Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!!! τι κανετε?? Εμεις καλα αν και λιγο κουρασμενη εγω με τις ετοιμασιες για το ταξιδι!

Μποτσακι μου!! Παντως γενικα εχετε αρχισει να βελτιωνεστε απο πονακια ετσι?? μεθαυριο κλεινετε και 2 μηνες οποτε πλησιαζει το τελος των κολικων νομιζω, τουλαχιστον γινονται πιο ηπιοι και μεχρι τον τριτο σταματουν! Την αυχενικη δε θα την κανω στο ρεα, παω σε αλλο εμβρυολογο, Παναγιωτης Λιβανος λεγεται, ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας αλλα με τσουχτερη τιμη βεβαιως βεβαιως! Ειναι και στην περιβοητη λιστα με τους πιστοποιημενους και εκει σε πατανε ελαφρως... τι να κανουμε ομως... χαλαααααλι!

May μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα φαρμακα! Ηρεμη η μικρη ε? Κι εμενα μετα τα εμβολια παντα το εριχνε στον υπνο, ποτε πυρετο ή γκρινια αν εξαιρεσουμε το τελευταιο εμβολιο που καναμε που εκανε λιγο πυρετο για 1 ωρα ομως. Ηταν τετραπλο και ηταν βαρβατο!!

Χριστινακι πολυ ζορικα τα πραγματα... Οντως σπανια τα βαζουν οι πεθερες με τους γιους. Καλα και εμενα η δικια μου πεθερα δε με θεωρει και τοσο καλη μανα αλλα σκασιλα μου κιολας... Υπομονηηηηηη!

Το Ριτσακι δεν εμφανιστηκε ε??

Tι να πω!!!!!!!σημερα παλι ειχαμε θεμα απο τις 6 το απογευμα,αλλα τωρα ηρεμησε!!!!!Μακαρι να ειναι ετσι!!!!!!!

Α οκ!Παντως κι εγω στο Ρεα που την εκανα Τρουκης λεγοταν ηταν πιστοποιημενος και πολυ καλος και αναλυτικος και σε οτι ειπε επεσε μεσα καθως επισης και ατη β'επ. που την εκανα στο Εμβρυο και δεν εχω λογια για τον Παπαναγιωτου.Δεν υπαρχει ο ανθρωπος.Πριν ακομα διαγνωσθει το ζαχαρο μου ειπε οτι το παιδι θα ειναι γεροδεμενο και 3500 κιλα περιπου και επεσε μπαμ.Κι επειδη μου εκανε και την αμνιο και ηταν τοσο προσεκτκος θα παω παλι σε αυτον!!!!!Ειναι σημαντικο να πεφτεις σε καλους γιατρους κι ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχω παραπονο.Ο γυναικολογος μου με εστειλε στους καλυτερους!!!!!ειναι πολυ σημαντικο!!!!!!

Αντε μαρη να δεις κι εσυ το ζουζουνακι σου και να μας πεις νεακια!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοαλακι καλα περασατε σημερα!!!!!!!!! αντε ποτε με το καλο θα ερθει ο συζυγος για το 9μηνο;

Μποτσακι ο μπεμπακος ηρεμησε; καλο βραδυ να εχετε και αποψε!

Αγορομαμυ ετοιμη για αυριο; αυριο θα πας για δουλεια και μετα θα φυγετε;

Εγω κοριτσια αυριο ειμαι ξανα για γυναικολογο αλλα και για οδοντιατρο! με πεθαινει ενα ή 2 δοντια εδω και 2-3 μερες....

Ελα ηλιοβασιλεμα μου!!!!!Ηρεμησε ευτυχως!Νομιζα οτι θα εχουμειστοριες παλι αλλα ποσο?Ποναει απο τις 6.

Αστερι η Αγγελικουλα ετσι?

1sh1p2.png

Κοριτσιαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυ ηρθα, τι κανετε??? ολες καλα???

Νεακια δεν διαβασα αλλα ειδα οτι η ριτσα ακομα δεν μπηκε ε??? η κανω λαθος???

