Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Γαλιαντρεεες...!!!

Koalaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!! Τωρα διαβασα τα βραδυνα νεακια σας! Αμα μερικα βραδια δεν μπαινω μην ανησυχειτε,ειναι επειδη ολη μερα στη δουλεια καθομαι στον υπολογιστη και το βραδυ δεν εχω πολυ διαθεση να κατσω παλι στον υπολογιστη, πιανομαι με το μαγειρεμα της επομενης μερας, καθομαι με τον αντρουλη μου συνηθως γιατι μεσα στην ημερα τον βλεπω λιγο! Σημερα ο καλος μου εχει γενεθλια!!!! Δε θα κανουμε κατι, αλλα οταν παμε Αθηνα μεθαυριο θα ψαξω να του βρω ενα ωραιο δωρακι!

Μποτσακι μου πως κοιμηθηκατε αποψε?? Κι εγω στο μπανακι τετοιο προγραμμα του ειχα, πολυ αυστηρη ρουτινα τους πρωτους μηνες, το σπιτι ηταν σαν μοναστηρι απο τις απογευματινες ωρες και μετα! Συγκεκριμενη ωρα τον καναμε μπανιο, συγκεκριμενη ωρα χαμηλωναμε τα φωτα κλπ! Το εχουν πολυ αναγκη τα μωρακια για να ειναι ηρεμα! Οταν μπαινουν σε μια σειρα ειναι πολυ πιο ανετα. Μεχρι να παει 10 μηνων δεν ειχε τυχει ποτε να ειναι εκτος σπιτιου απο τις 7 το απογευμα και μετα. Μολις εκλεισε περιπου 10 μηνες και πια ειχε μαθει στην ασφαλεια της ρουτινας δοκιμασαμε αλλαγες και ετσι ευχαριστηθηκαμε καλοκαιρι, βγαιναμε για ποτακι νωρις, κοιμοταν στο καροτσι χωρις κανενα προβλημα!! Βεβαια εξαρταται στο παιδι, μπορει το δευτερο να μας αλλαξει τα φωτα!!

Χριστινακι μου σε ξεζουμισε το κοριτσακι σου?? Μαλλον περνατε αλμα αναπτυξης, κι εμενα κρεμοταν στο βυζι οποτε περνουσε αλμα αναπτυξης, μπες στο google και γραψε "αλμα αναπτυξης" και θα δεις σε ποιες φασεις περιπου περνανε. Εμας σε ολες τις φασεις πεφτει εντελως μεσα χρονικα!!

Ηλιοβασιλεμα μου τι ωραια στολη πηρατε για την μικρουλα σου?? Οταν τη φορεσετε θελω οπωσδηποτε φωτογραφια πως θα καμαρωνει, χιχιιχιχιχι!!! Να ξερεις οτι τα τζαμπο πλεον κανουν και ιντρενετικες παραγγελειες αν χρειαζεσαι κατι και δε εχεις κοντα σου καταστημα!

May μου τι κανετε?? Κοιμηθηκατε καλα σημερα?? Μαιρη Παναγιωταρα ε?? Ω ρε μανα μου τι με περιμενει!!! Εσενα δουλευει η μανουλα σου και δεν εχεις βοηθεια αν θυμαμαι καλα? Εγω πιστευω θα τη λιωσω τη δικια μου, οτι δεν εκανα με το πρωτο θα τα κανω μαζεμενα στο δευτερο!! Αμα ειναι και κοριτσακι και παρει το ονομα της, θα της πω τρεχα εχεις υποχρεωσεις!! χαχαχα! Παντως ειλικρινα μεχρι πριν μεινω εγκυος στο δευτερο λεγαμε θα αποφυγουμε να ζηταμε βοηθεια, βλεπω ομως οτι για να εχουμε δυναμεις να ανταπεξελθουμε στα παιδακια μας δεν ειναι και τοσο κακο να ερχονται μια στο τοσο να μας βοηθουν. Δε θα την εκμεταλλευτω και για να τρεχω βολτες (καλα καμια φορα θα γινει κι αυτο!) αλλα για να προλαβαινω τα παιδια και το νοικοκυριο..

Συμπεθερα τι κανετε??? Τελος με τις δουλιτσες ε?? Μπραβο, εχεις το κεφαλι σου ησυχο!! Εγω σημερα περιμενω γυναικα για σιδερωμα και απο αυριο να ετοιμασω βαλιτσες! Αυριο καταφθανει ο αδερφος μου απο Αγγλια που εχω μηνες να τον δω και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!! Επιστρεφει για μονιμα!!

