μποτσακι μου,τι κανεις καμαρι μου?Πως ειναι ο μικρος σημερα?Ανεβασε παλι πυρετο?Με τους κολικους πως τα πατε?

Οι υπολοιπες τσουπρες απολαμβανουν την Κυριακη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Να πω την αληθεια εμενα μου αρεσει πολυ και το θεμα ''καρουζελ''!Παιχνιδιαρικο,ρομαντικο,κοριτσιστικο!Οποτε το ενα χρωμα,φουξ,θα το χρησιμοποιουσα εκει,για τα παιδακια και το σοκολα,σε κατι αναλογο,για τους μεγαλους!

Αυτο που ειπε το Κοαλακι μας,ειναι επισης πολυ ομορφο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...