Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Μαυ το σικλακουρ ειναι σαν την κλομιφαινη;

Εχω δοκιμασει κλομιφαινη σε 6 κυκλους αλλα δεν με επιασε.....Για αυτο πηγαμε στις ενεσεις που ειναι πιο δραστικες ....

Εχω περασει απο πολλες συναισθηματικες καταστασεις, αλλα μεσα μου ελπιζω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαυ το σικλακουρ ειναι σαν την κλομιφαινη;

Εχω δοκιμασει κλομιφαινη σε 6 κυκλους αλλα δεν με επιασε.....Για αυτο πηγαμε στις ενεσεις που ειναι πιο δραστικες ....

Εχω περασει απο πολλες συναισθηματικες καταστασεις, αλλα μεσα μου ελπιζω...

Ναι, το σικλακούρ ΕΙΝΑΙ κλομιφαίνη, το εμπορικό του όνομα είναι αυτό. Ίσως με τις πολυκυστικές, ήταν "ελαφριά" μέθοδος το χάπι! Ειμαι πολύ αισιόδοξη καλό μου Ηλιοβασίλεμα!!!

Αθήνα ρίχνει ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΑ και οτι άλλο φαντάζεστε!!!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Και εδω βρεχει....

Προσπαθησα να ξυπνησω την μικρη και δεν απανταει.....δεν μπορω να επιμεινω αλλο...ελπιζω απλα να ειναι μεσα στον βαθυ υπνο της!

Και εδω βρεχει....

Προσπαθησα να ξυπνησω την μικρη και δεν απανταει.....δεν μπορω να επιμεινω αλλο...ελπιζω απλα να ειναι μεσα στον βαθυ υπνο της!

Σίγουρα!! Μή φοβάσαι!!! Αυριο θα ειναι τέλεια!!!

Πάω να ξαπλώσω!!!'φιλακια Ηλιοβασίλεμά μου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααα καλημερααααααααα, τι κανετε??? εδω ολη νυχτα εβρεχε...

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 8μιση και η νυχτα μας ηταν αισθητα καλυτερη απο εχθες, πυρετο η φμ δεν ξανα εκανε και κοιμηθηκε καλυτερα!!! Τωρα την κανω γαλα.

ΜΑΥ ΜΟΥ να χαιρεσαι τη β σου, χρονια της πολλα, γερα και ευτυχισμενα. Να ειστε παντα καλα και οτι επιθυμειτε!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε οοοοοολες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα,

Περαστικά στην Αγγελικούλα μας... Πιστεύω σήμερα δεν θα πονάει... Πω πω τι πάθατε όμως στα καλά καθούμενα.

Μάυ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ... να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να το δεις όπως επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς από τις 5 και μετά είχαμε την κοιλίτσα μας οπότε ήμασταν ανήσυχες... Τελικά η ζουζούκα μου ηρέμησε στις 8...

kPAZp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Τι κάνετε????????

Εγώ νυστάζω τρομερά. Μου φαίνεται οτι δεν θα κάνω τίποτα σήμερα. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου!!!!! Η μικρή μου, τώρα το πρωί, προσπαθούσε να κοιμηθεί από τις 7:30 και κοιμήθηκε στις 9!!!!!!!! Τα είδα όλα!!!!!!! Κλείνανε τα μάτια μου και με έπιασαν κάτι νεύρααααα!!!!!!!! Τώρα πίνω καφέ μπας και ανοίξουν αλλά έχω πιει τον μισό και τίποτα!!!!!!!!γκρρρρρρρρρ

ΜΑΥ μου να χαίρεσαι την Βασιλικούλα σου!!!!!!! Να την δεις όπως επιθυμείς, να είναι ευτυχισμένη και καλότυχη πάντα στην ζωή της!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πώς είναι η κόρη σου??????? Πονάει???????

ΚΟΑΛΑΚΙ κρίμα να ταλαιπωρείτε η φμ. Εμείς δεν καταλάβαμε καθόλου δόντια στον μικρό. Μόνο σάλια είχε.

ΜΑΡΙΑ μου πέρασες ωραία στα Γιάννενα??????? Πωπω είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές. Έχω και πολύ καλούς φίλους αλλά έχω να πάω από πέρσι. Ελπίζω να καταφέρω να πάω έστω του χρόνου.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ μου ήταν ανήσυχη η μικρή εεεεε??????? Κρίμα να ταλαιπωρούνται έτσι.

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Kαλημέρα !!!!!!!!!!!!!!

Χριστινακι ευχαριστω!!! Ασε όσο και να τα προσέχουμε, το κακό δεν αργεί να γίνει....

Ευτυχως ξυπνησε απο νωρίς όπως συνηθως, όρεξη έχει για φαγητό, μιλάει κανονικα οποτε ηρεμησα... Ποναει βεβαια το κεφαλακι της αλλα πιστευω παμε καλα. Πινει και αντιβιωση.

Κοαλακι κοιμηθηκατε καλα; απο ορεξη σου μειωσε λογω δοντιων η φουρτουνα;

Μαυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ και παλι για το ομορφο κοριτσι σου το μεγαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να την χαιρεστε και να την αγαπατε!!!!!

Να στολιστειτε οι 4 σας και να σβησετε την τουρτα της με χαμογελα και φωτογραφιες αναμνηστικες!!!!!!!!!!!!!!

η Ρίτσα ακομη δεν εμφανιστηκε...Περιμενω να περασει λιγο η ωρα ακομη και θα της ξανατηλεφωνησω.

Καλημερα NGN!!!!!!!

