Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

πωπω ναι, σαν την πρωτη εγκυμοσυνη τιποτα!!! η γλυκια αγωνια για ολα, ενω τωρα ξερεις στο περιπου τι γινεται, εγω πολλες φορες δεν προλαβαινω να θυμηθω ουτε οτι ειμαι εγκυος.. τωρα κοψαμε και τις αγκαλιες σιγα σιγα και οποτε ζηταει αγκαλια του λεω "πιασε το χερακι της μαμας" και με παει οπου θελει ή σκυβω και τον κανω αγκαλιτσες καθιστη.. καλα το πρωι που ξυπναει τον παιρνω αγκαλια για να τον ταϊσω, αλλαξω κλπ αλλα γενικα αποφευγω. Και ευτυχως εχει μαθει και τα σκαλια καλα και μεσα και εξω απο το σπιτι για να παμε στο γκαραζ και τον κραταω απο το χερακι, και στο αμαξι μπαινει μονος του και τον τεντωνει το ποδαρακι του να τον βαλω στο καθισματακι του!!! συνεργαζεται μερα με την ημερα! Το Ηλιοβασιλεμα τουλαχιστον εχει πιο μεγαλο παιδακι και ουτως ή αλλως θα εχουν μειωθει οι αγκαλιτσες στα ορθια δηλαδη, θα καταλαβαινει και πιο πολλα, ακομα και στον υπερηχο πρωτα ο Θεος!! εμεις ρωταμε τον μικρο "που ειναι το αδερφακι σου??" και τρεχει στην κοιλια μου και σηκωνει την μπλουζα και δειχνει!! πολυ συγκινητικο!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Ή μάλλον καλησπέρα! Καλός ο προχθεσινός ο ύπνος. Θα τον θυμάμαι μέχρι να το ξανακάνει. Πάλι άυπνοι εδώ!

Ρίτσα, Ηλιοβασίλεμα, καλά αποτελέσματα σήμερα! Φιλάκια και στις υπόλοιπες! Πάω να μαζέψω τα αμάζευτα με ένα μωρό στο σλινγκ. Μάνες, κουράγιο!

p8P6p2.png

κοριτσακια τι κανετε?

μερες εχω να μπω αλλα απ τη μια η μικρη με την μουρμουρα της απ την αλλη δουλειες του σπιτιου μαλωσα κ με τον αντρα μου χτες εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΗ εχεις ασφαλεια στρατου?ειχα κ γω στην εγκυμοσυνη κ εχω ακομα.τα φαρμακα δηλαδη τα πληρωσες?175 η αυχενικη μαζι κ το αιμα?

ΡΙΤΣΑΚΙ περιμενουμε νεα απ τον ντοκ.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ αντε μπραβο ηρεμησε το πουλακι μας,ετσι ξαφνικα ειχε ηρεμησει κ η δικια μου!!!!!!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ πως πηγαν οι επιδοσεις της μαθητριουλας?>

ΜΑΥ μια χαρα η μικρουλα!!!!!!!!!να σε ρωτησω λεω να παραγγειλω γαλα απ τον ιντερνετ τι λες?εχεις δικο σου φαρμακειο?(αν ειναι κ εχεις σελιδα στο νετ να τα παρω απο σενα)

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ελα Ιωαννα μου! ναι τα πληρωσα αλλα θα παρω τα λεφτα πισω. δεν εχουμε συμβεβλημενο φαρμακειο εδω για να τα απρω απευθειας δωρεαν. υπομονη με τη μουρμουριτσα σου μωρε, και με τον αντρουλη τα καβγαδακια ειναι προγραμματισμενα, καντε υποχωρησεις! ολοι περναμε φασεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...

Και εμένα η ζουζούκα μου δεν ήταν καθόλου καλά εχθές... έκλαιγε συνέχεια και δεν μπορούσε να κοιμηθεί... έκλεινε τα μάτια της για 5 λεπτά και πεταγόταν πάλι :-(

Μάυ μπράβο στο κορίτσι σου... μεγάλωσε :-)

Ηλιοβασίλεμα και Ρίτσα περιμένουμε τα νέα σας από το γιατρό.

Ιωαννάκι υπομονή...και εγώ έχω λίγο τα νεύρα μου...

Την προηγούμενη Παρασκευή ήταν εδώ η πεθερά μου και εγώ κοιμόμουν και φύλαγε την ζουζούκα μου ο άνδρας μου. Η μικρή έκανε κακά της και την ώρα που πήγε ο άνδρας μου να την αλλάξει άρχισε να κλαίει και να κάνει αέρια και κακά... οπότε την κράτησε πάνω από το νιπτήρα μέχρι να τελειώσει...

