Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσαρες μουυυυ,τι κανετε?Ηρθα και γω!Χθες γυρισαμε απο Γιαννενα,αλλα που χρονος για να μπω.Και παλι μπαινω για ενα γρηγορο χαιρετισμο!

Τι κανετε?Εχουμε κανενα νεο?Τα μωρακια μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες?

Εμεις περασαμε πολυυυυυ ομορφα!Και στους γονεις και στα πεθερικα!

Τωρα τα ''κεφαλια''μεσα!Περιμενω να ρθει η μητερα μου,να ξεκινησουμε μια καλη γενικη στο σπιτι,διοτι σε 2 βδομαδες ξεκιναω δουλεια.Εφτασε ο καιρος!Μετα δυσκολα να κανω δουλειες,αφου δουλευω βαρδιες!

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι μαρηηηηηηη????????? αντε ωραια, αφου περασατε ομορφα χαιρομαιιιιιιιιιιιιιι...:D. Το μωρο καλα ειναι???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοαλακι μου γλυκο,τι κανεις?Ηρθαμε επιτελους στη ''βαση'' μας!Αν και περασαμε καλα,σαν το σπιτι σου ομως δεν εχει!

Καλα ειναι η μικρουλα μου!Ξεσαλωσε μαρη με τις γιαγιαδες!

Επιτελους ξεκινησε να κανει και παλαμακια,εχει πολυ πλακα!

Τι κανετε εσεις?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι μου γλυκο,τι κανεις?Ηρθαμε επιτελους στη ''βαση'' μας!Αν και περασαμε καλα,σαν το σπιτι σου ομως δεν εχει!

Καλα ειναι η μικρουλα μου!Ξεσαλωσε μαρη με τις γιαγιαδες!

Επιτελους ξεκινησε να κανει και παλαμακια,εχει πολυ πλακα!

Τι κανετε εσεις?

Αχ τι καλαααααα!!!!!! Εμενα αργησε να κανει παλαμακια, τωρα ομως λεει "τσαααο" :D:D.

Αν εξαιρεσεις τα δοντια που μας πολιορκουν απο εχθες κατα τα αλλα ειμαστε καλααααααα!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχ τι καλαααααα!!!!!! Εμενα αργησε να κανει παλαμακια, τωρα ομως λεει "τσαααο" :D:D.

Αν εξαιρεσεις τα δοντια που μας πολιορκουν απο εχθες κατα τα αλλα ειμαστε καλααααααα!!!!

Αχ μωρε το κοριτσι μου,το ενα δοντι μετα το αλλο βγαζει!'Η μαλλον τα δοντια!Εχει ανησυχια?Δεν καταφερα να διαβασω τιποτα!

Και η μικρη μου μαλλον αρχισε παλι να ταλαιπωρειτε!Τα πανω βγηκαν,οποτε παμε για τα υπολοιπα!

Τι γινετε με την υποθεση της κυριας που σας ενοχλουσε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Αχ μωρε το κοριτσι μου,το ενα δοντι μετα το αλλο βγαζει!'Η μαλλον τα δοντια!Εχει ανησυχια?Δεν καταφερα να διαβασω τιποτα!

Και η μικρη μου μαλλον αρχισε παλι να ταλαιπωρειτε!Τα πανω βγηκαν,οποτε παμε για τα υπολοιπα!

Τι γινετε με την υποθεση της κυριας που σας ενοχλουσε?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ βγαζει 3 μαζι (κυνοδοντες) γιατι το πηραμε λιγο αναποδα εμεις :tongue: με τη σειρα των δοντιων, απλα σημερα μου εκανε δεκατα, την εκανα μπανακι και της εδωσα deponaki και κατεβηκε. Επειδη δεν εχει αρρωστησει ποτε η μικρη μου αμεσως καταλαβαινω οτι ειναι απο τα δοντια τα δεκατα, αλλα το μεσημερι ηταν ματωμενα τα ουλα της κιολας :(.

Οσο για την κυρια παρενεβει ο εισαγγελεας ως ενθερμος υποστηρικτης αυτη τη φορα και τωρα μενει να δουμε την αποφαση του...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ βγαζει 3 μαζι (κυνοδοντες) γιατι το πηραμε λιγο αναποδα εμεις :tongue: με τη σειρα των δοντιων, απλα σημερα μου εκανε δεκατα, την εκανα μπανακι και της εδωσα deponaki και κατεβηκε. Επειδη δεν εχει αρρωστησει ποτε η μικρη μου αμεσως καταλαβαινω οτι ειναι απο τα δοντια τα δεκατα, αλλα το μεσημερι ηταν ματωμενα τα ουλα της κιολας :(.

Οσο για την κυρια παρενεβει ο εισαγγελεας ως ενθερμος υποστηρικτης αυτη τη φορα και τωρα μενει να δουμε την αποφαση του...

Ωχ μωρε η φμ μας!Τις εκανε και δεκατα?Σκεψου ποσο ταλαιπωρειτε.Ευχομαι να εχει ησυχο βραδυ!

