Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα Ngn με τις λιχουδιες σου!!! γιαμι γιαμι!! θα σας ενημερωσω για την αυχενικη τη Δευτερα οταν βρω ιντερνετ καποια στιγμη! Τα ζουζουνακια σου καλα ε? δωστους απο ενα φιλακι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σουσουραδες μουυυυυυυυυ!!!!!!!!Εμεις εχθες μεχρι τις 11 βαραγαμε τα οργανα.Μετ α κοιμηθηκε μεχρι τις 4 εφαγε και μετα μεχρι τις 8.Αλλα ειναι ανησυχος,μολις τον βαζουμε κατω πεταγεται!!!!!!!

Εγω απο την υπερενταση ειμαι με 3 ωρες υπνο η δολιααααααααα!!!!!!

Εσεις οοοοοοοοοοολες καλα??????

Ιωαννακι μου να σε ρωτησω τον μαραθο της τον εδινες μεσα στο γαλα και καθε ποτε?????

Αορομαμυ μουυυυυυυ καλη επιτυχια!!!!Θα ειναι τελειο το ζουζουνακι σου!Περιμενουμε νεακια σου!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεε απο το Ριτσακι ειχαμε κανενα νεο?

Βγαινω παω για σιδερο!!!!!!!Ααααααααααααααααα να ξανασυστηθουμε!!!!!

Μαιρη Παναγιωταρα!!!!!!Χαιρω πολυ!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου χαθηκα απο το πρωι γιατι καναμε βολτες με τη φμ με τη βεσπα μεσα στο σπιτι και ξεπατωθηκα να την καθοδηγω :rolleyes:.

Φαγαμε φασολαδα και διαπιστωσα οτι βγηκαν 3 δοντακια, ηταν ματωμενα το πρωι αλλα δεν εβλεπα καλα και προλογο τα ειδα ολα :shock::shock:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια σε οοοοοολα!!! Να περασετε καλα και να προσεχετε!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ σιδερο μαρηηηηη???? τι κανει το νινιιιιιι????

NGN ΜΟΥ τι κανουν τα παιδακια σου??? εσυ εισαι καλυτερα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Σουσουραδες μουυυυυυυυυ!!!!!!!!Εμεις εχθες μεχρι τις 11 βαραγαμε τα οργανα.Μετ α κοιμηθηκε μεχρι τις 4 εφαγε και μετα μεχρι τις 8.Αλλα ειναι ανησυχος,μολις τον βαζουμε κατω πεταγεται!!!!!!!

Εγω απο την υπερενταση ειμαι με 3 ωρες υπνο η δολιααααααααα!!!!!!

Εσεις οοοοοοοοοοολες καλα??????

Ιωαννακι μου να σε ρωτησω τον μαραθο της τον εδινες μεσα στο γαλα και καθε ποτε?????

Αορομαμυ μουυυυυυυ καλη επιτυχια!!!!Θα ειναι τελειο το ζουζουνακι σου!Περιμενουμε νεακια σου!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεε απο το Ριτσακι ειχαμε κανενα νεο?

Βγαινω παω για σιδερο!!!!!!!Ααααααααααααααααα να ξανασυστηθουμε!!!!!

Μαιρη Παναγιωταρα!!!!!!Χαιρω πολυ!!!!!!!

το μαραθο της το εδινα σκετο 50ml νερο μια μεζουρα μαραθο βρομαει αλλα η καημενη το επινε κ την ηρεμουσα καθως της εδινα κ χαμομηλι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

το μαραθο της το εδινα σκετο 50ml νερο μια μεζουρα μαραθο βρομαει αλλα η καημενη το επινε κ την ηρεμουσα καθως της εδινα κ χαμομηλι

Να μην του το βαλω με χαμομηλακι μαζι μεσα στο γαλα λες?

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου χαθηκα απο το πρωι γιατι καναμε βολτες με τη φμ με τη βεσπα μεσα στο σπιτι και ξεπατωθηκα να την καθοδηγω :rolleyes:.