Άρχισε λοιπόν η πεθερά μου να του λέει ότι την ταλαιπωρεί... και ότι δεν ξέρει να την αλλάξει κτλ... το μωρό όμως έκλαιγε γιατί πόναγε η κοιλίτσα του και όχι γιατί έκανε κάτι λάθος ο άνδρας μου. Anyway, τελικά ο άνδρας μου τσαντίστηκε και της είπε μια κουβέντα και από τότε μας κρατάει κακία... και σήμερα ήρθε εδώ χωρίς να ειδοποιήσει... και έχει τα μούτρα κάτω και δεν μας μιλάει!!!! Τι στο καλό ήρθε τότε!!! Είμαι και εγώ πιεσμένη με το μωρό και δεν αντέχω τέτοιες συμπεριφορές...

Της είπα και εγώ ήρεμα ότι το μωρό δεν έχει κοιμηθεί και ότι πόναγε και έκλαιγε εχθες... και τι μου απαντάει???? Τι του κάνατε??? Γιατί δεν το φροντίσατε?

kPAZp2.png

Κοριτσάκια χαιρεται κ πάλι! Απανταω γρηγορα για να μην ξεχασω αυτά που διάβασα!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, ευχαριστώ για τη σκέψη, αλλά δεν εχω ηλεκτρονική σελίδα! Με χαρά θα σε εξυπηρετούσα αν είχα! Φιλιά στη μουρμουρίτσα σου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, να μας φερεις πολύ καλα νεα απο το γιατρό!! Το ίδιο κ η ΡΙΤΣΑ μας!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ αυριο μετα τη δουλεια θα φύγεις; Πολύ γλυκός ο Μητσάκος που καταλαβαίνει τη μανούλα σιγά σιγά! Τα φαρμακα εγκυμοσυνης ειναι δωρεαν, όμως πρεπει το φαρμακειο να εχει σύμβαση για να μην τα πληρωσεις! Αλλιως τα πληρωνρις κ σου τα επιστρέφουν!!! Θα μπεις καθόλου από την Αθήνα;; Αλλιώς να σου ευχηθώ από τώρα πολύ καλή αυχενική!!!!!

Και μένα, όπως στην Ngn δε μου χει λειψει ποτε η κοιλιά μου! Αυτή τη φορα είχα ενα περιεργο συναισθημα επειδή η εγκυμοσύνη μου έληξε πριν την ώρα της, όμως μόλις εφτασα την ΠΗΤ μου την κανονική, μου περασε και αυτό!

Όσο για τα μωράκια, είναι γλύκα στη βρεφική φάση, όμως εγώ θέλω μετά τα δύο (χρόνια). Το πως περνάω με τη Β, είναι απερίγραπτο!

ΖΩΙΤΣΑ, το όνειρο του ύπνου τελείωσε νωρίς; Μα τί κρίμα... Κουράγιο!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, φαντάζομαι τα νεύρα σου με την πεθερά! Όπως λες, η κούραση, η αυπνοία που έχουμε, μας φτάνουν.... Πρώτη φορά πάντως βλέπω μάνα να τα βάζει με το γιό της.. Συνήθως δε συμβαίνει αυτό.. Υπομονή στη μικρούλα σου! Σε λίγο καιρό θα περάσει και αυτό...

Εμένα το μικράκι μου όλο κοιμαται σήμερα.. Υποθέτω οτι τα εμβόλια ευθύνονται.. Μάλλον της εχουν φερει υπνηλία.. Όμως με βόλεψε αυτό λίγο, γιατί σήμερα δεν είχα κανέναν εδώ και με τα παιδιά σε διαφορετικους ορόφους, θα τα ειχα δει όλα..!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τι να πω για την πεθερά μου... Η αλήθεια είναι ότι μου έχει σταθεί πολύ όλο αυτό τον καιρό που ήμουν στο κρεβάτι, αλλά στον άνδρα μου του έχει αλλάξει τα φώτα!!! όλο παράπονα και νεύρα είναι... και όσο ήμουν έγκυος τουλάχιστον έκανε προσπάθεια να μην ακούω εγώ... !!!!!!!

Όλα ξεκινάνε από ψυχολογικά... δεν πέρασε καλά παιδικά χρόνια... οι γονείς της χώρισαν και δεν την ήθελε κανένας από τους δύο... και μετά δεν πέρασε καλά ούτε με τον άνδρα της και τώρα την πληρώνει για όλους που δεν της φέρθηκαν καλά ο ανδρας μου!

kPAZp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τι κανετεεεεεεεε???????????Εμεις καλα μεχρι πριν μια ωρα που αρχισαν τα ζορισματα και τα δακρυα!!!!!!!!!Το βραδυ κοιμομαστε οπως ειπα εχθες,το θεμα ειναι πως περναμε πριν κοιμηθουμε.Ευτυχως κι εχθες ειχαμε μια πολυ μικρη κρισουλα.Σημερα ειμαστε στη φαση απο τις 6 ωρα του πονου και του ζορισματος οπως λεει και το Χρηστινακι πανω που παει να κοιμηθει πεταγεται.Να δουμε ποσο θα κρατησει.συνηθως κραταει ενα τριωρακι!!!!!!