Ευχομαι και η υποθεση σας να εχει αισιο τελος.Να εχετε και σεις το κεφαλι σας ησυχο.

Μου φαινεται πως θα σας αφησω.Εφαγα μια παστα πριν λιγες ωρες και μου εχει ταραξει το πεπτικο.Παω να πιο χαμομηλι και να ξαπλωσω.

Καλο βραδυ,ελπιζω να τα πουμε αυριο.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ωχ μωρε η φμ μας!Τις εκανε και δεκατα?Σκεψου ποσο ταλαιπωρειτε.Ευχομαι να εχει ησυχο βραδυ!

Ευχομαι και η υποθεση σας να εχει αισιο τελος.Να εχετε και σεις το κεφαλι σας ησυχο.

Μου φαινεται πως θα σας αφησω.Εφαγα μια παστα πριν λιγες ωρες και μου εχει ταραξει το πεπτικο.Παω να πιο χαμομηλι και να ξαπλωσω.

Καλο βραδυ,ελπιζω να τα πουμε αυριο.

Ναι μωρε, οσο δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου με αρρωστειες και ιωσεις τοσο εχει ταλαιπωρηθει με τα δοντια της γενικα, αλλα δεν ειμαι αχαριστη, μην τα θελω και ολα δικα μου απλα σκεφτομαι τη φμ που λιγο ειναι καπως οταν εχει δοντια.

Καληνυχτααααααααααα!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, τί κακό βρήκε την Αγγελικούλα μας!! Περαστικούλια της!!! Και γρήγορα κ αυριο να μην πονάει καθόλου! Πώς γλίστρισε μωρέ το κακόμοιρο!! Με το γιατρό δεν κατάλαβα τι έγινε... Θα τηλεφωνηθείτε για περεταίρω εξετάσεις, εξηγήσεις τί;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, βγάζει δοντάκια η φουρτουνίτσα;; Και οι κυνόδοντες είναι και οι πιό επώδυνοι λένε.. Εμείς στη Βασιλική γενικά, δεν καταλάβαμε δόντια.. Μία μερα ξυπνούσε και είχε ξεφυτρώσει δόντι ας πούμε.. Χαχαχα! Σάλια, τέτοια είχαμε, αλλά γενικά όλο αυτό με ταλαιπωρία που εχουν πολλά παιδάκια, το περάσαμε ξόφαλτσα!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλωσήρθατε!!!! Πράγματι, σα στο σπίτι σου δεν είναι πουθενά! Σημασία εχει οτι πέρασε καλά το κοριτσάκι μας και ξέφυγε απο τα καθημερινά!!

Εδώ, ξεκινησε βροχή.. Θα έχουμε κακοκαιρία το ΣΚ είπανε! Μόλις εφαγε το μωρό και ελπίζω να ρευτεί κ να κοιμηθεί γρήγορα, είναι από τις 7 το απόγευμα με μάτι γαρίδα!! Εμείς, παραγγείλαμε πιτσούλα κ εγώ είδα την "ωραία κοιμωμένη", μαζί με τη Βασιλική μου!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ααααα στο τικεράκι μου λεει happy birthday για τη Βασιλικούλα!!!! Αν και είναι αύριο τα γενέθλια!!!! Να ευχηθώ στο κορίτσι μου Υγεία, να είναι πάντα γερή κ δυνατή και να με κάνει χαρούμενη κ περήφανη!!! Τη λατρεύω!!!!!

Πριν τρια χρόνια τετοια μέρα, 24/1, είχαμε παραγγείλει με τον άντρα μου πιτσούλα-πάλι- και βλέπαμε το "νησί".. Ήταν Δευτερα! Την Τρίτη, 25/1, μπήκα με πρόκληση πόνων γιατί είχα κλεισει τις 40 βδομάδες και μετά από ένα 13ωρο, ήρθρ στον κόσμο η κοριτσάρα μου!!! Να τη χαίρομαι!!!

Και σεις μανούλες τα παιδάκια σας, ΟΛΑ, και αυτά που περιμένουμε!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, τί κακό βρήκε την Αγγελικούλα μας!! Περαστικούλια της!!! Και γρήγορα κ αυριο να μην πονάει καθόλου! Πώς γλίστρισε μωρέ το κακόμοιρο!! Με το γιατρό δεν κατάλαβα τι έγινε... Θα τηλεφωνηθείτε για περεταίρω εξετάσεις, εξηγήσεις τί;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, βγάζει δοντάκια η φουρτουνίτσα;; Και οι κυνόδοντες είναι και οι πιό επώδυνοι λένε.. Εμείς στη Βασιλική γενικά, δεν καταλάβαμε δόντια.. Μία μερα ξυπνούσε και είχε ξεφυτρώσει δόντι ας πούμε.. Χαχαχα! Σάλια, τέτοια είχαμε, αλλά γενικά όλο αυτό με ταλαιπωρία που εχουν πολλά παιδάκια, το περάσαμε ξόφαλτσα!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλωσήρθατε!!!! Πράγματι, σα στο σπίτι σου δεν είναι πουθενά! Σημασία εχει οτι πέρασε καλά το κοριτσάκι μας και ξέφυγε απο τα καθημερινά!!