Βρε κοριτσια χασαμε τη yola και τη sotsafi!! πωπω ποσα πολλα εγραψα παλι, παρλα η δικια σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ τελικα βρηκες την πιο καταλληλη δουλεια!!!!!!!!! Να εισαι σε ενα υπολογιστη και να μιλας στις Γαλιαντρες και να παίρνεις και το χαρτζιλικι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σκεψου να μην ειχες και ιντερνετ...........πω πω βαρεμαρα....

Το εχω δει το ηλεκτρονικο τζαμπο και η αληθεια ειναι οτι μπορει να βολευει...αλλα αυτο το διαστημα λογω γυναικολογου παω συχνα στη διπλανη πολη που εχει τζαμπο και ψωνιζω απο εκει...

Χριστινακι, η μικρη μου θα ντυθει πριγκιπισσα των αστεριων!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι, πώς κοιμηθηκατε αποψε;;;

Η Γιολα θα εκανε χθες εξετασεις του μπεμπη για την αλλεργια αλλα δεν εχω μαθει ακομη νεα της!

Το Σοτσαφι οντως χαθηκε....ελπιζω να ειναι ολοι τους καλα!!!

Καλημέρα κοπελούδες!!! Η βδομάδα των παθών συνεχίζεται καθώς φυσικό επακόλουθο κ αναμενόμενο ήταν να κολλήσω και γω.. Ντάξει, δεν πεθαίνω, αλλά με γδέρνει ο λαιμός μου, εχω λίγο συνάχι κτλ! Φυσικά πλακώθηκα ήδη στα φάρμακα κ τις βιταμίνες, φοράω διπλή μάσκα κ μόνο ελπίζω.....

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, το πρόγραμμα είναι οτι καλύτερο για τα παιδιά, αλλά εμείς ουδέποτε το τηρήσαμε με τόση ευλάβεια στη Βασιλική, που όπως έχω ξαναγράψει ήταν μωρό που έκανε για δέκα!!!! Με το μωρό δε, ακόμα πιο δύσκολα τώρα, γιατί με άλλο ένα παιδί, δε μπορείς να τηρήσεις συνθήκες απόλυτης ησυχίας! Την ημέρα μου αρεσει που έχουμε ζωή στο σπίτι, αλλά το βραδάκι εκεί που πράγματι χρειάζεται λίγη ησυχία, δε μπορούμε να το πετύχουμε. Η μαμά μου δουλευει στο φαρμακείο τώρα- με αντικαθιστά- οπότε έχω μόνο το μπαμπά μου αν χρειαστώ κάτι κ την πεθερά μου φυσικά, που προτιμώ να μήν χρειάζομαι κάτι...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ με το καλό να παραλάβετε τη στολή σας!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα, κορίτσια! Χθες κοιμηθήκαμε 12-5 και 6-9!!!! :shock::shock::shock::shock: Αφού πιάστηκα από τον πολύ ύπνο!! :tongue:

Νεάκια διάβασα πολύ στα πεταχτά (Μάυ, περαστικά!), είναι ήσυχη η μικρή και κάνω δουλειές!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ηλιοβασιλεμα!! Αμα μαθεις νεα απο γιολα πες μας! Ρε εδω δεν εχουν δουλεια ουτε οι μονιμοι, τους παρακαλαω να τους γραψω τιποτα σε κανεναν υπολογιστη κατι να κανω τελος παντων και δεν υπαρχει τιποτα. Ευτυχως που εχω ιντερνετ! Μεγαλη μουφα τα πενταμηνα, κανεις δεν κανει τιποτα, καλυτερα να επαιρναν λιγοτερα ατομα με καλυτερο μισθο παρα αυτο το πραγμα...

May μου περαστικα σου και ελπιζω η ιωση να σταματησει σε εσενα! Να μην εχετε συνεχεια! Ναι σιγουρα ειναι δυσκολο να τηρησεις προγραμμα με 2 παιδια στο σπιτι, κι εμεις πλεον δεν εχουμε αυτη την ελπιδα για το δευτερο! Θα προσπαθησουμε οσο μπορουμε και μια χαρα..

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Χθες κοιμηθήκαμε 12-5 και 6-9!!!! :shock::shock::shock::shock: Αφού πιάστηκα από τον πολύ ύπνο!! :tongue:

Νεάκια διάβασα πολύ στα πεταχτά (Μάυ, περαστικά!), είναι ήσυχη η μικρή και κάνω δουλειές!

