Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα Ngn!!!!!!!!!!!!

Αυτο με το καθημερινο μαγειρεμα...............ουφ! Δεν ξερω τι να μαγειρεψω σημερα...Κανα λαδερο μαλλον.

Αυτό με το φαγητό είναι δράμα κάθε μέρα. Εμένα ευτυχώς τις περισσότερες φορές μαγειρεύει η μαμά μου γιατί είναι μόνη της οπότε την γλιτώνω πολλές φορές. Ευτυχώς όλοι είμαστε και εύκολοι στο φαγητό και τρώμε τα πάντα. Απλώς όταν έχουμε τηγανιτά (σπάνια βέβαια) κοιτάω να έχω και άλλο φαγητό για τον μικρό. Δεν τα πολυτρώει έτσι κι αλλιώς (περίεργο:shock::shock::shock::shock:)

Και μένα μου αρέσουν τα λαδερά πολύ αλλά ο άντρας μου δεν τρώει μελιτζάνες και μπάνιες οπότε δεν μένουν και πολλά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω τρελαινομαι για λαδερα!! την προηγουμενη εβδομαδα ειχα φτιαξει φασολακια με αρακα τα οποια φασολακια τα εχει καταψυξει η μαμα μου απο τον κηπο μας, οπως και τον χυμο τοματας απο τον κηπο μας και αυτο!! τα καλυτερα ειναι αυτα!! καλα και οι γιγαντες απο τα αγαπημενα μου, θα φτιαξω αμα ειναι την αλλη εβδομαδα μου εδωσες ωραια ιδεα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Εβαλα να γινονται φασολακια...

Αγορομαμυ 175 η αυχενικη; Ποτε αναχωρειτε; την Κυριακη; τον Δημητρακη θα τον παρετε μαζι σας;

ναι 175.. εριξε την τιμη, στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνε 200! Αυριο αναχωρουμε, ναι θα παρουμε και τον μικρουλη μαζι αλλα οχι στην εξεταση, θα τον κρατησει η πεθερα μου. Φασολακια γιαμι γιαμιιιιι!!!!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ φευγετε αυριο; ΑΑΑΑΑΑΑ θα σας βγει ωραια εκδρομη 5ημερη!!!!!!!!!!!!

Καλα να περασετε και καλη αυχενικη βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!

ευχαριστουμε Ηλιοβασιλεμα!!! ναι μας προκυπτει ωραια εκδρομουλα, επιτηδες βαλαμε την εξεταση Δευτερα γι'αυτο το λογο! Αυριο εχει υστεροσκοπηση η φιλεναδα μου που θα ξεκινησει εξωσωματικη παλι και εχω αγωνια να της πανε ολα καλα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλη τυχη στη φιλη σου!!!!!!!!!!! Μακαρι να παρει θετικα αποτελεσματα για να εχει δυναμεις να συνεχισει!!!!!!!

Η Υστεροσκοπηση τί κανει; επεμβαση ειναι; ή σαν την εξεταση της σαλπιγγογραφιας;

Και εγω παω το μεσημερι σημερα στον γιατρο για ακομη ενα υπερηχο...

Καλή επιτυχία αγορομαμμυ και Ρίτσα!!!!!!!

Πωπω από τις καλύτερες εξετάσεις είναι αυτή!!!! Αλλά κορίτσια κουράστηκα τόσο από τις εγκυμοσύνες μου που δεν μου λείπουν καθόλου. Ποτέ δεν αναπόλησα την κοιλιά μου όπως οι περισσότερες. Αντίθετα αναπολώ και θα αναπολώ την βρεφική ηλικία. Είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Το κακό είναι οτι μεγαλώνουν κιόλαςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλη τυχη στη φιλη σου!!!!!!!!!!! Μακαρι να παρει θετικα αποτελεσματα για να εχει δυναμεις να συνεχισει!!!!!!!

Η Υστεροσκοπηση τί κανει; επεμβαση ειναι; ή σαν την εξεταση της σαλπιγγογραφιας;

Και εγω παω το μεσημερι σημερα στον γιατρο για ακομη ενα υπερηχο...

Η υστεροσκοπηση ειναι αυτη η εξεταση που ειχα κανει κι εγω και μου αφαιρεσαν τους πολυποδες. Εξεταση-επεμβαση δηλαδη. Μπαινει με μια καμερα ο γιατρος στη μητρα και κοιταζει αν ειναι καθαρη και αυτη η εξεταση δειχνει τα παντα ενω ο υπερηχος δε βλεπει τοσα πολλα. Γι'αυτο και η εξεταση αυτη απαιτει μεθη γιατ ειναι πολυ λεπτομερης. Αν κατα τη διαρκεια της εξετασης εντοπιστει κυστη,πολυποδας κλπ τα αφαιρει επιτοπου! Κανονικα καθε γυναικα που κανει εξωσωματικη και αποτυγχανει πρεπει απο την πρωτη αποτυχια να το κανει. γενικα αυτη η εξεταση ειναι διαγνωστικη και ο γιατρος μου θεωρει πως επρεπε να ειναι στον ετησιο ελεγχο επειδη βλεπει τα παντα και προλαμβανει σοβαρες κακοηθειες κλπ κατα τη γενεση τους ενω αν περιμενουμε να φανουν στον υπερηχο ειναι αργα καποιες φορες...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ngn ευχαριστουμε για τις ευχες!!! Κι εγω τωρα αρχιζω να ανυπομονω για να ξαναζησω τη βρεφικη ηλικια και πιστευω μετα δε θα αναπολω την εγκυμοσυνη... Μονο την πρωτη αναπολουσα που ηταν ηρεμη αφου την περνουσα ξεγνοιαστα, ενω τωρα με ηδη ενα παιδι ειναι αλλιως!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλη επιτυχια στο γιατρο, μακαρι να δει καλα πραγματα. Περιμενουμε νεα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Ευχαριστω κοριτσια....Πού θα παει θα τον βρουμε τον καλο υπερηχο....

Κοριτσια εγω πιστευω οτι αν μεινω και οταν μεινω τελος παντων, η νεα εγκυμοσυνη θα ειναι διαφορετικη γιατι θα εχω πλαι μας το κοριτσι μας!!!! οποτε αναρωτιεμαι πώς θα ειναι...

Μετα δεν εχω προτιμηση βρεφικης ηλικιας ή νηπιακης ή περιοδου εγκυμοσυνης....Ολα θα ειναι διαφορετικα και ολα ελπιζω μοναδικα !!!!

Ευχαριστω κοριτσια....Πού θα παει θα τον βρουμε τον καλο υπερηχο....

Κοριτσια εγω πιστευω οτι αν μεινω και οταν μεινω τελος παντων, η νεα εγκυμοσυνη θα ειναι διαφορετικη γιατι θα εχω πλαι μας το κοριτσι μας!!!! οποτε αναρωτιεμαι πώς θα ειναι...

Μετα δεν εχω προτιμηση βρεφικης ηλικιας ή νηπιακης ή περιοδου εγκυμοσυνης....Ολα θα ειναι διαφορετικα και ολα ελπιζω μοναδικα !!!!

Όταν με το καλό μείνεις έγκυος εύχομαι να έχεις μια καλή και ξένοιαστη εγκυμοσύνη γιατί πραγματικά όταν έχεις και άλλο παιδί είναι δύσκολο. Εμένα μου έλειψε πάρα πολύ ο μικρός εκείνη την περίοδο. Δεν μπορούσα να τον φροντίσω, να παίξω μαζί του ούτε καν να τον πάρω αγκαλιά. Ευτυχώς όμως ήταν καλοκαίρι και ξεχνιόταν.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...