Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου και γώ ξέχασα να σου ευχηθώ!!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κ αυτός εσάς!!!! Να σου πω, κατάλαβα καλά;; Ο Μητσάρας έχει κόψει το πάμπερ;;; Αν ναι!!! Παιδί φαινόμενο!!!! Μπράβο!!!

ΝGN μου καλημέρα!!! Ταλαιπωρείσαι και σύ με αυτό το πράγμα! Υπομονή και όοως είπε το Ηλιοβασίλεμα βάζε τη μικρή πρώτα στο αριστερό!! Και στην κόρη σου μπράβο που απο νωρίς κατάλαβε μερα κ νύχτα!! Η δικιά μας τίποτα......

ΖΩΗ καλημερα!!! Τι καλά που ξεκιυραστήκατε!!! Ευχομαι απο δω κ στο εξης να σας πηγαινει ετσι κ να μην ήταν αυτό η εξαίρεση!!

ευχαριστω πολυ Μay μου! οχι καλε, που να το κοψουμε απο τωρα!! απλα τα κακα κανουμε στο γιογιο γιατι τα λεει εδω και 2-3 μηνες αλλα μη φανταστεις καθε φορα! ειχαμε κανει μια σταση 2 εβδομαδες και μετα ξαναρχισε και τα λεει σχεδον καθε φορα αλλα δε τον πολυπιεζω γιατι αλλωστε δε μπορουμε να κοψουμε τα τσισα, ειναι νωρις και ειναι και χειμωνας για να τον αφηνα γυμνο! Στοχος μου βεβαια ειναι αφου τα κακα τα λεει να καταφερω πριν γεννησω να του κοψω και τα τσισα μπας και γλιτωσω λιγο απο τα αλλαγματα μετα τη γεννα.. Βεβαια και να το κοψει το πιο πιθανο ειναι μετα με το μωρο να ζηλεψει και να εχουμε πισωγυρισμα,θα δειξει..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηλιοβασίλεμα μέχρι πριν λίγο καιρό την έδινα γεύμα και στήθος οπότε δεν είχαμε πρόβλημα. Ξαφνικά μου τα γύρισε και από αριστερά δεν ήθελε πολύ οπότε για να τρώει αναγκαζόμουν και την έδινα και το δεξί. Έτσι συνήθισε και μείωνε κάθε φορά το αριστερό και έτσι έπαθα την 1η μαστίτιδα με πυρετό. Για να την ξεπεράσω έπρεπε να βγάζω συνέχεια το γάλα με αποτέλεσμα να μου αυξηθεί κι άλλο η παραγωγή. Γι'αυτό μέσα σε 1 εβδομάδα περνάω την 3η μαστίτιδα. Αλλά τώρα αποφάσισα οτι δεν πάει άλλο. Δεν θα το βγάζω καθόλου από το δεξί κι ας πονάω και θα την βάζω να τρώει πιο πολύ από το αριστερό. Φαντάζομαι οτι θα πεινάσει και θα αναγκαστεί να το πιάσει παραπάνω. Όσο για το δεξί νομίζω οτι θα προσαρμοστεί τις επόμενες μέρες και θα συνέλθω.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ναι, θα την ντύσω και την μικρή. Και τον γιο μου τον είχα ντύσει τότε που ήταν 4 μηνών. Του είχα πάρει την στολή του ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ και ήταν κούκλος!!!!!!!!!! Θα δω τώρα για την μικρή.

καλε τωρα βρες να τα ντυσεις κατι σαν ζευγαρακι, οπως θα ηταν ο πιτερ παν με την τινκερμπελ ενα πραγμα!!! θα ειναι πολυ ομορφα τα αδερφακια!! αληθεια, μοιαζουν μεταξυ τους?

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηλιοβασίλεμα, θέλουμε φωτογραφία! Μόνη της τη διάλεξε τη στολή η Αγγελικούλα;

Μάυ μου, μακάρι! Το πρωί δεν το πίστευα! Κι είναι και τόσο ήσυχη σήμερα, φτου φτου μην τη ματιάξω! Η Β σου συνήλθε;

Αγορομάμυ, να τον χαίρεσαι! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος! Με το γιογιό στο χέρι ο κακομοίρης; Μπράβο που ξεκίνησε από τόσο νωρίς, πάντως!

