Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ngn εχεις τον καλυτερα φυλακα, τον γιοκα σου τωρα που λειπει ο μεγαλος αντρας του σπιτιου!!!;););)

Ιωαννα σιγουρα θα βρουμε ωραιες ιδεες και θα ετοιμασεις πολυ ωραια και κομψα πραγματα!

Πού θα γινουν τα μυστηρια; στο νησι;

αχ ναι κοριτσια μου σας ευχαριστω !!!!!!!!

εδω θα γινουν τα μυστηρια ιδια ωρα κ μερα!!!!!

νυφικο λεω κατι απλο σε στυλ φορεμα για να ειμαι ανετη κ για την βαφτιση!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικα για το ΙΩΑΝΝΑΚΙ αν θελει να το κανει πιο ρομαντικο το "patisserie" ειναι πιο ομορφο για εμενα.

NGN ΜΟΥ δωσε μας μερικα στοιχεια και θα ριξουμε ευθυς αμεσως ιδεες...

Δεν έχω σκεφτεί καθόλου πώς θέλω να είναι, ούτε καν τι χρώμα. Λέω να αρχίσω να ψάχνω στο ιντερνετ για ιδέες.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αχ ναι κοριτσια μου σας ευχαριστω !!!!!!!!

εδω θα γινουν τα μυστηρια ιδια ωρα κ μερα!!!!!

νυφικο λεω κατι απλο σε στυλ φορεμα για να ειμαι ανετη κ για την βαφτιση!!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου. Αν είναι το στυλ σου τότε καλό είναι να είναι απλό για να μην σε κουράσει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ συγνωμη, τωρα ειδα οτι εγραψες για το καλοκαιρι!!!

Θα μπορουσες να κανεις κατι με τα χρωματα και τα στοιχεια της θαλασσας και του βυθου η ενα θεμα με τα ελληνικα νησια...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ωχ συγνωμη, τωρα ειδα οτι εγραψες για το καλοκαιρι!!!

Θα μπορουσες να κανεις κατι με τα χρωματα και τα στοιχεια της θαλασσας και του βυθου η ενα θεμα με τα ελληνικα νησια...

Αυτό είχα στον γιο μου. Ήταν πολύ ωραίο. Στην μπουμπού τι να κάνω??????? Όλα τα ίδια και τα ίδια είναι.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ηλιοβασίλεμα μου μπλε και θάλασσα κλπ είχα στον γιο μου. Τώρα λέω να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό.

Κοαλάκι δεν είναι κακή η ιδέα σου. Αλλά κίτρινο θα είναι ωραίο?????? Θα μας φάνε τα μυγάκια... χαχαχαχαχα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

για καλοκαιρι ειναι ωραιο θεμα το ακρογιαλλι η παραλια !

προσκλητηριο σχετικο με μαγιο!!!!!!!!

θα σκεφτουμε κ αλλα!!!!!!!

αχ τι ωραια παρεα βρε κοριτσια που ειμαστε!!!!!

θα σας αφησω ομως γιατι κλεινουν τα ματια μου!!!!!!!αυριο με το καλο!!!!!!!!! καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

κοριτσια μου καλησπερα! ολες καλα? εμεις καλα γραφω απο κιν κ δε βολευει πολυ για να δω κ νεακια ηενικα διαβασα καλα. για την αγγελικουλα τι εγινε? εμεις πολυ καλα, ψωνια και βολτες πολυ ομορφα! ο δημητρης ειναι πολυ χαρουμενος!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασίλεμα μου μπλε και θάλασσα κλπ είχα στον γιο μου. Τώρα λέω να κάνω κάτι εντελώς διαφορετικό.

Κοαλάκι δεν είναι κακή η ιδέα σου. Αλλά κίτρινο θα είναι ωραίο?????? Θα μας φάνε τα μυγάκια... χαχαχαχαχα

Παιξε εσυ λιγο με τα χρωματα και κανε παραλλαγη...αλλα και συνδυασμους!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια μου καλησπερα! ολες καλα? εμεις καλα γραφω απο κιν κ δε βολευει πολυ για να δω κ νεακια ηενικα διαβασα καλα. για την αγγελικουλα τι εγινε? εμεις πολυ καλα, ψωνια και βολτες πολυ ομορφα! ο δημητρης ειναι πολυ χαρουμενος!

Μπράβο ΑΓΟΡΟΜΜΑΜΥ που περνάτε όμορφα. Φιλιά στον Δημητράκη!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κανε τους πειρατες της καραιβικης η τον καπτεν χουκ!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καληνυχτα!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ περνατε ομορφα ε???!!! Τι καλααααααα!!! Καντε βολτες και για εμας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...