Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Ελληηηηηηηηηη!!! Που εισαι μαρηηηηη????

Ηλιοβασιλεμα ευτυχως λειτουργησε το ενστικτο της μανουλας και τα καταφερατε με το θηλασμο... Αν και ο τροπος που ακολουθησες δεν ειναι καθολου λαθος!! Σημασια εχει το αποτελεσμα, χαρουμενο,χορτατο μωρακι και στηθος που αδειαζει και δεν πρηζεται!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια σας αφηνω για μεσημερι!!! Πιστευω να μπω αργοτερα! Παω να μαζεψω το παιδακι μου και να παμε σπιτακι μας! Αντε να δω πως εγιναν και τα ρεβυθια που σας ελεγα εχθες! Δοκιμασα λιγα και ηταν ωραια.. Φιλακια πολλα και καλο μεσημερι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ήρθα πάλι κοριτσάκια μου! Φάγανε τα μικρά μου και είναι και τα 2 στις κούνιες του. Δεν κοιμάται κανένα ακόμα αλλά σε λίγο θα είναι τέζα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ο αντρούλης μου έχει υπηρεσία σήμερα οπότε δεν έχει βόλτα σήμερα. Γαμ...ο και έχει τέλειο καιρό. Δεν πειράζει αύριο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλή ξεκούραση!!!

Καλησπέρα CHRISTINE!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα πάλι κοριτσάκια μου! Φάγανε τα μικρά μου και είναι και τα 2 στις κούνιες του. Δεν κοιμάται κανένα ακόμα αλλά σε λίγο θα είναι τέζα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ο αντρούλης μου έχει υπηρεσία σήμερα οπότε δεν έχει βόλτα σήμερα. Γαμ...ο και έχει τέλειο καιρό. Δεν πειράζει αύριο.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλή ξεκούραση!!!

Καλησπέρα CHRISTINE!!!!

NGN ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Νομίζω εχεις στρώσει καλά και τα δυο βλαστάρια σου! Μεγάλη υπόθεση!! Εντάξει, εγώ στη Β έκανα ανεπανάληπτα λάθη- μερικά απο τα οποία πληρώνω ακόμα (κοίμισμα μόνο αγκαλιά όσο ήταν μωρό, ύπνος στο κρεβάτι μας, βόλτα στο πάρκο αγκαλιά κ όχι σε καρότσι), και ενώ εχω πει να μην κάνω τα ίδια, πάλι στην ίδια παγίδα πέφτω... Αλλά βρε κορίτσια, εμένα τωρα μόλις έφαγε- πριν μια ωρα για την ακρίβεια- έκανε μισή ωρα να ρευτεί οποτε την είχα αγκαλιά, ρευτηκε την έβαλα καλάθι και αρχισε να κανει κατι ήχους- σα να ενοχλειται, σα βα σφίγγεται, φοβάμαι μην τα βγάλει όλα- και την εχω ξανασηκώσει... Τί να κάνω;;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Η Γιολα εκανε εξετασεις χθες του μπεμπη...Διαπιστωθηκε η αλλεργια και συνεχιζει αυστηρη διαιτα και υποαλλεργικο γαλα και θα το ξαναεξετασουν σε 6 μηνες!

Χριστίνα, πριν 10 μέρες ήμασταν 3500. Ακριβής ηλικία στο τικεράκι μου :tongue:

Μάυ, κι εγώ νομίζω κάνω τα ίδια λάθη με εσένα, αλλά δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία "εκπαίδευσης"..

p8P6p2.png

Η Γιολα εκανε εξετασεις χθες του μπεμπη...Διαπιστωθηκε η αλλεργια και συνεχιζει αυστηρη διαιτα και υποαλλεργικο γαλα και θα το ξαναεξετασουν σε 6 μηνες!

Άντε να συνέλθει ο κακομοίρης..

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

NGN ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Νομίζω εχεις στρώσει καλά και τα δυο βλαστάρια σου! Μεγάλη υπόθεση!! Εντάξει, εγώ στη Β έκανα ανεπανάληπτα λάθη- μερικά απο τα οποία πληρώνω ακόμα (κοίμισμα μόνο αγκαλιά όσο ήταν μωρό, ύπνος στο κρεβάτι μας, βόλτα στο πάρκο αγκαλιά κ όχι σε καρότσι), και ενώ εχω πει να μην κάνω τα ίδια, πάλι στην ίδια παγίδα πέφτω... Αλλά βρε κορίτσια, εμένα τωρα μόλις έφαγε- πριν μια ωρα για την ακρίβεια- έκανε μισή ωρα να ρευτεί οποτε την είχα αγκαλιά, ρευτηκε την έβαλα καλάθι και αρχισε να κανει κατι ήχους- σα να ενοχλειται, σα βα σφίγγεται, φοβάμαι μην τα βγάλει όλα- και την εχω ξανασηκώσει... Τί να κάνω;;;;