NGN, άσ'τα να πάνε! Εγώ, η μεγαλύτερη υπναρού, θεωρώ ότι κοιμήθηκα άψογα με το σπαστό 12-5, 6-9. Που καταντήσαμε! :tongue::tongue: Πάντως αν σκοπεύεις να της δίνεις κυρίως από το αριστερό, θα έλεγα σίγουρα να προσπαθείς να βγάζεις λίγο με το χέρι από το δεξί, αν όχι λίγο με θήλαστρο, αλλιώς θα σου πετρώσει εντελώς.. Ή βάζε τη μικρή λιγάκι στο δεξί για να στο αποσυμφορεί και μετά στο αριστερό;

p8P6p2.png

Ζωη αφου ειχα κανει την ερευνα μου....και για μερικες μερες απλα τις κοιτουσαμε και σχολιαζαμε....Τις εδειξα τις επικρατεστερες και διαλεξε μεν αυτη αλλα ουσιαστικα εγω την επεισα με τροπο οτι αυτη θα ειναι η τελεια στολη...;););) (εγω ελαβα υποψιν το κοντομανικο ή οχι της στολης ή το ανοιχτο ή οχι στο λαιμο και το οικονομικο και ηξερα πού θα την παω να διαλεξει!!!!)

Μάυ μου, μακάρι! Το πρωί δεν το πίστευα! Κι είναι και τόσο ήσυχη σήμερα, φτου φτου μην τη ματιάξω! Η Β σου συνήλθε;

Αγορομάμυ, να τον χαίρεσαι! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος! Με το γιογιό στο χέρι ο κακομοίρης; Μπράβο που ξεκίνησε από τόσο νωρίς, πάντως!

NGN, άσ'τα να πάνε! Εγώ, η μεγαλύτερη υπναρού, θεωρώ ότι κοιμήθηκα άψογα με το σπαστό 12-5, 6-9. Που καταντήσαμε! :tongue::tongue: Πάντως αν σκοπεύεις να της δίνεις κυρίως από το αριστερό, θα έλεγα σίγουρα να προσπαθείς να βγάζεις λίγο με το χέρι από το δεξί, αν όχι λίγο με θήλαστρο, αλλιώς θα σου πετρώσει εντελώς.. Ή βάζε τη μικρή λιγάκι στο δεξί για να στο αποσυμφορεί και μετά στο αριστερό;

Ζωη μου σε ευχαριστω, να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου και τον αντρουλη σου.. Ναι σχετικα νωρις ο Μητσος στα κακα.. Αλλα παιδακια ειναι πιο μπροστα σε ενα πραγμα, αλλα σε αλλο, ειναι στο παιδι.. Εμεις απο την ωρα που γεννηθηκε ΚΑΘΕ φορα που τα εκανε του λεγαμε τη λεξη "κακα", πιο πολυ και απο το μπαμπα-μαμα! ε πως να μη το συνδυασει χαχαχα!! τελειωσες δουλιτσες?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ζωή μου θα της δίνω πρώτα από το αριστερό και μετά από το δεξί σε κάθε γεύμα μέχρι να φτάσουμε να της δίνω γεύμα και στήθος. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μην της δίνω καθόλου από το δεξί. Θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Σταδιακά θα γίνει. Ελπίζω να με βοηθήσει και η μπέμπα και να μην μου κάνει σχέδια. Αντί να έχω τέτοια προβλήματα στην αρχή πριν εδραιωθεί ο θηλασμός τα έχω τώρα!!!! πφφφφφφφφφφφφ!!!!!!!!!!

Εσύ πώς πας με τον θηλασμό?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αγορομάμμυ μου μπράβο που τα έκοψε τόσο νωρίς τα κακά ο μικρός. Εμένα ακόμα τίποτα. Ενώ έχει κόψει τα τσίσα δεν δέχεται με τίποτα να κάνει τα κακά στο γιογιο. Ότι μπορείς να φανταστείς του έχουμε κάνει αλλά αυτός τίποτα. Μόνο μια φορά τα έκανε και χάρηκα αλλά από τότε τίποτα. Δεν τα κάνει ποτέ στο βρακάκι του. Μόνο στην πάνα το μεσημέρι και το πρωί που θα ξυπνήσει. Η παιδίατρος μου λέει οτι είναι και θέμα κληρονομικότητας και να μην ανησυχώ. Ο άντρας μου ήταν έτσι. Ελπίζω το καλοκαίρι να τα κόψει γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn εσυ της δινεις καθε θηλασμο και ενα στηθος μονο;

α....δεν το ηξερα οτι το κανουν και ετσι...