Τα Γιαννενα τα αγαπω και εγω αλλα αν και ειναι πιο κοντα σε εμας, εχουμε χρονια να παμε.... Εγω τα εχω συνδυασει με ωραιες εκδρομες και βολτες ειτε με φιλες ειτε με τον αντρα μου....

Θα ηθελα να παω και με το παιδι μου πλεον οικογενειακη εκδρομη αλλα δεν μας ειναι ευκολο πια...

Τα παιδακια σου; Ο Γιωργακης βλεπει παιδικα; η μικρουλα λιγο ανησυχη; εσυ πώς πας με το στηθος; αλλαξες φορα για την μαστιτιδα;

Εμενα εγραψα και λιγο πριν...ειναι νορμαλ νομιζω η συμπεριφορα της γιατι εχουμε και αυτη την εγνοια λογω χτυπηματος στο κεφαλι. Κατα τ αλλα παραπονιεται οταν την ρωταω αν ποναει, οτι ποναει...

Διαφημίσεις

Καλημερα NGN!!!!!!!

Τα Γιαννενα τα αγαπω και εγω αλλα αν και ειναι πιο κοντα σε εμας, εχουμε χρονια να παμε.... Εγω τα εχω συνδυασει με ωραιες εκδρομες και βολτες ειτε με φιλες ειτε με τον αντρα μου....

Θα ηθελα να παω και με το παιδι μου πλεον οικογενειακη εκδρομη αλλα δεν μας ειναι ευκολο πια...

Τα παιδακια σου; Ο Γιωργακης βλεπει παιδικα; η μικρουλα λιγο ανησυχη; εσυ πώς πας με το στηθος; αλλαξες φορα για την μαστιτιδα;

Εμενα εγραψα και λιγο πριν...ειναι νορμαλ νομιζω η συμπεριφορα της γιατι εχουμε και αυτη την εγνοια λογω χτυπηματος στο κεφαλι. Κατα τ αλλα παραπονιεται οταν την ρωταω αν ποναει, οτι ποναει...

Σε καταλαβαίνω. Και για μας πλέον είναι πολύ δύσκολο να πάμε κάποια εκδρομή ειδικά λόγω του μικρού. Είναι πολύ ζωηρός και δεν στέκεται δευτερόλεπτο. Την μικρή αν δεν φοβόμουν για ιώσεις θα την πήγαινα παντού. Είναι πολύ εύκολο παιδάκι. Την έχω πολύ ανάγκη μια εκδρομή πάντως. Τα τελευταία χρόνια πηγαίναμε κάθε χρόνο εκδρομή τον Νοέμβριο που έχω γενέθλια και πραγματικά το ευχαριστιόμουν. Τώρα δεν βλέπω να πηγαίνω σύντομα. Δεν πειράζει.

Εγώ μια χαρά είμαι με την μαστίτιδα. Την πίεσα να φάει και από αριστερά πιο συχνά και ευτυχώς τα καταφέραμε. Ελπίζω να μην την ξαναπιάσει να θέλει μόνο το δεξί γιατί δεν μπορώ άλλο.

Ο μικρός παίζει με τα παιχνιδάκια του.

Ξύπνησε η μικρή. Πάω και επανέρχομαι.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοαλάκι περαστικά στη φμ... πόσα δόντια έχετε βγάλει?

Αχ κορίτσια... περιμένω πως και πως να σαραντίσω να πάμε καμιά βόλτα...

Έχω να βγω από τον Σεπτέμβριο!!! Μόνο σε γιατρούς και νοσοκομεία πήγα τόσους μήνες!!! Ελπίζω να μας κάνει καλή μέρα το άλλο Σάββατο :-) :-)

Αφήστε που μου έχει λείψει ο καφές... όλη την εγκυμοσύνη που δεν έπινα δεν με ένοιαζε... από τότε που γέννησα όμως θέλω παρα πολύ έναν καπουτσίνο!!!!!

Μου λέει ο άνδρας μου να μου πάρει έναν decafeine αλλά δεν τον θέλω!!!

Ίσως είναι και κούραση και η αυπνία που τραβάει ένα καφεδάκι :-) :-) :-)

kPAZp2.png

Καλημερα κοριτσια...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πως ειναι η αγγελικουλα σου???

Οχι δεν εχει μειωσει ποσοτητα φαγητου η γαλακτος, απλα εχει γκρινια...γενικα τα δοντια μας εχουν ταλαιπωρησει, ενω ιωσεις κλπ δεν μας εχουν αγγιξει... Περαστικα να ειναι ολα για ολους μας...;)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? εχουμε βγαλει γυρω στα 20 δοντακια.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσια...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πως ειναι η αγγελικουλα σου???

Οχι δεν εχει μειωσει ποσοτητα φαγητου η γαλακτος, απλα εχει γκρινια...γενικα τα δοντια μας εχουν ταλαιπωρησει, ενω ιωσεις κλπ δεν μας εχουν αγγιξει... Περαστικα να ειναι ολα για ολους μας...;)

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? εχουμε βγαλει γυρω στα 20 δοντακια.

Άντε κοντεύετε... αν και φαντάζομαι σας έχουν μείνει οι τραπεζίτες!!!

kPAZp2.png

Άντε κοντεύετε... αν και φαντάζομαι σας έχουν μείνει οι τραπεζίτες!!!

Ναι μας εμειναν οι τραπεζιτες αν και εχουμε βγαλει ηδη 2 απο αυτους. Το πηραμε λιγο αναποδα με τα δοντια απο τη συνηθισμενη σειρα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...