Καλημερα Ζωη!!! τι καλα που κοιμηθηκατε και ξεκουραστηκατε!! Μακαρι να το καθιερωσει το ζουζουνακι σου! Εμεις οσο θηλαζαμε δε θυμαμαι να κοιμηθηκαμε τοσες ωρες συνεχομενα, αντε να εγινε μια φορα! :tongue::tongue: Καλες δουλιτσες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ παλι καλα που εχεις ιντερνετ....

Ο Δημητρακης τι κανει;

Να χαιρεσαι και τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!! Ξεχασα να σου γραψω πριν!!!! Να τα εκατοστησει και να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ παλι καλα που εχεις ιντερνετ....

Ο Δημητρακης τι κανει;

Να χαιρεσαι και τον αντρα σου!!!!!!!!!!!!! Ξεχασα να σου γραψω πριν!!!! Να τα εκατοστησει και να ειστε παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ Ηλιοβασιλεμα!!! Ο Δημητρακης καλα ειναι, σημερα τον πηγα στους γονεις μου να τον κρατησουν εκει και το πρωι δε ξυπνουσε με τιποτα να τον ετοιμασω και τον ξυπνησα με το ζορι και ετοιμαστηκε τσακ μπαμ ο καημενος. Πηρε το γιογιο στο χερι και μου ελεγε κακα-κακα και δεν προλαβαινα τον βαλω τον καημενο και τι να εκανε ο ανρθωπος, τα εκανε πανω του!! Απλα δεν πρεπει να τον αφηνω οποτε μου το ζηταει γιατι θα κανουμε πισωγυρισμα! Η Αγγελικουλα σου τι κανει? Ποσες φορες σε εχει ρωτησει ποτε θα ερθει η στολη της????

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ, η μικρη ρωταει συνεχως: εγραψες το ονομα μου στο κομπιουτερ;;; (για να της στειλουνε την στολη !!!).

Μολις μιλησα με το μαγαζι για επιβεβαιωση παραγγελιας, οποτε αυριο μεθαυριο το πολυ θα την εχουμε!!!!

Της ειπα οτι θα της βαψω και το προσωπο ή τα χερακια με μολυβι αστερακια και φεγγαρακι και ελαμψε το προσωπο της απο το χαμογελο!!!!

Εσυ τί θα τον ντυσεις τον μικρουλη σου;

Οσο για το γιογιο, θελει υπομονη και τον πρωτο καιρο το μωρο λεει και εμεις τρεχουμε στο μπανιο, γδυσιμο, γιογιο και αναμονη!!!!

Εγω θυμαμαι, ηταν καλοκαιρι οταν το κοψαμε ενετελως και επαιρνα μαζι μου στη τσαντα ενα μικρουλι γιογιο ή της ερχοταν κακα στη βολτα μας στο λιμανι και την κρατουσα στον αερα να τα κανει και μετα τα μαζευα λες και ειχα σκυλακι!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!! Τι κάνετε?????

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! Και εγώ στον γιο μου είχα κάθε βράδυ την ρουτίνα μπάνιο-φαγητό-ύπνο και με βοήθησε πάρα πολύ. Το ίδιο κάνω και στην μικρή αν και αυτή δεν το χρειάζεται. Έχει ξεχωρίσει από μόνη της από πολύ νωρίς το βράδυ απ'την μέρα.

ΜΑΥ περαστικά σου. Αναμενόμενο ήταν δυστυχώς. Εύχομαι να το προλάβεις και να ηρεμήσετε.

ΖΟΙ καλημέρα! Πωπω παρακοιμήθηκες εεεεεε?????ΧΑΧΑΧΑ

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ξεκίνησαν οι αποκριάτικες στολές????? Πώπω φέτος θα τα ντύσω και τα 2. Σαν όνειρο μου φαίνεται ώρες ώρες.

Εγώ πάλι έχω πόνους στο δεξί στήθος που παθαίνω μαστίτιδα και όλα αυτά γιατί η κυρία έχει αποφασίσει, εδώ και 2-3 εβδομάδες να τρώει παραπάνω από αυτό το στήθος και όχι από το άλλο. Με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η παραγωγή μου από το δεξί και γι'αυτό να μου πετρώνει. Θα προσπαθήσω να την πιέσω να τρώει λιγότερο από το δεξί και περισσότερο από το αριστερό μπας και συνέλθω. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω?????? Πάντως όλο κόλπα μου κάνει η κυρία!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ngn καλημερα!!!!!!!

