Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτισω ....παω να την αραξω στον καναπε μου ...για να ξεκουραστω....Φιλακια πολλα!!!

Θα τα πουμε αυριο!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας!!!

Καληνυχτα, καλη ξεκουραση!!! Περιμενουμε νεα αυριο.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια καλησπέραααααα!!!!! Τα νέα μου!! Ήρθε ο γιατρός και έκανε στη μικρή το εμβόλιο για το αναπνευστικό (το ειδικό για τα πρόωρα) και το κανονικό του τρίτου μήνα! Τη βρήκε εξαιρετική τη Μιχαέλα μας, 4200 και καλή στα αντανακλαστικά της. Το μοναδικό πρόβλημα πάλι το έχουμε με τα κακά, με τα οποία ναι μεν βρήκαμε ρυθμό ανα δυο μέρες, όμως δεν τα κάνει άμα δεν της λυγίσω λίγο τα πόδια.... Μου είπε οτι οφείλεται σίγουρα στο σίδηρο εν μέρει, αλλά δεν αποκλείει κ την αλλαγή γάλακτος- κάτι που δε θέλω καθόλου, γιατί κατα τα άλλα αυτό που πίνει το δέχεται πολύ καλά! Θα δούμε! Μου είπε να την αφήσω την επόμενη φορά να δούμε τι θα κάνει.. Δλδ να μην τη βοηθήσω με τον τρόπο μου! Εξετασε και τη Β και μας είπε απο Παρασκευή οτι μπορούμε να επανέλθουμε.. Μας έγραψε και εξετασεις αίματος για το μωρό, που έπρεπε ήδη να είχαμε κάνει, και μακαρι να είναι καλές μήπως κ μειώσουμε λίγο το σιδηρο... Αυτά!!

ΓΙΟΛΑ μου, έχει κρυώσει και ο μικρος; Μή μου πεις!!! Μα τί ταλαιπωρία αυτό το μωράκι! Να υποθέσω οτι σας έδωσαν το αλφαρέ το γάλα; Το παίρνουν κανα δυο πελάτισσες μου, το κράτος δεν είναι και τόσο συνεπές στην πληρωμή, όμως κάποια στιγμή τα δίνουν τα χρήματα, οπότε το μόοοοονο καλό ήταν αυτό. Κατα τα άλλα, εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα που δεν τον αφήνεις να κλαίει, σίγουρα καλομαθαίνει, αλλά από την άλλη, άμα το έχει ανάγκη ο καιμένος..; Να μου το φιλήσεις! Και την κόρη σου φυσικά!!

ΡΙΤΣΑΚΙ δε σε πρόλαβα!!! Καλή επιτυχία αύριο!! Θα σας πιάσουν σίγουρα τα ζουμιά, αλλά χαλάλι!!! Το αξίζει το μικρό σας σποράκι κ εσεις ακόμα περισσότερο!! Θα περιμένουμε νέα!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, τι καλά που ο Χρηστάκης ηρεμεί σιγά σιγά! Το εφτάωρο είναι πολυτέλεια μαρή!! Μακάρι το μωράκι μας να εχει αρχίσει να ξεπερναει τα πονάκια του!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, για πού είσαι αύριο;; Βολτίτσες όπως κατάλαβα;; Να περασετε σούπερ!!

Μάλλον θα ξαπλώσω και γω!! Ίσως μπω πάλι αργότερα!! Πολλά φιλιά για την ώρα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΥ ΜΟΥ μια χαρουλα η μικρουλα σου, λιγο υπομονη με τα κακα σας και ολα θα περασουν.

Ναι βολτιτσα θα παμε αυριο, σημερα δεν προλαβαμε τελικα. Αν εχει σχετικα καλο καιρο λεμε να παμε καπου παραθαλασσια να τσιμησουμε κανενα ψαρακι, αν οχι οπου μας βγαλει ο δρομος μας, θα δουμε!!!

Θα σας καληνυχτησω κοριτσακια μου γιατι νυσταξα. Θα τα πουμε καποια στιγμη αυριο, μαλλον το βραδυ. Φιλια σε οοοολες σας!!!

Καληνυχταααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου τώρα κατάφερα να ξαναμπώ.

Κάναμε μπάνιο,φάγαμε,είμασταν λίγο ανήσυχοι,μετά ήρθε ο μπαμπάς μας και κοιμήθηκε στο στήθος του σαν πουλάκι με συνοδεία το σεσουάρ.Μας βλέπω καμία μέρα να γινόμαστε κάρβουνο οικογενειακώς!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Εγώ κάθησα να ηρεμήσω λίγο,αποστειρωσα και επιτέλους έκανα μπάνιο με την ησυχία μου!!!!

Μαυ μου μια χαρά το ζουζουνακι μας!!!Μεγαλώνει γερο και δυνατό.Το είχα πει από την αρχή ότι αυτό το μωρό θα γίνει πολύ δυνατό!!!

Άντε σιγά σιγά θα αρχίσεις να ηρεμεις!!!

Ριτσακι μου θα είμαστε κοντά σου αύριο στο γιατρό!!!Περιμενουμε νεαααα!!!!

Κοαλακι μου να περάσετε ομορφα!!!!

Καληνύχτα σουσουραδες!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια καλημέραααα!!!! Χτες κοιμηθήκαμε από 11.30-4 και απο 5-8! Αναμενόμενο φυσικά καθως ειχα ξεχασει να σας πω χτες, πως το μωρό ηταν ξυππνιο από τις 2.30 εως τις 10 το βραδυ, με κάτι πολύ ψιλά λαγοκοιμίσματα! Ήμουν σίγουρη οτι θα ξεραινόταν! Και τωρα στις 8 έκανε ένα κλάμα, πετάχτηκα εγώ να φτιάξω γάλα και μεχρι να ζεσταθει το νερό, αυτή πάλι ροχαλίζει! Το αφήνω για αργότερα! Έφτιαξα όμως καφεδάκι! Ας το απολαύσω ένα πρωινό....!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, πέθανα στα γέλια με το σεσουαρ-ολοκαύτωμα, χαχαχαχαχα!!!!