MAY μου εγώ στον γιο μου ήμουν πολύ αυστηρή στο πρόγραμμά του γιατί φοβόμουν μην μάθει και με ταλαιπωρήσει. Στην μικρή είμαι πιο ελαστική γιατί γενικά είναι ένα πολύ εύκολο παιδάκι (πέραν του θηλασμού). Δεν κοιμήθηκα ποτέ με τον γιο μου στο ίδιο κρεβάτι και η αλήθεια είναι οτι μου λείπει λίγο. Την μικρή όμως την έβαζα κάθε μέρα στο κρεβάτι μας για λίγες ώρες μέχρι να πάει στο δωμάτιο της αλλά ήταν τόσο μικρούλα που δεν συνήθισε. Δεν ξέρω τι είναι καλό και τι όχι. Απλώς ζούμε με τις συνέπειες των πράξεών μας. Στην περίπτωσή μου να μου λείπει που δεν είχα στο κρεβάτι μου τον μικρό ενώ στην δική σου να σε ταλαιπωρεί. Όλα είναι σχετικά λοιπόν!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια καλησπερα,

Τα νεα μου σας τα ειπε το Ηλιοβασιλεμα.Χτες φαγαμε ολη μερα στο Παιδων (τριτη φορα σε μια βδομαδα μεσα) αλλα τουλαχιστον εξασφαλισαμε δωρεαν το υποαλλεργικο συμπληρωμα για 6 μηνες.Κατι ειναι κι αυτο μεσα στην ατυχια μας.Να δουμε στην εισαγωγη στερεων τι θα κανουμε χωρια εγω που συνεχιζω την διαιτα αποκλεισμου και τα νευρα μου τσαταλια με τα κοτοπουλα και τις πατατες.Ζαλιζομαι χωρις το μοσχαρι και το γαλα μου και ηρθε ξανα κοκκινο στο σκουπισμα και στο σερβιετακι.Ρωτησα τον γιατρουλη μιυ και ειπε μαλλον περιοδος.Μα ειναι δυνατον στις 46 μερες και με θηλασμο συνεχομενο;

Μαυ μου περαστικα σας!Κι εμεις ειμαστε οικογενειακως με συναχι και του μικρου του ρουφαμε τις μυξες με otrisalin. Ροχαλιζει ασχημα ο μπεμπακος.Κριμα να την πληρωνουν ετσι.Ανυπομονω κι εγω για το καλοκαιρι.

Ngn πραγματικα δεν εχω κσταλαβει γιατι το παθαινεις αυτο συνεχεια και ευχομαι να μην μου συμβει.

Παντως κι εγω κανω εναλλαξ και τους δυο τροπους θηλασμου αναλογα την παραγωγη γιατι δεν τρεφομαι και καλα.Επισης κι εγω σε αυτο το παιδι τα εχω χασει με το προγραμμα και τον υπνο του.Δεν κοιμαται στο κουνακι του αν δεν αποκοιμηθει ειτε αγκσλια μου στο στηθος ειτε διπλα μου στο κρεββατι μας.Επειδη εχουμε περασει τοσαδεν θελω να τον αφησω να κλαιει οπως με συμβουλευουν οι γιαγιαδες.Ευχομαι να βρουμε τους ρυθμους μας πριν κλεισει τους 3 μηνες και μεγαλωσει και καταλαβαινει.Καθε παιδι τελειως διαφορετικο απο την εγκυμοσυνη του κιολας.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια καλησπερα,

Τα νεα μου σας τα ειπε το Ηλιοβασιλεμα.Χτες φαγαμε ολη μερα στο Παιδων (τριτη φορα σε μια βδομαδα μεσα) αλλα τουλαχιστον εξασφαλισαμε δωρεαν το υποαλλεργικο συμπληρωμα για 6 μηνες.Κατι ειναι κι αυτο μεσα στην ατυχια μας.Να δουμε στην εισαγωγη στερεων τι θα κανουμε χωρια εγω που συνεχιζω την διαιτα αποκλεισμου και τα νευρα μου τσαταλια με τα κοτοπουλα και τις πατατες.Ζαλιζομαι χωρις το μοσχαρι και το γαλα μου και ηρθε ξανα κοκκινο στο σκουπισμα και στο σερβιετακι.Ρωτησα τον γιατρουλη μιυ και ειπε μαλλον περιοδος.Μα ειναι δυνατον στις 46 μερες και με θηλασμο συνεχομενο;

Μαυ μου περαστικα σας!Κι εμεις ειμαστε οικογενειακως με συναχι και του μικρου του ρουφαμε τις μυξες με otrisalin. Ροχαλιζει ασχημα ο μπεμπακος.Κριμα να την πληρωνουν ετσι.Ανυπομονω κι εγω για το καλοκαιρι.

