Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοαλακι καλησπερα!!!!!!!!!!!

Ησυχασε απο δοντια η μικρουλα; κοιμηθηκε για βραδυ;

Ιωαννα για πες...ποτε με το καλο ο γαμος και η βαπτιση; Θα γινουν μαζι την ιδια ωρα...δηλαδη θα εισαι με το νυφικο; ετσι γινονται;

Δεν εχω παραβρεθει σε κοοινο μυστηριο και δεν ξερω τι παιζει...

Σοκολα και φουξια....καλη η ιδεα του ζαχαροπλαστειου που σου λεει το Κοαλακι. Για παραδειγμα σοκολατενιο γλειφιτζουρι ή σαν σοκολατα το σχημα του προσκλητηριου με φουξια γραμματα και κορδελα!!!!!!!! Και γλυκα παλι κατι σε σοκολατενιο παστακι με σιροπι βυσσινο ή καποιο ζελε σε φουξια σχεδον αποχρωση....Η μπομπονιερα σε κουτακι σοκολα με φουξια κορδελα για τους μεγαλους και για τους μικρους κατι αναλογο ισως με φουξια τουλι και σοκολα λεπτες κορδελες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωαννα μηπως πιαστηκε πουθενα στο παρκο και χτυπησε; και ματωσε λιγακι η γλωσσιτσα ή απο μεσα το χειλακι;;;

Για ελεγξε γυρω γυρω το παρκο μηπως καπου ειναι καμια ραφη που γδερνει...

ΙΩΑΝΝΑΚΙ αν εβαλες το δαχτυλο σου και δεν βγηκε αιμα πολυ πιθανον να δαγκωσε τη γλωσσα της και να προκαλεσε ερεθισμο. Παντως δυσκολα στην ηλικια σας καταλαβαινει κανεις απο που προερχεται το αιμα.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ δεν εχουμε οικονομικο θεμα (ευτυχως) αλλα θα ηθελα να συνεισφερω και εγω με τη σειρα μου εαν μπορω, βασικα η φυση της δουλειας μου ειναι τετοια που μπορει να προερχεται και μεσα απο το σπιτι. Θα δουμε ομως...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

NGN καλησπερα!!!

Εγω περιμενω να κοιμηθει σε λιγακι η μικρη....Να καθησουμε λιγακι μονοι μας με τον αντρα μου μεχρι να πεσει και αυτος για υπνο...Επειδη ξυπναει στις 4.30 το πρωι οταν παει για δουλεια, το βραδυ σπανια αντεχει μεχρι τις 12.

Αυριο παλι μονες μας θα ειμαστε, αφου δουλευει ο μπαμπας μας απροοπτως. Αλλα μετα θα εχει 3μερο ρεπο και θα ειμαστε ολοι μαζι.

Καλησπέρα!!!!!

Εμένα δουλεύει ο άντρας μου σήμερα οπότε απλώς χαλαρώνω. Αύριο αν έχει καλό καιρό θα πάμε καμιά βόλτα!

Η μικρή πώς είναι???? Πονάει????

Καλησπέρα ΚΟΑΛΑΚΙ, ΙΩΑΝΝΑΚΙ. Ωραίο χρώμα διάλεξες για τον Οκτώβρη. Κάτι θα σκεφτούμε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα Ριτσακι.

Αραγε να εχει καμια ταινια στη τηλεοραση;

Χριστινακι το μωρο κοιμαται;

Μόλις θηλάσαμε... οπότε πάω και εγώ για ύπνο μήπως προλάβω να κοιμηθώ λιγάκι!!!:tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Κουκλες μου μπαινω για να καληνυχτισω!Παω να καθισω με τον αντρουλη μου,που ειναι λιγο παραπονιαρης σημερα!

Ριτσα μου,τα νεα σου ειναι υπεροχα κοριτσι μου!Να ξεκουραστεις,και οπως ειπε ο γιατρος και τα κοριτσια,ναι μεν πρεπει να προσεχεις,αλλα οχι οτι εισαι αρρωστη!

Ηλιοβασιλεμα μου,ευχομαι το κοριτσακι σου να ειναι τελειως καλα!

Ιωαννα μου,καλη περιοδος!Ωραια και τα χρωματα που διαλεξες!