Εμεις ειμαστε καλααα, περασαμε τελειαααα, απο το πρωι στους δρομους, πηγαμε πρωτα στη πολη κα μετα καπου παραθαλασσια εκτος καβαλας για ψαρακι. Ειχε τελειο καιρο και τα ταβερνακια οοολα ανοιχτα. Μετα γυρισαμε στη πεθερα μου και πηγαμε και λιγο απο τους νουνους μας. Γυρισαμε, ηπιαμε γαλα και τωρα νανι η φμ, εμεις καθομαστε με τον ανδρουλη μου, ο οποιος αυριο φευγει :( αλλα κανει την αιτηση για το 9 μηνο και θα επιστρεψει συντομα για πολυυυυυυ :D.

Κοαλακι μου τελεια!!!!!!Τι ομορφες αποδρασεις ειναι αυτες?

Σου ευχομαι να γινουν ολα οπως τα θελετε και να εχεις μονιμα τον αντρουλη σου κοντα σου!!!!!

1sh1p2.png

Αγορομαμυ καληνυχτααααααααααα!!!! αυριο τα λεμε το πρωι!!!

Μποτσακι πονουσε ο μπεμπακος σας; ηρεμησε τωρα; αυτο ειναι που στεναχωριεστε που δεν μπορειτε να κανετε και πολλα για να μην κλαει το ζουζουνι....

Εμενα χθες ο ανηψιος μου ο ενας, 16μηνων επεσε μεσα στο σπιτι της γιαγιας του και εσχισε το χερακι του σε αλουμινιο....και ετρεχαν τα αιματα...3-4 ραμματα του εκαναν!!! και ο γλυκουλης μας οποιον δει , δειχνει το δεμενο χερακι του και κανε ιιιιιι, μπαμ!!!!

Ειναι να μην στεναχωριεσαι για τον πονο του παιδιου σου!!!

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσακια μου καλα περασαμε!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καληνυχτααααα!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ κριμα το μωρακι που επεσε και χτυπησε :(. Περαστικα σας!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μην ανησυχεις μαρηηηη για τιποτα, μπορει να μην το καταλαβει καν η απο την ενοχληση που θα εχει λογω εξετασης γιατρου αν τον τσιμπησει εκεινο το λεπτο χαμπαρι δεν θα παρει.

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτησω γιατι ειμαι κουρασμενη. Τα λεμε αυριο, φιλακια πολλαααααααα!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μωρε απλως φοβαμαι μην κανει πυρετουλι γιατι μου ειπε η γιατρος να παρω κι ενα ντεπονακι να εχω!Λεμε τωρα!!!

Ναι ηλιοβασιλεμα ειναι ματυριο πρωτα γι'αυτον και μετα για μας!!!

Περαστικα στο ανηψακι σου!!!!!

Μας εχει παρει απο κατω αλλα που θα παει θα περασουν οι γ....ωκολικοι!!!!

Κοριτσακια μου καληνυχτα κι απο μενα!!!!!Ονειρα γλυκα σε οοοοοολες!!!!!!!

1sh1p2.png

Κούκλες να μαι και γω!! Κάναμε μπανάκι, έφαγε, κοιμάται και περιμένω να ξαναξυπνήσει για φαγητό. Σημερα δεν έφαγε πολύ καλά μιας και ειχε φοβερή υπνηλία, υποθέτω απο το εμβόλιο..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, μή φοβάσαι! Σπάνια έχουν παρενέργειες τα εμβόλια, εμάς κανένα δεν έκανε ποτέ πυρετό στη Βασιλική, ουτε γκρίνια, ούτε τίποτα, εκτός απο ένα, στους 15 μήνες.. Το μωρό έχει υπνηλία σήμερα αλλά μπορεί να φταίει οτι έκανε και δύο εμβόλια χτες, αλλά μόνο αυτό, μή φοβάσαι!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, συγχαρητήρια στο κορίτσι σου!! Πόσο περήφανη πρεπει να σαι!!! Όσο για τους αριθμούς, συμφωνώ με την Αγορομάμμυ, μπορεί να ντρέπεται. Με τα αγόρια όμως ε;;; Ξέρει αυτή τί κάνει! Εγώ νόμιζα σημερα είχες γιατρό! Τελικά αύριο; Μαζί με δόντια;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, πόσο όμορφα περάσατε!!! Μπράβο!!! Καλά αν παρει ο απντρας σου το 9μηνο, ποιός τη χάρη σας!! Θα είναι τέλεια να τον έχετε κοντά σας!