Εδώ, ξεκινησε βροχή.. Θα έχουμε κακοκαιρία το ΣΚ είπανε! Μόλις εφαγε το μωρό και ελπίζω να ρευτεί κ να κοιμηθεί γρήγορα, είναι από τις 7 το απόγευμα με μάτι γαρίδα!! Εμείς, παραγγείλαμε πιτσούλα κ εγώ είδα την "ωραία κοιμωμένη", μαζί με τη Βασιλική μου!

ΜΑΥ ΜΟΥ ναι λιγο ταλαιπωρια την εχουμε με τα δοντια μας, απο διαρροια μεχρι πολυ εντονη σελιοροια. Δεκατα μου εχει κανει αλλη μια φορα που φυσικα ηταν παλι απο τα δοντια και με μια φορα αντιπυρετικο πεφτει αμεσως και δεν ξανα ανεβαζει.

Αντε καλη ορεξη-χωνεψη!!!

Εγω βλεπω νικολουλη γιαυτο θα σας αφησω...παω να δω και τη φμ παλι αν και κοιμαται ησυχα αλλα ποτε δεν ξερεις..........

Καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο!!! Φιλια σε οοοολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρακι βορινο καλως ηρθες!!!!!!!!!

ΜΑΥ μου μπηκε με φορα η μικρη μεσα και γλυστρησε μαλλον σε χαλι και επεσε στη γωνια και ανοιξε το μετωπο...

Εγω παρακολουθω τον κυκλο μου με υπερηχους και κατι παει να γινει αφου ακολουθω φαρμακευτικη αγωγη ωστε να εχω ωορρηξια....Αν εχω ωορρηξια, μπορουμε να εχουμε πιθανοτητες συλληψης.....

Ααααα στο τικεράκι μου λεει happy birthday για τη Βασιλικούλα!!!! Αν και είναι αύριο τα γενέθλια!!!! Να ευχηθώ στο κορίτσι μου Υγεία, να είναι πάντα γερή κ δυνατή και να με κάνει χαρούμενη κ περήφανη!!! Τη λατρεύω!!!!!

Πριν τρια χρόνια τετοια μέρα, 24/1, είχαμε παραγγείλει με τον άντρα μου πιτσούλα-πάλι- και βλέπαμε το "νησί".. Ήταν Δευτερα! Την Τρίτη, 25/1, μπήκα με πρόκληση πόνων γιατί είχα κλεισει τις 40 βδομάδες και μετά από ένα 13ωρο, ήρθρ στον κόσμο η κοριτσάρα μου!!! Να τη χαίρομαι!!!

Και σεις μανούλες τα παιδάκια σας, ΟΛΑ, και αυτά που περιμένουμε!!!

Μαυ να την χαιρεσαι την κουκλαρα σου!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ Ηλιοβασίλεμα μου!!!

Το ξερω οτι παρακολουθείς τον κυκλο σου, δλδ αυτηπ τη φορά έκανες ωορρηξία; Είσαι τωρα λίγο πριν; Θύμισέ μου, σικλακούρ παίρνεις;

Καληνύχτα ΚΟΑΛΑΚΙ μου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου οχι δεν παιρνω σικλακουρ που δεν ξερω και τί ειναι!:confused:

Ενεσεις κανω για προκληση ωορρηξιας...αλλα οι ωοηθηκες αντιστεκονταν να ξυπνησουν και εχω κανει αρκετες μοναδες αλλα ευτυχως κατι παει να γινει...

Αλλα περιμενω να μιλησω και παλι με γιατρο και με βαση καποιες αιματολογικες μου εξετασεις να δουμε πώς θα προχωρησουμε.

Μαυ μου οχι δεν παιρνω σικλακουρ που δεν ξερω και τί ειναι!:confused:

Ενεσεις κανω για προκληση ωορρηξιας...αλλα οι ωοηθηκες αντιστεκονταν να ξυπνησουν και εχω κανει αρκετες μοναδες αλλα ευτυχως κατι παει να γινει...

Αλλα περιμενω να μιλησω και παλι με γιατρο και με βαση καποιες αιματολογικες μου εξετασεις να δουμε πώς θα προχωρησουμε.

Το σικλακούρ είναι κλομιφαίνη, μία ουσία που διεγείρει την ωορρηξία. Ωστόσο οι ενέσεις κάνουν σαφώς καλύτερη δουλειά!! Σε ακούω κάπως αισιόδοξη κ χαίρομαι!!! Με τη θετική ενέργεια θα ρθεί κ το θετικό αποτέλεσμα, όπως έγινρ με τη Ρίτσα μας!!! Αλήθεια, φάνηκε καθόλου;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...