Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!!!

Αγορομαμυ ειδες η γιαγια τι κανει για το εγγονι;;;; σε λιγες μερες θεριεψε το παιδι και πηρε βαρος!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα

Αστειευομαι φυσικα, ετσι;;;; Μπραβο που το αγορακι σας μεγαλωνει!!!

Τον ξυπνατε εντελως οταν του αλλαζεις πανα; Δεν γινεται να ειναι μισοκοιμισμενος για να μην του διακοπτεις τον υπνο;

Εγω μεσημερι θα παω στον γιατρο. Και θα δω ποτε θα με δει γιατι χθες ειχε τοκετο στην Αθηνα και ανεβαλλε πολλά ραντεβου και φανταζομαι σημερα θα γινεται ψιλοχαμος.

ΚΑλημερα Ηλιοβασιλεμα μου!!! τι κανεις??? αντε να εχουμε καλα νεα απο το γιατρο!!! ναι η γιαγια το εκανε θρευταρι το παιδι χαχαχα! βασικα αυξησε παρα πολυ τις ποσοτητες του φαγητου του, τρωει καλα και βραδινο φαγητο και μετα και γαλα. Σκεφτομαι, ποτε κοβουμε το βραδινο γαλα αφου τρωει φαγητο??

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια!! Τί κάνετε;;

ΙΩΑΝΝΑ μου ξύπνησες από νωρις σήμερα ε;; Και γω πολλες φορες το κάνω, διότι ειναι η μοναδική ωρα που είμαι κάπως ήρεμη, οταν κοιμουνται τα μικρά! Εμείς ξυπνήσαμε 2 κ 6 και ενδιάμεσα με πηρε ο υπνος με το μωρό αγκαλιά! Τώρα η καιμένη σφίγγεται για κακά, αλλά δεν της σηκωπνω τα πόδια, μου πε ο γιατρός να την αφήσω να τα καταφερει μόνη της.... Άμα τη δω να υποφερει όμως, θα δράσω! ΜΕ τον αποθηλασμό καλά τα πας νομίζω! Φυσικός τρόπος! Ο καλύτερος!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ίσως ο μικρός ενοχλήθηκε που τον ξυπνήσατε αφου είχς κοιμηθεί και ίσως μαζί με το δόντι, ήρθε κ έδεσε! Όσο για τα κιλά που γράφεις, ο ορισμός της στασιμότητας σε βάρος ειναι η Βασιλική. Δε θυμόμουν να το ειχες θίξει, θα σε είχα καθησυχάσει νωρίτερα! Ενδεικτικά, γεννήθηκε 3340, στο χρόνο ήταν 9 κιλά, στα δυο χρόνια 11 και τωρα που γίνεται τρία είναι 12,5. Στην ηλικία του Μήτσου, δεν επαιρνε τίποτα! Επαιρνε πάντα μποι! Και η γιατρός μου έλεγε πάντα να μην ανησυχώ, οτι αυτό είναι το σκαρί της. Και ο Μήτσος ετσι... Ειδικά αν εχει παρει απο σένα, τί συζητας! Μια χαρά είναι το παιδάκι!!

Καλημερα May μου!! εκανε κακα η μικρη ή ακομα σφιγγεται το πουλακι μου?? ποιο γαλα πινει?? και η Βασιλικουλα σου τσιλιβιθρα ε? Ειδικα στα κοριτσακια καλυτερα αδυνατουλια!!!! να ειναι μοντελακια!! Εμεις και οι δυο μας ειμαστε αδυνατοι σχετικα με τον αντρα μου, βασικα εκεινος ειναι πιο δεμενος σαν αντρας. Δε τον ξυπναμε τον μικρο για την πανα, χαμπαρι δεν παιρνει, εχθες αναστατωθηκε πολυ ομως.

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ, εγω παντα της δινω γαλα και μετα το βραδυνο!!!! Απλα προσεχω να περασει λιγη ωρα μεταξυ του βραδυνου και του γαλακτος.

Πρεπει να πινουν 2 ποτηρια= 2 μπιμπερο γαλα απο μια ηλικια και μετα!

Και μαλιστα επειδη λογω σχολειου το εχουμε κοψει το πρωινο γαλα, εγω της δινω μεσημερι και βραδυ.

Την πήρε ο ύπνος από την προσπάθεια... Βρε γμτ τί κακό και αυτό... Πίνει το υποαλλεργικό το ΝΑΝ, για να της είναι πιό ελαφρύ γιατί εχει ήπια παλινδρόμηση.