Η Ρίτσα μας, δέ φάνηκε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαυ καλησπερα!

Πηγα και σημερα....θα παω και αυριο για υπερηχο!!!!!!!!;););)

Αλλα θα παω και οδοντιατρο αυριο για ακτινογραφια γιατι καποιο δοντι με ποναει και εξωτερικα δεν φαινεται κατι....και θα δειξει τι θα μου κανει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εμεις καλα ξυπνησε η μπεμπα στις 6 κ καθοταν στη κουνια της κ εβγαζε κραυγες οποτε σηκωθηκα την πηρα κοντα μου κ το αποτελεσμα ηταν να ξανακοιμηθει κ εγω να μην μπορω να κοιμηθω οποτε σηκωθηκα!!!!!

κοριτσια με το στηθος δεν κανω κατι δηλαδη δεν το ακουμπαω δεν βγαζω καθολου γαλα δεν εβαλαα σουτιεν ενα νουμερο μικροτερο,δεν το νοιωθω να γεμιζει τρεχει κανα δυο σταγονες που κ που οποτε νομιζω ειμαι σε καλο δρομο!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ ο γιατρος που θα πας εχει σχεση με το νησι μου!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αντε σιγα σιγα θα περασουν οι κολικοι κ θα ηρεμησει ο γιοκας σου!!!!!για το εμβολιο εγω εχω αγχος καθε φορα αλλα ευτυχως μο0νο υπνηλια της φερνει.αυτη τη φορα βρε κοριτσια μας εχει γραψει 4!!!!

πολλα δεν ειναι?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μπραβο στο κοριτσι σου!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο που θα παρει ο μπαμπας σας το 9μηνο κ θα τον εχετε κοντα σας!!!!!!!!!του ειπα κ γω του αντρα μου να το παρει αλλα τον επιασε αμοκ!!!!!!!εδω αδεια παιρνει κ δεν βλεπει την ωρα να γυρισει στη δουλεια του!!!!!!!!!!!!!

οι υπολοιπες τι κανετε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε?? εμεις καλα αν και το βραδυ μας ηταν περιεργο! ο μικρος ξυπνησε κατα τις 11 (βασικα εμεις τον ξυπνησαμε τον καημενο για να του αλλαξουμε πανα επειδη μυριζε πολλα τσισα) και μετα για μα ωρα εκλαιγε με ληγμους και χτυπιοταν! Απορω πως να του εφταιξε το αλλαγμα, αφου το εχουμε κανει πολλες φορες.. Βεβαια αρχισε να ρευεται κιολας καποια στιγμη.. Τα ιδια και στις 6 το πρωι.. Ειναι πολυ πρησμενος και ο ενας κυνοδοντας, σχεδον φαινεται οποτε μηπως ειναι και αυτο.. Κατα τ'αλλα ειμαι χαρουμενη γιατι διαπιστωσαμε οτι ο μικρος εχει παρει πανω απο μισο κιλο σε 20 μερες και για εμας ειναι καλα αν σκεφτειτε οτι απο τον Ιουλιο με το ζορι να ειχε παρει 400 γραμμαρια αλλα αν θυμαστε ειχαμε κανει εξετασεις και ηταν ολες τελειες και ειχα ρωτησει 3 παιδιατρους και με καθησυχασαν οτι κανουν αυτη τη στασιμοτητα τα μωρα στην αναπτυξη και ξαφνικα ξαναγινεται εκρηξη.. βεβαια ολο τον καιρο περναμε υψος, εχουμε φτασει σχεδον 86εκ.

Μποτσακι μου γλυκο οσο ειναι μικρα τα μωρακια δεν επηρεαζονται πολυ απο τα εμβολια!! εμενα τωρα χτυπιεται, μικρος δεν καταλαβαινε τιποτε...και εμας υπνηλια του εφερναν τα εμβολια, ηταν πολυ ηρεμος μετα! Μακαρι να ειστε ετσι κι εσεις! αλλα και πυρετουλη να κανεις να σκεφτεσαι οτι δεν ειναι ιωση αλλα φυσικη παρενεργεια και θα περασει αμεσως!! Οσο για τον εμβρυολογο σου τον εχω ακουστα, τον εχω δει στη λιστα σιγουρα. Νομιζω οτι οι γυναικολογοι μας ειναι της ιδιας σχολης, γιατι εχω παρατηρησει οτι εχουν ιδια προσεγγιση σε ολα συμφωνα με διαφορα που εχεις αναφερει κατα καιρους!

