Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

τι κανετε?

εμεις καλα η μουρμουρα ξυπνησε στις 7 εφαγε κ πριν λιγο ξανακοιμηθηκε!!!!!

αχ θελω να βγω για ψωνια αλλα ο αντρουλης μου ειναι μπουκωμενος κ δεν θελω να κρατησει τη μικρη μολις ξυπνησει μη τυχον την κολησει!!!!!!!!

τον εχω με μασκα με παναντολ κ κοιμηθηκε στον καναπε χτες!!!!!!!!

ξερετε καμια σελιδα να δω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες?λεω να τα παρω απο το ιντερνετ !!!!!!!!!!!!

περιμενω το θεματακι σας για τα χρωματα που σας ειπα!!σοκολα κ φουξ!!!!!

ΜΑΥ να το χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!!!!!!γερο κ δυνατο!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ περαστικα στον κοριτσακι σου!!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μολις σαραντισετε ολα θα στρωσουν θα δεις!!!!!!!!!για καφεδακι εμενα μου χε πει η παιδιατρος οτι μπορω να πινω εναν ελληνικο κατεβαζει λενε κ γαλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω δεν επινα γιατι θα θελα κ τσιγαρο κ ακομα δεν πινβω παρολο που δεν θηλαζω πλεον γιατι φοβαμαι οτι θα ξαναρχισω το καπνισμα!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο για τα δοντακια σας!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Ιωαννακι!!!!!!!

Σορρυ που δεν ευχηθηκα για τις ετοιμασιες γαμου και βαπτισης...αλλα εμπλεξα με τα γυναικολογικα και τον τραυματισμο της κορης μου!!!!

Θα σκεφτω και εγω και θα σου πω ιδεες!!!!

Κοαλακι καλυτερα ειμαστε!!! Δεν δειχνει να εχει παθει διασειση, μονο να θρεψει η πληγη. Την Δευτερα θα την παμε να την ξαναδουν στο νοσοκομειο και την αλλη Παρασκευη θα της τα βγαλουν τα ραματα.

Εσεις ειστε καλυτερα ευτυχως. Πώς παει η μηχανοβια φμ;;;; το διασκεδαζει;

Καλημερα Ιωαννακι!!!!!!!

Σορρυ που δεν ευχηθηκα για τις ετοιμασιες γαμου και βαπτισης...αλλα εμπλεξα με τα γυναικολογικα και τον τραυματισμο της κορης μου!!!!

Θα σκεφτω και εγω και θα σου πω ιδεες!!!!

Κοαλακι καλυτερα ειμαστε!!! Δεν δειχνει να εχει παθει διασειση, μονο να θρεψει η πληγη. Την Δευτερα θα την παμε να την ξαναδουν στο νοσοκομειο και την αλλη Παρασκευη θα της τα βγαλουν τα ραματα.

Εσεις ειστε καλυτερα ευτυχως. Πώς παει η μηχανοβια φμ;;;; το διασκεδαζει;

Πλεον μονο στο μηχανακι ανεβαινει, το εχει παρει με "καλο ματι" ;).

Πηρα τον παιδιατρο μας και ενημερωσα για την ολη κατασταση και μου ειπε οτι κατα 99% ειναι απο τους κυνοδοντες εφοσον δεν εχει αλλου ειδους συμπτωματα και να μην ανησυχω καθολου, απλα παρακολυθηση οπως αλλωστε παντα!!!

Φαγαμε αρακα και μολις κοιμησα τη φμ, παω και εγω να ξαπλωσω... Καλο μεσημερι σε οοολες, καλη ορεξη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Kαλησπερα φιλες μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!τι κανετε???Εμεις καλα!!!!!!1

Καναμε το εμβολιο σημερα!Ειμαστε 5640 και 60 ποντους!!!!!!!!!

Μεσα σε δυο εβδομαδες πηραμε 620γρμ και 2 ποντους!Η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη απο την αναπτυξη του μωρου!!

Μου ειπε να παρουμε γαλα για κολικους μηπως ηρεμησει το παιδακι!Θα δουμε!

Μαυ μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!Πολυχρονη η Βασιλικουλα μας γερη κι ευλογημενη!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!Περαστικουλια σας!Ειναι καλυτερα η Αγγελικουλα?

Κοαλακι μουυυυυυ περααστικουλια στη φμ μας!!!!!1Τρια δοντια μαζι το θηριο?

Κουραγιοοοοοοοοοοοο!!!!!!!

Κι εσυ Ιωαννακι μου περαστικα στον αντρουλη σου!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε ποσα περαστικα θα πω???Απαπααπαπααπαπαπαπαπαπαπα!!!!!!!!

Οι αλλες σουσουραδες καλα?