Εχω κατι κατα νου!Δεν προλαβαινω ομως τωρα να στο γραψω!Θα μπω αυριο!Να στειλω και σαιτ με ιδεες!

Φιλια πολλααα!Καλο ξημερωμα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΚΟΑΛΑΚΙ ωραια ιδεα το ζαχαροπλαστειο!!!!!!!ηρεμησε η φμ?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως ειναι η μικρη?

α ωραια αυτα που μου ειπες!!!!!!!!!το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να κανω μπομπονιερες για τους μεγαλους εικονα κ για τα μωρα κατι αλλο!!!!

NGN μ αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος των χρωματων !!!!!!κ του αντρα μου επισης!!!!!!κ το δωματιο της που θα φτιαξουμε το καλοκαιρι σ αυτα τα χρωματα θελουμε να ειναι!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

ΚΟΑΛΑΚΙ ωραια ιδεα το ζαχαροπλαστειο!!!!!!!ηρεμησε η φμ?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως ειναι η μικρη?

α ωραια αυτα που μου ειπες!!!!!!!!!το μονο σιγουρο ειναι οτι θελω να κανω μπομπονιερες για τους μεγαλους εικονα κ για τα μωρα κατι αλλο!!!!

NGN μ αρεσει πολυ αυτος ο συνδιασμος των χρωματων !!!!!!κ του αντρα μου επισης!!!!!!κ το δωματιο της που θα φτιαξουμε το καλοκαιρι σ αυτα τα χρωματα θελουμε να ειναι!!!!!!!!!!

Ναι ηρεμησε η φμ!!! Εγω το δωματιο της το εχω φουξ με μωβ, απο τοιχους μεχρι κουρτινα και καλαθοπαιχνιδια :tongue:. Εγω μπομπο για τους μεγαλους εκανα μπρελοκακια με σβαροφσακια δεμενα σε καραμελιτσεσ απο τουλι και πλαστικο και για τα παιδακια χωνακια με γλυκισματα και φουρφουρακια.

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα Μαρακι και Χριστινα!!!! Καλη ξεκουραση!!!

Ngn o αντρας σου διανυκτερευει εκτος σημερα; ή θα σχολασει αργοτερα;

24ωρη είναι η υπηρεσία του. Θα βγει αύριο το πρωί.

Έχω το μικρό αντράκι μου όμως να με προσέχει... χαχαχαχα

ΜΑΡΑΚΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ναι ηρεμησε η φμ!!! Εγω το δωματιο της το εχω φουξ με μωβ, απο τοιχους μεχρι κουρτινα και καλαθοπαιχνιδια :tongue:. Εγω μπομπο για τους μεγαλους εκανα μπρελοκακια με σβαροφσακια δεμενα σε καραμελιτσεσ απο τουλι και πλαστικο και για τα παιδακια χωνακια με γλυκισματα και φουρφουρακια.

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ!!!

NGN ΜΟΥ τι κανεις???

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ μου! Καλά είμαι. Κοιμούνται τα μικρά και χαλαρώνω.

Δώστε μου και μένα καμιά ιδέα βρε κορίτσια. Και μένα το καλοκαίρι θα γίνει η βάφτιση με το καλό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn εχεις τον καλυτερα φυλακα, τον γιοκα σου τωρα που λειπει ο μεγαλος αντρας του σπιτιου!!!;););)

Ιωαννα σιγουρα θα βρουμε ωραιες ιδεες και θα ετοιμασεις πολυ ωραια και κομψα πραγματα!

Πού θα γινουν τα μυστηρια; στο νησι;

Γεια σου ΚΟΑΛΑΚΙ μου! Καλά είμαι. Κοιμούνται τα μικρά και χαλαρώνω.

Δώστε μου και μένα καμιά ιδέα βρε κορίτσια. Και μένα το καλοκαίρι θα γίνει η βάφτιση με το καλό.

Βασικα για το ΙΩΑΝΝΑΚΙ αν θελει να το κανει πιο ρομαντικο το "patisserie" ειναι πιο ομορφο για εμενα.

NGN ΜΟΥ δωσε μας μερικα στοιχεια και θα ριξουμε ευθυς αμεσως ιδεες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...