Ηλιοβασιλεμα μου πρωι ή απογευμα εχεις γιατρο?? καλη επιτυχια!! Η Ριτσα δεν εμφανιστηκε ε?

May μου καλημερα!! Κοιμηθηκατε καλα?? Η μεγαλη σου η κοπελουδα ειναι καλυτερα?

Ιωαννακι καλημερα!! Με τον αποθηλασμο μαλλον καλα τα πατε ναι!! Μπραβο σας. Περιοδος σου εχει ερθει? δε θυμαμαι τι μας ειχες πει. Ο Λιβανος ειναι απο Μυτιληνη ή γενικα το ονομα ειναι ντοπιο?? Ειναι πολυ καλος γιατρος! Μηπως το εμβολιο ειναι τετραπλο ή ειναι 4 διαφορετικα???? θα τα βαλει λογικα σε 1 ή 2 ενεσεις, οχι 4 ξεχωριστες.. Ισως το ενα ειναι ποσιμο. Εμας η παιδιατρος δε μας δινει ποσιμα, λεει ειναι για πιο ευπαθεις ομαδες αν θυμαμαι καλα, κατι τετοιο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα!!!!!!!!

Αγορομαμυ ειδες η γιαγια τι κανει για το εγγονι;;;; σε λιγες μερες θεριεψε το παιδι και πηρε βαρος!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχα

Αστειευομαι φυσικα, ετσι;;;; Μπραβο που το αγορακι σας μεγαλωνει!!!

Τον ξυπνατε εντελως οταν του αλλαζεις πανα; Δεν γινεται να ειναι μισοκοιμισμενος για να μην του διακοπτεις τον υπνο;

Εγω μεσημερι θα παω στον γιατρο. Και θα δω ποτε θα με δει γιατι χθες ειχε τοκετο στην Αθηνα και ανεβαλλε πολλά ραντεβου και φανταζομαι σημερα θα γινεται ψιλοχαμος.

Καλημερα κορίτσια!! Τί κάνετε;;

ΙΩΑΝΝΑ μου ξύπνησες από νωρις σήμερα ε;; Και γω πολλες φορες το κάνω, διότι ειναι η μοναδική ωρα που είμαι κάπως ήρεμη, οταν κοιμουνται τα μικρά! Εμείς ξυπνήσαμε 2 κ 6 και ενδιάμεσα με πηρε ο υπνος με το μωρό αγκαλιά! Τώρα η καιμένη σφίγγεται για κακά, αλλά δεν της σηκωπνω τα πόδια, μου πε ο γιατρός να την αφήσω να τα καταφερει μόνη της.... Άμα τη δω να υποφερει όμως, θα δράσω! ΜΕ τον αποθηλασμό καλά τα πας νομίζω! Φυσικός τρόπος! Ο καλύτερος!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ίσως ο μικρός ενοχλήθηκε που τον ξυπνήσατε αφου είχς κοιμηθεί και ίσως μαζί με το δόντι, ήρθε κ έδεσε! Όσο για τα κιλά που γράφεις, ο ορισμός της στασιμότητας σε βάρος ειναι η Βασιλική. Δε θυμόμουν να το ειχες θίξει, θα σε είχα καθησυχάσει νωρίτερα! Ενδεικτικά, γεννήθηκε 3340, στο χρόνο ήταν 9 κιλά, στα δυο χρόνια 11 και τωρα που γίνεται τρία είναι 12,5. Στην ηλικία του Μήτσου, δεν επαιρνε τίποτα! Επαιρνε πάντα μποι! Και η γιατρός μου έλεγε πάντα να μην ανησυχώ, οτι αυτό είναι το σκαρί της. Και ο Μήτσος ετσι... Ειδικά αν εχει παρει απο σένα, τί συζητας! Μια χαρά είναι το παιδάκι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...