Καλε εχουμε νεα απο το Ριτσακι?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπεραααααα φιλες μου!Εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου,πως θα διαβασω οοολα τα νεα σας,απο τη μερα που εφυγα Γιαννενα,αλλα τελικα δεν τα καταφερα!Διαβασα πολυ λιγααααα!

Καταρχην Μαυ μου γλυκια,να χαιρεστε το κοριτσακι σας!Να ειναι ευλογημενο,χαρουμενο και υγιες στη ζωη του!

Χαιρομαι που περασε η ιωσουλα που την ταλαιπωρουσε,αλλα και παλι καλα κανετε και περνετε ακομη προφυλαξεις!Καλα να περασετε σημερα!

Κοαλακι μου,κατι διαβασα πως εαν δεν εγκριθει η μεταθεση θα ρθειτε Θεσσαλονικη!Ναι μεν θα ειστε στο ενοικιο,αλλα τουλαχιστον θα ειστε ολοι μαζι!Οπως ειπες,εαν βρεις και συ μια δουλιτσα,θα ειναι καλυτερα!Αλλα και παλι,αισιοδοξοι να ειστε και ολα θα πανε καλα!Αντεεε...ευκαιρια να σε δω και απο κοντα!:D

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα στην Αγγελικουλα σου!Αχ μωρε,τι ατυχια.Βλεπεις,οσο και να τα προσεχεις τα παιδακια,ποτε δε ξερεις ποτε θα γινει το ατυχημα!Ευτυχως ηταν λιγο!Πως ειναι τωρα?Διαβασα πως κοιμηθηκε και ξυπνησε καλα,αυτο ειναι ενθαρρυντικό!

Νgn μου,,πως εισαι με την μαστιτιδα?Ομορφη πολη τα Γιαννενα!4 χρονια τα εζησα με ρυθμο και ενταση!Εκει σπουδασα!Αλλα αυτος ο καιρος βρε παιδι μου,δεν παλευεται!1 βδομαδα καθησαμε,και καθε μερα εβρεχε!

Η Ριτσα μας,ειχε γυναικολογο χθες?Η αγορομαμμυ μας πηγε Αθηνα για υπερηχο?

Πατουσιτσα,τι εγινε μαρη,εισαι παλι εγκυος?Χιχιχι!Διαβαζω για μανιωδης θεληση για σεξ!Αχ ποσο σε καταλαβαινω!Πριν σαραντησω με ειχε πιασει λυσσα!Φυσικα και δεν εκανα προσπαθειες!Φοβομουν!Αλλα οταν ηρθε η μερα που ηρθαμε σε επαφη,ηταν τραγικα!Πονουσα παρα πολυ!Ακομη και τωρα,9 μηνες μετα,στην αρχη ποναω πολυ!

Μποτσακι μου,τι κανετε?Πως ειναι ο Χρηστακος σας?Υπαρχει πιθανοτητα να αλλαξετε γαλα?Θα δειτε πως θα κινηθειτε!

Ιωαννακι μου,με εχεις ρωτησει τοσες φορες μωρε ματια μου,και ολο ξεχναω να σου απαντησω!Την μικρη μετα τον Μαρτιο θα την εχει ο αντρας μου,ο οποιος θα παρει το 9 μηνο που δικαιουτε απο τη δουλεια!Μεχρι τοτε θα κανουμε αντιθετες βαρδιες!Αυτος μονο πρωι,αφου ειναι στο γραφειο και εγω απογευματα και νυχτες!

Ωραια τα χρωματα που επιλεγετε!Ποιο μηνα ειπες πως θα γινει?Σεπτεμβριο?

Αληθεια,θα καθισεις τοσο πολυ στους δικους σου?Πωπω,αγνωριστη θα ειναι για τον μπαμπα η μικρη σας μετα απο τοσους μηνες!

Τα υπολοιπα κοριτσια μας τι κανουν?Σας τρεχουν τα μωρακια ετσι?Αχ ολες μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο τι κανετε;

η Δημητρουλα;

Πλησιαζει ο καιρος της επιστροφης στη δουλεια...Πώς θυμαμαι τα τοτε δικα μου συναισθηματα....

Οτι καλυτερο σου ευχομαι!!!

Kαλησπεραααααα φιλες μου!Εβαλα στοιχημα με τον εαυτο μου,πως θα διαβασω οοολα τα νεα σας,απο τη μερα που εφυγα Γιαννενα,αλλα τελικα δεν τα καταφερα!Διαβασα πολυ λιγααααα!

Καταρχην Μαυ μου γλυκια,να χαιρεστε το κοριτσακι σας!Να ειναι ευλογημενο,χαρουμενο και υγιες στη ζωη του!