Εγω της εδινα παντα και απο τα δυο στηθη, δηλαδη σχεδον μισο χρονο στο ενα και την εβγαζα και ή την εβαζα απευθειας στο αλλο στηθος ή πρωτα στο ενδιαμεσο κατι σαν διαλειμμα την αλλαζα πανα, την ξυπνουσα αν μου αποκοιμιοταν και μετα συνεχιζαμε...Και στο επομενο γευμα ξεκινουσα απο το αλλο στηθος εναλλαξ!

Αγορομάμμυ μου μπράβο που τα έκοψε τόσο νωρίς τα κακά ο μικρός. Εμένα ακόμα τίποτα. Ενώ έχει κόψει τα τσίσα δεν δέχεται με τίποτα να κάνει τα κακά στο γιογιο. Ότι μπορείς να φανταστείς του έχουμε κάνει αλλά αυτός τίποτα. Μόνο μια φορά τα έκανε και χάρηκα αλλά από τότε τίποτα. Δεν τα κάνει ποτέ στο βρακάκι του. Μόνο στην πάνα το μεσημέρι και το πρωί που θα ξυπνήσει. Η παιδίατρος μου λέει οτι είναι και θέμα κληρονομικότητας και να μην ανησυχώ. Ο άντρας μου ήταν έτσι. Ελπίζω το καλοκαίρι να τα κόψει γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει.

θελουν το χρονο τους τα παιδακια και οχι πιεση. Η παιδιατρος μας ελεγε οτι το εγγονακι της 2 χρονων μολις βλεπει το γιογιο κλαιει και την τελευταια φορα αγχωθηκε ο μικρο και κρατησε τα κακα του για 2 μερες και αναγκαστηκαν να του κανουν κλισμα. Δενονται με την πανα οπως και με την πιπιλα κλπ. Απο την αλλη μας ειχε πει η ιδια παιδιατρος οτι στα τοσα χρονια που βλεπει παιδακια της εχει τυχει μια φορα ενα κοριτσακι που 12 μηνων εκοψε την πανα, εκει κι αν ειναι φαινομενο!!! Εγω παντως ποτε δε τον προσπαθησα, αφου παρατηρησαμε οτι 2-3 φορες ειχε πει τη λεξη κακα και μετα τα εκανε ειπαμε να δοκιμασουμε το γιογιο. Περασε και φαση που μολις εβλεπε το γιογιο εκλαιγε.

Ηλιοβασιλεμα και εγω απο το ενα στηθος τη φορα εδινα. Σε αυτο το θεμα ειχα ακολουθησει μια οδηγια σε ενα βιβλιο θηλασμου που ελεγε οτι το γευμα στο στηθος ειναι σαν ενα τραπεζι ενηλικων. Πρωτα βγαινει το ορεκτικο,δηλαδη ελαφρυ γαλα,μετα κατεβαινει το κυριως γευμα και μετα το επιδορπιο, οποτε αν εμεις στο 10λεπτο κοβουμε το ενα στηθος και το βαζουμε στο αλλο πιθανον να μην εχει παρει το μωρο ολο το "κυριως γευμα" και το κοβουμε στη μεση. Αυτο δεν εχει ως αποτελεσμα να μην παιρνει βαρος το μωρο αλλα να πειναει ακομα πιο συχνα επειδη εχει πιει το πιο ελαφρυ γαλα. Βεβαια οι μαιες και οι συμβουλοι θηλασμου υποστηριζουν και τις δυο μεθοδους οποτε προφανως και οι δυο τροποι ειναι σωστοι, και στο μαιευτηριο και τους δυο τροπους μου εξηγησαν απλα ακολουθησα αυτον που ταιριαξε σε εμας και που μου εκανε για πιο "λογικος"

to1Np2.png

KCkop2.png

Ngn εσυ της δινεις καθε θηλασμο και ενα στηθος μονο;

α....δεν το ηξερα οτι το κανουν και ετσι...

