Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Κοριτσιαααααααααααααα μουυυυυυυυυυ γεια σας!!! Τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, δεν μπηκα οοολη μερα γιατι δεν ειχα χρονο καθοοολου. Αυριο θα λειπουμε οοολη μερα και ηθελα να φτιαξω φαγητο κλπ...

Δεν διαβασα νεακια σας μονο στα πεταχτα...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ να χαιρεσαι τον ανδρουλη σου, να ειστε παντα καλα, γεροι και ευτυχισμενοι!!! Οτι επιθυμειτε!!! Ετοιμαζεις βαλιτσες???

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ υπομονη και ολα θα φτιαξουν, μπορα ειναι και θα περασει, θα δεις!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει ο χρηστακος μας???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθερακιιιι ευχαριστω για τις ευχες!! Θα πατε βολτιτσες αυριο?? αυριο θα ετοιμασω βαλιτσες!! Σημερα τακτοποιηθηκε το σιδερωμα, εκανα ενα μικρο καθαρισμα στο σπιτι να το αφησω καθαρο και την Παρασκευη θα φυγουμε!! Τι κανει η νυφουλα??

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου ,να τα εκατοστησει....γερος και παντα ευτηχισμενοι να εισαστε μαναρακι μου......

Οι υπολοιπες Γαλιαντρες μου τι κανουνε;;

Καλα μου ειστε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Συμπεθερακιιιι ευχαριστω για τις ευχες!! Θα πατε βολτιτσες αυριο?? αυριο θα ετοιμασω βαλιτσες!! Σημερα τακτοποιηθηκε το σιδερωμα, εκανα ενα μικρο καθαρισμα στο σπιτι να το αφησω καθαρο και την Παρασκευη θα φυγουμε!! Τι κανει η νυφουλα??

Ναι αυριο θα παμε βολτιτσα, σημερα δεν μπορεσαμε τελικα. Κοιμαται η φμ, ψοοοφησε απο το παιχνιδι. Εσεις ολα καλα??? θα μεινεις μερες στην αθηνα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα Ριτσακι μου!! πως εισαι?? αυριο η μεγαλη μερα!!! τι ωρα εχεις ραντεβου??? απο συμπτωματα πως πας?? καλα μιλαμε εμενα το βυζι κοντευει να σκασει, και με φαγουριζει απιστευτα!!!χαχαχα!!

Συμπεθερα μου καλα να περασετε!! Θα κατσουμε μεχρι Τριτη στην Αθηνα, τη Δευτερα εχω και πρωι και απογευμα γιατρο οποτε δε θα προλαβουμε να επιστρεψουμε νωριτερα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ριτσακι μου!! πως εισαι?? αυριο η μεγαλη μερα!!! τι ωρα εχεις ραντεβου??? απο συμπτωματα πως πας?? καλα μιλαμε εμενα το βυζι κοντευει να σκασει, και με φαγουριζει απιστευτα!!!χαχαχα!!

Συμπεθερα μου καλα να περασετε!! Θα κατσουμε μεχρι Τριτη στην Αθηνα, τη Δευτερα εχω και πρωι και απογευμα γιατρο οποτε δε θα προλαβουμε να επιστρεψουμε νωριτερα..

Σωστα, το ειχες αναφερει οτι εχεις πρωι και απογευμα γιατρο. Αντε να κανετε και μια βολτιτσα...!!! Φαγουριζεσαι ε??? κρεμουλα η κατι αλλο βαζεις η δεν θελεις σε εκεινη την περιοχη???

ΡΙΤΣΑΑΑΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? αυριο γιατρο ε??? αντε ολα να ειναι σουυυπερ και το μωρακι να εχει μεγαλωωωωσει τοοοοοοοοοσο πολυ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....εχω ζαλαδες και αναγουλες αλλα οχι τοσες πολλες....Αχ!! ναι αυριο θα δουμε το εβρυομωρακι μας......:D:D:D.