Χαιρομαι που περασε η ιωσουλα που την ταλαιπωρουσε,αλλα και παλι καλα κανετε και περνετε ακομη προφυλαξεις!Καλα να περασετε σημερα!

Κοαλακι μου,κατι διαβασα πως εαν δεν εγκριθει η μεταθεση θα ρθειτε Θεσσαλονικη!Ναι μεν θα ειστε στο ενοικιο,αλλα τουλαχιστον θα ειστε ολοι μαζι!Οπως ειπες,εαν βρεις και συ μια δουλιτσα,θα ειναι καλυτερα!Αλλα και παλι,αισιοδοξοι να ειστε και ολα θα πανε καλα!Αντεεε...ευκαιρια να σε δω και απο κοντα!:D

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα στην Αγγελικουλα σου!Αχ μωρε,τι ατυχια.Βλεπεις,οσο και να τα προσεχεις τα παιδακια,ποτε δε ξερεις ποτε θα γινει το ατυχημα!Ευτυχως ηταν λιγο!Πως ειναι τωρα?Διαβασα πως κοιμηθηκε και ξυπνησε καλα,αυτο ειναι ενθαρρυντικό!

Νgn μου,,πως εισαι με την μαστιτιδα?Ομορφη πολη τα Γιαννενα!4 χρονια τα εζησα με ρυθμο και ενταση!Εκει σπουδασα!Αλλα αυτος ο καιρος βρε παιδι μου,δεν παλευεται!1 βδομαδα καθησαμε,και καθε μερα εβρεχε!

Η Ριτσα μας,ειχε γυναικολογο χθες?Η αγορομαμμυ μας πηγε Αθηνα για υπερηχο?

Πατουσιτσα,τι εγινε μαρη,εισαι παλι εγκυος?Χιχιχι!Διαβαζω για μανιωδης θεληση για σεξ!Αχ ποσο σε καταλαβαινω!Πριν σαραντησω με ειχε πιασει λυσσα!Φυσικα και δεν εκανα προσπαθειες!Φοβομουν!Αλλα οταν ηρθε η μερα που ηρθαμε σε επαφη,ηταν τραγικα!Πονουσα παρα πολυ!Ακομη και τωρα,9 μηνες μετα,στην αρχη ποναω πολυ!

Μποτσακι μου,τι κανετε?Πως ειναι ο Χρηστακος σας?Υπαρχει πιθανοτητα να αλλαξετε γαλα?Θα δειτε πως θα κινηθειτε!

Ιωαννακι μου,με εχεις ρωτησει τοσες φορες μωρε ματια μου,και ολο ξεχναω να σου απαντησω!Την μικρη μετα τον Μαρτιο θα την εχει ο αντρας μου,ο οποιος θα παρει το 9 μηνο που δικαιουτε απο τη δουλεια!Μεχρι τοτε θα κανουμε αντιθετες βαρδιες!Αυτος μονο πρωι,αφου ειναι στο γραφειο και εγω απογευματα και νυχτες!

Ωραια τα χρωματα που επιλεγετε!Ποιο μηνα ειπες πως θα γινει?Σεπτεμβριο?

Αληθεια,θα καθισεις τοσο πολυ στους δικους σου?Πωπω,αγνωριστη θα ειναι για τον μπαμπα η μικρη σας μετα απο τοσους μηνες!

Τα υπολοιπα κοριτσια μας τι κανουν?Σας τρεχουν τα μωρακια ετσι?Αχ ολες μας!

Μαράκι τι κάνεις?????? Γυρίσατε εεεεεεε??????? Όντως ο καιρός στα Γιάννενα δεν παλεύεται. Είναι το μόνο αρνητικό δυστυχώς. Εγώ είμαι μια χαρά με την μαστίτιδα. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω το τι πέρασα.

Πώς σου φαίνεται που θα ξεκινήσεις δουλειά??????? Θες ή όχι?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Ngn μου!Αγυριστες να ειναι αυτες οι μερες!Τι κανουν τα παιδακια σου?

Αχ κοριτσια,να πω την αληθεια,αγχωνομαι ως προς την επιστροφη στη δουλεια!Απο τη μια θα αποχωριζομαι για 7 ωρες την μικρη,μιας και θα εχω μειωμενο ωραριο,αυτο ειναι καλο!Απο την αλλη σκεφτομαι πως θελω τουλαχιστον 1 βδομαδα για να προσαρμοστω!Να μαθω τους νεους ασθενεις,αγχος με την ευθυνη της νοσηλειας και τα φαρμακα!Ελπιζω να δεχτει και η διευθυνουσα για ενα μηνα δε θελω πρωινα,λογω οτι δεν εχω που ν'αφησω την μικρη!Την επομενη βδομαδα θα παω στην κλινικη για να το συζητησω!Και απο την αλλη,θελω να πω στη δουλεια!Μου ελειψε,θα εχω ενα λογο να βγαινω απο το σπιτι,αλλαγη παραστασεων!