Φανταζομαι της ξεκινας εναλλαξ το δεξι και το αριστερο στηθος ανα θηλασμο;

Τωρα που σε γυροφερνει μαστιτιδα στο δεξι, ας επιμενεις στο αριστερο. Δινε της της μπεμπουλας πρωτα απο αριστερο και ελαχιστα απο δεξι για να ισοφαρισεις την γαλακτοπαραγωγη!

Εμεις ετσι νωρις παιρνουμε τις στολες μας!!!!!!! Αλλωστε αρχες Φεβρουαριου εχουμε παρτυ γεννεθλιων ενος φιλου μας μικρου και συνηθως ειναι μασκε!!!!!

Καλημερα Νgn!! Θα ντυσεις και την μπεμπουλα??? εγω τον μικρο δε τον εντυσα περυσι!!! Καλα και για φετος δεν ξερω τι θα κανω, αν θα γινει καρναβαλι στην πολη ή αν θα τυχει να ειμαστε Αθηνα τις μερες του καρναβαλιου... Θα κοιταξω στα τζαμπο για τιποτα φθηνο να του παρω και να του το βαλω καμια μερα ετσι για το καλο!

Ηλιοβασιλεμα μια χαρα θα ειναι η μικρουλα σου στα αποκριτατικα της!! Τι χαρα θα παρει!! Τα μικρα χαιρονται τις αποκριες οσο καμια αλλη γιορτη!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου και γώ ξέχασα να σου ευχηθώ!!! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου κ αυτός εσάς!!!! Να σου πω, κατάλαβα καλά;; Ο Μητσάρας έχει κόψει το πάμπερ;;; Αν ναι!!! Παιδί φαινόμενο!!!! Μπράβο!!!

ΝGN μου καλημέρα!!! Ταλαιπωρείσαι και σύ με αυτό το πράγμα! Υπομονή και όοως είπε το Ηλιοβασίλεμα βάζε τη μικρή πρώτα στο αριστερό!! Και στην κόρη σου μπράβο που απο νωρίς κατάλαβε μερα κ νύχτα!! Η δικιά μας τίποτα......

ΖΩΗ καλημερα!!! Τι καλά που ξεκιυραστήκατε!!! Ευχομαι απο δω κ στο εξης να σας πηγαινει ετσι κ να μην ήταν αυτό η εξαίρεση!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ngn καλημερα!!!!!!!

Φανταζομαι της ξεκινας εναλλαξ το δεξι και το αριστερο στηθος ανα θηλασμο;

Τωρα που σε γυροφερνει μαστιτιδα στο δεξι, ας επιμενεις στο αριστερο. Δινε της της μπεμπουλας πρωτα απο αριστερο και ελαχιστα απο δεξι για να ισοφαρισεις την γαλακτοπαραγωγη!

Εμεις ετσι νωρις παιρνουμε τις στολες μας!!!!!!! Αλλωστε αρχες Φεβρουαριου εχουμε παρτυ γεννεθλιων ενος φιλου μας μικρου και συνηθως ειναι μασκε!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μέχρι πριν λίγο καιρό την έδινα γεύμα και στήθος οπότε δεν είχαμε πρόβλημα. Ξαφνικά μου τα γύρισε και από αριστερά δεν ήθελε πολύ οπότε για να τρώει αναγκαζόμουν και την έδινα και το δεξί. Έτσι συνήθισε και μείωνε κάθε φορά το αριστερό και έτσι έπαθα την 1η μαστίτιδα με πυρετό. Για να την ξεπεράσω έπρεπε να βγάζω συνέχεια το γάλα με αποτέλεσμα να μου αυξηθεί κι άλλο η παραγωγή. Γι'αυτό μέσα σε 1 εβδομάδα περνάω την 3η μαστίτιδα. Αλλά τώρα αποφάσισα οτι δεν πάει άλλο. Δεν θα το βγάζω καθόλου από το δεξί κι ας πονάω και θα την βάζω να τρώει πιο πολύ από το αριστερό. Φαντάζομαι οτι θα πεινάσει και θα αναγκαστεί να το πιάσει παραπάνω. Όσο για το δεξί νομίζω οτι θα προσαρμοστεί τις επόμενες μέρες και θα συνέλθω.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ναι, θα την ντύσω και την μικρή. Και τον γιο μου τον είχα ντύσει τότε που ήταν 4 μηνών. Του είχα πάρει την στολή του ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ και ήταν κούκλος!!!!!!!!!! Θα δω τώρα για την μικρή.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...