Η Β μέχρι 10 μηνών ΜΟΝΟ με σεσουαρ κοιμόταν, αχαχαχαχαααα!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ να περασετε τέλεια!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα παλι ποτε μα ποτε δεν κοιμηθηκε ή ηρεμησε με πιστολακι ή με ηλεκτρική σκουπα κλπ...........Ετρεμε το φυλοκαρδι της απο τον δυνατο ηχο.....Η δικια μου κορη ειχε διαφορετικη αποψη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σημερα ειναι η σειρα μας στο νηπιαγωγείο για σχολική ατομική αξιολόγηση! Καλέ , παίρνουμε τους πρώτους μας βαθμούς!!!!! :D:D:D Ανυπομονώ να δώ τί θα μου πει για την μικρή μου, τί να προσέξω και τι να κανω ή να μην κανω....

Α! κα ισημερα μπορεί να εχουμε την στολη μας με την κουριερ...Η αγωνια μεγιστη όπως καταλαβαινετε!!! Μολις καταφερα να την ξυπνησω το πρωι, το πρωτο που μου ειπε ήταν πότε θα ερθει η στολη.:D:D:D

Μαυ μπραβο για την μπεμπουλα σας!!! Θα της κανεις γενικη αιματος διχως να διακοψεις για μερικες μερες τον σιδηρο; Στο διευκρίνησε αυτο ο παιδίατρος;;; Εμενα μου εχουν πει οταν παιρνει σιδηρο, να της το κοβω 7-10 μερες και μετα να την παω για αιμα...

Καλυτερα και η Β. απο το κρυωμα; Εσυ πώς εισαι;

Καλημερα κοριτσακιαααααα! τι κανετε?? εμεις καλα!!! εχει ομορφη μερα εδω σημερα!

May μου τι κανετε??? πρωινη πρωινη και εσυ ε? Τι καλα νεα εφερες απο τον παιδιατρο, μπραβο στο κοριτσακι σου παντα ετσι δυνατο να ειναι!!! Να σε ρωτησω κατι, τα φαρμακα των εγκυων δε χρεωνονται ετσι?? Εγραψα αυτα που προκειται να παρω και θελω να τα κανω δαπανη στο ταμειο μου. Καλα οχι οτι κοστιζουν πολυ γενικα αλλα αν εχω το δικαιωμα να μη τα πληρωσω γιατι να μη το κανουμε σκεφτηκαμε..

Μποτσακομανουλιτσαααααααα!!!! τι κανετε??? Ο μικρουλης κοιμηθηκε στην αγκαλιτσα του μπαμπακα??? Τι τρυφερες στιγμες! Ελπιζω να κομηθηκατε καλα αποψε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα!!! Καλη αξιολογηση για την μικρουλα σου αν και ειμαι βεβαιη οτι θα ειναι αριστη μαθητριουλα!!! Εσεις δεν ειχατε θεσει σε εφαρμογη το πιστολακι?? Και για εμας ηταν σωτηριο παντως!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ κρατα σημειωσεις για τα εξοδα της εγκυμοσυνης να με ενημερωσεις και μενα , αν τα χρειαστω....

Οχι εμενα φοβοταν τον θορυβο!!!!!!!!!!!!!!!! Ακομη και τωρα τα δυνατα ντεσιμπελ πχ σε συναυλιες ή χορους με ηχεια, ενοχλειται και θελει να φυγουμε εντελως!!!!!!!!!!!!

Καλημέρααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε σήμερα???????????

ΚΟΑΛΑΚΙ καλά να περάσετε! Κάντε και καμιά βόλτα για μας!

ΜΑΥ μπράβο στην μικρούλα σου!!!!!! Αναπτύσσεται τάχιστα!!!!! Να μου την φιλήσεις!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ φαντάζομαι με τι αγωνία θα περιμένει την στολή της????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλημέρα!!!! Καλή δουλίτσα να έχεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου να μου φιλήσεις τον γιο σου! Εγώ ποτέ δεν επιχείρησα να κοιμίσω τα παιδιά μου με σεσουάρ. Αλήθεια πιάνει????????

Εμένα η μικρή μου ξύπνησε 2 φορές την νύχτα. Έφαγε και κοιμήθηκε. Βέβαια κοιμόταν και από τις 8 το απόγευμα. Τώρα πάλι κοιμάται.

Και εδώ έχει πολύ ωραία μέρα αλλά με πολύ υγρασία. Θα κοιμηθεί ο άντρας μου τώρα και μάλλον θα πάμε βολτίτσα το μεσημέρι ή το απόγευμα.

Τι θα φάτε σήμερα????????

Εγώ χοιρινό τηγανιά θα φτιάξω για μας και ο μικρός θα φάει γίγαντες από χθες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα Ngn μου!!! τι νοστιμα φαγακια σημερα????? γιαμιιι!!! εμεις δεν ξερω τι θα φαμε γιατι εχθες δεν προλαβα να μαγειρεψω και θα παρει ο αντρας μου φαγητο απο τη δουλεια.. ο μικρος θα φαει γαλοπουλα με χιλοπιτουλες που του αρεσει πολυ..

Ηλιοβασιλεμα μου αυτα τα εξοδα της εγκυμοσυνης, γκρρρ, τωρα ετοιμαζομαστε να δωσουμε 175 τη Δευτερα αλλα χαλαλι...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...