Φαγαμε φασολαδα και διαπιστωσα οτι βγηκαν 3 δοντακια, ηταν ματωμενα το πρωι αλλα δεν εβλεπα καλα και προλογο τα ειδα ολα :shock::shock:.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια σε οοοοοολα!!! Να περασετε καλα και να προσεχετε!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ σιδερο μαρηηηηη???? τι κανει το νινιιιιιι????

NGN ΜΟΥ τι κανουν τα παιδακια σου??? εσυ εισαι καλυτερα???

Με γειααααααααα τα δοντακια μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Εμεις υποφερουμε ακομα!!!!!!!!1

1sh1p2.png

Ήρθα πάλι κοριτσάκια μου!

Φάγαμε μεσημεριανό, έφτιαξα τα κέικ, βγήκαν, φάγαμε από αυτά και τώρα κάθισα. Πωπω βρε κορίτσια μου τι θα κάνω με το φαγητό????????? Δεν μπορώ να το ράψω με τίποτα. Είμαι και συνέχεια σπίτι και δεν βοηθάει. Πωπω πώς θα βγω φέτος στην παραλία οεοοοοοοοοοοοοοοοο???????????

Κάθε μέρα λέω οτι θα προσέξω και κάθε μέρα φτιάχνω και από ένα γλυκό. Αφήστε που έχω και στην κατάψυξη γλυκά και τα βγάζω και τα ψήνω (σιγά μην ξέμενα).

OTp9p2.png

wwdEp3.png

κοριτσια θα ηθελα τα φωτα σας αποφασισαμε με τον αντρα μου ο γαμος κ η βαφτιση να εχουν το χρωμα σοκολα κ φουξ!!!!!

πως σας φαινεται?

πρεπει να βρουμε κ θεμα για την βαφτιση ε?

τι ταιριαζει μ αυτα τα χρωματα σαν θεμα?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Πού είστε χαμένες όλες καλέ;;!!!

ΙΩΑΝΝΑ εννοείται οτι τα εμβόλια στα έγραψε όλα μαζί για να τα έχεις, για να μην πηγαίνεις να στα γράφει. Συνήθως γίνεται μαζί το πόσιμο μαζί με κάποιο απο τα άλλα. Δεν ξερω ποιο έχετε στη σειρά τώρα.

Όσο για το χρώμα γάμου βάφτισης, μου αρεσουν κ τα δύο! Θα το σκεφτούμε κ θα βρουμε σούπερ ιδεες όλες οι γαλιάντρες για τη βάφτιση σας!!

Βρε NGN χαρά στο κουράγιο σου παιδί μου με δύο παιδιά, γλυκά κ μαγειρέματα!!! Φαε να απολαύσεις!! Πολλά στερήθηκες στην εγκυμοσύνη!!

ΜΠΟΤΣΑΚΑΚΙ μου, η κουνιάδα μου διέλυε το μάραθο στο νερό που εφτιαχνε το γάλα, μόλις έβραζε, το έβαζε και το αφηνε κανα λεπτό. Ουσιαστικά ο μικρός της έπινε το γάλα του σε μαραθόνερο. Σκέτο που ειπώθηκε παραπάνω, δεν ξερω οως είναι στη γεύση! (Δεν πρεπει να εχω πιει ποτέ μάραθο στη ζωή μου εγώ..!)

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου, υποθέτω εισαι ακόμα στο γιατρό ε;; Περιμένουμε νέα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πηγα στον γιατρο, εφαγα 3 ωρες αναμονη , εκανα υπερηχο και εφυγα με ερωτηματικα....περιμενω τηλεφωνο το βραδυ του γιατρου για να οριστικοποιηθουν μερικα πραγματα!!!!!!!!!!!!

Γυριζω και παω με την κορη στον οδοντιατρο γρηγορα γρηγορα γιατι ειχαμε καθυστερησει. Δεν εκλεισε ουτε αυτο το θεμα. Θα ξαναπαω την Τεταρτη.