Εγω της εδινα παντα και απο τα δυο στηθη, δηλαδη σχεδον μισο χρονο στο ενα και την εβγαζα και ή την εβαζα απευθειας στο αλλο στηθος ή πρωτα στο ενδιαμεσο κατι σαν διαλειμμα την αλλαζα πανα, την ξυπνουσα αν μου αποκοιμιοταν και μετα συνεχιζαμε...Και στο επομενο γευμα ξεκινουσα απο το αλλο στηθος εναλλαξ!

Και εγώ στον γιο μου το έδινα μισό χρόνο σε κάθε στήθος αλλά η μικρή είναι λιγόφαγη και αν το κάνω αυτό δεν θα τρώει το λιπαρό γάλα αλλά το πρώτο και έτσι δεν θα μου παίρνει πολύ βάρος. Ήδη μου παίρνει το κατώτερο φυσιολογικό. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ τι μου κάνει!!!!!!!!!!! Βλέπω να μου βγάζει το λάδι όταν θα μπουν οι στερεές!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ηλιοβασίλεμα, σωστή σε βρίσκω! Αυτό έκανα κι εγώ με τους μαθητές μου. Το ονόμαζα κατευθυνόμενη δημοκρατία :tongue::tongue:

Αγορομάμυ, ευχαριστώ! Τελείωσα με τις δουλειές και κάθομαι μέχρι να έρθει η ώρα να την ξαναταΐσω! Απίστευτο μου φαίνεται! :shock: Καλή ιδέα αυτή με τα κακά, πάντως - θα την εφαρμόσω!

NGN, όντως, να μην έχεις πρόβλημα στην αρχή και να έχεις τώρα.. Να σου πω, την μπουμπού τη θηλάζεις σε συγκεκριμένη στάση; Μήπως την ενοχλεί το πως κάθεται όταν θηλάζει από το αριστερό; Εμείς με το θηλασμό τα πάμε καλά! Οι ψευδοθηλές εκεί, επιμένει. Ενώ πιάνει το στήθος και χωρίς, πίνει μια-δυο γουλιές και μετά το αφήνει. Το ξαναδίνω, μια απ'τα ίδια, ε στο τέλος τα παίρνει το μωρό και σκούζει! Θα συνεχίσω να το προσπαθώ ανά διαστήματα, μπας και τις ξεφορτωθούμε. Από γάλα, πάντως, άλλο τίποτα.. Μούσκεμα συνέχεια! Μια περιουσία σε επιθέματα θα δώσω :tongue:

p8P6p2.png

Εγώ το πάω "ένα στήθος μέχρι να κοιμηθεί βαριά", σύμφωνα με το βιβλίο της Πατσούρου. Το πρωί βέβαια αλλάζω στήθος στο δεύτερο γεύμα για αποσυμφόρηση και το απόγευμα που τρώει συνεχόμενα ανά δίωρο, περίπου, ή μέχρι να αδειάσει το ένα και να θέλει το άλλο.

p8P6p2.png

Σωστα λες Αγορομαμυ...Αλλα εγω περα απο ενα 5 λεπτο συζητησης περι θηλασμου μεσα στην κλινικη που γεννησα και μιας φωτοτυπιας με συμβουλες....ακολουθησα αυτο τον τροπο και ευτυχως πήγαν ολα καλα...

Ισως αν το ειχα ακουσει και αυτο με το ενα στηθος την φορα και την λογικη του ολοκληρωμενου γευματος που λες, να το ακοθλουθουσα και εγω ετσι...Ισως το κανω αν μου δοθει η 2η ευκαιρια...;)

Ζωη και εμεις ετσι καναμε με την κορη μου....εμεις της λεγαμε τσιτσα και κακα συνεχεια απο μηνων....και την πρωτη αποπειρα να βγαζουμε για λιγη ωρα την πανα την καναμε στους 15μηνες της που ετυχε να ειναι καλοκαιρι! ειχε πολυ θεμα η δικια μου με την πανα λογω ατοπικης και την βγαζαμε λιγες ωρες για να ανακουφιζεται απο την φαγουρα κλπ...και ειχαμε το γιογιο να το βλεπει διχως να την πιεζουμε εννοειται...Ετσι μεχρι τα 2-2,5 το κοψαμε εντελως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...