Επισης,δε μπορω να εξηγησω το γεγονος,πως ενω ποτε δεν ειχα τον φοβο πως δουλευω σε ψυχιατρικη και μπορει ανα πασα στιγμη να συμβει περιστατικο βιας,τωρα ομως με εχει πιασει τρομερη ανησυχια.Ειδικα οταν σκεφτομαι τις νυχτερινες βαρδιες και επισκεψεις,που εκει ο καθενας εχει το τμημα του και δεν μπορει να παει σε αλλα.Που θα παει,θα το νικησω και αυτο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μπραβο Ngn μου!Αγυριστες να ειναι αυτες οι μερες!Τι κανουν τα παιδακια σου?

Αχ κοριτσια,να πω την αληθεια,αγχωνομαι ως προς την επιστροφη στη δουλεια!Απο τη μια θα αποχωριζομαι για 7 ωρες την μικρη,μιας και θα εχω μειωμενο ωραριο,αυτο ειναι καλο!Απο την αλλη σκεφτομαι πως θελω τουλαχιστον 1 βδομαδα για να προσαρμοστω!Να μαθω τους νεους ασθενεις,αγχος με την ευθυνη της νοσηλειας και τα φαρμακα!Ελπιζω να δεχτει και η διευθυνουσα για ενα μηνα δε θελω πρωινα,λογω οτι δεν εχω που ν'αφησω την μικρη!Την επομενη βδομαδα θα παω στην κλινικη για να το συζητησω!Και απο την αλλη,θελω να πω στη δουλεια!Μου ελειψε,θα εχω ενα λογο να βγαινω απο το σπιτι,αλλαγη παραστασεων!

Επισης,δε μπορω να εξηγησω το γεγονος,πως ενω ποτε δεν ειχα τον φοβο πως δουλευω σε ψυχιατρικη και μπορει ανα πασα στιγμη να συμβει περιστατικο βιας,τωρα ομως με εχει πιασει τρομερη ανησυχια.Ειδικα οταν σκεφτομαι τις νυχτερινες βαρδιες και επισκεψεις,που εκει ο καθενας εχει το τμημα του και δεν μπορει να παει σε αλλα.Που θα παει,θα το νικησω και αυτο!

Μαράκι μου είναι λογικό να έχεις φοβίες από τότε που γέννησες. Εγώ δυστυχώς απέκτησα πολλές και έκοψα αρκετές από τις δραστηριότητες που έκανα. Π.χ. καταδύσεις, ράφτινγκ, τρέχαμε με τον άντρα μου με την μηχανή με 200. Ήμουν ατίθασο νιάτο και τώρα ούτε σε παπάκι δεν θέλω να ανεβαίνω. Φαντάζομαι όμως οτι θα το ξεπεράσουμε με τον καιρό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Α,εισαι των αθλημάτων που κόβουν την ανάσα,όπως λέει και ο λαός!Γιατί όμως να υπάρχουν αυτοί οι φόβοι?Φαντάζομαι λόγω ευθύνης που έχουμε στα παιδιά μας!Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Μακάρι να τα συνεχίσεις,είναι πολύ ενδιαφέροντα όσα έκανες και πραγματικά θαυμάζω το θάρρος σου!

Πάω να ταισω την μικρή!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαράκι είναι λογικό να αγχώνεσαι με την δουλειά... εδώ εγώ που δεν είναι τόσο επικίνδυνη η δουλειά μου και αγχώνομαι από τώρα!! Σκέφτομαι ότι έχει περάσει ήδη ένας μήνας και ότι δεν το έχω καταλάβει και σε 2 μήνες επιστρέφω στο γραφείο!!!

Είδα και το πλάνο για ένα έργο και αναμένεται ότι όταν θα γυρίσω θα δουλεύουμε τα 3 επόμενα ΣΚ... και σκέφτομαι πως θα γίνει να το αποφύγω... και αν θα το καταλάβουν ότι εγώ έχω μικρό παιδί να σταματήσουν για ένα διάστημα τα βραδινά τηλέφωνα!!!

kPAZp2.png

Κοριτσια μου γεια σας.....ολα καλα πηγανε την Πεμπτη που πηγα στον Γιατρο.

Το μωρακι μας εχει μεγαλωσει πολυ...ειδαμε χερακια και ποδαρακια!!!

Εσεις τι μου κανετε;;

Καλα μου ειστε ολες;;

Συγνωμη που δεν σας ειπα αμεσως τα νεα μας.....αλλα ενιωθα λιγο χαλια με ζαλαδες και ανακατοσουρες ....γι'αυτο...κοιμωμουνα νωρις...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...