2:00 η ωρα εχω ραντεβου....Θα σας πω νεακια το βραδακι!!!

Αχ!! εγω ενα μπανιο εκανα και κουραστηκα βρε!! κοριτσια...απααα πααα!!!Φανταστειτε αμα βαρηνω τι θα γινει....Χαααα!!Χαααα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σωστα, το ειχες αναφερει οτι εχεις πρωι και απογευμα γιατρο. Αντε να κανετε και μια βολτιτσα...!!! Φαγουριζεσαι ε??? κρεμουλα η κατι αλλο βαζεις η δεν θελεις σε εκεινη την περιοχη???

ΡΙΤΣΑΑΑΑΚΙ ΜΟΥ τι κανεις??? αυριο γιατρο ε??? αντε ολα να ειναι σουυυπερ και το μωρακι να εχει μεγαλωωωωσει τοοοοοοοοοσο πολυ!!!

Koalaki μου καλα ειμαι.....εσυ τι μου κανεις;;;

Δηλαδη βρε Koalaki μου αυριο θα το δουμε πιο μεγαλω το μωρακι μας...θα δουμε διαφορα μαναρακι μου....

Αχ!! προβλεπω αυριο να μας περνουν τα ζουμια απο την χαρα μας.....:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Koalaki μου καλα ειμαι.....εσυ τι μου κανεις;;;

Δηλαδη βρε Koalaki μου αυριο θα το δουμε πιο μεγαλω το μωρακι μας...θα δουμε διαφορα μαναρακι μου....

Αχ!! προβλεπω αυριο να μας περνουν τα ζουμια απο την χαρα μας.....:D:D:D.

Αμεεεεεεε, πιο μεγαλο θα ειναι αυριο και οσο προχωραει η κυηση θα αναπτυσεται...!!! Ολα καλα θα πανε!!! Μαρηηηηηηηηηηηηηη παρε βρακιααααααα αυριο για τους δυο σας!!! :tongue::tongue::oops:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

βαζω vaseline κρεμα σωματος, που εβαζα και στην 1η εγκυμοσυνη αλλα δεν ξερω αν βοηθαει για τη φαγουρα, για τις ραγαδες βαζω παντου.

Ριτσακιιι αυριο θα δειτε να ξεβγαινουν χερακια-ποδαρακια λογικα!!! θα ξετρελαθειτε σου λεω!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αμεεεεεεε, πιο μεγαλο θα ειναι αυριο και οσο προχωραει η κυηση θα αναπτυσεται...!!! Ολα καλα θα πανε!!! Μαρηηηηηηηηηηηηηη παρε βρακιααααααα αυριο για τους δυο σας!!! :tongue::tongue::oops:

Σε ευχαριστω Koalaki μου.....

Βρε Koalaki βρακιαααααα να παρω η κανενα μπεμπηλινοοοοοο για αυριο;;;;;:tongue::tongue::tongue:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Σε ευχαριστω Koalaki μου.....

Βρε Koalaki βρακιαααααα να παρω η κανενα μπεμπηλινοοοοοο για αυριο;;;;;:tongue::tongue::tongue:.

Οοοοοοχι, τα μπειμπιλινο αστα για μεταααααα, θα σου χρειαστουν για το νινιιιιιι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

βαζω vaseline κρεμα σωματος, που εβαζα και στην 1η εγκυμοσυνη αλλα δεν ξερω αν βοηθαει για τη φαγουρα, για τις ραγαδες βαζω παντου.

Ριτσακιιι αυριο θα δειτε να ξεβγαινουν χερακια-ποδαρακια λογικα!!! θα ξετρελαθειτε σου λεω!!!

Αχ!! ωραια......ε!!σιγουρα θα μας παρουν τα ζουμια κοριτσια μου.......:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτισω ....παω να την αραξω στον καναπε μου ...για να ξεκουραστω....Φιλακια πολλα!!!

Θα τα πουμε αυριο!!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...