Με το σίδηρο έχουμε ρυθμίσει τα κακά στο μέρα παρα μέρα, αλλά τόση προσπάθεια; Ο γιατρός είπε να το παρακολουθήσουμε.. Λέτε να φταιει τίποτε άλλο; Το μόνο που με καθησυχαζει ειναι οτι τις πρωτες μερες έκανε και τόσο καιρό στη μονάδα δε θα είχαν αντιληφθεί αν κάτι δεν παει καλά; Τί να πω...

Όσο για το γάλα που ρωτας, εφόσον τρωει βραδινό φαγάκι, το γάλα δε χρειάζεται, απλως κάποια παιδιά το επχουν και κάπως σα νανούρισμα! Το κοριτσάκι πολύ καλής μου φίλης, που ειναι γεννημένες ίδια μερα με τη Βασιλική, πινει ακόμα πρωινό κ βραδινό γάλα... Με μπιμπερό.... Το ζητάει το ίδιο, είναι σα συνήθεια.. Εντομεταξύ η φίλη μου ειναι έγκυος τωρα, 17 εβδομάδων και της λέω, κόψτε το μπιμπερό στη μεγάλη, γιατί σας βλέπω να ταίζετε το μωρό με μπιμπερό και τη μεγάλη που τότε θα ειναι 3,5 πάλι με μπιμπερό. Χαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ μου ποσο γαλα πινει η Β. την ημερα;

Εγω της το δινω απο τα 3,5 με κουπα και καλαμακι. Πριν τα 3,5 ειχε προηγηθει μια φαση κοψιματος του μπιμπερο αλλα μου μειωνε το γαλα και ετσι την αφησα να πινει απο μπιμπερο τσακ μπαμ το γαλα της και να τελειωνει (ειχα βαλει θηλη οχι αυτη του μπιμπερο αλλα αυτες που μπαινουν στα ποτηρια με την μεγαλη ροη) και μετα της το εβαζα στο μπιμπερο χωρις να χρησιμοποιουμε την θηλη αλλα με το καλαμακι (σαν ποτηρι δηλαδη) και ετσι ξεγελιοταν!

Περασαμε απο σταδια δηλαδη...

Διαφημίσεις

Κι εγω σκεφτομαι πως θα του κοψω το μπιμπερο. Η αληθεια ειναι δε τον εχω δει να εχει κανενα φοβερο δεσιμο. Νερο και χυμο πινει με χοντρο καλαμακι απο ποτηρι, και καποιες φορες απευθειας και απο το ποτηρι απλα του χυνεται λιγο απεξω αλλα τουλαχιστον δεν πνιγεται. Μηπως πρεπει να του δωσω και το γαλα με καλαμακι μια φορα να δω αντιδρασεις ή λετε ειναι νωρις?

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ, εσυ μπορεις να κανεις μια προσπαθεια προς την ανοιξη...μιας που θα ερθει τελη καλοκαιριου το 2ο μπεμπε!!!

Αλλα και παλι και μαζι να το συνεχισετε το μπιμπερο και για ενα χρονο ακομη, δεν πειραζει και πουθενα...απλα να ξερει ο Δημητρης οτι το μπιμπερο ειναι για να πιει το γαλα και τελος...οχι να παιζει και να πιπιλαει για να κοιμηθει!

Καλημερααααααααααα κοριτσακια μου, τι κανετε???

Εμεις καλα αν και ειχαμε ανησυχο υπνο. Εφυγε μολις ο μπαμπας μας και τωρα παιζουμε μιας που δεν εχω δουλειες να κανω παρα μονο τις κλασικες πρωινες που τις εχω κανει ηδη.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? μηπως σου κανει πισωγυρισμα αν του κοψεις το μπιμπερο στο γαλα??? το λεω γιατι ειναι μεγαλη ποσοτητα το γαλα και μπορει να το μειωσει στην προσπαθεια του (χρονος) να το τελειωσει ολο.

Καλημερα σε οοοολες!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

δεν ξερω την δευτερα εχουμε να κανουμε το εμβολιο το ποσιμο+pentavac+neisvac-C+prevenar13 πολλα μαζι δεν ειναι εσεις ποια ειχατε κανει στο μηνα που ειμαστε εμεις?

α επισης χτες πηγα στην εκκλησια να ρωτησω τον παπα αν γινεται γαμος κ βαφτιση μαζι γιατι σε καποιες εκκλησιες εχει καταργηθει!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ο γιατρος εκανε σιγουρα μερος της ειδικοτητας στο νοσοκομειο του νησιου κ νομιζω οτι ειναι κ η καταγωγη του θα ρωτησω μια φιλη που ξερει.εχω αδιαθετησει απ οταν ηταν η μπεμπα 2 μηνων

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερααααααααααα κοριτσακια μου, τι κανετε???

