Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαρακι βορινο τι κανετε;

η Δημητρουλα;

Πλησιαζει ο καιρος της επιστροφης στη δουλεια...Πώς θυμαμαι τα τοτε δικα μου συναισθηματα....

Οτι καλυτερο σου ευχομαι!!!

Ηλιοβασιλεμα μου περαστικα στην Αγγελικουλα σου...αχ!! το μαναρακι μου......

Εσυ θα ξανα πας στον γιατρο την Τεταρτη;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΙΤΣΑ φευγεις και πας για υπερηχο και κάνεις 2 μερες να δωσεις σημεια ζωης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανησυχησαμε ολες αν και υποψιαζομασταν οτι θα κοιμασαι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Για πες , το μωρακι σας ολα καλα;;;;;;;;;;

Τί σας ειπε ο ΓΙΑΤΡΟΣ;;;

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΡΙΤΣΑ φευγεις και πας για υπερηχο και κάνεις 2 μερες να δωσεις σημεια ζωης;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανησυχησαμε ολες αν και υποψιαζομασταν οτι θα κοιμασαι!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Για πες , το μωρακι σας ολα καλα;;;;;;;;;;

Τί σας ειπε ο ΓΙΑΤΡΟΣ;;;

Ολα καλα μας ειπε ο γιατρος....αχ!! εχει μεγαλωσει το μωρακι μας...ειδαμε χερακια και ποδαρακια!!!

Αυτη τι φορα δεν κλαψαμαι ....απλος γελαγαμε!!

Αχ!! Τωρα περιμενουμε πως και πως να παει 21 Φεβρουαριου να το δουμε παλι.......:D:D:D.

Α!! ρωτησα τον γιατρο αν μπορω να μαγειρευω και μου ειπε ναι ,μονο δεν θα κανεις βαριες δουλειες....εγκυος εισαι οχι αρρωστη...και γελαγε ο γιατρος!!

Απλος οταν νιωθεις κουρασμενη θα ξαπλωνεις.....

Εσυ τι νεα μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα οντως εγκυος εισαι, οχι αρρωστη!!!!!!!

21/2 θα κανεις αυχενικη;

σου εστειλα και πμ

Ισως στην αρχη φοβηθεικε και ο γιατρος ,γιατι ειχα κανει το χειρουργειο...αλλα την Πεμπτη με ρωτησε αν εχω δει αιμα ξανα και του ειπα οχι.

Και μετα μου ειπε οτι μπορεις να μαγειρευεις αλλα βαριες δουλειες οχι...

Ναι αυχενικη θα κανω 21/2....αχ!! περιμενουμε πως και πως.....

Σου εστειλα πμ.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ισως στην αρχη φοβηθεικε και ο γιατρος ,γιατι ειχα κανει το χειρουργειο...αλλα την Πεμπτη με ρωτησε αν εχω δει αιμα ξανα και του ειπα οχι.

Και μετα μου ειπε οτι μπορεις να μαγειρευεις αλλα βαριες δουλειες οχι...

Ναι αυχενικη θα κανω 21/2....αχ!! περιμενουμε πως και πως.....

Σου εστειλα πμ.

Μπράβο Ρίτσα :-) Με το καλό και η αυχενική!

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει να μην σηκώνω βάρη... πχ την λεκάνη με τα ρούχα από το πλυντήριο ή μια βαριά κατσαρόλα γεμάτη φαγητό!

kPAZp2.png

Μπράβο Ρίτσα :-) Με το καλό και η αυχενική!

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει να μην σηκώνω βάρη... πχ την λεκάνη με τα ρούχα από το πλυντήριο ή μια βαριά κατσαρόλα γεμάτη φαγητό!

Χριστινακι μου τι μου κανεις;;

Το μικρουτσικο σου τι κανει;;

Ποτε σαραντησετε μαναρακι μου;;

Σε ευχαριστω μαναρακι μου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Χριστινακι μου τι μου κανεις;;

Το μικρουτσικο σου τι κανει;;

Ποτε σαραντησετε μαναρακι μου;;

Σε ευχαριστω μαναρακι μου....