Επιστρεφουμε με χαρουλες στο σπιτι παρολο που εβρεχε...και οοπως μπαινουμε στο σπιτι της γιαγιας με φορα γιατι ειχαμε βραχει....................πεφτει με φορα η μικρη στη γωνια των τοιχων της κουζινας σε πλακακια και να τα αιματα.............αποτελεσμα 2 ραμματα στο μετωπο και καταλαβαινετε κλαμα!

Και φυσικα επειδη ειναι κεφαλι, πρεπει να την ξυπναω ανα 2-3 ωρες το βραδυ για δυο 24ωρα και να την ρωταω να μου μιλησει, να ελεγχω κατι περιεργο λογω χτυπηματος στο κεφαλι!!!!!

Αυτα.................

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πηγα στον γιατρο, εφαγα 3 ωρες αναμονη , εκανα υπερηχο και εφυγα με ερωτηματικα....περιμενω τηλεφωνο το βραδυ του γιατρου για να οριστικοποιηθουν μερικα πραγματα!!!!!!!!!!!!

Γυριζω και παω με την κορη στον οδοντιατρο γρηγορα γρηγορα γιατι ειχαμε καθυστερησει. Δεν εκλεισε ουτε αυτο το θεμα. Θα ξαναπαω την Τεταρτη.

Επιστρεφουμε με χαρουλες στο σπιτι παρολο που εβρεχε...και οοπως μπαινουμε στο σπιτι της γιαγιας με φορα γιατι ειχαμε βραχει....................πεφτει με φορα η μικρη στη γωνια των τοιχων της κουζινας σε πλακακια και να τα αιματα.............αποτελεσμα 2 ραμματα στο μετωπο και καταλαβαινετε κλαμα!

Και φυσικα επειδη ειναι κεφαλι, πρεπει να την ξυπναω ανα 2-3 ωρες το βραδυ για δυο 24ωρα και να την ρωταω να μου μιλησει, να ελεγχω κατι περιεργο λογω χτυπηματος στο κεφαλι!!!!!

Αυτα.................

Τι λες βρε παιδί μου???????????????? Κρίμα το κοριτσάκι μαςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!

Και εγώ τα φοβάμαι αυτά πολύ γιατί ο μικρός όλο τρέχει και δεν προσέχει καθόλου! Περαστικά της!!!!

Ήταν η μέρα των γιατρών σήμερα εεεεεεεεε???????

ΜΑΥ μου το φαγητό και τα γλυκά τα βλέπω σαν ευχαρίστηση και τώρα που έχω κόψει τα χόμπυ μου το έχω ρίξει εκεί.

Η Ρίτσα δεν έχει μπει ακόμα??????????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? εδω βρεχει απο το απογευμα!!!

Εμεις καλα, αν εξαιρεσουμε τα δοντακια (3 στο συνολο αυτη τη φορα) που μας εκαναν εναν πυρετο (δεκατα για την ακριβεια) αλλα με το μπανακι και το deponaki επεσε και κοιμηθηκε...για να δουμε πως θα παει αυτο το βραδυ, γιατι εχθες ηταν ανησυχη η φμ :rolleyes:.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ περαστικαααααααα σας, γρηγορα να γινετε καλα. Οικογενειακο σας ειναι τα χτηπηματα αυτες τις μερες ε???!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσαρες μουυυυ,τι κανετε?Ηρθα και γω!Χθες γυρισαμε απο Γιαννενα,αλλα που χρονος για να μπω.Και παλι μπαινω για ενα γρηγορο χαιρετισμο!

Τι κανετε?Εχουμε κανενα νεο?Τα μωρακια μεσα και εξω απο τις κοιλιτσες?

Εμεις περασαμε πολυυυυυ ομορφα!Και στους γονεις και στα πεθερικα!

Τωρα τα ''κεφαλια''μεσα!Περιμενω να ρθει η μητερα μου,να ξεκινησουμε μια καλη γενικη στο σπιτι,διοτι σε 2 βδομαδες ξεκιναω δουλεια.Εφτασε ο καιρος!Μετα δυσκολα να κανω δουλειες,αφου δουλευω βαρδιες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...