Εμεις καλα αν και ειχαμε ανησυχο υπνο. Εφυγε μολις ο μπαμπας μας και τωρα παιζουμε μιας που δεν εχω δουλειες να κανω παρα μονο τις κλασικες πρωινες που τις εχω κανει ηδη.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? μηπως σου κανει πισωγυρισμα αν του κοψεις το μπιμπερο στο γαλα??? το λεω γιατι ειναι μεγαλη ποσοτητα το γαλα και μπορει να το μειωσει στην προσπαθεια του (χρονος) να το τελειωσει ολο.

Καλημερα σε οοοολες!!!!!!

Καλημερα συμπεθερα!! Ναι αυτος ειναι ο προβληματισμος μου με το μπιμπερο αν το διακοψουμε.. θα δουμε, δεν υπαρχει λογος βιασυνης... Τι κανει η νυφουλα μου? Κριμα που εφυγε ο αντρουλης σου, αντε να γυρισει συντομα και για πολυ!

Ηλιοβασιλεμα μου δε το κραταει καθολου στο στομα το μπιμπερο, με το που θα χορτασει αν πας να του ακουμπησεις τη θηλη αηδιαζει τα μουτρα του!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω την δευτερα εχουμε να κανουμε το εμβολιο το ποσιμο+pentavac+neisvac-C+prevenar13 πολλα μαζι δεν ειναι εσεις ποια ειχατε κανει στο μηνα που ειμαστε εμεις?

α επισης χτες πηγα στην εκκλησια να ρωτησω τον παπα αν γινεται γαμος κ βαφτιση μαζι γιατι σε καποιες εκκλησιες εχει καταργηθει!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ο γιατρος εκανε σιγουρα μερος της ειδικοτητας στο νοσοκομειο του νησιου κ νομιζω οτι ειναι κ η καταγωγη του θα ρωτησω μια φιλη που ξερει.εχω αδιαθετησει απ οταν ηταν η μπεμπα 2 μηνων

Ιωαννα μου σιγουρα στα εγραψε για να τα κανετε ολα μαζι? δεν εχω μαζι το βιβλιαριο αλλα σιγουρα το neisvac kaι το prenevar τα καναμε παντα ξεχωριστα.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα! Μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ καλό ταξίδι και καλή αυχενική στην αγορομάμυ! Εξαφανίζομαι γιατί είναι εδώ η μαμά μου! Φιλάκια!

Καλημερα Ζωη αστραπηηηηηη! σε ευχαριστω παρα πολυ! φιλια στη ζουζουνα σου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τι καλά που θα πάρει το 9μηνο ο άντρας σου!!!!! Θα είστε όλοι μαζί.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μην έχεις τόσο άγχος για τα εμβόλια. Εμένα και τα 2 παιδιά μου έκαναν λίγο πυρετό στο 1ο εμβόλιο αλλά με λίγο depon τους έπεφτε κατευθείαν.

ΜΑΥ μου κρίμα να ταλαιπωρείτε η μικρή σου με τα κακάκια της. Που θα πάει θα φτιάξει κι αυτό.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ σήμερα φεύγετε????? Άντε καλή επιτυχία. Περιμένουμε νέα σας!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου μπράβο στην μικρή σου!!!!!!! Λες να σου γίνει ζωγράφος??????? Εμένα τον δικό μου για μαθηματικό τον κόβω γιατί όλο με αριθμούς παίζει. Όλο θέλει να μετράει και να κάνει πράξεις. Ήδη μετράει μέχρι το 110, και κάνει όλες τις πράξεις 1+ και 2+ (π.χ. 1+78=79 και 2+56=58). Τώρα θέλω να τον μάθω το 3+.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ καλά κάνεις και αποθηλάζεις μόνη σου. Εγώ στον γιο μου πήρα χάπι γιατί δεν είχα ιδέα οτι μπορούσα και μόνη μου.

Εγώ έφτιαξα ένα καινούργιο γλυκό πάλι (τι πρωτότυπο) το βράδυ το οποίο βγήκε φοβερό. Κρέμα λεμονιού με ψημένο μπισκότο!!!!!!!!!!!! Απαπαπαπαπαπα πεντακόσια κιλά θα γίνω!!!!! Σήμερα θα φτιάξω 2 κέικ που θέλει ο άντρας μου.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn Μπραβο ο Γιωργακης!!! Του αρεσουν τα μαθηματικα!!!

Εγω η αληθεια ειναι οτι δεν πολυσασχοληθηκα απο νωρις...και επειδη ολη την ωρα ζωγραφιζει, την αφησα στην αγαπημενη της ασχολια να απασχολειται με τις ωρες!!!

Εσυ ευχαριστησου οτι στερηθηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γλυκα πανω απ ολα!!!!!!!!!;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...