Ngn πραγματικα δεν εχω κσταλαβει γιατι το παθαινεις αυτο συνεχεια και ευχομαι να μην μου συμβει.

Παντως κι εγω κανω εναλλαξ και τους δυο τροπους θηλασμου αναλογα την παραγωγη γιατι δεν τρεφομαι και καλα.Επισης κι εγω σε αυτο το παιδι τα εχω χασει με το προγραμμα και τον υπνο του.Δεν κοιμαται στο κουνακι του αν δεν αποκοιμηθει ειτε αγκσλια μου στο στηθος ειτε διπλα μου στο κρεββατι μας.Επειδη εχουμε περασει τοσαδεν θελω να τον αφησω να κλαιει οπως με συμβουλευουν οι γιαγιαδες.Ευχομαι να βρουμε τους ρυθμους μας πριν κλεισει τους 3 μηνες και μεγαλωσει και καταλαβαινει.Καθε παιδι τελειως διαφορετικο απο την εγκυμοσυνη του κιολας.

Καλησπέρα ΥΟΛΑ μου!!!!!!!!! Κουράγιο με την διατροφή. Σκέψου πόσα προσφέρεις στο μωρό σου και άντλησε από κει δύναμη. Και εγώ αυτό σκέφτομαι και συνεχίζω αλλιώς θα το είχα κόψει προ πολού με τόση ταλαιπωρία!!!!!!! Αυτό το παθαίνω γιατί η μικρή εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν πολυτρώει από αριστερά και έτσι μου αυξήθηκε πολύ η παραγωγή στο δεξί στήθος. Όμως η μικρή μέσα στην μέρα μπορεί να φάει την μία 3 λεπτά και την άλλη 30 και όταν αυτό συμβαίνει μόνο σε ένα στήθος πετρώνει. Είναι και λιγόφαγη οπότε καταλαβαίνεις. Εύχομαι να ηρεμήσουμε και να γίνονται όλα λίγο πιο εύκολα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπερααααααααααα!!!!!!!!11

Τι κανετε καλεεεεεεεεε??????Εμεις καλα!Εχουμε εξασφαλισει το εφταωρο περιπου για βραδυ κι αν δεν ποναμε ειμαστε μια χαρα παιδια!

τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω να σας δω λιγο!

Γιολα μου υπομονη με την διατροφη κοριτσι μου το περασα κι εγω στην εγκυμοσυνη.Θελει υπομονη αλλα ειναι για καλο σκοπο!!!!!!!

Οσον αφορα την αγκαλια κι εγω οσο την εχει αναγκη το μωρο μου θα τον παιρνω.Ετσι κι αλλιως σε ενα χρονο θα θελω να τον παρω και θα μου φευγει!!!!Ειναι μωρουλια τα παιδακια μας ακομα κι εχουν αναγκη την μυρωδια μας!!!!!!!!!

Κοριτσια κι εμενα το μωρο εχει μαθει σε αυτη την ρουτινα!

Ξερει οτι μολις κανει μπανιο θα φαει και θα τον παρει ο μπαμπας αγκαλιτσα να κοιμηθει και μετα στο λικνο μεχρι το πρωι κι ευτυχως με αυτη τη ρουτινα παμε καλα!!Γιατι τωρα το μωρο τρωει καθε τρεις ωρες εκτος απο την νυχτα που δεν τον ξυπναω οποτε πρεπει να φροντισω το βραδυνο μπανιο να ειναι λιγο πριν την ωρα που πρεπει να φαει!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη Αγορομανα!!!!!!1Να χαιρεσαι τον αντρα σου καλε!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσακια!!

Yola μου διαβασα τα νεα σας,καλη δυναμη να εχετε, τι αλλο να πω με τοσα που περνατε!!!

Μποτσακομανουλα μουυυυ! ευχαριστω για τις ευχες!!! Καλα ειναι ο Χρηστακος? ευχομαι να μην εχει πονακια αποψε και να κοιμηθει σαν πουλακι!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...