Αγορομανουλα μου αντε κοριτσακι μου καλη επιτυχια στην αυχενικη σου που σιγουρα θα ειναι η καλυτερη!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηη κοιτα αμα σε ρωτησουν ποσα μωρακια εχετε να εχεις τον νου σου!!!!!!χαχαχαχαα!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Επισης κοριτσακι εγω δεν ειχα πληρωσει 200 αλλα 140 τον Μαιο που την εκανα.Τωρα ειναι 175?Στο Ρεα την εκανα κι εγω!!!!!!!

Ιωαννακι μου ευχαριστω για το κουραγιο αλλα μαλλον δεν περασαν τα πονακια απλα εχουν ελατωθει ελαφρως ομως!Κατι ειναι κι αυτο!!!!!!

Υπομονη κοριτσακι κι εμεις ριχνουμε κατι ματς αλλα ολα στο προγραμμα ειναι!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου με γεια την στολη σας και καλοφορετη!!!!1Θα σκισει η Αγγελικουλα μας!!!!!!

Μαυ αντε να ερθει η ωρα να ηρεμησουμε κι εμεις.Κι εγω αυτη τη στιγμη ειμαι πολυ πιεσμενη,δεν μπορω να απολαυσω το μωρακι μου οταν το βλεπω να υποφερει και δεν μπορω να κανω τιποτα για να το βοηθησω!!!!!!!Παρ'ολα αυτα εμενα μου λειπει η κοιλια μου!!!!!Δεν θα την πω κοιλιτσα γιατι μονο κοιλιτσα δεν ηταν ολοκληρο μπαουλο!!!!!

Ζωητσα και Χρηστινακι υπομονη κι εσεις κοριτσακια,θα περασουν ολα!!!

Οσο για την πεθερα μην της δινεις σημασια Χρηστινακι μου.Εσεις να ειστε καλα και το μωρακι σας!

Ngn πολυ σε χαιρομαι που τα εχεις βαλει ολα σε σειρα και απολαμβανεις τα μωρακια σου.Το λεω αυτο γιατι απο την αρχη σε θυμαμαι τοσο χαρουμενη και σε θαυμαζα!!!!!Εννοω με την πιεση του πρωτου καιρου μετα την γεννα!!!

Κοαλακι!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηη πως περασατε?Ειχε πολυ ωραια μερα σημερα!Πιστευω να το απολαυσατε!!!!!!!!!

Ριτσακι μου!!!!!!!!!!!Πειμενουμε νεα απο το σπορακι σου!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αααααααααα!!!!!!!!!Κοριτσια εγω στην εγκυμοσυνη δεν πληρωσα ποτε τιποτα.

Μονο μια μικρη συμμετοχη σε καποιες εξετασεις.

Απο φαρμακα τιποτα.ειναι ολα δωρεαν με τον ΕΟΠΥ

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυ ηρθα, τι κανετε??? ολες καλα???

Νεακια δεν διαβασα αλλα ειδα οτι η ριτσα ακομα δεν μπηκε ε??? η κανω λαθος???

Εμεις ειμαστε καλααα, περασαμε τελειαααα, απο το πρωι στους δρομους, πηγαμε πρωτα στη πολη κα μετα καπου παραθαλασσια εκτος καβαλας για ψαρακι. Ειχε τελειο καιρο και τα ταβερνακια οοολα ανοιχτα. Μετα γυρισαμε στη πεθερα μου και πηγαμε και λιγο απο τους νουνους μας. Γυρισαμε, ηπιαμε γαλα και τωρα νανι η φμ, εμεις καθομαστε με τον ανδρουλη μου, ο οποιος αυριο φευγει :( αλλα κανει την αιτηση για το 9 μηνο και θα επιστρεψει συντομα για πολυυυυυυ :D.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσακια!!! τι κανετε?? Εμεις καλα αν και λιγο κουρασμενη εγω με τις ετοιμασιες για το ταξιδι!

Μποτσακι μου!! Παντως γενικα εχετε αρχισει να βελτιωνεστε απο πονακια ετσι?? μεθαυριο κλεινετε και 2 μηνες οποτε πλησιαζει το τελος των κολικων νομιζω, τουλαχιστον γινονται πιο ηπιοι και μεχρι τον τριτο σταματουν! Την αυχενικη δε θα την κανω στο ρεα, παω σε αλλο εμβρυολογο, Παναγιωτης Λιβανος λεγεται, ειναι εξαιρετικος επαγγελματιας αλλα με τσουχτερη τιμη βεβαιως βεβαιως! Ειναι και στην περιβοητη λιστα με τους πιστοποιημενους και εκει σε πατανε ελαφρως... τι να κανουμε ομως... χαλαααααλι!

May μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες για τα φαρμακα! Ηρεμη η μικρη ε? Κι εμενα μετα τα εμβολια παντα το εριχνε στον υπνο, ποτε πυρετο ή γκρινια αν εξαιρεσουμε το τελευταιο εμβολιο που καναμε που εκανε λιγο πυρετο για 1 ωρα ομως. Ηταν τετραπλο και ηταν βαρβατο!!

Χριστινακι πολυ ζορικα τα πραγματα... Οντως σπανια τα βαζουν οι πεθερες με τους γιους. Καλα και εμενα η δικια μου πεθερα δε με θεωρει και τοσο καλη μανα αλλα σκασιλα μου κιολας... Υπομονηηηηηη!

Το Ριτσακι δεν εμφανιστηκε ε??

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα!

Η στολη μας τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ χαρηκε η μικρη μου και εμεις μαζι της!!!!:D:D:D:D

Η δασκαλα μας ειπε πολλα και προς επιβραβευση αλλα και για βελτιωση! Οτι ειναι πολυ καλη στη ζωγραφικη με πολλες λεπτομερειες, οτι γραφει καλα στην αντιγραφη, στη ψευδογραφη, συμμετεχει σε παιχνιδια κινητικα στην αυλη, κοινωνικη, κλπ. Αλλα μου ειπε οτι την μπερδευει μερικες φορες η μικρη μου γιατι αλλες φορες της δειχνει οτι καταλαβε τους αριθμους και αλλες οχι...να την βοηθησουμε λιγο να καταλαβει τους αριθμους εως το 5....Οτι ντρεπεται ή αγχωνεται στην αφηγηση και να την πουμε στο σπιτι οτι δεν μαλωνει η δασκαλα και να μην νιωθει ασχημα....Οτι παρασυρεται καμια φορα στις σκανταλιες απο τα αγορια (η κορη μου η σουρτουκω με τα αγορια...).

Δεν περιμενα να ειναι τοσο αναλυτικη η αξιολογηση αλλα δειχνει οτι η δασκαλα ενδιαφερεται για καθε παιδακι χωριστα.

Εν τωμεταξυ ειμαι ολο το απογευμα και της κανω "μαθηματα" για την ποσοτητα και τους αριθμους...πχ φερε 2 ποτηρια , ποσα χερια και ποδια εχεις κλπ ή πες μου μια ιστορια με την στολη σου....και εδω βρε κοριτσια δεν δειχνει να εχει θεμα...

Μου ειπε και το κορυφαιο: στο σπιτι τα λεω ...στο σχολειο κανω διαλειμμα! και μας επιασαν τα γελια γιατι κανει τα αντιθετα!!!!!!!

Πω πω απο μικρη στα βασανα με τα διαβασματα!!!!!!!!!!!;)

Κοαλακι καλα περασατε σημερα!!!!!!!!! αντε ποτε με το καλο θα ερθει ο συζυγος για το 9μηνο;

Μποτσακι ο μπεμπακος ηρεμησε; καλο βραδυ να εχετε και αποψε!

Αγορομαμυ ετοιμη για αυριο; αυριο θα πας για δουλεια και μετα θα φυγετε;

Εγω κοριτσια αυριο ειμαι ξανα για γυναικολογο αλλα και για οδοντιατρο! με πεθαινει ενα ή 2 δοντια εδω και 2-3 μερες....

Καλησπερα Ηλιοβασιλεμα!! μπραβο στη μικρουλα σου! Μπορει η μικρουλα σου γενικα να μη νιωθει αυτοπεποιηθηση για τους αριθμους ενω τα ξερει και στο σχολειο φοβαται, νιωθει ανασφαλεια ενω στο σπιτι με τη μαμα εννοειται ειναι πιο χαλαρα... Με 'γεια τη στολη σας!! Με το γιατρο ολα καλα?? Εγω αυριο μετα τη δουλεια αναχωρω.. το πρωι θα ειμαι στο καφε μας ομως φυσικα!

Συμπεθερα μου τι ομορφα που περασατε!! Ποσο ζηλευω μια βολτιτσα εξω για φαγητο κι εγω!!! Καλη επιτυχια στην αιτηση για το 9μηνο! Να ερθει ο μπαμπακας σας κοντα. Φιλακια στη νυφη!!

Κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι ειμαι λιγο κουρασμενη με τις ετοιμασιες, επλυνα και το αμαξι και τα εφτυσα!!! Καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...