Καλά είμαστε, εκτός από κάτι πονάκια που έχουμε στην κοιλίτσα!

Σαραντίζουμε αυτή την εβδομάδα... στις 30/1.

kPAZp2.png

Ριτσακι ολα καλα, λοιπον!!!!!!!!!! Πινε τις βιταμινες σου, κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος και ολα μια χαρα!!!!!!!!!!!!!

Οντως ολα καλα θα πανε....μονο που το ειδα την Πεμπτη και ειναι καλα.....ολα καλα θα πανε....

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτισω γιατι πρεπει να βαλω το κολπικο και να ξεκουραστω λιγο....

Θα τα πουμε αυριο το βραδακι ....γιατι το πρωι θα λυπω ....θα παω βολτα σε κατι φιλους μας...για φαει....

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας.....Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ήρθα κορίτσια!!!!!!!!!!! Έβαλα τα μικρά για ύπνο και τώρα κάθισα. Η μικρή με έπρηξε στο φαί σήμερα. Με το ζόρι έτρωγε. Καλά αυτό το παιδί δεν πεινάει??????? Τι να πω??????? Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ο γιος μου ήταν όλη μέρα στο στήθος ενώ αυτή το αντίθετο.

ΡΙΤΣΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Με το καλό και η αυχενική!!!!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε???

Εμεις καλααα, απο το απογευμα εντελως καλα και τωρα κανουμε νανι...!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μπραβο που τα νεακια σας ειναι υπεροχα, ολα καλα θα πανε μεχρι τελος!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ με συγχωρεις που δεν ανεφερα πιο πριν τη γνωμη μου σχετικα με το γαμο αλλα απο εχθες η φμ ειναι λιγο αδιαθετη λογω δοντιων και οπως καταλαβαινεις επεσα με τα μουτρα πανω της. Εφοσον διαλεξες φουξ-σοκολα μπορεις να εχεις σαν θεμα το "ζαχαροπλαστειο" για παραδειγμα.

Παω να φτιαξω να φαω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

NGN καλησπερα!!!

Εγω περιμενω να κοιμηθει σε λιγακι η μικρη....Να καθησουμε λιγακι μονοι μας με τον αντρα μου μεχρι να πεσει και αυτος για υπνο...Επειδη ξυπναει στις 4.30 το πρωι οταν παει για δουλεια, το βραδυ σπανια αντεχει μεχρι τις 12.

Αυριο παλι μονες μας θα ειμαστε, αφου δουλευει ο μπαμπας μας απροοπτως. Αλλα μετα θα εχει 3μερο ρεπο και θα ειμαστε ολοι μαζι.

κοριτσακια τι κανετε?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ο γαμος θα γινει Οκτωβρη!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια η μικρη τ απογευμα την ειχα βαλει στο παρκο κ επαιζε κ μετα που πηγα να της αλλαξω παμπερς ειδα οτι στην γλωσσιτσα της στην ακρη δεξια ηταν ματωμενη χωρις ομως να τρεχει αιμα,τι μπορει να ειναι?σκεφτηκα μηπως βγηκε κανα δοντι κ ματωσε το ουλο αλλα εβαλα το χερι μου κ δεν επιασα κατι,πανικοβληθηκα.αλλα δεν την ενοχλει πριν λιγο ηπιε γαλα κοιμηθηκε!!!!!!!!!!!!τι μπορει να ειναι?

ΡΙΤΣΑΚΙ μπραβο το μωρακι σας!!!!!!!!!καλα σου ειπε ο γιατρος σου!!!!!!!!εγκυος εισαι οχι αρρωστη ολα με μετρο!!!!!εγω παντως τα εκανα ολα επειδη δεν ειχα βοηθεια αλλα κ παλι μολις κουραζομουν λιγο κατευθειαν ξαπλωνα!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...